Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragon age

arkadaşlar casper Nirvana tablet aldım. aynı bu tablete benziyor. acaba aynımı.

aynı değil.. çözünürlükler farklı cube daha kaliteli ..

selamlar..
  • Bende Cube u30gt alacağım hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon age

arkadaşlar casper Nirvana tablet aldım. aynı bu tablete benziyor. acaba aynımı.

Aynı...zaten Casper'da Cube'e yaptırıyor
  • Hi-Level ile bunun arasındayım. Hangisini alsam arkadaşlar. Bi yardım edin. Herşeyi hazırladım. Bir alması kaldı. İki tablet arasında 89 lira fark var. Sizce değer mi?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Türkiyede bir firmadan garantili olarak cihazı aldım.
    Oğlum kullanıyor,genellikle oyun oynamak için tercih ediyor,uygulamalarla fazla meşgul değil.
    Geçenlerde oyun yükleyemiyorum ,depolama alanı yok uyarısı verdi dedi.
    Bende bir sd kart taktım,alet sd kartı tanıdı ancak dahili bellekteki bazı oyunları ( sd karta taşı modu ile) sd karta atarak az bir alan açabildim.
    Bu işlerde çok bilgi ve yenenek sahibi olmadığım için rom,root vs işler ile hiç uğraşmadım,yüklemedim,silmedim.Alet geldiği orijinal hali ile 4.1.1 yüklü.

İlk oyun indirmede depolama alanı olarak sd kart nasıl seçilir ?
    Dahili bellek ve 16 gb 'lık depolama alanındaki oyunlar,uygulamalar birbirine nasıl transfer edilir ?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironi

Merhaba Arkadaşlar,
    Türkiyede bir firmadan garantili olarak cihazı aldım.
    Oğlum kullanıyor,genellikle oyun oynamak için tercih ediyor,uygulamalarla fazla meşgul değil.
    Geçenlerde oyun yükleyemiyorum ,depolama alanı yok uyarısı verdi dedi.
    Bende bir sd kart taktım,alet sd kartı tanıdı ancak dahili bellekteki bazı oyunları ( sd karta taşı modu ile) sd karta atarak az bir alan açabildim.
    Bu işlerde çok bilgi ve yenenek sahibi olmadığım için rom,root vs işler ile hiç uğraşmadım,yüklemedim,silmedim.Alet geldiği orijinal hali ile 4.1.1 yüklü.

İlk oyun indirmede depolama alanı olarak sd kart nasıl seçilir ?
    Dahili bellek ve 16 gb 'lık depolama alanındaki oyunlar,uygulamalar birbirine nasıl transfer edilir ?

Teşekkür ederim.

bu program işine yarar..

selamlar.

• Üstad,
    Bu programı bilgisayara indirdikten sonra sd içine atıp sonra sd kartı tekrar tablete mi takacağım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Üstad,
    Bu programı bilgisayara indirdikten sonra sd içine atıp sonra sd kartı tekrar tablete mi takacağım.
    Teşekkürler.

hayır.. programı yükle. sonra çalıştır. tablette ne kadar sd karta atılması gereken program bulursa onları otomatik sd karta atıyor..

selamlar..
  • Üstad,
    Belki güleceksiniz ama bu konulardan çok fazla anlamıyorum.Yönlendirirseniz yapabilirim.Programı eğer tablete yükleyeceksek,tablet üzerinden yükleme yaparsam ve bu programı otomatik önbelleğe atacaksa buradaki alan yetmeyebilir.Bu durumda bazı oyunları sileceğim değilmi ?
    Teşekkür ederim.
  • Lutfen yardim edin.... internetden indirdigim apk oyunlari yukleyemiyorum cunku yukle secenegi aktif deil neden olabilir ,iptal diyip cikiyorum mecburen ... tablet cube mini yeni oldu bu ne oldu anlamadim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstad,
    Belki güleceksiniz ama bu konulardan çok fazla anlamıyorum.Yönlendirirseniz yapabilirim.Programı eğer tablete yükleyeceksek,tablet üzerinden yükleme yaparsam ve bu programı otomatik önbelleğe atacaksa buradaki alan yetmeyebilir.Bu durumda bazı oyunları sileceğim değilmi ?
    Teşekkür ederim.

Üstad,
    İlk önce winrar indirdim,sonra verdiğin linkteki programı.Her ikiside nand.flash indirilenler bölümünde duruyor.
    Her iki programda dosya açılamıyor komutu veriyor.
  • quote:

quote:

Üstad,
    Teşekkür ederim.

Üstad,
    İlk önce winrar indirdim,sonra verdiğin linkteki programı.Her ikiside nand.flash indirilenler bölümünde duruyor.
    Her iki programda dosya açılamıyor komutu veriyor.

ilk önce winrar la aç direkt apk dosyasını yükle..

sonra explorer la apk yı bul.. ve iki kere tıkla üstüne direkt kuracak. uygulamalar menüsüne girdiğinde programı göreceksin. çalıştır.

hangi uygulamaların sd karta atılacağını gösterecek tek tek tıkla ve sd karta at.

selamlar.

Ayrıca oyunları sil bir şey olmaz üstteki verdiğim linkte full oyunlar var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea78 -- 18 Şubat 2013; 22:17:55 >

• http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt-10.1-Inc-Airmouse-Deri-Kilif-Hdmi__isp6225537

Siparişi verdim bakalım, bende aranıza katılacağım yanii
  • Üstad,
    Simple Unrar yükledim ve açtım.
    Sonra verdiğiniz linkteki rar. dosyasını indirdim.
    Simple Unrar 2 ayrı satır açıyor.
    1.satırda /mnt/sdcard/download/AppMgr Pro III (App 2 SD) v3.00 apkmania.com.rar Browse
    2.satırda /mnt/sdcard/download Browse
    yazıyor.
    Alt listede list file,extract,file info parlak RAR Comment sönük yanıyor.
    Sizin bahsettiğiniz apk formunu nerede,hangi dosyada bulacağım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Üstad,
    Simple Unrar yükledim ve açtım.
    Sonra verdiğiniz linkteki rar. dosyasını indirdim.
    Simple Unrar 2 ayrı satır açıyor.
    1.satırda /mnt/sdcard/download/AppMgr Pro III (App 2 SD) v3.00 apkmania.com.rar Browse
    2.satırda /mnt/sdcard/download Browse
    yazıyor.
    Alt listede list file,extract,file info parlak RAR Comment sönük yanıyor.
    Sizin bahsettiğiniz apk formunu nerede,hangi dosyada bulacağım.
    Teşekkürler.

normal windows da açsana rar dosyasını..

ama istersen yukarıdaki 1 nci satıra tıklayıp. extract yapabilirsin.
    extract yaptığında apk dosyasını klasöre atar..

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt-10.1-Inc-Airmouse-Deri-Kilif-Hdmi__isp6225537

Siparişi verdim bakalım, bende aranıza katılacağım yanii

hayırlı olsun. güle güle kullan..

selamlar
  • İlk mesajımda belirtmiştim oyunlar harici hiçbir uygulama yok,yada ben bilmiyorum windows var mı.
    Biraz daha kurcalayacağım.
  • Extract yapınca bir işlem yapıyor ama dosyayı attıktan sonra uygulamalarda bu program ikonunu göremiyorum
  • quote:

Extract yapınca bir işlem yapıyor ama dosyayı attıktan sonra uygulamalarda bu program ikonunu göremiyorum

Al hocam aynı uygulamayı şu linkten tabletine indir. Sonra bu uygulamayı indirdirdiğin yere (mnt / sdcart / download olması lazım) giderek üzerine tıklayarak kurulumu yap sonra uygulamalar içinden bularak kullan.

* Tablette android market (Google Play Store) harici uygulama yüklemek için öncelikle
    Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen kaynaklara izin vermelisiniz. Bunun için ilgili bölümdeki kutucuğun işaretli olması gerekiyor.

Normalde dahili hafızanın dolmasına imkan vermiyorum. Sonuçta cihaz dahili hafızanın 2 GB'ını sistem bölümü, 14 GB'ını ise sdcard olarak görüyor. Hariçten bir sd kart takarsanız onuda external_sd olarak görür. Sizin en fazla 2 GB'lık sistem bölümünüz dolmuştur. 14 GB'lık dahili hafızaya kuracağınız uygulama ile oyunlarınızı taşıyarak, harici sd karta gerek kalmadan tabletinizi kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin ...

• quote:

Extract yapınca bir işlem yapıyor ama dosyayı attıktan sonra uygulamalarda bu program ikonunu göremiyorum

hala kuramadıysan extract yaptıktan sonra apk dosyasını o klasöre atar. klasörden bulup onada 2 kere tıklayıp kuracaksın. ondan sonra uygulamalara atar..Tuncay arkadaş da gerekli açıklamaları yapmış 2 gb dolmuştur. Bu uygulamayla sd karta taşınacakları taşı. sorunun kalmaz..

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.