Şimdi Ara

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAZANAN YOKMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çukurova iktisat i.ö kazandım iyimi oldu kötümü oldu hiç bilmiyorum kafam çok karışık.

• Bana da Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) geldi. Hiç beklemiyordum. Çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 17 Ağustos 2012; 23:49:41 >
  • peey kimse yok mu?
  • Makine mühendisliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Çukurova iktisat i.ö kazandım iyimi oldu kötümü oldu hiç bilmiyorum kafam çok karışık.

aynı sınıftayız dostum hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Bana da Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) geldi. Hiç beklemiyordum. Çok iyi oldu.

Aynı sınftayız dostum :D Kur kontağı kur kontağı
  • Bilgisayar Mühendisliği'ne benide ekleyin beyler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pdr iö yok mu? :D
  • yine mi ADANA
    adanalıyım adana güzeldir,kampüsü daha güzeldir.ben uludağı kazandım adana hakkında sorusu olan sorabilir
  • Elektrik-Elektronik iö :)
  • Adanalıyım Çukurova zıraat bıtkı korumayı kazandım sehır hakkında sorusu olanlara yardımcı olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Adanalıyım Çukurova zıraat bıtkı korumayı kazandım sehır hakkında sorusu olanlara yardımcı olunur.

Hocam kampüsün havaalanına uzaklığı ne kadar? Bir de özel yurtlar hakkında bilginiz var mı? Şuan aklıma gelenler bunlar. Sizde genel olarak şehri özetlerseniz herkes için iyi olur.

O değilde herkes İ.Ö. kazanmış ya, güzel güzel.

Not: İstanbul'dan gidecek olan varsa, nasıl ve ne zaman gitmeyi düşünüyorlar? Benim kayıt 6 Eylül. 5'in de falan gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 18 Ağustos 2012; 18:10:18 >

• Vallaha bende adanalıyım burda oturuyorum.Kampüse 5 km uzaklıkta evimiz.Havalimanı konusunda kampüsten havalimanına otobüsler var.Ayrıca kampüs şehrin hemen hemen içinde.Her dk otobüs çalışıyor.Kampüsün yeri çok güzel gölü görüyor.İçinde bankalar,kafeler vs.. mevcut sıkıntı olmaz.Kısacası sıcağı hariç güzel şehirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MqNYqK

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Bana da Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) geldi. Hiç beklemiyordum. Çok iyi oldu.

Aynı sınftayız dostum :D Kur kontağı kur kontağı

Vallahi 1. öğretim bekliyordum olmadı.
  • kampüste akşam otobüs yok,Şanslıysanız otostapla gidip gelirsiniz gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

kampüste akşam otobüs yok,Şanslıysanız otostapla gidip gelirsiniz gece.

Aha! Bu çok kötü oldu ikinci öğretimler için...
  • adana çok sıcak ya..bu temmuzda gitme gafletinde bulundum...ben istanbul yazları sıcak zannediyordum meğer istanbul adana ile kıyaslayınca bahar havası yaşıyormuş yazları... yaşayanlara allah kolaylık versin...
  • Kız arkadaşım kazandı bilgisayar mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Vallahi 1. öğretim bekliyordum olmadı.

Hayırlısı olsun hocam. Zaten Adana'da oturuyormuşsun, senin için iyi olmuş hatta. Biz ne yapacağız onu düşünüyorum. Akşam otobüs yokmuş üstteki arkadaşın dediğine göre.
  • mersinli oldugum için sıcak sorun yaratmaz bana :D adana tren istasyonundan direk kampüse ulasabileceğim otobüs hattı var mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.