Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d3vil55

quote:

Orijinalden alıntı: atacante

quote:

quote:

Cube U30GT kullanicilari, urunden razi misiniz?
    orijinal romsuz felansiz, normal mi?
    bende tablet almak istiyorum. deger mi Cube satin almaga? yoksa 150 dolar ekleyib Samsung p6200 falan mi alayim? ne desiniz arkadaslar?
    ozellikle Cube kullanicilari bir anlatin bakalim urun nasilmis
    kitap okumak, film izlemek ve internet icin uygun mudur???

Hocam 1 günlük deneyimimi paylaşayım,orjinal rom biraz karışık bir sürü çince uygulama mevcut ama konuda stabil romlar var onlardan kurabilirsiniz,daha sonra isteğinize göre tableti donatabilirsiniz.Cube almak yada 150 dolar ekleyip bilindik marka almak sana kalmış gümrük riskini göz önünde bulunduruyorsan alabilirsin,çünkü takılırsa tahminen 400 doların %20'sini ödemek zorunda kalırsın ki takılmadan sorunsuzca da geçebilir şans işi,kitap okumak,dergi okumak için uygun geldi yazılar çok net görünüyor birkaç e-kitap yükleyip test etmiştim ilk gün,internet hızı ve erişimide gayet iyi chrome'dan giriyordum bayağı hızlıydı başka sorun olursa yardımcı olurum saygılar.

tesekkur ederim aydinlattigin icin. Gumruk sorunu derken bizim bi arkadas Dubaiden Cube 250 dolara garantili ve 400 dolara SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G
    getirebilecegini söyledi. 150 dolar arti deger mi acaba?
    Su rom isi kolay bir is mi? Sadece install ile, bir nevi windows update gibi mi?

Hocam,yaşadığınız yeri türkiye kabul ederekten yorum yaparsak 150 dolar ve üstü herşey gümrükte sıkıntıdır,ama geçer ama kalır şans işi,geçen bir forumda okudum adam 1000 dolara yakın araba parçasını sorunsuz çekmiş gümrükten,Artı değer dediğini anlamadım ben orada cube u30gt'yi 250 dolardan samsung tab'ıda 400den hesaplayıp gumruk sorununu dıle getırdım çünkü samsung gümrüğe girerse ödeyeceğiniz vergi haliyle artacaktır.Kimseyi korkuttuğum yada yurtdışı alışverişten soğuttuğum sanılmasın bende alışveriş yaptım ama gümrükte takılırsa işin zor bunları göze alaraktan alışverişini yap derim takılırmı takılmazmı tamamen şans meselesi
    Rom meselesi basit siz tableti getirtin gerisine forumdaki arkadaşlarla filan yardımcı oluruz o kadar zor birşey değil yani.

hocam ben Bakudeyim. arkadas kendisiyle getirecek Dubaiden.
    Cube u30gt - 250 dolar
    SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G - 400 dolar

aradaki farka deger mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

yarın sabah teknofarktan sipariş geçecektim buradaki mesajlar dan dolayı vazgeçtim size hayırlı reklamlar dilerim

Burada insanlara doğru düzgün bilgiler verip aydınlattığımız için özür dileriz. Sizin zihniyetinizdeki insanların bizden alışveriş etmesine gerek yok. Verdiğimiz bilgileri reklam olarak algılıyorsanız gelen tableti de araç takozu olarak algılama ihtimaliniz var demektir.

Buyurun sizin zihniyetinizdeki insanların yararlanmaması adına bilgi içerikli paylaşımlarımızı kaldırdık. Ayrıca bu forumda hakikaten bilgi paylaşımı yapmak amacıyla bulunan insanları her fırsatta reklamcılıkla itham edenler bulunduğu sürece burada bilgi paylaşmanın da bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 24 Temmuz 2012; 1:37:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cube U30GT kullanicilari, urunden razi misiniz?
    orijinal romsuz felansiz, normal mi?
    bende tablet almak istiyorum. deger mi Cube satin almaga? yoksa 150 dolar ekleyib Samsung p6200 falan mi alayim? ne desiniz arkadaslar?
    ozellikle Cube kullanicilari bir anlatin bakalim urun nasilmis
    kitap okumak, film izlemek ve internet icin uygun mudur???

Hocam 1 günlük deneyimimi paylaşayım,orjinal rom biraz karışık bir sürü çince uygulama mevcut ama konuda stabil romlar var onlardan kurabilirsiniz,daha sonra isteğinize göre tableti donatabilirsiniz.Cube almak yada 150 dolar ekleyip bilindik marka almak sana kalmış gümrük riskini göz önünde bulunduruyorsan alabilirsin,çünkü takılırsa tahminen 400 doların %20'sini ödemek zorunda kalırsın ki takılmadan sorunsuzca da geçebilir şans işi,kitap okumak,dergi okumak için uygun geldi yazılar çok net görünüyor birkaç e-kitap yükleyip test etmiştim ilk gün,internet hızı ve erişimide gayet iyi chrome'dan giriyordum bayağı hızlıydı başka sorun olursa yardımcı olurum saygılar.

tesekkur ederim aydinlattigin icin. Gumruk sorunu derken bizim bi arkadas Dubaiden Cube 250 dolara garantili ve 400 dolara SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G
    getirebilecegini söyledi. 150 dolar arti deger mi acaba?
    Su rom isi kolay bir is mi? Sadece install ile, bir nevi windows update gibi mi?

Hocam,yaşadığınız yeri türkiye kabul ederekten yorum yaparsak 150 dolar ve üstü herşey gümrükte sıkıntıdır,ama geçer ama kalır şans işi,geçen bir forumda okudum adam 1000 dolara yakın araba parçasını sorunsuz çekmiş gümrükten,Artı değer dediğini anlamadım ben orada cube u30gt'yi 250 dolardan samsung tab'ıda 400den hesaplayıp gumruk sorununu dıle getırdım çünkü samsung gümrüğe girerse ödeyeceğiniz vergi haliyle artacaktır.Kimseyi korkuttuğum yada yurtdışı alışverişten soğuttuğum sanılmasın bende alışveriş yaptım ama gümrükte takılırsa işin zor bunları göze alaraktan alışverişini yap derim takılırmı takılmazmı tamamen şans meselesi
    Rom meselesi basit siz tableti getirtin gerisine forumdaki arkadaşlarla filan yardımcı oluruz o kadar zor birşey değil yani.

hocam ben Bakudeyim. arkadas kendisiyle getirecek Dubaiden.
    Cube u30gt - 250 dolar
    SamsungGalaxyTab 7.0 Plus(p6200)16gb 3G - 400 dolar

aradaki farka deger mi acaba?

cube u30gt'yi 1 gün kullandım samsung galaxy tab kullanmadım aradaki farka tam olarak yorum yapmak istemem, biraz daha araştır ona göre sipariş verirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 23 Temmuz 2012; 20:31:17 >

• zuzuprens
    ne algıladıgımı sana soracak degilim garantisi olan bir ürün alacagım aldıgı ürünle problem yaşamış olmak niyetinde degilim satıcılarında üye profiliyle ürünü övmesinede karşıyım

sen kullandıgın cihazı takoz niyetine kullanmışsan o ayrı hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 23 Temmuz 2012; 20:32:23 >
  • Arkadaşlar bu konuyu bu tableti alanlar ve almak isteyenler için genel bilgi ve paylaşım için açtım,konuda gerilim çıkarmayın lütfen.rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 23 Temmuz 2012; 20:44:09 >
  • Meyveli ağacı taşlıyorlar anlaşılan hala

Arkadaşlar elinde tablet olan varsa Google Play'de ''Dead Trigger'' ücretsiz sunuluyor,o oyun sistemlerini en çok zorlayan oyun şu anda neredeyse...

Oyun performansı olarak tableti kesin olarak görürüz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofark

quote:

yarın sabah teknofarktan sipariş geçecektim buradaki mesajlar dan dolayı vazgeçtim size hayırlı reklamlar dilerim

Burada insanlara doğru düzgün bilgiler verip aydınlattığımız için özür dileriz. Sizin zihniyetinizdeki insanların bizden alışveriş etmesine gerek yok. Verdiğimiz bilgileri reklam olarak algılıyorsanız gelen tableti de araç takozu olarak algılama ihtimaliniz var demektir.

Buyurun sizin zihniyetinizdeki insanların yararlanmaması adına bilgi içerikli paylaşımlarımızı kaldırdık. Ayrıca bu forumda hakikaten bilgi paylaşımı yapmak amacıyla bulunan insanları her fırsatta reklamcılıkla itham edenler bulunduğu sürece burada bilgi paylaşmanın da bir anlamı yok.

Teknofark kardesim,
    Sirketiniz Denizli de imis. adresinizden bu anlasiliyor.

Ben Denizli ye cok yakinim ve sik sik gidip geliyorum.
    Sizi yerinizde ziyaret etsem Urunleri bire bir gorup deneyerek ticaretimizi yuz yuze yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

quote:

Teknofark kardesim,
    Sirketiniz Denizli de imis. adresinizden bu anlasiliyor.

Ben Denizli ye cok yakinim ve sik sik gidip geliyorum.
    Sizi yerinizde ziyaret etsem Urunleri bire bir gorup deneyerek ticaretimizi yuz yuze yapabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    > sas_sas

Merhaba,

Evet Denizli deyiz.

Bizi elbette ziyaret edebilirsiniz. Ramazandan sonra olur ise bir kahvemizi içmeye uğramanızı isteriz.

Fakat ürünlerin tedarik biçimi nedeniyle ürün deneme gibi bir imkan sunmamız maalesef gerçekleşmeyebilir. Satışını yaptığımız ürünler siparişlere istinaden geldiği için bir kullanıcının ürünü başka birisine deneme amaçlı da olsa kullandırmamız pek etik olmaz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 24 Temmuz 2012; 15:49:38 >

• quote:

> sas_sas

Merhaba,

Evet Denizli deyiz.

Bizi elbette ziyaret edebilirsiniz. Ramazandan sonra olur ise bir kahvemizi içmeye uğramanızı isteriz.

Fakat ürünlerin tedarik biçimi nedeniyle ürün deneme gibi bir imkan sunmamız maalesef gerçekleşmeyebilir. Satışını yaptığımız ürünler siparişlere istinaden geldiği için bir kullanıcının ürünü başka birisine deneme amaçlı da olsa kullandırmamız pek etik olmaz.

Saygılar.

kardes urunu yurtdisina (Bakuye) yollaya bilir misiniz?
  • quote:

quote:

> sas_sas

Merhaba,

Evet Denizli deyiz.

Saygılar.

kardes urunu yurtdisina (Bakuye) yollaya bilir misiniz?

Ürünün tarafımızca ulaşmasına müteakip olarak Bakü ye gönderilebilir. Yalnız şu konuyu özellikle belirtmek isteriz. Azerbaycan a daha önce hiç ürün göndermedik dolayısıyla buradan kargo ücreti ne kadar tutar onu bilmiyoruz. Ayrıca Azerbaycan gümrüğünde belli bir tutar kısıtlaması var mı bu da çok önemli. Çünkü buradan gönderip gümrük vergisi ödemenize sebep olduktan sonra yaptığımız işin bir kıymeti kalmaz. Azerbaycan gümrüğünün bizim gümrükten daha sıkı olduğunu da duymuştum ne kadar doğrudur bilemem ama çok sıkı kontrol ediyorlarmış bu konuyu tabi siz daha iyi bilirsiniz...

• RkBatchTool kullanmadan ainollardaki gibi de rom yükleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracan -- 4 Ağustos 2012; 17:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracan

RkBatchTool kullanmadan ainollardaki gibi de rom yükleyebiliyor muyuz?

Sanmıyorum offical romlar bile bu şekilde kuruluyor tablete.
  • Ben tabletimi bilgisayarıma driverlerı kullanarak tanıtamadım.

Tablet: Cube U30GT-H v1.02
    Bilgisayar: XP Service Pack 2 - 32bit masaüstü ve ayrıca yine aynı özelliklere sahip bir dizüstü ile denedim.

Tableti bilgisayara bağlayınca hafıza birimi olarak görüyor. Bilgisayarım'dan girip hem internal sd hem de external sd'yi görebiliyorum.

Ancak USB Hata Ayıklama Modu'nda tableti bilgisayara taktığımda veya tablet kapalı iken recovery mod'da açıp da bilgisayara bağladığımda Aygıt Yöneticisinde yanında soru işareti çıkıyor. Driver'lerı hem manuel hem de otomatik olarak güncellemeyi denedim. Ancak hepsi başarısız oldu.

Sorunum neden kaynaklanıyor olabilir, siz ne denememi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracan -- 4 Ağustos 2012; 19:47:43 >
  • ben de dayanamayıp 2 tane cube u30gt aldım
    merakla bekliyorum bakalım

Bir tanesi kendi kullanımım için diğerini de muhtemelen satarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 4 Ağustos 2012; 18:10:37 >
  • quote:

Ben tabletimi bilgisayarıma driverlerı kullanarak tanıtamadım.

Tablet: Cube U30GT-H v1.02
    Bilgisayar: XP Service Pack 2 - 32bit masaüstü ve ayrıca yine aynı özelliklere sahip bir dizüstü ile denedim.

Tableti bilgisayara bağlayınca hafıza birimi olarak görüyor. Bilgisayarım'dan girip hem internal sd hem de external sd'yi görebiliyorum.

Ancak USB Hata Ayıklama Modu'nda tableti bilgisayara taktığımda veya tablet kapalı iken recovery mod'da açıp da bilgiyara bağladığımda Aygıt Yöneticisinde yanında soru işareti çıkıyor. Driver'lerı hem manuel hem de otomatik olarak güncellemeyi denedim. Ancak hepsi başarısız oldu.

Sorunum neden kaynaklanıyor olabilir, siz ne denememi önerirsiniz?

Aynı sorunla karşılaştım ve çözümünü yazdım hocam,dirvers dosyasını ındırıp sıstemınıze uygun olanı (32-64 bit) kesinlikle sisteminize uygun olanı system32-drivers klasörüne atın sorun kalmayacaktır,dosyanın adı rockusb.sys

• quote:

Aynı sorunla karşılaştım ve çözümünü yazdım hocam,dirvers dosyasını ındırıp sıstemınıze uygun olanı (32-64 bit) kesinlikle sisteminize uygun olanı system32-drivers klasörüne atın sorun kalmayacaktır,dosyanın adı rockusb.sys

Hocam zaten bunu denedim, driverleri güncelleştirmeyi denediğimi belirttim, system32 klasörüne de attım. x86-32bit klasörü içindeki xp klasöründeki driverları çektim ama olmadı. Daha sonra el ile diğer tüm driverları da denedim bir umut, ama doğal olarak onlar da olmadı.
  • Teknofark'ın getirdiği W versiyon için 4.1 linki, kendi uploadumdur. İnternet hızınız iyi ise link çok hızlıdır. Tablet elimde olmadığı için yükleme rehberi yapamadım ama içindeki word belgesinde yazıyor.

U30GT- W VERSION - 4.1 JELLY BEAN ROM

http://jumbofiles.com/xowmk4ntf9f6

U30GT- H VERSION - 4.1 JELLY BEAN ROM LINKS

http://www.multiupload.nl/WWPI6PALJB

Bu konuda da resmi romun temizlenmiş halini anlatan rehber.

http://www.slatedroid.com/topic/36849-cleaned-official-firmware-cube-u30gt-h-v104-3-aug-2012/

• quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

Teknofark'ın getirdiği W versiyon için 4.1 linki, kendi uploadumdur. İnternet hızınız iyi ise link çok hızlıdır. Tablet elimde olmadığı için yükleme rehberi yapamadım ama içindeki word belgesinde yazıyor.

U30GT- W VERSION - 4.1 JELLY BEAN ROM

http://jumbofiles.com/xowmk4ntf9f6

U30GT- H VERSION - 4.1 JELLY BEAN ROM LINKS

http://www.multiupload.nl/WWPI6PALJB

Bu konuda da resmi romun temizlenmiş halini anlatan rehber.

http://www.slatedroid.com/topic/36849-cleaned-official-firmware-cube-u30gt-h-v104-3-aug-2012/

Ana başlığa ekledim teşekkürler,indirip kuranlar yorum yaparsa eksiği gediği varsa bilgilendirin,elimde olsa ben kurardım ama tablet değişimde.

• Orijinalden alıntı: bombaci_mülayim

Arkadaşım daha önceki konularda bendewww.teknofark.com sitesinden Aurora II aldığımı belirtmiştim bir hafta oldu elime ulaşalı. Ne yalan söyleyeyim bu Cube u30gt yi görünce Aurora II gözümde acayip bir şekilde düştü.

Üstadım ben Aurora II'nin siparişini verdim, sen ikisini de deneme şansı bulmuşsun anladığım kadarıyla. Yazdıklarını okuduktan sonra içimi bir pişmanlıktır kapladı:) Cube u30gt ile Aurora II'nin arasında ne gibi farklar ve olumsuzluklar var sana zahmet söyleyebilir misin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zuzuprens

Profilinizin kapalı olması sebebiyle özel mesaj atamadım ve burdan sormak zorunda kaldım. Cube U30GT modelinde slatedroid.com'da okuduğum kadarıyla yeni çıkan ürünlerin H modeli olduğu ve özellikle wifi olmak üzere çeşitli sorunların düzeltildiğini okumuştum. Bu sebeple ben de H modeli sipariş vermiştim. Aldığım satıcıya da sordum o da bu dediğimi teyid etti. Ancak siz W modeli daha sorunsuz diyince kafam karıştı. Bu konuda emin misiniz? Eğer öyleyse çok üzüleceğim. d3vil55 arkadaşımızla aynı satıcıdan aldığım için diken üstündeyim.

Teknofark sitesi ilk çıktığında ben açıkçası güvenememiştim, sonuçta herhangi bir referansları yoktu. Benim siparişimi verdiğim günlerde eğer bugünkü gibi referansları olsaydı tereddütsüz kendilerinden sipariş verirdim. Bu tip sorunlarla uğraşmaktansa daha ilgili bir satıcıya bir miktar daha fazla para vermek gerçekten daha akılcı bir çözüm olacaktır.

Forumda Cube U30GT diye arama yapınca çıkan her sayfada, hemen her mesajlarında arkadaşlar Teknofark'ı övdükleri için bir tepki çekmiş olabileceklerini düşünüyorum. Bu kadar aşırıya kaçacak şekilde reklamı düşündürecek şekilde değil de ilgili konularda birer mesajları olacak şekilde bir öneride bulunsalardı bu kadar tepki çekmezdi diye düşünüyorum. Ama artık bu konu da tatlıya bağlanmalı ve bu konunun Cube U30GT konusu olduğu unutulmamalı.

Tableti eline geçenler Rom nasıl yapılır, hangi romların ne gibi avantajları var, eksileri neler, karşılaştıkları sorunlar ve çözümler neler gibi yararlı paylaşımlarda bulunmalı ve hep beraber bu p/f canavarı tableti en iyi şekilde kullanmalıyız. Aurora'cılardaki gibi birbirimize teknik destek sunmalıyız. Böylece kullanım daha zevkli olacaktır.

Ben de açıkçası ilk başta teknofark'a güvenemediğim için verdiğim siparişi iptal ederek Çin'den sipariş verdim. Bu yorumlardan sonra pişman ve tedirgin olmadım dersem yalan olur. İnşallah ürün kısa zamanda sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ve d3evil55'in yaşadığı talihsizliği yaşamayız.

Teknofark'tan onda vi40 sipariş edecektim, fakat daha sonra Çin'den cube u90gt sipariş verdim. Acaba doğru mu yaptım, ikisini kıyaslayacak olursanız ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.