Şimdi Ara

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAZANAN YOKMU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

quote:

Orijinalden alıntı: MqNYqK

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Bana da Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) geldi. Hiç beklemiyordum. Çok iyi oldu.

Aynı sınftayız dostum :D Kur kontağı kur kontağı

Vallahi 1. öğretim bekliyordum olmadı.

3'ledik Dota oynayan varsa baştan söylesin

• Güzel Sanatlar Fakültesi - Grafik
  • Arkadaşım Çukurova Tıp kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay-1905

mersinli oldugum için sıcak sorun yaratmaz bana :D adana tren istasyonundan direk kampüse ulasabileceğim otobüs hattı var mı?

Var sulardan balcalı otobüsleri geçiyor tren istasyonundan çıkıp 50 metre yürüdükten sonra binebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Vallahi 1. öğretim bekliyordum olmadı.

Hayırlısı olsun hocam. Zaten Adana'da oturuyormuşsun, senin için iyi olmuş hatta. Biz ne yapacağız onu düşünüyorum. Akşam otobüs yokmuş üstteki arkadaşın dediğine göre.

hocam belli saatlere göre var turuncularda geç saatlere kadar çalışiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ljames

hocam belli saatlere göre var turuncularda geç saatlere kadar çalışiyor

Heh iyi o zaman ya. Açıkta kalmayalım da.
  • derslerinize çalışında yaz okuluna kalmayın kalırsanız cehennemle tanışmış olursunuz

ucuz bir şehir adana güzel hoş

kışlık kıyafet almayın bütün kış tişört üzerine ince hırkayla dolaşabilirsiniz

bot falan maksimum 2-3 kez giyersiniz

ziyapaşa gazipaşa turgut özal genelde takılacağınız yerler olucak

kampüste bence çok sağlam güzel bir kampüs

havaalanından okula direk otobüs yok havaalanından dolmuşa binip 10 dk sonra çarşıda inip 4 yıl boyunca duyucağınız BARAJYOLU-BALCALI(turuncu) otobüsüne biniceksiniz ordan 30-35 dk sürüyor trafik sorunu olan bir şehir değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

derslerinize çalışında yaz okuluna kalmayın kalırsanız cehennemle tanışmış olursunuz

havaalanından okula direk otobüs yok havaalanından dolmuşa binip 10 dk sonra çarşıda inip 4 yıl boyunca duyucağınız BARAJYOLU-BALCALI(turuncu) otobüsüne biniceksiniz ordan 30-35 dk sürüyor trafik sorunu olan bir şehir değil

Belediyenin otobüsü var havaalanından kampüse direk.
  • quote:

derslerinize çalışında yaz okuluna kalmayın kalırsanız cehennemle tanışmış olursunuz

çok sağol dostum bilgiler için.

ben kışın yine de soğuk olacağını düşünüyorum. hatta baya bir soğuk oluyor tarzı mesajlar okuduğum sanırım. yanlış mı hatırlıyorum.

sizi de tebrik ederim ayrıca.

• quote:

quote:

çok sağol dostum bilgiler için.

ben kışın yine de soğuk olacağını düşünüyorum. hatta baya bir soğuk oluyor tarzı mesajlar okuduğum sanırım. yanlış mı hatırlıyorum.

sizi de tebrik ederim ayrıca.

öncelikle teşekkürler

hava kışın ılık bütün kış boyunca okula tişört üzerinde hırkayla gidiyordum çünkü öğlen sıcak oluyordu çıkarıyordum asla soğuk bir yer değil kalın kazaklar montlara falan pek gerek yok
    İstanbul'a gidicem şimdi kışlık hiçbir şeyim yokmuş resmen kışlık sezonda açılmadı daha ne giyicem bilmiyorum

havaalanından belediye otobüsü direk varmış bilmiyordum ama en az 20 dkya bir geçer onlar

• quote:

öncelikle teşekkürler

hava kışın ılık bütün kış boyunca okula tişört üzerinde hırkayla gidiyordum çünkü öğlen sıcak oluyordu çıkarıyordum asla soğuk bir yer değil kalın kazaklar montlara falan pek gerek yok
    İstanbul'a gidicem şimdi kışlık hiçbir şeyim yokmuş resmen kışlık sezonda açılmadı daha ne giyicem bilmiyorum

havaalanından belediye otobüsü direk varmış bilmiyordum ama en az 20 dkya bir geçer onlar

o zaman yaz okuluna kalmadığım sürece, gayet iyi bir iklimde eğitim göreceğim.

istanbul'un soğuğu iyidir ha dikkat et. mont, bot, kazakları stok etmeye başla.

• quote:

quote:

öncelikle teşekkürler

aynen yaz okuluna asla ama asla kalma
    birde ilk yıl kilyostayım tam soğuğa doyucam herhalde

• quote:

aynen yaz okuluna asla ama asla kalma
    birde ilk yıl kilyostayım tam soğuğa doyucam herhalde

Valla ben Kadıköy'lüyüm. karşı yakayla ilgili pek bilgim yok. Sen kendini en kötüye hazırla.

Herşey bir yana İstanbul'a geliyorsun hocam, ne olursa olsun kabul edilecek bir şehir. Bak şimdi hüzünlendim ya.

• Adana'daki arkadaşlar yurtlar hakkındada bilgi verseniz.
    Yurtlar kampüse yakın mı ? Bir rivayete göre ikinci öğretimlere baraj yolundaki bir yurdu veriyorlarmış
    Yeni yurt açılmış barınma sorunu olmaz diyorlar ?
    sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Adana'daki arkadaşlar yurtlar hakkındada bilgi verseniz.
    Yurtlar kampüse yakın mı ? Bir rivayete göre ikinci öğretimlere baraj yolundaki bir yurdu veriyorlarmış
    Yeni yurt açılmış barınma sorunu olmaz diyorlar ?
    sizce ??

Vallahi bir çok yurt var sıkıntı olmaz o konuda üstelik yakında.Ev tutmak isteyenlerde Balcalı-Toki var oralarda ögrenciye ucuz ev veriyorlar.Kampüse 5 km toki.
  • quote:

quote:

öncelikle teşekkürler

Biz napalım ben sürekli burada yaşıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Adanalıyım Çukurova zıraat bıtkı korumayı kazandım sehır hakkında sorusu olanlara yardımcı olunur.

Hocam kampüsün havaalanına uzaklığı ne kadar? Bir de özel yurtlar hakkında bilginiz var mı? Şuan aklıma gelenler bunlar. Sizde genel olarak şehri özetlerseniz herkes için iyi olur.

O değilde herkes İ.Ö. kazanmış ya, güzel güzel.

Not: İstanbul'dan gidecek olan varsa, nasıl ve ne zaman gitmeyi düşünüyorlar? Benim kayıt 6 Eylül. 5'in de falan gitmeyi düşünüyorum.

-Unıversıteyle havalanı arası baya bır uzak acıkcası taksıyle ancak gıdılebılır.
    -Adana aslında sosyal medyalardan forumlardan duydugunuz gıbı degıl oyle ınsanlar var ancak sehrın bır ucunda. Kımseye karısmazsanız kımsede sıze karısmaz.
    -İstanbul nısantası bagdat caddesıne benzeyen elıt mahallelerımız de var tabıkı.
    -Adana'da 2 tane buyuk alıs-verıs merkezı var 3. Ve 4. Yapılıyor.
    -Kolay kolay sıkılmazsınız Adnan Menderes bul. Tek basınıza bıranızı alıp sevgı adasını ızlerken bıle saatlerın nasıl gectıgını anlamazsınız.
    -Ac kalmazsın yemek ucuz.
    -Adana halkı ögrencının derdınden anlar ve elınden geldıgınce ona yardım eder.

-Sonuc olarak pısman olacagınızı dusunmuyorum.

Sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci öğretimlerin dersi kaçta başlıyor yurtları nasıl?
  • 3 tane yüksek ücretli yurt vardı yanlış hatırlamıyorsam gerisi klasik devlet yurdu.
  • çü işletme iö
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.