Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

10 gb kullanabilir alan mevcut, 20 mb lik bir oyunu yükleyemiyorum, yeterli depolama alani yok diyor

ana ramde boşluk olması lazım.. bazı uygulamaları boş olan kısma at

selamlar

Yanliş yere bakmiyorsam Ram de 361 mb boş yer var,

uygulamalara gir oradan bazı programları sd karta taşı yap. sorun çözülür (sd kart takılı olmasada olur sd kart olmayınca ram dışındaki alanı sd kart olarak görür.,)

selamlar

• quote:

her tablet te değil tabiki. zaten yeni gelenlerde sorun yok diyorlar

selamlar

cevap için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın u30gtsi arızalandı sanırım. cihaz hiç açılmıyor format attım pc tanıyor formatta başarılı olarak yükleniyor. ancak cihaz açılmıyor neden olabilir brick mi olmuştur sizce. bilgilsi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses88

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın u30gtsi arızalandı sanırım. cihaz hiç açılmıyor format attım pc tanıyor formatta başarılı olarak yükleniyor. ancak cihaz açılmıyor neden olabilir brick mi olmuştur sizce. bilgilsi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

1 nci mesajdaki komutları yaptın mı , yaptıysan nerede takılıyor..

selamlar
  • cihazın içini açmadım normal format attım 3 kere sorunsuz atıldı format. formattan hemen sonra açmaya çalışınca önce karnı açık robot resmi çıkıyor sonra kapanıyor bir daha da açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses88

cihazın içini açmadım normal format attım 3 kere sorunsuz atıldı format. formattan hemen sonra açmaya çalışınca önce karnı açık robot resmi çıkıyor sonra kapanıyor bir daha da açılmıyor.

1- önce tft kartınıza en son image dosyasını atın.

2-tableti açınca ! işareti gelecek.

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.

4- recovery menüsü gelecek.

5- tft yi çıkarıp takın (mount etmesi için)

6- update external storage firmware seçin

7- update edecek. artık bilgisayarınız u30gt yi görecek. ama driveri tanımayacak

8- tekrar ses açma kapama power a basarak recovery menüsüne girin

ve yeniden firmware yükleyin. bundan sonra tanımaya başlıyor va 1 nolu mesajdaki programla
    image dosyasını atın ve güle güle kullanın.

selamlar ...

• yapamıyorum diye arkadaşa geri vermiştim pazartesi denerim dostum teşekkürler
  • Tablet elime ulaştı. wifi ile indirebilieceğim hd oyun apk larını nereden bulabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Tablet elime ulaştı. wifi ile indirebilieceğim hd oyun apk larını nereden bulabilirm

güle güle kullan

http://www.apkmania.co/

full

selamlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Tablet elime ulaştı. wifi ile indirebilieceğim hd oyun apk larını nereden bulabilirm

güle güle kullan

http://www.apkmania.co/

full

selamlar

A.Selam teşekkürler.
  • wifi de uzak mesafede çekme sorunu yaşayanlar

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa850re-300mbps-evrensel-kablosuz-n-menzil-genisleticisi/productDetails.aspx?productId=bd302580&categoryId=410

bu access point çok güzel . aldım gayet güzel..

selamlar..
  • stretfigter, örümcekadam, fifa12, gta, realracing, nfs falan yükledim. wifi ile indirdim dosyalarını. çok güzel oynatıyor hepsini. şimdilik memnun kaldım. inşallah böyle sorunsuz devam eder.
  • Arkadaşlar son çıkan rom lardan yükleyebilen oldumu acaba cm10 v2.0 yada decontaminete v3.1 yükleyemiyorum cwm de hata alıyorum yapabilen anlatırsa sevinirim.
  • Hafızasına müzik film felan atmak istiyorum bilgisayarımdan. Yüklemeyi başlatıyor öyle donup kalıyor. hiç bişey atamadım içine. ama hafıza kartı takıp hafıza kartından dahili hafızaya aktarma yapabiliyorum.
  • galiba herkes bu makinayı bıraktı.
  • Arkadaslar tablet elime gecti performans vs. Gayet guzel fakat ayarlarda tablet hakkinda bolmunde model numarasinda MİD yaziyor baska bir sey yazmiyor ben tabletin W ya da H versiyon olup olmadigini nerden anlicam bir de tablet acilirken Dual core MİD yaziyor benimkide rom farkli galiba napicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti hdmi ile tv ye baglayinca tabletin görüntü ve sesini kapatmanin bir yolu var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

galiba herkes bu makinayı bıraktı.

veya herkesin ki stabil çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

galiba herkes bu makinayı bıraktı.

veya herkesin ki stabil çalışıyor :)

+1

selamlar
  • quote:

Tableti hdmi ile tv ye baglayinca tabletin görüntü ve sesini kapatmanin bir yolu var mi?

Sanırım yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.