Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten anladılar herhalde yeni mafyalar çıktı piyasaya

Derken düşman kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 2 Nisan 2018; 23:56:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen elvisi dovemezsin ya ahaha

Tamam yamaci severiz, mekana girisleride guzel ama gel gelelim elvis 2 3 yumruga bayilcak bi karakter degildi

• rakın rolcu yamaç bebesi psikopatın teki olan yıllarını bu işle geçiren rus mafyası adamı 2 günde hallediyor ne iş kumburgazlı serdar da böyle oldu daha 2 gün önce şarkıcılık yapan adam şimdi 2 günde bu işi yıllardır yapan tüm mafyaları hallediyor fazla abartıyorlar elvis de bu kadar kolay karakter olmamalıydı şimdi de vartolu'yu yamac'ın arkasına atıp 2. adam yapmaya çalışıyorlar ama vartolu abimle yamaç bebesini bitireceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 3 Nisan 2018; 0:45:32 >
  • Elvis'in ölmesine ben de üzüldüm bee .. Yamaç ormanda dövdükten sonra kafasına silah dayarken çok uzattın artık sık demesi falan delikanlı karakterdi .. Emrah 4-5 tane sıktı acıdım be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamparf

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

rakın rolcu yamaç bebesi psikopatın teki olan yıllarını bu işle geçiren rus mafyası adamı 2 günde hallediyor ne iş kumburgazlı serdar da böyle oldu daha 2 gün önce şarkıcılık yapan adam şimdi 2 günde bu işi yıllardır yapan tüm mafyaları hallediyor fazla abartıyorlar elvis de bu kadar kolay karakter olmamalıydı şimdi de vartolu'yu yamac'ın arkasına atıp 2. adam yapmaya çalışıyorlar ama vartolu abimle yamaç bebesini bitireceğiz

Burgazadalı Serdar değil miydi o ya

her neyse işte dünkü şarkıcı bebenin böyle adamları bu kadar çabuk harcaması fazla abartı oluyor özellikle elvis gibi bi karakteri yamaç'ın bu kadar kolay harcaması olmadı şimdi düşman da kalmadı doğru düzgün

edit şimdi baktım kumburgazlı serdar doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 3 Nisan 2018; 2:11:2 >

• Vallaha ben geçen haftaki bölümü beğenmemiştim çoğunluğun aksine çok durağan ve hep Baykal'ın üzerinden ilerleyen bir bölüm olarak görmüştüm.

Fakat bu son bölüm bana göre şahane olmuş, hatta şu ana kadarki en iyi bölümlerden biri olabilir kesinlikle çok iyiydi. Evet bazı kurgusal hatalar var gözüme çarpan fakat bölüm o kadar hızlı ve güzel aktı ki, bu hataları görmezden gelebiliyorum normalde göze batan durumları dile getiririm eleştiririm ama bu bölüme fazla olumsuz bir şey diyemem.

Bakın özellikle şuna dikkat edin 1 bölüm içerisinde neredeyse yarım sezonluk olay ilerleyişi oldu. Klişe dandik Türk dizilerinde mesela
    Aliço-Laz-Yamaç 3'lüsünün olayı en az 3-4 bölüm uzatılırdı, yani hem Yamaçların Laz'ı araması ama aynı zamanda bunlar bilmiyorken Aliço'nun da Laz'ı kaçırmış olması falan bunu kastediyorum. Normalde Yamaç'ın Aliço'nun durumunu öğrenmesi klişe dizilerde 3-4 bölüme kadar uzatılırdı.
    Bu sadece 1 örnek. Dikkatli izlerseniz aslında senaryo ilerleyişi açısından epey gelişme oldu. Buna benzer şekilde bölümleri içerisinde gereksiz sahne olmaması, çok fazlaca sayıda gelişmenin olması gibi durumları ben Poyraz Karayel (1. sezon) izlerken görmüştüm. Onun bölümleri tarzında çok akıcı bir bölüm olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 3 Nisan 2018; 3:12:28 >

• Ciddi ciddi puhutv'ye bile sansür gelmiş. rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Ciddi ciddi puhutv'ye bile sansür gelmiş. rezalet.

maalesef gelmiş hocam. yani moku çıktı...
  • Gelecek bölümünden ilk sahnede Medet birini vurmuş.Acaba Nedreti mi vurmus

• dünkü bölümü izlemedim ama buradan yedim spoilerı. çok önemli değil . aslında başka birşey yazacaktım anlamı kalmadı yazmamın ama yine de yazayım. diyecektim ki kv den sonra ilk defa bu kadar öne çıkan karakter var bir dizide aynı anda. elvis,vartolu , emrah. hani normalde tek bir düşman olur o halledilirdi ama sanki bu defa bütün hepsini aynı anda sahaya sürmüş senarist. benim hoşuma gitmişti bu olay. onu indir diğeri gelsin , onuda indir öteki gelsin diye uğraşacaklarına hepsi birden geldi. keşke elvis kalsaymış. çok sevmiştim karakterini. vartoludan sonra 2. sıradaydı benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 3 Nisan 2018; 10:16:11 >
  • Medet nedreti vurdu sanırım

• Senarist illa vartolu reisi yiyecek çok büyük hata yaparsın gökhan.

• Vartolu'yu yamac'in yancisi edeceginize oldurseydiniz daha iyiydi. Yapacaganiz yazacaginiz senaryoya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicsCİ

Elvis'in ölmesine ben de üzüldüm bee .. Yamaç ormanda dövdükten sonra kafasına silah dayarken çok uzattın artık sık demesi falan delikanlı karakterdi .. Emrah 4-5 tane sıktı acıdım be.

spoiler butonunu kullanın
  • Dünkü bölümde dizide ilk kez çalan şarkı:

• puhu'daki 1:01:24'üncü saniyedeki elfreni sesi :D kesmeyi unutmuşlar
  • Elvis bu kadar kolay harcanmamalıydı. Diziye daha bir renk katmıştı sanki
  • dizi çok güzel gidiyor emrah amir cidden çok merak ediyorum nasıl bi yol izleyecek ve yeni beyfendi çok fena sayko ve ciddiyetli görücez bakalım
  • Elvis sağlam karakterdi çabuk harcadılar bari yamaçla kavga sahnesini uzun tutsalardı biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin ratingleri biraz düşmüş

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.