Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginize teşekkürler.
    Ancak Simple Unrar ile dosyayı Extract yaptıktan sonra (mnt / sdcart / download ) bölümüne bakıyorum dosya yok.
    Tekrar dosyayı Extract yapıyorum,dosya var üstüne yazalım mı diyor evet diyorum,ancak (mnt / sdcart / download ) dosya yine boş.
    Simple Unrar iş yapmıyor diye sildim,güvenlik ayarlarını değiştirdim,winrar yükledim ancak winrarı uygulamalara atmıyor,indirilenlerde tutuyor.
    Dolayısıyla winrar ile dosyayı Extract yapamıyorum ve diğer uygulamalara geçemiyorum.
    Daha fazla desteğe ihtiyacım var gibi,
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar ,

wifi sorunu yaşayan var mı aranızda benim wifi sorununu hala çözebilmiş değilim.
    çıldırmak üzereyim artık her yolu denedim olmuyor başka fikri olan var mı?

yada en son çıkan bi rom var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironi

Hocam ,
    İlginize teşekkürler.
    Ancak Simple Unrar ile dosyayı Extract yaptıktan sonra (mnt / sdcart / download ) bölümüne bakıyorum dosya yok.
    Tekrar dosyayı Extract yapıyorum,dosya var üstüne yazalım mı diyor evet diyorum,ancak (mnt / sdcart / download ) dosya yine boş.
    Simple Unrar iş yapmıyor diye sildim,güvenlik ayarlarını değiştirdim,winrar yükledim ancak winrarı uygulamalara atmıyor,indirilenlerde tutuyor.
    Dolayısıyla winrar ile dosyayı Extract yapamıyorum ve diğer uygulamalara geçemiyorum.
    Daha fazla desteğe ihtiyacım var gibi,
    Teşekkürler

hocam niye bu kadar zorlastiriyorsunuz isinizi ? yapacaginiz islem 1 dklik is. bahsedilen uygulamayi yani .apk uzantili dosyayi bilgisayarina indir. buyuk bir ihtimal winrar ile sikistirilmistir dolayisi ile klasore cikart. cihazi kablo ile pc ye bagla apk dosyasini al direk cihazin icine at. daha sonra tabletten explorere gir attigim dosyayi goreceksin orada tikla ona yukleme islemini yap. yukleme bittikten sonra uygulamalar kisminda cikar zaten. ona gir istedigini tasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hepsi tamam , ama şunu anlamadım.
    ''Daha sonra tabletten explorere gir ''
    Bu işlemi tablette hangi bölümden yapacağım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Hocam hepsi tamam , ama şunu anlamadım.
    ''Daha sonra tabletten explorere gir ''
    Bu işlemi tablette hangi bölümden yapacağım.
    Teşekkürler.

Explorer dediği dosya yöneticisi.

tablete ait dosya yöneticisi yok mu eğer yoksa marketten indir
  • Hangisini önerirsiniz.
    Teşekkürler.
  • quote:

Hangisini önerirsiniz.
    Teşekkürler.

dosya yöneticisi yaz yeterli olur
  • Çok program var,hangisi efectif onun için sormuştum.
  • quote:

Çok program var,hangisi efectif onun için sormuştum.

sana kalmış ne farkeder işin görülsün şimdilik daha sonra başka indirirsin
  • quote:

Hangisini önerirsiniz.
    Teşekkürler.

al dostum en iyisi budur.

bu uygulamayı kurduktan sonra sd cardına atmış olduğun bütün apk dosyalarını görebilirsin. üzerine tıklar kurarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 19 Şubat 2013; 13:24:36 >

• Arkadaşlar,
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Benim gibi bir cahile bile ite-kaka bu işi yaptırdınız ya helal olsun.
    Bu forumun büyüklüğü buradan geliyor,yardımlaşma,paylaşım hepsi sonsuz.

Son olarak programın bulduğu taşınabilir dosyaları benim harici sd karta atmadı,harici taktığım sd kartı şimdi NTSF formatında biçimlendirip tekrar deneyeceğim.
  • herkese merhaba, kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak,
    1- U30GT'nin H modelini tavsiye eder misiniz?
    2- bu tableti sanalpazar ya da gittigidiyor benzeri satış sitelerinde buldum, fiyat olarak 420 tl ve civarı uygun bir fiyat mıdır? en uygun ve güvenli bir şekilde nereden alabilirim?
    3- root ve rom işlemlerini yapmak normal bir android telefon gibi basit midir?
    4- gerek üretici gerek kullanıcı olarak geliştirme ve destek konuları yeterli midir?
    5- bütçem bu fiyatların üzerine çıkmaya müsait olmadığı için daha pahalı olmayan başka bir tablet önerisinde bulunabilir misiniz ya da bu fiyat aralığında en iyisi budur mu dersiniz, yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

herkese merhaba, kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak,
    2- bu tableti sanalpazar ya da gittigidiyor benzeri satış sitelerinde buldum, fiyat olarak 420 tl ve civarı uygun bir fiyat mıdır? en uygun ve güvenli bir şekilde nereden alabilirim?
    4- gerek üretici gerek kullanıcı olarak geliştirme ve destek konuları yeterli midir?
    5- bütçem bu fiyatların üzerine çıkmaya müsait olmadığı için daha pahalı olmayan başka bir tablet önerisinde bulunabilir misiniz ya da bu fiyat aralığında en iyisi budur mu dersiniz, yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler...

1- tavsiye ederim.
    2-420 uygun..
    3-evet
    4- evet.
    5 - fiyat performans olarak bu uygun..

selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

herkese merhaba, kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak,

1- tavsiye ederim.
    2-420 uygun..
    3-evet
    4- evet.
    5 - fiyat performans olarak bu uygun..

selamlar.

cevaplar için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz...

• Merhabalar,

Forum içerisinde arama yaptım fakat bulamadım. Bu tabletin Mini versiyonunda Turkcell Vınn ile internete girmek mümkün müdür? Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giyo-Tin -- 23 Şubat 2013; 21:09:05 >
  • 10 gb kullanabilir alan mevcut, 20 mb lik bir oyunu yükleyemiyorum, yeterli depolama alani yok diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramos w30 ve cube u30gt arasında kaldım sanırım cube u30gt kazanacak. Ancak wifi sorunu her tablette mi var yoksa tablete özel mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

ramos w30 ve cube u30gt arasında kaldım sanırım cube u30gt kazanacak. Ancak wifi sorunu her tablette mi var yoksa tablete özel mi bilemedim.

her tablet te değil tabiki. zaten yeni gelenlerde sorun yok diyorlar

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

10 gb kullanabilir alan mevcut, 20 mb lik bir oyunu yükleyemiyorum, yeterli depolama alani yok diyor

ana ramde boşluk olması lazım.. bazı uygulamaları boş olan kısma at

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

10 gb kullanabilir alan mevcut, 20 mb lik bir oyunu yükleyemiyorum, yeterli depolama alani yok diyor

ana ramde boşluk olması lazım.. bazı uygulamaları boş olan kısma at

selamlar

Yanliş yere bakmiyorsam Ram de 361 mb boş yer var,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.