Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vartolu tayfa alanlarda
  • yeni karakter elvis'i beğendim güzel olmuş
  • Nazım oyunlar peşinde

Haydi zıplasın herkes kanguru sanki

• bu olayın sonunda emrah'ı kahraman yapmaya kalkmazlar umarım
  • yeni karakter'i çok sevdim cuk oturmuş emrah gibi olmamış harbi psikopatlık oynuyor adam yakışmış

• aliço veya emrah,belki ikisi kurtarır. Yamaç birkaç bölümde elemanı kesip paketler. Bu arada birisi ölür

• Yeni karakter iyi oldu.

• Nazım sen neymişsin be

• Baykalı ellerinden kaçıracaklari belliydi.

• Saygın Soysal iyi oldu yakıştı gerçekten.

• Bir kaç bölüm öncesine kadar, Baykal namı diyar beyfendi dokunulmaz süper güçlü baş kötü, zengin kudretli bir karakter olarak gösterildi, dün akşamki bölümde adamı alelade sıradan bir kişiliğe büründürdüler.
    Yamaç, elvis’le tanıştığı ilk akşam masada bıçağı eline bağırdıktan sonra silahla kafasına sıksa, kimsenin haberi olmaz yine kurtarırdı esirleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 bitti beklediğimden daha iyi bölümdü ama

https://store.donanimhaber.com/14/3a/23/143a23a9d7424ee8bb05d5f181cca3b2.png

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)

Bu Kemal değil mi ? Son sahneye kadar yamaç kaçırdı sandım beyfendiyi de nazım nasıl aldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 27 Mart 2018; 12:56:5 >

• 742793 kullanıcısına yanıt

aynen bende farkettim izlerken

bu arada idris ve celasun sahnesi,selim ve medet helalleşmesi süperdi
  • Fragmanların bölüm sonu final sahnesi olmaması lazım.net

Dizi gidişat olarak tam kıvamında.. Ne İçerde gibi kastırıyor nede çok hızlı.. Bu arada diziye karakter girdikçe giriyo daha öncekiler unutuluyor.

Salihin üvey babası kayıp. Baykalın bi an önce ölmesi gerekiyor, ortakları var diye diziye 3 5 kişi daha girip sonunda ölürse bayaa sıkıntılı süreç olur dizinin gidişatı bakımından.. Ali Ço devreye daha çok girmeli..
    Bence bi sonraki bölümde emrah amir yardım edicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 27 Mart 2018; 17:52:19 >
  • Elvis diziye cok yakismis.. Bir kaç bolumde harcancak rol vermelerini sevmedim ama bu adam kesinlikle oynamaliydi emrah gibi

• Valla emrah amir beğenilmedi sanki bende ortada kaldım. Birşeyleri olmamış sanki rol oturmuyor adamın üstüne. Elvis başarılı. Aksanına laf edenler için adam zaten rol yapıyor öyle yazılmış öyle oynuyor adam ne yapasın

Benim en çok şaşırdığım ilk bölümlerde çatının üstünde gezen anglasaksonlar nerde. Mahallenin bir girişi var sadece ordamı bekliyorlar. Polis bile habersiz giremezdi ne oldu. Koçovalıların hanımlarını almak nedir lan. Nasıl bir düzen bu ?
  • Eh canini elviiisss xd efsane olmus tam bir master yoda.. saygin reis bizim besiktas bilardodan abi, tam oturmus rolune

Ayrica emrah karakteri gayet iyi.. daha tam goremedik, ahim sahim sahnelerde yok kendisi

Hangisi senin kizin? Sarisin seker mi? Esmer bomba mi? Repliginden sonra kizlari gosterdi ya kahkaha attim xd

• Kimse bilmez sarkisi calarken 'sarap' kelimesini sansurlemisler xd

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.