Şimdi Ara

ÇUKUROVA HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler bir ben mi yazdım çukurovayı. Forumda 2-3 kişi dışında bırakın ilk tercihi ilk 10a yazan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• ben de yazdım hocam 22.700 sıralamam. akdeniz ve kocaeli'den sonra 3. sırada. tespitiniz doğru ama pek yazan yok nedense.
  • escape3596 E kullanıcısına yanıt
    Haha dostum ayni siralamamiz. Ben 22771 tam olarak. ilk tercih yazdim. Ama gelmez heralde siralamalar 3-4k yukselebilirmis. Gecen sene 25100 den kapatmis.

• Hocam ben Adanada olduğu için yazmadım 3-4 adanalı insan gördüm düzgün adanalı insan görmedim vardır ama azdır heralde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batubinikk

Haha dostum ayni siralamamiz. Ben 22771 tam olarak. ilk tercih yazdim. Ama gelmez heralde siralamalar 3-4k yukselebilirmis. Gecen sene 25100 den kapatmis.

zannetmiyorum hocam gelme olasılığı yüksek bence 1.500-2000'den daha fazla yükseleceğini zannetmiyorum ben.
  • Hocam tecrübe olurdu, hukukta her türlü insanla karşılaşıyoruz sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • escape3596 E kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam. 2300 yükselmezse giderim diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batubinikk

Hocam tecrübe olurdu, hukukta her türlü insanla karşılaşıyoruz sonuçta

Hocam bırakın tecrübesi kalsın Türkiyedeki en berbat en saçma haberlerin çoğu burdan çıkıyor insanlarının yaşayış tarzının normal bi yapısı yok Türkiyenin neresi olursa olsun orda normal olarak yaşanmaz msj ım iyi elsilenmiş varsın eksilesinler Adananın nasıl bi yer olduğunu günümüzden geçmişe haberleri sıralayarak rahat anlarız ha önyargılı olmayın diyen çıkar dediğim gibi 3-4 Adanalı tanıdık var samimi değiliz zaten olamayız ama benzer özellikleri genelde burda konuşmayayım sonra ismimiz ırkçı ayrımcı olacak olsun varsın görüşüm bu ister saygı duyulsun ister duyulmasın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genel olarak bir yozlaşma var ülkede. Adanaya has değil. Daha bugün istiklalde omuz atma kavgasında adam öldürüldü. Bursada meydanda teksas çatışması yaşandı. Keza burdurda trafik kavgasında çifte cinayet.. Ülkede sessiz sakin huzurlu bir yer yok gibi. Önemli olan uyum sağlamak

• Upupup

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.