Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Atheles sen moralini bozma hepimiz senin reklamcı site çalışanı olmadığını biliyoruz, bende sayende teknofarkla tanıştım memnunum sana teşekkür ediyorum yorumlarını eksik etme bizden en uygun veren teknofark varsa daha uygun oradan alalım.

Sağol hocam cevap için ...Şu anlık en uygun teknofark gibi hocam Ama daha uygununu görürsem güvenilir de olursa hemen haber veririm sizlere

hocam bende 1 ay sonra tablet almak istiyorum ödemeler nasıl oluyor acaba sitede göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

quote:

Atheles sen moralini bozma hepimiz senin reklamcı site çalışanı olmadığını biliyoruz, bende sayende teknofarkla tanıştım memnunum sana teşekkür ediyorum yorumlarını eksik etme bizden en uygun veren teknofark varsa daha uygun oradan alalım.

Sağol hocam cevap için ...Şu anlık en uygun teknofark gibi hocam Ama daha uygununu görürsem güvenilir de olursa hemen haber veririm sizlere

hocam bende 1 ay sonra tablet almak istiyorum ödemeler nasıl oluyor acaba sitede göremedim

Ödeme yöntemi olarak sadece havale-eft kullanıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun hocam .Hector. cevabı vermiş,güvenilir bir yerden al,sonra acayip uğraşırsın burnundan gelir vallaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun hocam .Hector. cevabı vermiş,güvenilir bir yerden al,sonra acayip uğraşırsın burnundan gelir vallaha

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için

• fırsat buldukca cıhaz hakkında resım bılgı verecegin yukleme resimle anlatımıdır sorunsuz yuklendi ..

4.1 romda görsellikte fazla bi sey goremedim gercı vaktım yok iş yerindeyim anca gece detaylı bır ınceleme yaparım..

Cube U30-GT İncelemem-Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 13 Ağustos 2012; 17:36:15 >

• Athelas ve utkuberk nedense Tf meleği olmuşlar.Reklam kokan hareketler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

fırsat buldukca cıhaz hakkında resım bılgı verecegin yukleme resimle anlatımıdır sorunsuz yuklendi ..

Eyvallah hocam ilk sayfaya ekledim resimleri,4.1'den resimlerde bekleriz.
  • quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?
  • quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?

Hocam ben sormuştum yanlış alıntı yaptınız galiba. .

Fiyata gelince genelde çoğunluk eternal team denen yerden aldığı için sordum.Bu mağazada $200 civarında fiyatlar. Ekran ve wifi kusuru yok diyede eklemiş, ayrıca logosuz da sipariş verebiliyorsunuz 5-10 usd daha düşüyor o zaman fiyat.

Bende sanırım yakında buradan sipariş vereceğim.

http://www.aliexpress.com/product-gs/606051186-Original-Cube-U30GT-32GB-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-Bluetooth-HDMI-wholesalers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 13 Ağustos 2012; 18:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

fırsat buldukca cıhaz hakkında resım bılgı verecegin yukleme resimle anlatımıdır sorunsuz yuklendi ..

Eyvallah hocam ilk sayfaya ekledim resimleri,4.1'den resimlerde bekleriz.

Ben de mobilden görmüştüm arkadaşın mesajındaki resimleri, konuya girip ilk mesaja alalım diyecektim ki siz almışsınız zaten.

Bu tip faydalı içeriklerin de ilk mesaja eklenmesi ile güzel ve zengin bir içerik oluşacaktır.

İyi forumlar.

• arkadaşlar eternal güvenilir görünüyor ama şu adresteki seçenekler daha ekonomik geldi bana ekran koruyucu çanta vs buradan alınır mı?
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

arkadaşlar eternal güvenilir görünüyor ama şu adresteki seçenekler daha ekonomik geldi bana ekran koruyucu çanta vs buradan alınır mı?
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

Burası güvenilirse çok iyi fiyat. 4.1 kurulu geliyor birde sanırım.

• bir sorum olacaktı yeri burası değil ama cube kullanıcıları olarak daha net yorum yapabileceğinizi düşündüm Cube u18gt deluxe modelinde indirim var uygun fiyata u30gt ye göre alt sınıf belki ama özellikleri şöyle sıralanmış;

Operating System: Google Android 4.0
    Processor / CPU: RK2918 Cortex A8, 1.2GHz
    Memory / RAM: 1GB DDR3
    Flash Memory: 8GB Nandflash
    External Memory: Micro TF card slot, support max up to 32GB (NOT INCLUDED)
    Display: 7" Multi-touch IPS Capacitive screen
    Resolution: 1024 x 600 pixels resolution
    Touch Control: 5 point touch operation
    Orientation Sensors: With accelerometer, automatic steering display screen, G-sensor
    Wireless and Cellular: Wi-Fi 802.11a/b/g/n network supported / Support for 3G dongles and Ethernet with adapter
    Camera & Video Recording: Front camera is 2.0M

kargo dahil 90 dolar fiyatı uygu geldi. önerirmisiniz bu tableti ?

• selamlar.

* u30 gt 'nin eksi yönleri diye wifi 'nin araya bir iki duvar (oda)
    girince çekim gücünün vasatı geçememesi_?
    * şarjda takılı iken multitouch 'un sapıtması_?

bu sorunları yaşayan oldumu_?

ilave olarak;

* ses çıkış gücü nasıl_? tatminkar mı_? tamam 5,1 dolby digital ,
    sourround bi performans beklemiyoruz ama... nasıl_?
    * ısınma, takılma, kilitlenme, reset gibi sorunları varmıdır_?

sahip kullanıcıların güle güle kullanması temennisi ile.

saygılarımla.
    hayırlı ramazanlar + kadir gecemiz mübarek olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

selamlar.

* u30 gt 'nin eksi yönleri diye wifi 'nin araya bir iki duvar (oda)
    girince çekim gücünün vasatı geçememesi_?
    * şarjda takılı iken multitouch 'un sapıtması_?

bu sorunları yaşayan oldumu_?

ilave olarak;

* ses çıkış gücü nasıl_? tatminkar mı_? tamam 5,1 dolby digital ,
    sourround bi performans beklemiyoruz ama... nasıl_?
    * ısınma, takılma, kilitlenme, reset gibi sorunları varmıdır_?

sahip kullanıcıların güle güle kullanması temennisi ile.

saygılarımla.
    hayırlı ramazanlar + kadir gecemiz mübarek olsun.

Merhabalar,wifi sorunu tabletine göre değişiyor benimkinde yoktu evin heryerinden çekiyordu şarjda ekran sapıtmasıda görmedim,tek sorun ghost touch ve ekranda memory effect denilen şeyden vardı kullanmaya engel olduğu için geri gönderildi,ses konusuna gelirsek tatminkar değil youtube'da nexus 7 karşılaştırması var oradan anlarsın ses gücünü nexus resmen dövüyor cube'u,benim hiç beğenmediğim tek kötü yanı ses çıkış gücüydü zaten çok az son seste bile olsa az kalabalık bir yerde duymanız mümkün olmuyor,ısınma biraz oluyor cihaza ne kadar yüklenirsen o kadar ısınır zaten kilitlenme reset olmadı hiç 1gb ram fazlasıyla yetiyor zaten işlemci gerçek 1.6ghz'de çalıştığı için bu tip sorunlar görülmemekte

• ems kargonun gümrüğe takılma riski daha mı fazla?
  • quote:

ems kargonun gümrüğe takılma riski daha mı fazla?

Azda olsa biraz daha fazla diyorlar,hk post ve china posttan daha fazla ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

ems kargonun gümrüğe takılma riski daha mı fazla?

Azda olsa biraz daha fazla diyorlar,hk post ve china posttan daha fazla ama.

china post yapıp beklicez ozaman hem daha ucuz
  • Acaba teknofarktan alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi parayı hesaba yatırdıktan sonra çinden getiriliyor sanırım, Türkiye'de ürün tutmuyorlar galiba. Bu işlemler tam olarak nasıl gerçekleşiyor. Mesela stokta yok deniyor. Şuan eft ile parayı göndersem sıraya mı alıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuricankaygisiz

quote:

arkadaşlar eternal güvenilir görünüyor ama şu adresteki seçenekler daha ekonomik geldi bana ekran koruyucu çanta vs buradan alınır mı?

Burası güvenilirse çok iyi fiyat. 4.1 kurulu geliyor birde sanırım.

valla ben burdan 32gb siparişi verdim hayırlısı artık merakla beklicez

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.