Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemafi

Ben de açıkçası ilk başta teknofark'a güvenemediğim için verdiğim siparişi iptal ederek Çin'den sipariş verdim. Bu yorumlardan sonra pişman ve tedirgin olmadım dersem yalan olur. İnşallah ürün kısa zamanda sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ve d3evil55'in yaşadığı talihsizliği yaşamayız.

Teknofark'tan onda vi40 sipariş edecektim, fakat daha sonra Çin'den cube u90gt sipariş verdim. Acaba doğru mu yaptım, ikisini kıyaslayacak olursanız ne dersiniz?

Cube U30GT'yi kastetmiş olmalısınız, eğer öyle ise içiniz rahat olsun, gerçekten iyi bir tablet aldınız. Umarım sorunsuz ulaşır elinize.
  • telnofarktan 17 gün önce cube siparişi verdim haala gelmedi ne zaman gelir acaba yavaş yavaş sabrım taşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasas1285

telnofarktan 17 gün önce cube siparişi verdim haala gelmedi ne zaman gelir acaba yavaş yavaş sabrım taşıyor

Bayram öncesi gümrüklerde yoğunluk söz konusu oluyor,bayrama kadar elinize ulaşır tahminimce siz yinede teknofark'a mail atın sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 8 Ağustos 2012; 0:32:25 >
  • Cube U19GT 9.7 " modeli çıkmış artıları eksileri nedir acaba ?

U30 GT alacaktım fakat. Halen ön siparişte görünüyor.(pandawill)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofark

quote:

telnofarktan 17 gün önce cube siparişi verdim haala gelmedi ne zaman gelir acaba yavaş yavaş sabrım taşıyor

Merhaba öncelikle iyi geceler dilerim.

Sizinde bildiğiniz üzere sitemizde satışa sunulan ürünlerde ortalama teslimat süremiz 15 iş günü yani 3 haftadır. Buradaki ortalama ibaresi bazı durumlarda gecikmeler yaşanabileceği için tedbir amaçlı olarak belirtilmektedir. Bu geciklmeler neler olabilir? Şuanda yaklaşan bir bayram olması nedeniyle herkesin ürün getirtme telaşına düştüğü ve gümrüklerdeki personelin bu yoğunluğa rağmen yıllık izinlerini kullanmaları gecikmelere neden olmaktadır. Bu noktada izahatını yapmak istediğimiz durum zaten normal şartlarda tedarik sürecimizin 21 günde tamamlandığını belirtmekteyken sizin daha 17. günde sabrınızın taşması normal bir durum değildir. Özellikle sitemizde sabırlı olamayan yada bekleme konusunda sıkıntı yaşatacak müşterilerimizden bizden alışveriş yapmamalarını özellikle rica etmekteyiz. Aynı ürünleri Türkiye içerisinde %30 - %50 arasında kar marjlarıyla satan arkadaşlar bulunmaktadır ve kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Sizden ricamız eğer bekleme konusunda herhangi bir sıkıntınız var ise bize sadece sipariş id nizi pm olarak gönderin ve siparişinizi iptal ederek iadenizi gerçekleştirelim. Özellikle sitemizde ve maillerimizde belirttiğimiz bekleme konusunda rahatsız olabilecek bir müşterimizin memnun kalmamasını istemeyiz.

Saygılar sunarız.

doğrudur yoğunluktan olmuş olabilir bayram dolayısıyla biraz sabırsızlandığım için yazdım onları,bekleyeceğim zaten, 18 gün bekledim birkaç gün daha beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Cube U19GT 9.7 " modeli çıkmış artıları eksileri nedir acaba ?

Ekran boyutu dışında bir eksiği yok u19gt'nin işlemci ekran kartı ekran yapısı olarak aynı tek ekranı 9.7'' ayrıca pandawill'e hiç bulaşma adamlar orjinal göndericez diyip oem ürün yolluyorlar presell ürün almanı tavsiye etmem ne kadar bekleyeceğin belli olmaz 1 ay bekletirler tabletten soğursun 2 haftada gelmesini beklersin filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofark

quote:

Merhaba öncelikle iyi geceler dilerim.

Sizinde bildiğiniz üzere sitemizde satışa sunulan ürünlerde ortalama teslimat süremiz 15 iş günü yani 3 haftadır. Buradaki ortalama ibaresi bazı durumlarda gecikmeler yaşanabileceği için tedbir amaçlı olarak belirtilmektedir. Bu geciklmeler neler olabilir? Şuanda yaklaşan bir bayram olması nedeniyle herkesin ürün getirtme telaşına düştüğü ve gümrüklerdeki personelin bu yoğunluğa rağmen yıllık izinlerini kullanmaları gecikmelere neden olmaktadır. Bu noktada izahatını yapmak istediğimiz durum zaten normal şartlarda tedarik sürecimizin 21 günde tamamlandığını belirtmekteyken sizin daha 17. günde sabrınızın taşması normal bir durum değildir. Özellikle sitemizde sabırlı olamayan yada bekleme konusunda sıkıntı yaşatacak müşterilerimizden bizden alışveriş yapmamalarını özellikle rica etmekteyiz. Aynı ürünleri Türkiye içerisinde %30 - %50 arasında kar marjlarıyla satan arkadaşlar bulunmaktadır ve kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Sizden ricamız eğer bekleme konusunda herhangi bir sıkıntınız var ise bize sadece sipariş id nizi pm olarak gönderin ve siparişinizi iptal ederek iadenizi gerçekleştirelim. Özellikle sitemizde ve maillerimizde belirttiğimiz bekleme konusunda rahatsız olabilecek bir müşterimizin memnun kalmamasını istemeyiz.

Saygılar sunarız.

china post süresi ile yani 15*30 gün arasında

• burda 2-3 kişinin ne hikmetse direk yurt dısından aldım ama bozuk çıktı siz teknofarktan alın basınız agrımasın dıyerek alacak arkadaslara korku vererek yonlendırme yapmalarını belirtmekmı kuyruk acısı .
    teknofark bu sattıgı urunlere garanti belgesı ve fatura koyuyorda bizmi bilmiyoruz yarın birgun onlarında kıvırmayacagı ne malum sonucta elımızde rsmı bır alıs yaptıgımıza dair evrak yok adamların sıtelerınde telefon numarası dahı yok nasıl ulasacagız .
    birde aliexpressten direk alın dersek bize 3-5 avanta kalıyomus satıcılardan burda hangı satıcı acaba tr den lınk veren arkadasa extra bi sey vermıs oyle bı ayrılacık varrsa bızde bılelım yolumuzu bulalım burda verılen lınklerın her biri ayrı satıcı ve zaten alacaksanız satıcının yorumlarına ve puanlarına bakarak alıs verıs yapılabılır bu cok zor bı sey degıl o site nasıl arıza anında yurt dısı ile baglantıya gecıyorsa ve orda tamır ettırıyorsa herkeste bunu yapabılır sonucta onlarda tr de tamır etmıyor ellrerınde ne yedek parca nede fazladan bır cıhaz var parayı alıp 15-20 gune aradakı komısyonu alıp satıyolar ben 3-4 yıldır ebay-aliexpress turu yerlerden alıs verıs yapıyorum yanlıs urun yada uc kagıtcısıda cıktı karsıma paypall varsa arada ordan yoksa aliexpress turu yerlerdende paramı gerı aldım kımseyı korkutmaya gerek yok burası paylasım yerı bir forum burda kım daha ucuz yada uygun bi sey alıyorsa paylasabılır bunun kuyruk acısı ilede hıc ılgısı yok adam gıbı satıs yapanı zaten alacaklar bulur ama daha uygun ve aynı yoldan ucuza almak varkende mılletın basını tutmakta yanlıs hele bunu korkutma ile yapmak cok yanlıs burda forumun bı cıkarı yoksa bu firmadan kı olacagınıda sanmıyorum bazı seylerede ızın verecegını sanmıyorum zaten .

asagıdaki gibi bir arama yaparsanız nerde kac para gorebılırsınız yapmanız gereken satıcı ile almadam yazısmak urun hakkında bılgı sahıbı olmak vesatıcının puan yorumlarına bakmak ..

http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=tr&shipCompanies=&SearchText=cube+u30gt&exception=&isFreeShip=y&CatId=0&manual=y&filterCat=100005062%2C200002364%2C44&needQuery=y

çogu forum yada satıs yapılan yerlerde nikim aynıdır ben satıcı degılım arastırırsanızda 1 tane daha ne tablet yada baska bır sey satmadıgımı gorursunuz burda satıcı deyıp suclamaya kalkanlar olabılır benım ıcın sımdıye kadar sadece kendım ıcın uygun ve ucuz olarak yurt dısından malze alan ve bu sekıldede arkadaslarımı yonlendıren bırısı oldum .
    ayrıca yukarda cube ıle ılgılı konular teknofark yazdıktan sonra kılıtlenmıs yada arkadas bendeım hakkımda olumsuz yazılar sılınsın demıs ve yaplmıs acaba forumun bundan bır cıkarımı var dıye dusunme gelıyor aklıma burda yorum ve dusuncelerımızı paylasamayacaksak o zaman forum demeye gerek kalmaz bılmem ne satıcının reklam yerı derız .

bakalım yazım sılıncek yada edıtlenecekmı merak edıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

burda 2-3 kişinin ne hikmetse direk yurt dısından aldım ama bozuk çıktı siz teknofarktan alın basınız agrımasın dıyerek alacak arkadaslara korku vererek yonlendırme yapmalarını belirtmekmı kuyruk acısı .
    teknofark bu sattıgı urunlere garanti belgesı ve fatura koyuyorda bizmi bilmiyoruz yarın birgun onlarında kıvırmayacagı ne malum sonucta elımızde rsmı bır alıs yaptıgımıza dair evrak yok adamların sıtelerınde telefon numarası dahı yok nasıl ulasacagız .
    birde aliexpressten direk alın dersek bize 3-5 avanta kalıyomus satıcılardan burda hangı satıcı acaba tr den lınk veren arkadasa extra bi sey vermıs oyle bı ayrılacık varrsa bızde bılelım yolumuzu bulalım burda verılen lınklerın her biri ayrı satıcı ve zaten alacaksanız satıcının yorumlarına ve puanlarına bakarak alıs verıs yapılabılır bu cok zor bı sey degıl o site nasıl arıza anında yurt dısı ile baglantıya gecıyorsa ve orda tamır ettırıyorsa herkeste bunu yapabılır sonucta onlarda tr de tamır etmıyor ellrerınde ne yedek parca nede fazladan bır cıhaz var parayı alıp 15-20 gune aradakı komısyonu alıp satıyolar ben 3-4 yıldır ebay-aliexpress turu yerlerden alıs verıs yapıyorum yanlıs urun yada uc kagıtcısıda cıktı karsıma paypall varsa arada ordan yoksa aliexpress turu yerlerdende paramı gerı aldım kımseyı korkutmaya gerek yok burası paylasım yerı bir forum burda kım daha ucuz yada uygun bi sey alıyorsa paylasabılır bunun kuyruk acısı ilede hıc ılgısı yok adam gıbı satıs yapanı zaten alacaklar bulur ama daha uygun ve aynı yoldan ucuza almak varkende mılletın basını tutmakta yanlıs hele bunu korkutma ile yapmak cok yanlıs burda forumun bı cıkarı yoksa bu firmadan kı olacagınıda sanmıyorum bazı seylerede ızın verecegını sanmıyorum zaten .

asagıdaki gibi bir arama yaparsanız nerde kac para gorebılırsınız yapmanız gereken satıcı ile almadam yazısmak urun hakkında bılgı sahıbı olmak vesatıcının puan yorumlarına bakmak ..

http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=tr&shipCompanies=&SearchText=cube+u30gt&exception=&isFreeShip=y&CatId=0&manual=y&filterCat=100005062%2C200002364%2C44&needQuery=y

çogu forum yada satıs yapılan yerlerde nikim aynıdır ben satıcı degılım arastırırsanızda 1 tane daha ne tablet yada baska bır sey satmadıgımı gorursunuz burda satıcı deyıp suclamaya kalkanlar olabılır benım ıcın sımdıye kadar sadece kendım ıcın uygun ve ucuz olarak yurt dısından malze alan ve bu sekıldede arkadaslarımı yonlendıren bırısı oldum .
    ayrıca yukarda cube ıle ılgılı konular teknofark yazdıktan sonra kılıtlenmıs yada arkadas bendeım hakkımda olumsuz yazılar sılınsın demıs ve yaplmıs acaba forumun bundan bır cıkarımı var dıye dusunme gelıyor aklıma burda yorum ve dusuncelerımızı paylasamayacaksak o zaman forum demeye gerek kalmaz bılmem ne satıcının reklam yerı derız .

bakalım yazım sılıncek yada edıtlenecekmı merak edıyorum ..

Bu konuda artık şurdan aldım burdan aldımcılık yapmayın kim nereden isterse oradan alır,hepiniz olgun insanlarsınız bir kişi şöyle dedi diye zorla oradan alacak değilsiniz azıcık duyarlı davranın burada tabletine rom kurmak için gelen adama mani olmayın bari konu açık ve net kullanıcı deneyimleri,destek siz destek olmuyorsunuz sürekli bir karalama mevcut,ayrıca evet ben aldım bozuk çıktı ama benim referans olduğum kişide aynı satıcıdan aldı sağlam çıktı tamamen şans işi.

• Arkadaşlar tamam artık bakın mesajları silmedim ama bu faydasız tartışmaya da artık noktayı koyalım. Bu mesajımdan sonra kesinlikle tartışılmamasını ve konu ile alakasız mesajlar atılmamasını rica ediyorum.

İyi forumlar.
  • evet su ana kadar rom ve yazılım konusunda destek olamadım daha oce onda elit vi40 vardı ve ona arkadasım el koymustu ama az once baktım aliexpressten aldıgım cube ugt30 upimden gecmıs ve gumrugede gırmemiş muhtemelen yarın sabbah 11 cıvarı elımde ilk iş 4.1 versıyon yuklemek ve deneyımlerı paylasmak nasılsa sende yok ve seninkısı bozuktu artık biz yardımcı olmaya calısırız tabi satıcıların reklamından bı bosluk bulabılırsek ..
  • quote:

evet su ana kadar rom ve yazılım konusunda destek olamadım daha oce onda elit vi40 vardı ve ona arkadasım el koymustu ama az once baktım aliexpressten aldıgım cube ugt30 upimden gecmıs ve gumrugede gırmemiş muhtemelen yarın sabbah 11 cıvarı elımde ilk iş 4.1 versıyon yuklemek ve deneyımlerı paylasmak nasılsa sende yok ve seninkısı bozuktu artık biz yardımcı olmaya calısırız tabi satıcıların reklamından bı bosluk bulabılırsek ..

Eyvallah,tabletin gelince bilgilendirme yaparsınız artık olumlu olumsuz yanlarını,birde 4.1 romunu kuran olmadı sanırsam yükleyince getirilerinide paylaşırsınız.
  • bende cube 30gt dışında konuşuluyor yapmayın dedim benim mesajım konu dışı bulundu silindi uyarı aldım. şaşırdım şu an gerçekten.kaç yıllık üyesiyim fdh nin ama bazı üyelerin yaptığı bana patladı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

Ekran boyutu dışında bir eksiği yok u19gt'nin işlemci ekran kartı ekran yapısı olarak aynı tek ekranı 9.7'' ayrıca pandawill'e hiç bulaşma adamlar orjinal göndericez diyip oem ürün yolluyorlar presell ürün almanı tavsiye etmem ne kadar bekleyeceğin belli olmaz 1 ay bekletirler tabletten soğursun 2 haftada gelmesini beklersin filan

Oem olduğunu kendileri itiraf ediyorlar

ama asıl sıkıntı şu: Onlara göre Oem ürün demek: başka fabrikadan da çıksa, aynı tasarım ve aynı donanıma sahip olması.

bu şartlar altında aldığınız cube tableti, başka firma üretmiş olabilir

ben de 2 tane getirtiyorum bu efsaneden, birini forum aracılığıyla rezerve ettik, diğeri alıcısını bekliyor. bir kaç gün içinde rezerve edilmezse kendim kullanacağım

• quote:

quote:

u19gt modeli 9.7 inç ve 4:3 oranlı.
    u30gt modeli 10.1 inç ve 16:9 oranlı.

tercih meselesi

ama çözünürlük farkıylsa u30gt ağır basıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

quote:

ama asıl sıkıntı şu: Onlara göre Oem ürün demek: başka fabrikadan da çıksa, aynı tasarım ve aynı donanıma sahip olması.

ben de 2 tane getirtiyorum bu efsaneden, birini forum aracılığıyla rezerve ettik, diğeri alıcısını bekliyor. bir kaç gün içinde rezerve edilmezse kendim kullanacağım

Başka firma üretti demeyelimde yazılımı pandawill'e göre düzenlemişler açılışta pandawill logosu filan çıkıyor birde arkasında hiç logo yazı vs. yok başka hiçbir farkı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka firma üretti demeyelimde yazılımı pandawill'e göre düzenlemişler açılışta pandawill logosu filan çıkıyor birde arkasında hiç logo yazı vs. yok başka hiçbir farkı yok.

ben o sitenin oem anlayışından bahsettim hocam

Oem in yıllarca farklı farklı tanımı yapıldı,
    mesela vatanbilgisayarda: oem pc donanımı demek
    bazı firmalarda kutusuz ürün
    bazılarında markasız
    microsoftun tanımı apayrı
    bazılarında hem markasız, hem kutusuz.

herkes kendi standartını oluşturmuş durumda. Kendi oem tanımımıza göre almamak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben o sitenin oem anlayışından bahsettim hocam

Oem in yıllarca farklı farklı tanımı yapıldı,
    mesela vatanbilgisayarda: oem pc donanımı demek
    bazı firmalarda kutusuz ürün
    bazılarında markasız
    microsoftun tanımı apayrı
    bazılarında hem markasız, hem kutusuz.

herkes kendi standartını oluşturmuş durumda. Kendi oem tanımımıza göre almamak lazım

Aynen doğrudur hocam,pandawillin oem anlayışından müşterileri ilk zamanda hiç memnun kalmadı çünkü onlara orjinal ürün verilecek sanıyorlardı,oem işini sonradan söylediler.

• tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..
  • quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hayırlı olsun güle güle kullan dostum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.