Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

galiba herkes bu makinayı bıraktı.

Mesajları takipteyiz. Bu arada hiç problem çıkartmayan şarj aleti satan online alışveriş yapılabilecek site bilen var mı? Ben şarj aleti aldım ebay'dan şarj %90ı geçince hafif sapıtıyor cihaz. Onun dışında sorun yok. Orijinal şarj aleti tüm şarj boyunca sapıtıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay75x

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Tableti hdmi ile tv ye baglayinca tabletin görüntü ve sesini kapatmanin bir yolu var mi?

Sanırım yok

Android market bir uygulama buldum, ama ayarlamayadım, uzman arkadaşlar bir bakabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Tableti hdmi ile tv ye baglayinca tabletin görüntü ve sesini kapatmanin bir yolu var mi?

Sanırım yok

Android market bir uygulama buldum, ama ayarlamayadım, uzman arkadaşlar bir bakabilir mi?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby

Evet bu program doğru program. Tabletin sesini değil ama ekranın ışığını kapatmaya yarıyor. Yani ekranı iptal etmiyor sadece ışığını kapatıyor. Dokunmatik çalışmaya devam ediyor. Hdmi üzerinden tvde film izlenebilir. U30gt tablette denemek lazım şu sıralar imkanım yok deneyen olacaktır mutlaka gerekli bir program çünkü. Ayrıca sesi kapatmak için kulaklık takmak işe yarayabilir. Dikkat program root gerektiriyor. Saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım yok

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby

Evet bu program doğru program. Tabletin sesini değil ama ekranın ışığını kapatmaya yarıyor. Yani ekranı iptal etmiyor sadece ışığını kapatıyor. Dokunmatik çalışmaya devam ediyor. Hdmi üzerinden tvde film izlenebilir. U30gt tablette denemek lazım şu sıralar imkanım yok deneyen olacaktır mutlaka gerekli bir program çünkü. Ayrıca sesi kapatmak için kulaklık takmak işe yarayabilir. Dikkat program root gerektiriyor. Saygılar

Ben akşam biraz uğraştım yapamadım, root ne demek? Belki ondan yapamamışımdır...

• Arkadaslar tabletle birlikte air mouse de geldi bunun alicisini otg kablosuyla tablete bagladim pillerini de taktim fakat calismiyor bunun calismasi icin ne yapmamiz gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Arkadaslar tabletle birlikte air mouse de geldi bunun alicisini otg kablosuyla tablete bagladim pillerini de taktim fakat calismiyor bunun calismasi icin ne yapmamiz gerek

Ben kablosuz klavye mause set bağladığımda extra birsey yapmamıştım sanırim taktıktan sonra ayarlardan dil ve giriş menüsünde herhangi bir değişiklik varmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Arkadaslar tabletle birlikte air mouse de geldi bunun alicisini otg kablosuyla tablete bagladim pillerini de taktim fakat calismiyor bunun calismasi icin ne yapmamiz gerek

Ben kablosuz klavye mause set bağladığımda extra birsey yapmamıştım sanırim taktıktan sonra ayarlardan dil ve giriş menüsünde herhangi bir değişiklik varmı??

hocam ayarları yaptım suan aır mouseden yazıyorum 51cubenın sıtesınde kullanım kılavuzu var mouseyı tanıtmak ıcın orda yazılanları yapıyorsunuz cok degısık bırsey bu havada mouse kullanıyorsun bıldıgın bayagı guzelmıs

• Güzel güzel sevindim çalıştığına, benim ilk dokunmatik deneyimim bu tablet ilk başlarda zorlandım diye kullandım klavye mause ama şimdi alıştım sadece wordde falan birşey hazırllayacaksam işle ilgili o zaman kullanıyorum. İyi günlerde kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

galiba herkes bu makinayı bıraktı.

veya herkesin ki stabil çalışıyor :)

+1

selamlar

+1 de benden.

aurora 2 den sonra cube u30gt aldım.
    Gerçekten stabil çalışıyor.
    Streer figter 4 ve Amazing örümcek adam oynamak çok zevkli.
  • İnternetsiz radyo olayı varmı bunda. bazı aletler room desteğiyle falan radyo açabiliyor.
  • oyunlar için en iy rom hangisi bu arada rom paylaşımı neredeyse durmuş durumda cm10 da ilerleme oldu mu bilmiyorum.
  • arkadaslar mini usb girisi anakarttan cıktı tabletin icinde bagımsız olarak hareket ediyor kendim tamir edebilir miyim icini acsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

arkadaslar mini usb girisi anakarttan cıktı tabletin icinde bagımsız olarak hareket ediyor kendim tamir edebilir miyim icini acsam ?

Sakın öyle birşey yapma içini açacam diye kapağını filan kırarsın benim başıma öyle birşey geldi aynısı harici hard diskime olmuştu içini açacam diye kapağını kırdım garanti dışı kaldı direk yolla servise

• Cube Türkiye'den u30GT aldım ve sürümüm 4.1.1 Jeli Bon. H yada W versiyonu olup olmadığını nasıl anlarım ? Daha açıkçası bana en güncel romlardan root yetkisi olan bir rom lazım. Yardımcı olabilirisiniz ? Teşekkürler...
  • Birde tüm Türkçe karakterlerin açık olduğu bir klavye kurabilirmiyiz buna ? Örnek klavye vermek gerekirse ; Sony Xperia SOLA kullanıyorum ve klavyesinden çok memnunum. APK'ı alıp tablete kurmak istedim olmadı. Google bakkaldan bir kaç keyboard kurdum ama ya ben ayarlayamadım yada olmadı...
  • Arkadaşlar dizimagdan falan dizi izleyemiyorum nedir bu işin formülü bir el atın lütfen...

• Bu alette 3g modem çalıştırabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtlevent

Bu alette 3g modem çalıştırabiliyormuyuz?

Türkcell e ait vınnda vodafone hat denedim gayet güzel çalışıyor ekstra bir yazılıma gerek kalmadan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

arkadaslar mini usb girisi anakarttan cıktı tabletin icinde bagımsız olarak hareket ediyor kendim tamir edebilir miyim icini acsam ?

Sakın öyle birşey yapma içini açacam diye kapağını filan kırarsın benim başıma öyle birşey geldi aynısı harici hard diskime olmuştu içini açacam diye kapağını kırdım garanti dışı kaldı direk yolla servise

garanti yokki buyincoinsten aldım neresi anlarki ondan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Cube Türkiye'den u30GT aldım ve sürümüm 4.1.1 Jeli Bon. H yada W versiyonu olup olmadığını nasıl anlarım ? Daha açıkçası bana en güncel romlardan root yetkisi olan bir rom lazım. Yardımcı olabilirisiniz ? Teşekkürler...

önceki sayfalardan bilgi alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.