Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür etmenin uygunsuz bir davranış olduğunu bilmiyordum, sadece ürünü almak yetmiyor arıza çıktığında ürünü çine göndermektense türkçe görüşerek çözmek daha iyi diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 22 Temmuz 2012; 12:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Orijinalden alıntı: Athelos

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

@kemaly34 Faydası var, performans artar, işe yaramaz gömülü uygulamalardan kurtulursunuz tabi ama XDA'da dedikleri gibi, eğer ROM ya da Root nedir bilmiyorsanız, büyük ihtimalle ihtiyacınız yoktur.

Kibarlık beyfendiliktendir dostum,nezaketen insanların birbirlerine teşekkür etmesi güzel bir şeydir bunda yorum yapılacak bir şey yok birbirimize küfür mü edelim...

Ayrıca önerdiğim siteler hakkında lütfen yorum yapmayın,siz buradan ne alabiliyorsanız onu alın;keyfimden değil ben burada insanların iyiliğini düşündüğüm için öneriyorum...

Bak ''d3vil55'' hocamız almış ekran sorunlı çıktı,ne diyor yukarıda okudun mu ?

''45-50 lira fazla verin teknofark'dan getirtin işiniz garanti olsun diyor''

Benim önerilerimin insanların işine yarayacağını düşünüyorum...

İyi günler...

Teknofark.com'u her mesajında tavsiye ederek kendini insanlığa falan mı adamış oluyorsun, ne oluyor yani? Ben birinin Çin'den ya da Türkiye'den tablet almasıyla para kazanacak değilim ama bu aracıların da insanların korkularını sömürerek para kazandıkları ortada. Sen de bu korkuyu örnekler göstererek körüklemeye çalışıyorsun, olay bu. "Önerilerim" dediğin şey sadece bir öneri o da teknofark.com madem bu kadar yardımseversin başka bir site tavsiyesi de alalım o zaman. Sitede "ArtesTeknik" diye bir kullanıcı var zaten sen de nickini "TeknoFark" diye değiştir, sen de rahat et millet de neyle karşı karşıya olduğunu bilsin..

Çok afedersin ama çok boş konuşuyorsun...

• Neyse arkadaşlar ben bu forumdan elimi çekiyorum,milletin boş boş konuşmalarından sıkıldım...

Yardımcı olmamı istediğiniz bir konu olursa P.M. atmanız yeterli...

İyi günler...

NOT:HİÇ BİR ŞİRKETİN HİÇ BİR ÇALIŞANI DEĞİLİM,ÖĞRENCİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 22 Temmuz 2012; 14:28:11 >
  • gereksiz tartışmalara girmeyiniz...

forum paylaşım ortamıdır, herkes elindeki bilgisini paylaşır, o bilgi herkesin olur.

sırf muhalefet yapmak için konuşmayalım, bilginizi paylaşın insanlardan hürmet-saygı görün....

konu dışı tartışmaya devam eden üyeler hakkında uyarı cezası uygulanacaktır....
  • Cube U30GT kullanicilari, urunden razi misiniz?
    orijinal romsuz felansiz, normal mi?
    bende tablet almak istiyorum. deger mi Cube satin almaga? yoksa 150 dolar ekleyib Samsung p6200 falan mi alayim? ne desiniz arkadaslar?
    ozellikle Cube kullanicilari bir anlatin bakalim urun nasilmis
    kitap okumak, film izlemek ve internet icin uygun mudur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

Cube U30GT kullanicilari, urunden razi misiniz?
    bende tablet almak istiyorum. deger mi Cube satin almaga? yoksa 150 dolar ekleyib Samsung p6200 falan mi alayim? ne desiniz arkadaslar?

+1
  • Değerli forum donanım üyesi arkadaşlar teknofark.com yetkilisi olarak burada bilgilendirme ve daha önceki konularda üyeler arasında küçük çapta atışmalara neden olan paylaşımlar ve tavsiye niteliği taşıyan yorumlarla ilgili olarak mecburen bir açıklama yapma gereği duyduk.

İlk olarak şunu belirtmemizde yarar var.www.teknofark.com yetkilisi şuanda yorumunu okuduğunuz üyedir ve başka bir yetkili bu forumda bulunmamaktadır.

Öncelikle bizimle alışveriş içerisinde olan müşterilerimiz Athelos, utkuberk ve bombaci_mülayim üyelerine belirtmemiz gereken noktalar olacak. Müşterimiz olarak bizimle alışveriş ilişkisinde bulunuyor oluşunuzdan ve memnuniyetinizden kaynaklı olarak burada diğer arkadaşlara bizi önerdiğinizi görmekteyiz. Bu iyi niyetli davranışınızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Bu üç değerli müşterimize bu paylaşımları yapmamalarını mail yoluyla özellikle rica etmiştik. Bunu rica etmemizin sebebi de bu tip forumlarda iyi niyetli insanların olduğu kadar kötü niyetli insanlarında bulunabileceğini, kendilerinin reklamcılıkla itham edilebileceğini ve böyle bir durumdan özellikle kendilerinin rahatsız olabileceğini belirttik. Şu anda gelinen noktada haklı oluşumuzdan dolayı maalesef üzgünüz. Siz değerli müşterilerimizden ricamız bu konu yada başka hiçbir konu altında lütfen bizi önermeyiniz. Sitemizin zaten arama motorlarında reklamları yayınlanmakta olup çok yoğun bir ilgi görmekteyiz. Dolayısıyla burası yada başka bir forum ortamlarından müşteri akışı kaygısı taşımamaktayız. Zaten bizden alışveriş yapan müşterilerimiz bizi tanıdığı insanlara tavsiye etmekte, arama motorlarından reklamlarımız sayesinde her gün yeni müşterilerimiz bize ulaşmaktadır.

Bizimle herhangi bir alışveriş ilişkisi içerisinde olmayan, sebebi belli ya da belirsiz olarak forum ortamında bilgilendirme ve öneriler dışında sadece muhalefet etmek amacıyla bulunan, başka kullanıcıların yaptığı bir site önerisini yada birbirlerine teşekkür etmesini bile hazmedemeyecek arkadaşlardan ricamız kendinize faydalı olmayacağını düşündüğünüz konularda vakit kaybetmemenizdir. Zira burası bir forum ortamıdır. Burada insanlar birbirlerine faydalı olabilmek adına bilgi paylaşımı yapmaktadır. Normal olarak kendilerinin fayda gördüğü ve diğer insanlarında fayda görebileceğini düşündüğü bilgileri paylaşmalarına muhalefet etmek konunun daha da kirlenmesine sebep olmaktan başka bir işe yaramamaktadır. Bir bilgi yada öneri sizin için yararlı değil ise dikkate almazsınız sorununuz kökten çözülmüş olur.

Özellikle bir konu var ki burada açıklanmasını aslında pek de uygun görmüyorduk. Ama verdiğimiz hizmeti ve insanların bizi neden tavsiye ettiğini başka arkadaşların anlaması açısından bu konuya özellikle değineceğiz. Konuyu açan d3evil55 kullanıcısı Çinden direk olarak bir ürün almış ve ilk incelemelerini yaparak burada herkesin yararlanması adına paylaşımını yapmıştır. Fakat üründe bir gün sonra fark ettiği ekran problemi nedeniyle ürünü satıcısına iade etmek istemiş bu noktada satıcının çıkardığı zorluklar yüzünden iade edememiştir. (Bu arada satıcı sorunlu ürün göndermesinin yanında 1 TL lik şarj çevirici aparatı bile koymaktan imtina etmiştir) Bu noktada d3evil55 kullanıcısı bizden yardım istemiştir. Bizde kendisine konu hakkında bilgiler vererek ne şekilde yardımcı olabileceğimizi anlatmış ve anlaşmaya varmışız. Konunun incelemesinde bulunan cihaz şuanda bizde bulunmakta olup Teknik Servisimizin ilk incelemelerinde cihazın genellikle sorun çıkaran H modeli olduğu ayrıca cihazda Memory Effect sorunu yanında Ghost Touch problemi olduğu da belirlenmiştir. Bu noktada d3evil55 kullanıcısına W modeli bir ürün temin edilmekte olup sorunlu cihaz yedek parçalarının kullanılması açısından tarafımızca alıkonulmuştur. Umarız bu açıklamayı okuyan değerli arkadaşlar insanların bizi neden tavsiye ettiğini daha iyi anlayabilmişlerdir.

Bu konu ile ilgili yeni paylaşım yapacak tüm arkadaşlardan ricamız sitemizi tanımadığınız insanlara lütfen tavsiye etmeyiniz. Sonuç olarak herkes iyiyi, kötüyü, eğriyi, doğruyu ayırt edebilecek akıl ve fikire sahiptir. Herkes araştırarak kendine en uygun hizmeti kimin verdiğini bulabilmektedir. Biz iyi hizmetimizin karşılığını sitemize her gün gelen yeni müşteriler ile fazlasıyla almaktayız.

Yazıyı başından sonuna kadar sabırla okuyan tüm kullanıcılara saygılarımızı sunar, teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 23 Temmuz 2012; 6:44:48 >

• quote:

Hocam 1 günlük deneyimimi paylaşayım,orjinal rom biraz karışık bir sürü çince uygulama mevcut ama konuda stabil romlar var onlardan kurabilirsiniz,daha sonra isteğinize göre tableti donatabilirsiniz.Cube almak yada 150 dolar ekleyip bilindik marka almak sana kalmış gümrük riskini göz önünde bulunduruyorsan alabilirsin,çünkü takılırsa tahminen 400 doların %20'sini ödemek zorunda kalırsın ki takılmadan sorunsuzca da geçebilir şans işi,kitap okumak,dergi okumak için uygun geldi yazılar çok net görünüyor birkaç e-kitap yükleyip test etmiştim ilk gün,internet hızı ve erişimide gayet iyi chrome'dan giriyordum bayağı hızlıydı başka sorun olursa yardımcı olurum saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 23 Temmuz 2012; 9:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

Bilgi içermektedir silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 24 Temmuz 2012; 1:30:58 >
  • zuzuprens mesajını iki defa dikkatle okudum ben utkuberk kod adlı bülent şimşek ve emekliyim, doğru beni mail yoluyla uyarmıştın reklam unsuru içeren yorumlar yapma demiştin dayanamadım yaptım pişman değilim sorarım size alışveriş yaptığım memnun olduğum siteyi öneremezmiyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

zuzuprens mesajını iki defa dikkatle okudum ben utkuberk kod adlı bülent şimşek ve emekliyim, doğru beni mail yoluyla uyarmıştın reklam unsuru içeren yorumlar yapma demiştin dayanamadım yaptım pişman değilim sorarım size alışveriş yaptığım memnun olduğum siteyi öneremezmiyim .

Tabi ki edebilirsiniz efendim bu herkesin en normal hakkıdır. Keşke sizi yada diğer arkadaşları reklamcılık yapmakla itham eden arkadaşlar çıkıp "Arkadaşım senwww.teknofark.com sitesini öneriyorsun. Ama bak şu site onlardan daha iyi hizmet veriyor hemde fiyatları daha uygun" diye bir öneri getirebilseler. En azından getirdikleri öneri bu foruma bilgi ve öneri almak için uğrayan insanlar için alternatif olsa. İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vil55

quote:

Hocam 1 günlük deneyimimi paylaşayım,orjinal rom biraz karışık bir sürü çince uygulama mevcut ama konuda stabil romlar var onlardan kurabilirsiniz,daha sonra isteğinize göre tableti donatabilirsiniz.Cube almak yada 150 dolar ekleyip bilindik marka almak sana kalmış gümrük riskini göz önünde bulunduruyorsan alabilirsin,çünkü takılırsa tahminen 400 doların %20'sini ödemek zorunda kalırsın ki takılmadan sorunsuzca da geçebilir şans işi,kitap okumak,dergi okumak için uygun geldi yazılar çok net görünüyor birkaç e-kitap yükleyip test etmiştim ilk gün,internet hızı ve erişimide gayet iyi chrome'dan giriyordum bayağı hızlıydı başka sorun olursa yardımcı olurum saygılar.

tesekkur ederim aydinlattigin icin. Gumruk sorunu derken bizim bi arkadas Dubaiden Cube 250 dolara garantili ve 400 dolara SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G
    getirebilecegini söyledi. 150 dolar arti deger mi acaba?
    Su rom isi kolay bir is mi? Sadece install ile, bir nevi windows update gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzuprens

quote:

> baila_me kullanıcısından Alıntı dır...

6 Temmuz 2012; 9:32:43

Cube U30GT Kullanıcı Deneyimi :
    Ürünü uzun araştırmalarım sonucu tesadüfen gördüm ve henüz piyasaya çıkmamış olması itibariyle fazlada kullanıcı yorumuna ulaşamadım.
    Ürün, tanıtım özellikleri bakımından insanın iştahını kabartıyordu. Bulabildiğim birkaç videosunu inceledim ve sonunda sipariş etmeye karar verdim.
    Teknik donanım olarak yüksek özellikleri olmasına rağmen , çin malı bir tablet olduğu düşüncesiyle tereddütlerim vardı.
    Ben ürünü mayıs ayı sonlarına doğru sipariş etmeye karar verdiğimde henüz dağıtıma başlamamıştı. Türkiye de açık olan bir sipariş kaynağı bulamadım,
    Başka bir Cube modeli satışı yapan bir arkadaşa ulaştım ve bu modeli temin edebilirmiyiz diye sordum. Arkadaş araştırıp olur deyince hemen siparişi geçtim.
    Temin süresi sonunda, tablet elime ulaştı.
    ............
    Sonuç...?
    ............
    Mükemmel....
    ...........
    - Ekran hassasiyeti çok iyi. Tepki verme süresi sıfır gibi.
    (Not: Dokunma noktası 2-3 mm üstten algılıyor gibi. Bu sorun benim üründe mi, genelde mi, yazılımla düzelir mi bilmiyorum ama kullanımda büyük bir problem yaşatmıyor)
    - Yüksek çözünürlük sayesinde ekranı, hani derler ya, cam gibi. Çok net.
    - Çift çekirdekli 1.6 İşlemci gücünü hissediyorsunuz, takılma, donma, bekleme gibi bir derdiniz yok.
    - Ben özellikle internet sayfaları açış hızına hayran kaldım. Tarayıcıyı pc performansıyla aç dediğim halde, sayfa açma hızı inanın beni şaşırttı.
    - Tablet olur da oyun oynanmaz mı hiç... Hareket sensörleri anında tepki veriyor. Oyunlardan ayrıca zevk alacaksınız bunu bir kenara yazın.
    - Üzerinde dahili hoparlör var ancak ses gücü idare eder düzeyde. Fakat, stereo jack ile yüksek kalitede müzik dinleyebilirsiniz. Çıkış gücü çok iyi.
    - Ön ve arka kameralar da idare eder seviyede. 2 megapixel. Fps ve görüntü kalitesi çok yüksek değil.
    - Mini Usb girişiyle ister bilgisayara ister harici flash veya disklere çok kolay erişim mümkün.
    - Bloetooth mevcut. gps modülü yok. 3G modülü yok, ancak 3G modemlerin uyumlu modellerini tanıyabiliyor sanırım. Ben denemedim.
    - minihdMI çıkışı ile 1080P HD görüntü aktarabiliyorsunuz.
    (Not: miniHDMI kablosunu veya normal hdmi kablonuz varsa mini hdmi to hdmi çevirici ayrıca almanız gerekiyor, kutu içeriğine dahil değil - ben ürünle minihdmi kablosu da aldım ama çalıştıramadım, sonra çevirici aldım normal hdmi kablo ile bağladım sorun yok)
    - 16 GB disk alanı yeterli gelmezse 32 GB MicroSD ilave edebilirsiniz.
    - Ne çok ağır, ne çok hafif. Tutuş ve kullanımda fazla zorlamıyor.
    - Estetik bir fiziksel görünüme sahip.
    - Şarj süresi kullanıma bağlı olmasına karşın, sürekli olarak 8-10 saat aralıksız kullanabiliyorsunuz.
    ....
    Özetle, Cube U30GT çok iyi bir seçim olmuş. Beklediğimin çok ötesinde.
    Tablet arayan arkadaşlara öncelikli tavsiyemdir.
    Ürünün özelliklerini ve videolarını inceleyin.

tesekkur kardes. Yazini zevkle okudum. Bi hayli heveslendin Cube almaya. Bi de arkadaslar Aurora II önermisler. Sizce ekran ölcusunden baska, cok mu farkli tabletler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Çinden siparis verdigim cub u30gt tabletim 2 gun once elime gecti. windows lu bir ultrabook almak icin cihazımı satacagim. cihazda forumlarda bahsedilen hicbir sorun yok. Ekraninda en ufal bir pixel veya memory effect sorunu yok. Wi-fi uzak mesafeden bile sorunsuzca baglanıyor. Yanında deri kılıfıyla beraber 530tl ye satabilirim. Ankaradayım.
  • Arkadaşlar elinde cube u30gt olan birileri oyun performansı hakkında bilgi verebilir mi acaba ? Kasma, donma gibi her hangi bir sıkıntı var mı ? Zaten tablet JB'a güncellenince çok güzel olacağını tahmin edebiliyorum.Ancak performans hakkında şüphelerim var.Rom konusu falan sürekli güncellenen bir tablet mi acaba ? sıkıntıları gideriliyor mu? İşlemcinin rockchip olması düşündürüyor daha çok beni.Sistem stabil mi? İşlemci daha sonraları sıkıntı çıkartır mı meraktayım :D
  • quote:

Profilinizin kapalı olması sebebiyle özel mesaj atamadım ve burdan sormak zorunda kaldım. Cube U30GT modelinde slatedroid.com'da okuduğum kadarıyla yeni çıkan ürünlerin H modeli olduğu ve özellikle wifi olmak üzere çeşitli sorunların düzeltildiğini okumuştum. Bu sebeple ben de H modeli sipariş vermiştim. Aldığım satıcıya da sordum o da bu dediğimi teyid etti. Ancak siz W modeli daha sorunsuz diyince kafam karıştı. Bu konuda emin misiniz? Eğer öyleyse çok üzüleceğim. d3vil55 arkadaşımızla aynı satıcıdan aldığım için diken üstündeyim.

Teknofark sitesi ilk çıktığında ben açıkçası güvenememiştim, sonuçta herhangi bir referansları yoktu. Benim siparişimi verdiğim günlerde eğer bugünkü gibi referansları olsaydı tereddütsüz kendilerinden sipariş verirdim. Bu tip sorunlarla uğraşmaktansa daha ilgili bir satıcıya bir miktar daha fazla para vermek gerçekten daha akılcı bir çözüm olacaktır.

Forumda Cube U30GT diye arama yapınca çıkan her sayfada, hemen her mesajlarında arkadaşlar Teknofark'ı övdükleri için bir tepki çekmiş olabileceklerini düşünüyorum. Bu kadar aşırıya kaçacak şekilde reklamı düşündürecek şekilde değil de ilgili konularda birer mesajları olacak şekilde bir öneride bulunsalardı bu kadar tepki çekmezdi diye düşünüyorum. Ama artık bu konu da tatlıya bağlanmalı ve bu konunun Cube U30GT konusu olduğu unutulmamalı.

Tableti eline geçenler Rom nasıl yapılır, hangi romların ne gibi avantajları var, eksileri neler, karşılaştıkları sorunlar ve çözümler neler gibi yararlı paylaşımlarda bulunmalı ve hep beraber bu p/f canavarı tableti en iyi şekilde kullanmalıyız. Aurora'cılardaki gibi birbirimize teknik destek sunmalıyız. Böylece kullanım daha zevkli olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d3vil55

quote:

tesekkur ederim aydinlattigin icin. Gumruk sorunu derken bizim bi arkadas Dubaiden Cube 250 dolara garantili ve 400 dolara SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G
    getirebilecegini söyledi. 150 dolar arti deger mi acaba?
    Su rom isi kolay bir is mi? Sadece install ile, bir nevi windows update gibi mi?

Hocam,yaşadığınız yeri türkiye kabul ederekten yorum yaparsak 150 dolar ve üstü herşey gümrükte sıkıntıdır,ama geçer ama kalır şans işi,geçen bir forumda okudum adam 1000 dolara yakın araba parçasını sorunsuz çekmiş gümrükten,Artı değer dediğini anlamadım ben orada cube u30gt'yi 250 dolardan samsung tab'ıda 400den hesaplayıp gumruk sorununu dıle getırdım çünkü samsung gümrüğe girerse ödeyeceğiniz vergi haliyle artacaktır.Kimseyi korkuttuğum yada yurtdışı alışverişten soğuttuğum sanılmasın bende alışveriş yaptım ama gümrükte takılırsa işin zor bunları göze alaraktan alışverişini yap derim takılırmı takılmazmı tamamen şans meselesi
    Rom meselesi basit siz tableti getirtin gerisine forumdaki arkadaşlarla filan yardımcı oluruz o kadar zor birşey değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 23 Temmuz 2012; 17:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracan

quote:

Profilinizin kapalı olması sebebiyle özel mesaj atamadım ve burdan sormak zorunda kaldım. Cube U30GT modelinde slatedroid.com'da okuduğum kadarıyla yeni çıkan ürünlerin H modeli olduğu ve özellikle wifi olmak üzere çeşitli sorunların düzeltildiğini okumuştum. Bu sebeple ben de H modeli sipariş vermiştim. Aldığım satıcıya da sordum o da bu dediğimi teyid etti. Ancak siz W modeli daha sorunsuz diyince kafam karıştı. Bu konuda emin misiniz? Eğer öyleyse çok üzüleceğim. d3vil55 arkadaşımızla aynı satıcıdan aldığım için diken üstündeyim.

Teknofark sitesi ilk çıktığında ben açıkçası güvenememiştim, sonuçta herhangi bir referansları yoktu. Benim siparişimi verdiğim günlerde eğer bugünkü gibi referansları olsaydı tereddütsüz kendilerinden sipariş verirdim. Bu tip sorunlarla uğraşmaktansa daha ilgili bir satıcıya bir miktar daha fazla para vermek gerçekten daha akılcı bir çözüm olacaktır.

Forumda Cube U30GT diye arama yapınca çıkan her sayfada, hemen her mesajlarında arkadaşlar Teknofark'ı övdükleri için bir tepki çekmiş olabileceklerini düşünüyorum. Bu kadar aşırıya kaçacak şekilde reklamı düşündürecek şekilde değil de ilgili konularda birer mesajları olacak şekilde bir öneride bulunsalardı bu kadar tepki çekmezdi diye düşünüyorum. Ama artık bu konu da tatlıya bağlanmalı ve bu konunun Cube U30GT konusu olduğu unutulmamalı.

Tableti eline geçenler Rom nasıl yapılır, hangi romların ne gibi avantajları var, eksileri neler, karşılaştıkları sorunlar ve çözümler neler gibi yararlı paylaşımlarda bulunmalı ve hep beraber bu p/f canavarı tableti en iyi şekilde kullanmalıyız. Aurora'cılardaki gibi birbirimize teknik destek sunmalıyız. Böylece kullanım daha zevkli olacaktır.

Alıntıları Göster
    Bilgi içermektedir silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 24 Temmuz 2012; 1:30:06 >

• quote:

Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim, şu an büyük bir pişmanlık duydum gerçekten verdiğim sipariş için. Keşkelerin bir faydası yok ne yazık ki. Artık bekleyeceğim ürünün gelmesini...

Çin'den alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem satıcı seçiminde çok dikkatli olsunlar.
  • yarın sabah teknofarktan sipariş geçecektim buradaki mesajlar dan dolayı vazgeçtim size hayırlı reklamlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.