Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar benim şarj cihazında problem var, cihaz şarj olmuyor, bu cihazı başka türlü nasıl şarj edebilirim...

başka türlü şarj edemezsin yeni şarj cihazı temin et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Arkadaşlar benim şarj cihazında problem var, cihaz şarj olmuyor, bu cihazı başka türlü nasıl şarj edebilirim...

Peki; benzer özellikleri sağlayan şarj aleti nereden bulurum ?
  • quote:

quote:

quote:

ben cube mini kullanıyorum 10"cube hangi adaptör kullanıyo bilmiyorum ama tabletin arkasında ve adaptörde yazar zaten özellikleri

gitti gidiyor dan alırsın aynı güçte bi adaptör, galiba ince nokia şarj cihazlarının ucundan bunların adaptörleri. ataba markasına bi bak

• quote:

quote:

quote:

adaptorcu.com

selamlar
  • Arkadaşlar 51cube tr ile bugün wifi hakkında görüşmeye çalıştım fakat adamlar aşırı amatör. Sanki ev telefonu aramış gibi hissettim müşteriye karşı tavırları hiç hoş değil hele çin den alınan ürünler için. Tamam garanti olmayabilir ama ücretli destek bari ver. Çinden alırsanız böyle olur parasıyla da olsa yapmıyorum kardeşim gibi cümleler kurdu Bakalım birazdan yanına gidicem aynı cümleleri birde karşımda kurması için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Arkadaşlar 51cube tr ile bugün wifi hakkında görüşmeye çalıştım fakat adamlar aşırı amatör. Sanki ev telefonu aramış gibi hissettim müşteriye karşı tavırları hiç hoş değil hele çin den alınan ürünler için. Tamam garanti olmayabilir ama ücretli destek bari ver. Çinden alırsanız böyle olur parasıyla da olsa yapmıyorum kardeşim gibi cümleler kurdu Bakalım birazdan yanına gidicem aynı cümleleri birde karşımda kurması için

reziller ya
    onda artes adı altında satışı oluyor du adamlar sağ olsun birçok kişye yazılım donanı desteği verdiler.
  • kendilerinin sattığı u30gt lerde wifi sorunu yokmuymuş kesin öyle demişlerdir
  • bende tableti yeni aldım 4.1.1 yüklü geldi rom yüklemeden root yapmak mümkün mü?
  • quote:

quote:

quote:

hocam forumda mevcut, ben detaylı resımlerını falan koymustum, sonradan guncellemıstım sarj aletınının ucunu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

quote:

quote:

quote:

hocam forumda mevcut, ben detaylı resımlerını falan koymustum, sonradan guncellemıstım sarj aletınının ucunu,

Link verebilir misiniz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bazen bu forumdakı ınsanları anlamıyorum hocam 10 sayfa gecmıse donuk hızlı arama yapmaya erınmek cok mu zor, bız burada emek verıp koyuyorz da
    gereklı lınkler,

http://forum.donanimhaber.com/m_64739075/mpage_8/key_/tm.htm ( baska bır arkadas eklemıs)
    http://forum.donanimhaber.com/m_64739075/mpage_6/key_/tm.htm (buda benımkı)

nasıl yapacan dersen ataba marka sarj aletını alıyorsun, ucunu kesıyorsun elektronıkcılerde yuzlerce cesıt uc satılıyor.Muhtemelen alacagın adaptorun orada o uclarda vardır, orada lehım yaptırıyorsun sorunsuzca kullanıyon.
    Sonradan bulmus oldugum ınce uclu laptop gırıslerının dıbındekı plastık aksam kesılınce sorunsuzca uyum sağlamakta bulmus oldugum adaptorle, bulundugunuz sehırdekı elektronıkcılerde onlarca cesıt kablo bulabılırsınız.
    sarj cıhazını 10 tl ye, ucu 1 tl ıscılıge de 4 tl vermıstım. Sonradan bulmus oldugum ınce ucuda 4 tl den almıstım, ha olurda bulamazsan bulundugum sehırden yaptırıp yollum, vaktım olunca.

• 1.0.5 te project butter var mı acaba?
  • iyi günler,

tabletin kendi hafızası yandı, taktığım sd kartı main memory gibi gösterip tableti kurtarabilir iyim? Eğer evet ise bunu nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

iyi günler,

tabletin kendi hafızası yandı, taktığım sd kartı main memory gibi gösterip tableti kurtarabilir iyim? Eğer evet ise bunu nasıl yapabilirim ?

hafızanın yandığı nerden anladın
  • Bu cihaz ile çekilmiş fotoğraflar varmı? Yakında almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bu cihaz ile çekilmiş fotoğraflar varmı? Yakında almayı düşünüyorum.

bu cihazı foto için alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bu cihaz ile çekilmiş fotoğraflar varmı? Yakında almayı düşünüyorum.

bu cihazı foto için alma

Foto için almıyorum da olurda lazım olursa diye

Varmı örnekler?
  • hocam 2 mp ne bekleyebilirsin ki. yok ama çeker koyarım akşam evde ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

hocam 2 mp ne bekleyebilirsin ki. yok ama çeker koyarım akşam evde ok.

Bekliyorum saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar casper Nirvana tablet aldım. aynı bu tablete benziyor. acaba aynımı.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.