Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri şu beyefendiyi oradan çıkarmasın artık.

Yok şöyle adamım yok böyle büyüğüm. 10 korumayla daha evden çıkamıyor bu nasıl büyüklük.

Başka konulara girsinler artık. Beyefendiyi de Emrah gelir kurtarır oradan, yine başa sararlar
  • turk dizilerinin genel sorunu bu. bir dedikleri digerini tutmuyor. altini dordurmuyorlar karakterin bu yuzden de mantik hatalari oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Celasun bence yamaçın yanında olacak. Yamaç ikna edecektir kanımca.

Edemez bence vartolunun ölümü celasunun elinden olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

quote:

Vartolunun seven çok kolay kolay ölmez.Ölmemeli de

• Yeni fragman geldi.

Yine psikopat karakter katılıyor diziye.
  • Arkadaşlar hepinizden bir ricam var. Malum son senelerde özellikle çıkan dizilerin çoğunda fragmanlarda neredeyse bölümün tamamı niteliğinde bir sürü spoiler veriliyor, bu yüzden fragmanları ben izlemiyorum izleyenlerin de spoiler butonunu kullanarak fragman değerlendirmesi yapmasını rica ediyorum.

Forum yönetimi de buna destek olursa iyi olur. Sadece Çukur değil ciddi mânada son 5-6 sene içerisinde çekilen çoğu yerli dizide fragmanlar bölümdeki tüm önemli yerleri göstermeye başladı. Eskiden böyle berbat değildi bu fragman işleri, insanın zevkini ve heyecanını iyi kaçırıyorlar.
  • Dizi sıkmaya başladı niyeyse.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Televizyonda her gun en az 10 kez yayinlanan fragmani burda spoiler icinde konusmak pek mantikli olmaz hocam. Size tavsiyem persembe-pazartesi arasi konuya girmemeniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 23 Mart 2018; 8:57:35 >
  • 21 bitti. Abi son sahne efsanedir bence ya. O halay çekmeleri oynamaları falan çok iyiydi.

• Ahmet_Şahin kullanıcısına yanıt
    +1 bunun sebebi de bence seyirciye göre hareket etmeleri. Emrah i sempatik bulmadı kimse sahneleri aktifligi falan azaldı. Halbuki emrahla devam edeceklerdi daha güzel olurdu. Şimdi yeni bir eleman geliyor. Ha şeyde var. Karakterlerin altını dolduramiyorlar. Yukarıda birileri daha yazmış. Emrahı şişirdiler ama fos çıktı. 2 bölüm boyunca sahilde oturdu adam.

Birde iyice o onun çocuğu bu benim çocuğum muhabbetlerine giricekler gibi öyle daha da sıkıcı olur.

Ama herşeye rağmen çok güzel gidiyor.İzlettiriyor kendini dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 23 Mart 2018; 19:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

quote:

quote:

Vartolunun seven çok kolay kolay ölmez.Ölmemeli de

Zaten öyle birşey olursa finalde olur şuan öyle bir ihtimal yok tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Arkadaşlar hepinizden bir ricam var. Malum son senelerde özellikle çıkan dizilerin çoğunda fragmanlarda neredeyse bölümün tamamı niteliğinde bir sürü spoiler veriliyor, bu yüzden fragmanları ben izlemiyorum izleyenlerin de spoiler butonunu kullanarak fragman değerlendirmesi yapmasını rica ediyorum.

Forum yönetimi de buna destek olursa iyi olur. Sadece Çukur değil ciddi mânada son 5-6 sene içerisinde çekilen çoğu yerli dizide fragmanlar bölümdeki tüm önemli yerleri göstermeye başladı. Eskiden böyle berbat değildi bu fragman işleri, insanın zevkini ve heyecanını iyi kaçırıyorlar.

Diziyi izlemeyen adamların son sayfalarda ne işi var anlamam insanlar burada fragmanıda tartışamayacaksa kapatsınlar konuyu gitsin

• Son fragmanla birlikte efsane bir bölüm daha geliyor anlaşılan Vartolu nereye koşuyor merak ettim

• Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    Kendi evinden çıkıp, yokuş indiğine göre koçovalıların evine doğru gidiyor diye tahmin ediyorum ben, bukadar da sinirli olduğuna göre sadişe bişey olmuş olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Arkadaşlar hepinizden bir ricam var. Malum son senelerde özellikle çıkan dizilerin çoğunda fragmanlarda neredeyse bölümün tamamı niteliğinde bir sürü spoiler veriliyor, bu yüzden fragmanları ben izlemiyorum izleyenlerin de spoiler butonunu kullanarak fragman değerlendirmesi yapmasını rica ediyorum.

Diziyi izlemeyen adamların son sayfalarda ne işi var anlamam insanlar burada fragmanıda tartışamayacaksa kapatsınlar konuyu gitsin

Ya arkadaşım sadece bir öneride bulunduk diziyi izlememekle ne alakası var son yıllarda bütün dizilerde bölümleri izlemeden fragmanı izlersen bölümün komple içeriğini anlayabiliyorsun duruma göre. Ben bunu kast etmeye çalıştım.

• Yeni gelen eleman Emrah denen sevimsizden daha çok tutacak :)
  • Saygın Soysal yerine daha iyi bir oyuncu bulamamışlar mı yavvvvvvvvv. Buzdolabı gibi adam

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Rolü de öyle sanki :)
  • Saygın Soysal Karaparaşk da oynadı tetikçi idi.Ay yapım projesi yine.

• Yeni bölüm başlıyor

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.