Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @rd@

Arkadaşlar dizimagdan falan dizi izleyemiyorum nedir bu işin formülü bir el atın lütfen...

firefoxta dizimag izleniyor. yalnız filmi ileri geri yaparsan sıkıntı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Birde tüm Türkçe karakterlerin açık olduğu bir klavye kurabilirmiyiz buna ? Örnek klavye vermek gerekirse ; Sony Xperia SOLA kullanıyorum ve klavyesinden çok memnunum. APK'ı alıp tablete kurmak istedim olmadı. Google bakkaldan bir kaç keyboard kurdum ama ya ben ayarlayamadım yada olmadı...

hacker's keyboard işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

arkadaslar mini usb girisi anakarttan cıktı tabletin icinde bagımsız olarak hareket ediyor kendim tamir edebilir miyim icini acsam ?

içini açıp bakıp duruma göre tamir edilebilir. leğimler kopmuşsa leğim yaparsın ama dikkatli açmak lazım cihazı bir de uygun tornavida bulman zor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

oyunlar için en iy rom hangisi bu arada rom paylaşımı neredeyse durmuş durumda cm10 da ilerleme oldu mu bilmiyorum.

casty's rom kullanıyorum oyunlarda sorun yok sadece asphalt 7 açamadım. diğer denediklerimde kasma falan yok,

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay75x

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

oyunlar için en iy rom hangisi bu arada rom paylaşımı neredeyse durmuş durumda cm10 da ilerleme oldu mu bilmiyorum.

casty's rom kullanıyorum oyunlarda sorun yok sadece asphalt 7 açamadım. diğer denediklerimde kasma falan yok,

bu arada hungry shark evo oyununu tavsiye ederim güzel grafikleri var, köpekbalığı oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay75x

quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

arkadaslar mini usb girisi anakarttan cıktı tabletin icinde bagımsız olarak hareket ediyor kendim tamir edebilir miyim icini acsam ?

içini açıp bakıp duruma göre tamir edilebilir. leğimler kopmuşsa leğim yaparsın ama dikkatli açmak lazım cihazı bir de uygun tornavida bulman zor olabilir

uygun tornavida olsa havyada var ama bi tornavida bulamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabornia

merhaba arkadaşlar ben de almaya karar verdim

http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt-10.1-Inc-Airmouse-Deri-Kilif-Hdmi__isp6225537?utm_source=U_GCT&utm_medium=cubetablet&malid=RP_GCT_6168_cubetablet&gclid=CJbk-_-IgLYCFcVV3godIyQAVQ

burdan önerir msiniz?

Buradan aldım bende. Distribitör zaten kendileri. Kadıköyden elden teslim aldım. Sıkıntı çıkmadı şimdilik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben evde pc ye cep telefonumu bağlıyorum ve nokia ovi suit ten internete bağlanıyorum. acaba tabletimede aynı şekilde bağlıyabilirmiyim. yani ceptelefonumu bağlayıp, modem olarak tanıtabilirmiyiz. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirlermi.??? tellefonum nokia5800 tablet u30gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakterli -- 17 Mart 2013; 18:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakterli

arkadaşlar ben evde pc ye cep telefonumu bağlıyorum ve nokia ovi suit ten internete bağlanıyorum. acaba tabletimede aynı şekilde bağlıyabilirmiyim. yani ceptelefonumu bağlayıp, modem olarak tanıtabilirmiyiz. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirlermi.??? tellefonum nokia5800 tablet u30gt

Telefonun Wifi hotspot özelliği varsa kullanabilirsin yada ona eşdeğer program (5800 ı bilmiyorum, wildfire s ile rahat bağlanıyordum tabletten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 18 Mart 2013; 21:02:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgi gösterdiğin için teşekkürederim hocam, ben daha hiç kullanılmamış bir yöntemle internete girmeyi başardım. bacanağımda boşta wodafon vın modem vardı, bendede atıl durumda vodafon internet paketi olan simkartım vardı, hatta vın a taktım vın ı da tablete ve internete girdim. daha önce hiç denenmemiş bir yöntem ben buldum, ben buldum. evreka evraka
  • arkadaşlar ben telefonumu vifi modem e çevirdim, leptop bilgisayar telefonumu görüp internetini kullabiliyor. ama tabletim neyazıkki görmüyor. arkadaşımın android telefon u da görmüyor.

bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar. tablete program felanmı kurmam gerekiyor. lütfen bana yardımcı olurmusunuz. bu ilk android deneyimim.
  • quote:

arkadaşlar ben telefonumu vifi modem e çevirdim, leptop bilgisayar telefonumu görüp internetini kullabiliyor. ama tabletim neyazıkki görmüyor. arkadaşımın android telefon u da görmüyor.

bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar. tablete program felanmı kurmam gerekiyor. lütfen bana yardımcı olurmusunuz. bu ilk android deneyimim.

5800 joikuspot programiyla kullaniyorsan android cihazlar gormuyor diye biliyorum onun icin ayar yapmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Orijinalden alıntı: dtlevent

Bu alette 3g modem çalıştırabiliyormuyuz?

Türkcell e ait vınnda vodafone hat denedim gayet güzel çalışıyor ekstra bir yazılıma gerek kalmadan

Daha önce ainol hero da bir türlü türkcell vını çalıştıramadım yani kısaca taktık mı çalısıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

arkadaşlar ben telefonumu vifi modem e çevirdim, leptop bilgisayar telefonumu görüp internetini kullabiliyor. ama tabletim neyazıkki görmüyor. arkadaşımın android telefon u da görmüyor.

5800 joikuspot programiyla kullaniyorsan android cihazlar gormuyor diye biliyorum onun icin ayar yapmak gerek.

kullandığım program joikusport pc ler görüyor. tabletim neyazık ki görmüyor. ayardan kastettiğin tablete mi ayar yapmam lazım. yoksa telefon a mı. bildiğin birlink felan varsa verebilirmisin.???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Bu alette 3g modem çalıştırabiliyormuyuz?

Türkcell e ait vınnda vodafone hat denedim gayet güzel çalışıyor ekstra bir yazılıma gerek kalmadan

Daha önce ainol hero da bir türlü türkcell vını çalıştıramadım yani kısaca taktık mı çalısıyor mu?

benim wodafone wın a sim kartı taktım. ve tablette direk internete girdim. program felan kurmaya gerek yoktu. tabletin ayarlardan veri dolaşımını etkin yaptım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

kullandığım program joikusport pc ler görüyor. tabletim neyazık ki görmüyor. ayardan kastettiğin tablete mi ayar yapmam lazım. yoksa telefon a mı. bildiğin birlink felan varsa verebilirmisin.???

hocam google'dan joikuspot androide bağlama şeklinde aratın onun bi ayarı vardı halledersiniz zor degil

• arkadaşlar u30gt yi rom yüklemeden nasıl root edebiliriz, tafsiye edebileceğiniz program ve kurulumunu anlatabilecek arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilirmi.
    help me

not: tableti türkiyeden aldım. 4.1.1 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakterli -- 22 Mart 2013; 20:53:13 >
  • beyler bu tablet 350 liraya 2. el alınır mı değer mi sizce?
  • Merhabalar,

Sanalpazar'dan u30gt aldım kısa süre önce. Aplikasyonlar konusunda cahil olduğumdan ilk heves türlü programlar (araçlarda dahil) yükledim. Dolayısıyla hem biraz kasmaya başladı hem de wi-fi'si ilk geldiğinde müthiş stabilken sekmeye başladı. Bende fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Ancak wi-fi yine de bir türlü düzelmedi. Bana gelirken satıcının yapmış olduğu ayarlar ya da updateler mi gitti bilmiyorum? Bu durumu nasıl çözerim. benden daha fazla bilgili olduğunuz kesin. İlgilenirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.