Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eternal blade den türkün biri satın almış 5 yıldız vermiş.
    aslında o kadar ilandan güvenilir 2 tane bulldum kendimce
    biri de buydu.
    ebay da bakacam bu ürüne birde.
  • ebay da aynı gg gibi batıyor sanırım..eskiye nazaran hiç iyi değil yeni arayüz.
    2 saatlik alibaba sitesinden ebay a dönünce 5 dk lık araştırma bile yapamadım açıkçası.
    son bir karar verip eternal team dan alıcam 32 gb lık bi ürün
    zira eternal team ın ilanında antutu ile yapılan benchmark testinde ROM az gözüküyor.
  • tableti alıpta win8 deneyimi yaşamak isteyenlere:
    http://www.51cube.com/ch/DownShow.asp?ID=60
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?

Hocam ben sormuştum yanlış alıntı yaptınız galiba. .

Fiyata gelince genelde çoğunluk eternal team denen yerden aldığı için sordum.Bu mağazada $200 civarında fiyatlar. Ekran ve wifi kusuru yok diyede eklemiş, ayrıca logosuz da sipariş verebiliyorsunuz 5-10 usd daha düşüyor o zaman fiyat.

Bende sanırım yakında buradan sipariş vereceğim.

http://www.aliexpress.com/product-gs/606051186-Original-Cube-U30GT-32GB-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-Bluetooth-HDMI-wholesalers.html

adam bu tabletten 1 tane dahi satmamış neden bundan alıyosun ki?
    arkadaşlar ebay tecrübem var 9 alışveriş yaptım daha önce çin , honkong ve malezyadan..
    aynı üründeen ne kadar satmış satan alanların feedbackleri nedir onlara bakın yurtdışı alışverişte.

Arkadaşlar yanlış değerlendirmeler için özür..

Bunun haricinde;
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

şu linkten türklerden alanlar olmuş fakat hiçbirine ulaşmamış sanırım ki feedback yapmamışlar.

alıntıdaki linkte de ayenen o şekilde adam 27 temmuzda ürünleri satmaya baişalamış kimse feedback vermemiş.

• 32 gblık modeli sadece hafızası fazla diye alıcaksanız almayın,yanında 16'lık kart vericeklerdir büyük ihtimal 32gb nand hafıza koyacaklarını sanmıyorum ayrıca koyacakları hafıza kartınında kalitesi tartışılır,16gb class 10 kartlar 35 lira burada,ama ben hem siyah olsun hemde kart almakla uğraşamam diyenler tercih edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

32 gblık modeli sadece hafızası fazla diye alıcaksanız almayın,yanında 16'lık kart vericeklerdir büyük ihtimal 32gb nand hafıza koyacaklarını sanmıyorum ayrıca koyacakları hafıza kartınında kalitesi tartışılır,16gb class 10 kartlar 35 lira burada,ama ben hem siyah olsun hemde kart almakla uğraşamam diyenler tercih edebilir

32gb nand hafıza ben de inanasım gelmiyor ama..adamlar option larda yazdıklarına bakacak olursak sanırım var..
    hala onu araştırıyorum.
  • Nand hafıza olup olmadığını nasıl anlayabiliriz nereye bakmam lazım
  • Hafıza kartı slotuna bak boşsa nand hafızadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

32 gblık modeli sadece hafızası fazla diye alıcaksanız almayın,yanında 16'lık kart vericeklerdir büyük ihtimal 32gb nand hafıza koyacaklarını sanmıyorum ayrıca koyacakları hafıza kartınında kalitesi tartışılır,16gb class 10 kartlar 35 lira burada,ama ben hem siyah olsun hemde kart almakla uğraşamam diyenler tercih edebilir

32gb nand hafıza ben de inanasım gelmiyor ama..adamlar option larda yazdıklarına bakacak olursak sanırım var..
    hala onu araştırıyorum.

HOCAM NAPTIN YANINDA KART MI VERİYORLAR ELİMDE 32 GB LIK MODELİ VAR VE SD GİRİŞİ BOŞ :) OYLE OLSA DERLER ZATEN 32 LİK HATTA BAZI MODELLERİN 64 GB LIK VERSİYONLARI VAR. YAPMAYIN :)

• slm
    birazdan resimdeki rom u atacagım tablete ama gunduz gta oyunu yuklemıstım hepsi bosa gidecek artık birde alttakı linkteki extra romlar var artık onlarıda bayram arasında vakıt oldukca atarım tablete ..

http://www.mediafire.com/?jbwj4a3n46x2wrz

burda dıger romlar var ..

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?1192-Release-Evolution-JB-1-0-1-Alpha-05-08-2012

win8 metro UI attım tablete ama hosuma gitmedi gerıye Jelly Bean 4.1 e donecegim ..
    resimler asagıda win8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 17 Ağustos 2012; 1:16:19 >

• quote:

slm
    birazdan resimdeki rom u atacagım tablete ama gunduz gta oyunu yuklemıstım hepsi bosa gidecek artık birde alttakı linkteki extra romlar var artık onlarıda bayram arasında vakıt oldukca atarım tablete ..

http://www.mediafire.com/?jbwj4a3n46x2wrz

burda dıger romlar var ..

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?1192-Release-Evolution-JB-1-0-1-Alpha-05-08-2012

aranan kan bulundu hocam emeğine sağlık evet tableti almadım sipariş de vermedim ama rom paylaşımı falan görünce konunun istediğim noktalara doğru yol aldığını görmek u30gt ye doğru çekiyor beni lütfen canlılığa devam Bu arada vaktiniz olursa denediğiniz romlar hakkında da bilgi verirseniz hatta eliniz değmişken bi inceleme videosu da fena olmaz

• ya arkadas bu cıhazı almaya karar verdım ama ınceleme dıye gırdık ılk ıkı sayfa reklam zaten son sayfa ya dogru tanıtım kullanıcı deneyımlerı baslıyo herkesın emegıne saglık.ınsan bır vıdeo cekıp koyar yada onu gectım karsılastıgı sorunları yazar yenı buldugu cıhazla ılgılı bılgılerı paylasır ama yavas ılerlıyor forumun bu konusu.

ancak sunları belırtmek ıstedım

belırteyım cıhazın orjınalınde 32 gb hafıza var kendı sıtesınde yazıyor zaten .

androıd 4.1 jb rom da hdmı cıkısı ses ayarlarının calısmadıgı yazıyor.romu yukleyenler hıcmı karıstırmadı tam olarak anlamadım gıttı. yanı xda gıbı bır sıte desek kı bu alete rom yaptı eksıkler olabılırde kendı uretıcısının romunda hdmı cıkısının sorunlu olması ılgınc.bunu soyleyen yok :(

ben galaxy tab 10.1 kullanırken browser larda cokca cokme oluyordu tabıı orj rom degıldı hıc bırı bu cıhazdada ınternette gezınırken browser da cokme oluyormu acaba.

bırde soyle bır durum var alıexpress de pek cok satan var herkes resım eklemıs dogal olarak.kımınde benchmark puanları 4800 lerde ıken kımınde benchmark puanları 7800 lerde.bu fark neden acaba.bazıları tabletler ıle karsılastırırken ıslemcıyı bazıları telefonlar ıle karsılastırmıs oda enteresan.

benım yazacaklarım bunlar.alıexpress de bı kacarkadas almıs tr den onların feedback lerını beklıyorum ona gore bende karar verecegım.bu arada bende oradan daha once uc urun aldım.2 sı acılmadan bırısı ıse acık bır sekılde postadan geldı yanı postayı kontrol amaclı acabılırler acılsa bıle gumruge takılacak yada takılmayacak bı garantı yok bılgınıze.benımde kargoda ılk tercıhım hongkong aır maıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 17 Ağustos 2012; 2:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

ya arkadas bu cıhazı almaya karar verdım ama ınceleme dıye gırdık ılk ıkı sayfa reklam zaten son sayfa ya dogru tanıtım kullanıcı deneyımlerı baslıyo herkesın emegıne saglık.ınsan bır vıdeo cekıp koyar yada onu gectım karsılastıgı sorunları yazar yenı buldugu cıhazla ılgılı bılgılerı paylasır ama yavas ılerlıyor forumun bu konusu.

androıd 4.1 jb rom da hdmı cıkısı ses ayarlarının calısmadıgı yazıyor.romu yukleyenler hıcmı karıstırmadı tam olarak anlamadım gıttı. yanı xda gıbı bır sıte desek kı bu alete rom yaptı eksıkler olabılırde kendı uretıcısının romunda hdmı cıkısının sorunlu olması ılgınc.bunu soyleyen yok :(

ben galaxy tab 10.1 kullanırken browser larda cokca cokme oluyordu tabıı orj rom degıldı hıc bırı bu cıhazdada ınternette gezınırken browser da cokme oluyormu acaba.

bırde soyle bır durum var alıexpress de pek cok satan var herkes resım eklemıs dogal olarak.kımınde benchmark puanları 4800 lerde ıken kımınde benchmark puanları 7800 lerde.bu fark neden acaba.bazıları tabletler ıle karsılastırırken ıslemcıyı bazıları telefonlar ıle karsılastırmıs oda enteresan.

benım yazacaklarım bunlar.alıexpress de bı kacarkadas almıs tr den onların feedback lerını beklıyorum ona gore bende karar verecegım.bu arada bende oradan daha once uc urun aldım.2 sı acılmadan bırısı ıse acık bır sekılde postadan geldı yanı postayı kontrol amaclı acabılırler acılsa bıle gumruge takılacak yada takılmayacak bı garantı yok bılgınıze.benımde kargoda ılk tercıhım hongkong aır maıl.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?

Hocam ben sormuştum yanlış alıntı yaptınız galiba. .

Fiyata gelince genelde çoğunluk eternal team denen yerden aldığı için sordum.Bu mağazada $200 civarında fiyatlar. Ekran ve wifi kusuru yok diyede eklemiş, ayrıca logosuz da sipariş verebiliyorsunuz 5-10 usd daha düşüyor o zaman fiyat.

Bende sanırım yakında buradan sipariş vereceğim.

http://www.aliexpress.com/product-gs/606051186-Original-Cube-U30GT-32GB-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-Bluetooth-HDMI-wholesalers.html

adam bu tabletten 1 tane dahi satmamış neden bundan alıyosun ki?
    arkadaşlar ebay tecrübem var 9 alışveriş yaptım daha önce çin , honkong ve malezyadan..
    aynı üründeen ne kadar satmış satan alanların feedbackleri nedir onlara bakın yurtdışı alışverişte.

Arkadaşlar yanlış değerlendirmeler için özür..

Bunun haricinde;
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

şu linkten türklerden alanlar olmuş fakat hiçbirine ulaşmamış sanırım ki feedback yapmamışlar.

alıntıdaki linkte de ayenen o şekilde adam 27 temmuzda ürünleri satmaya baişalamış kimse feedback vermemiş.

o türklerden biri de benim. siparişi 14ünde verdim hala tedarik sürecinde görünüyor para hesabımdan henüz çekilmedi sanırım onunla ilgili bi sorun var satıcıyla konuştum herhangi bir sorun yok dedi ama kargolanmadığı için bi kaç saat içerisinde iptal olacak. neyse bende 21 ağustostaki kuponlarımı kullanırım
    sanırım aliexpress de en iyi satıcı eternal teknofarkın bile oradan aldığı görünüyor

• lağğn verilmiş kargoya hayallerim suya düştü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Orijinalden alıntı: Athelos

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

@kemaly34 Faydası var, performans artar, işe yaramaz gömülü uygulamalardan kurtulursunuz tabi ama XDA'da dedikleri gibi, eğer ROM ya da Root nedir bilmiyorsanız, büyük ihtimalle ihtiyacınız yoktur.

Kibarlık beyfendiliktendir dostum,nezaketen insanların birbirlerine teşekkür etmesi güzel bir şeydir bunda yorum yapılacak bir şey yok birbirimize küfür mü edelim...

Ayrıca önerdiğim siteler hakkında lütfen yorum yapmayın,siz buradan ne alabiliyorsanız onu alın;keyfimden değil ben burada insanların iyiliğini düşündüğüm için öneriyorum...

Bak ''d3vil55'' hocamız almış ekran sorunlı çıktı,ne diyor yukarıda okudun mu ?

''45-50 lira fazla verin teknofark'dan getirtin işiniz garanti olsun diyor''

Benim önerilerimin insanların işine yarayacağını düşünüyorum...

İyi günler...

Teknofark.com'u her mesajında tavsiye ederek kendini insanlığa falan mı adamış oluyorsun, ne oluyor yani? Ben birinin Çin'den ya da Türkiye'den tablet almasıyla para kazanacak değilim ama bu aracıların da insanların korkularını sömürerek para kazandıkları ortada. Sen de bu korkuyu örnekler göstererek körüklemeye çalışıyorsun, olay bu. "Önerilerim" dediğin şey sadece bir öneri o da teknofark.com madem bu kadar yardımseversin başka bir site tavsiyesi de alalım o zaman. Sitede "ArtesTeknik" diye bir kullanıcı var zaten sen de nickini "TeknoFark" diye değiştir, sen de rahat et millet de neyle karşı karşıya olduğunu bilsin..

saçma

Allahtan saçmaymış :) Yaptılar zaten, açtılar hesap, banlandılar bile, geriden geliyorsun biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

ya arkadas bu cıhazı almaya karar verdım ama ınceleme dıye gırdık ılk ıkı sayfa reklam zaten son sayfa ya dogru tanıtım kullanıcı deneyımlerı baslıyo herkesın emegıne saglık.ınsan bır vıdeo cekıp koyar yada onu gectım karsılastıgı sorunları yazar yenı buldugu cıhazla ılgılı bılgılerı paylasır ama yavas ılerlıyor forumun bu konusu.

HDMI konusunda bişey diyemiyorum çünkü denemek için kablo yok, tarayıcı performansı gayet iyi şu ana kadar bir çökme falan yaşamadım kendi tarayıcısıyla.

• EYgt sen Aurora2'den U30-GT ye mi geçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

EYgt sen Aurora2'den U30-GT ye mi geçtin?

İkiside duruyor hocam bi 7 bi 10 yapayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

EYgt sen Aurora2'den U30-GT ye mi geçtin?

İkiside duruyor hocam bi 7 bi 10 yapayım dedim

İyi iyi güzel, 10" sınıfına girersem danışırım sana. Eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.