Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • u30 gt siparişi verdim yolda geliyo . Bu arda bu başlık nye bu kadar durgun yaw ?
  • Bu arada beyaz versiyon ile siyah arasında boyut veya donanım farkı var mı ? Beyazlarda camera dışında ikinci bir siyah nokta var o sensör sanırım . Siyah versiyonda da var mı bu ?
  • arkadaşlar bu cihazda oynadığım oyunlar birzamandan sonra, atladığım turlar felan siliniyor. sanki oyun u yeni kurmuşum gibi sıfırdan başlıyor. bu bana özelmi herkesin başına geliyormu acaba. emeklerim hep boşa gitti. düzeltebilirmiyim. ayrıca tableti türkiyeden aldım. yani garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xray

u30 gt siparişi verdim yolda geliyo . Bu arda bu başlık nye bu kadar durgun yaw ?

Çünkü daha üst versiyonu çıktı herkes şimdi onu konuşuyor, bi de bunun minisi var o daha popüler. Tercih meselesi ama teknoloji konuları her zaman böyledir. Saman alevi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FB285E41 -- 5 Nisan 2013; 21:48:32 >
  • abi ne iş ya. kimse rom, kernel vs. paylaşmıyor. zaten yazılım desteği kısıtlı vay bee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Orijinalden alıntı: by_xray

u30 gt siparişi verdim yolda geliyo . Bu arda bu başlık nye bu kadar durgun yaw ?

Çünkü daha üst versiyonu çıktı herkes şimdi onu konuşuyor, bi de bunun minisi var o daha popüler. Tercih meselesi ama teknoloji konuları her zaman böyledir. Saman alevi gibi

tabi,küçük çocukların hayalini kurduğu oyuncakları alıp bir süre oynadıktan sonra sıkılmaları gibi

• bu jelly bean versiyonu da çok güzel romlardan. launcherı daha iyi gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

bu jelly bean versiyonu da çok güzel romlardan. launcherı daha iyi gibime geldi.

Merhaba hocam, 4.1.1 kullanıyorum ama tavsiye ettiğiniz romun linkini paylamanız mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

bu jelly bean versiyonu da çok güzel romlardan. launcherı daha iyi gibime geldi.

Merhaba hocam, 4.1.1 kullanıyorum ama tavsiye ettiğiniz romun linkini paylamanız mümkün mü?

yok kardesim 5 ay once çıkan stok romdan bahsediyorum bende 4.0.3 ics kuruluydu dün geçtim 4.1i merak etmiştim. daha güzel ve sık güncelleme beklerdim malum çok saatı u30gt ama 9 . aydaki güncelleme ile duruyor tek sürüm 208 4.1 jb romunda n bahsediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

yok kardesim 5 ay once çıkan stok romdan bahsediyorum bende 4.0.3 ics kuruluydu dün geçtim 4.1i merak etmiştim. daha güzel ve sık güncelleme beklerdim malum çok saatı u30gt ama 9 . aydaki güncelleme ile duruyor tek sürüm 208 4.1 jb romunda n bahsediyorum.

Anladım hocam eyvallah, hoş çok memnunum aslında üstündeki romdan ve aletten. Güncelleme çokta beklemiyordum ama merak :) Şu anda bile her işimi görüyor, 6 aydır laptop açtırmadı o bana yeter.

• arkadaşlar benim tabletim dün gece aniden açılmamaya başladı. açma düğmesine basıyorum ama tık yok. ayrıca şarja takınca arkada kamera yanındaki ışık yanıp yanıp sönüyor. forumu biraz araştırdım brick olmuş olabilirmi.

birde arkadaki flaşlayan ışık neden oluyor. yardımlarınızı rica ediyorum. cihazı açamıyorum öyle kaldı :(
  • VALLA custom romlardan pek bir beklentim kalmadı malum 1.5 yılı geçecek çıkalı cihaz. stok bakıyoruz artık. stabilite ve hız konusunda fena degil bu rom kararlı sayılır. evolution prime 4.0.3 ics fena degildi. bu daha iyi evet. benimde işimi heryerde görüyor lakin şarjı sanki biraz hızlı bitiyor bence. wifi ya da 3g ile bağlanıyorujm internete. o zaman sömürüyor işte yani iki saat aktif kullanım sunuyor. ama internetsiz kullanırsan 6 saati görür.
  • quote:

VALLA custom romlardan pek bir beklentim kalmadı malum 1.5 yılı geçecek çıkalı cihaz. stok bakıyoruz artık. stabilite ve hız konusunda fena degil bu rom kararlı sayılır. evolution prime 4.0.3 ics fena degildi. bu daha iyi evet. benimde işimi heryerde görüyor lakin şarjı sanki biraz hızlı bitiyor bence. wifi ya da 3g ile bağlanıyorujm internete. o zaman sömürüyor işte yani iki saat aktif kullanım sunuyor. ama internetsiz kullanırsan 6 saati görür.

merhaba,

ben kasty's rom kullanıyorum şarjı wifi açık en az 5-6 saat gidiyordur belki daha fazla, sizin 2 saat kullanım çok kısaymış bence romu değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay75x

quote:

VALLA custom romlardan pek bir beklentim kalmadı malum 1.5 yılı geçecek çıkalı cihaz. stok bakıyoruz artık. stabilite ve hız konusunda fena degil bu rom kararlı sayılır. evolution prime 4.0.3 ics fena degildi. bu daha iyi evet. benimde işimi heryerde görüyor lakin şarjı sanki biraz hızlı bitiyor bence. wifi ya da 3g ile bağlanıyorujm internete. o zaman sömürüyor işte yani iki saat aktif kullanım sunuyor. ama internetsiz kullanırsan 6 saati görür.

merhaba,

ben kasty's rom kullanıyorum şarjı wifi açık en az 5-6 saat gidiyordur belki daha fazla, sizin 2 saat kullanım çok kısaymış bence romu değiştirin.

kasty romun hangisi. birçok custom rom denedim ama hep bir eksik vardı. cwm kurdunuz mu peki.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

arkadaşlar benim tabletim dün gece aniden açılmamaya başladı. açma düğmesine basıyorum ama tık yok. ayrıca şarja takınca arkada kamera yanındaki ışık yanıp yanıp sönüyor. forumu biraz araştırdım brick olmuş olabilirmi.

birde arkadaki flaşlayan ışık neden oluyor. yardımlarınızı rica ediyorum. cihazı açamıyorum öyle kaldı :(

tableti bugün bir uzmana gösterdim şarj entegresi yanmış ankartın değişmesi gerekir dedi.

şimdi soru bu anakartı nasıl temin edebilirim. bu konu hakkında fikri olan yada yardımı dokunanalara şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar bu tablet fiyatın göre iyi duruyor almayı dşünüyorum artes d - 821 ile bu tablet arasında kaldım sanalpazarda satışı var şu anhttp://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp7013163?gclid=CNr0vNecvrYCFQK-zAodSSoAlw#imgd

genel olarak alet nasıl tavsiye edermisiniz teknik desteği falan da önemli ayrıca sanalpazarda garanti olayını pek bilmiyorum garantisi vardır heralde
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

kasty romun hangisi. birçok custom rom denedim ama hep bir eksik vardı. cwm kurdunuz mu peki.

merhaba,

bugün kasty's romu nereden yüklediğimi ararken kasty's rom u30gt-hs diye bir rom gördüm arctablet sitesinde. 23 şubatta yayınlanmış ve 1.11 romu baz almış. onu yükledim u30gt-h'de de çalışıyor. şu an 4 saati geçti pil %6 gösteriyor. ekran daima açık ve 4 saati aşkın internette dolaşıyorum arada başka programlar da açtım kapadım kısa kısa. cwm yüklü değil bende. rom da gayet stabil. selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

merhaba,

bugün kasty's romu nereden yüklediğimi ararken kasty's rom u30gt-hs diye bir rom gördüm arctablet sitesinde. 23 şubatta yayınlanmış ve 1.11 romu baz almış. onu yükledim u30gt-h'de de çalışıyor. şu an 4 saati geçti pil %6 gösteriyor. ekran daima açık ve 4 saati aşkın internette dolaşıyorum arada başka programlar da açtım kapadım kısa kısa. cwm yüklü değil bende. rom da gayet stabil. selamlar

Romun flash problemi var mı acaba? Flash çalıştıryormu.?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

merhaba,

Romun flash problemi var mı acaba? Flash çalıştıryormu.?

flashı titanium backup ile önceki romdan yedekleyip bu roma yükledim. flash genelde çalışıyor. ama her flash uygulama çalışmayabiliyor onun yerine siyah ya da beyaz bir çerçeve görünüyor bazen, bu da androidin genel sorunu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tablet bu sabah elime geçti . Akşama kadar kurcalayıp sahibine verdim . Sahibi abim olur ona almıştım tableti . Cihaza gelirsek gayet güzel bir cihaz . Parasının fazlasını hakediyor . Hızı , ekranı vs gayet iyi . Beklentimin üstünde çıktı . Bende belki bunun 2. versiyonunu alırım bakıcam artık .
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.