Şimdi Ara

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAZANAN YOKMU ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MqNYqK

3 tane yüksek ücretli yurt vardı yanlış hatırlamıyorsam gerisi klasik devlet yurdu.

Emin misiniz ? ben kyk sitesinden baktım hiç yok gözüküyo ben mi yanlış gördüm acab
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

-Unıversıteyle havalanı arası baya bır uzak acıkcası taksıyle ancak gıdılebılır.
    -Adana aslında sosyal medyalardan forumlardan duydugunuz gıbı degıl oyle ınsanlar var ancak sehrın bır ucunda. Kımseye karısmazsanız kımsede sıze karısmaz.
    -İstanbul nısantası bagdat caddesıne benzeyen elıt mahallelerımız de var tabıkı.
    -Adana'da 2 tane buyuk alıs-verıs merkezı var 3. Ve 4. Yapılıyor.
    -Kolay kolay sıkılmazsınız Adnan Menderes bul. Tek basınıza bıranızı alıp sevgı adasını ızlerken bıle saatlerın nasıl gectıgını anlamazsınız.
    -Ac kalmazsın yemek ucuz.
    -Adana halkı ögrencının derdınden anlar ve elınden geldıgınce ona yardım eder.

-Sonuc olarak pısman olacagınızı dusunmuyorum.

Sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplarım.

Sağolun hocam cevaplar için. Alışveriş merkezlerinin yanına yenilerinin eklenmesi iyi. Peki konumları nedir? Yakın mı üniversiteye?

Olumsuz birşey duymadım şuana kadar. Herkese teşekkür ediyorum verdikleri cevaplar için. Isınıyorum gittikçe Adana'ya.

Ha bu arada sanırım kişisel arabamızla, cümbür cemaat gideceğiz. Hem şehri de biraz gezmek istiyoruz. Allah izin verirse 5 Eylül günü, günün ilk saatlerinde yola çıkmayı düşünüyoruz.

Bir sorum daha var. Hazırlıkta da mı ikinci öğretimiz? Yoksa hazırlıkta herkes sabah mı okuyor?

Son olarak hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

-Unıversıteyle havalanı arası baya bır uzak acıkcası taksıyle ancak gıdılebılır.
    -Adana aslında sosyal medyalardan forumlardan duydugunuz gıbı degıl oyle ınsanlar var ancak sehrın bır ucunda. Kımseye karısmazsanız kımsede sıze karısmaz.
    -İstanbul nısantası bagdat caddesıne benzeyen elıt mahallelerımız de var tabıkı.
    -Adana'da 2 tane buyuk alıs-verıs merkezı var 3. Ve 4. Yapılıyor.
    -Kolay kolay sıkılmazsınız Adnan Menderes bul. Tek basınıza bıranızı alıp sevgı adasını ızlerken bıle saatlerın nasıl gectıgını anlamazsınız.
    -Ac kalmazsın yemek ucuz.
    -Adana halkı ögrencının derdınden anlar ve elınden geldıgınce ona yardım eder.

-Sonuc olarak pısman olacagınızı dusunmuyorum.

Sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplarım.

Sağolun hocam cevaplar için. Alışveriş merkezlerinin yanına yenilerinin eklenmesi iyi. Peki konumları nedir? Yakın mı üniversiteye?

Olumsuz birşey duymadım şuana kadar. Herkese teşekkür ediyorum verdikleri cevaplar için. Isınıyorum gittikçe Adana'ya.

Ha bu arada sanırım kişisel arabamızla, cümbür cemaat gideceğiz. Hem şehri de biraz gezmek istiyoruz. Allah izin verirse 5 Eylül günü, günün ilk saatlerinde yola çıkmayı düşünüyoruz.

Bir sorum daha var. Hazırlıkta da mı ikinci öğretimiz? Yoksa hazırlıkta herkes sabah mı okuyor?

Son olarak hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

-Alıs verıs merkezler genelde yenı yapılasma yerlerınde ve sehrın merkezınde unıversıte bıraz sehrın dısında oldugu ıcın uzak kalabılır ama max. 2 otobusle halledebılırsınız
    -Hazırlıgı ıse bılmıyorum malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

quote:

3 tane yüksek ücretli yurt vardı yanlış hatırlamıyorsam gerisi klasik devlet yurdu.

Emin misiniz ? ben kyk sitesinden baktım hiç yok gözüküyo ben mi yanlış gördüm acab

3 taneden kastım fevzi çakmak yurdunun 3 bloğu yüksek ücretli olması lazım
  • quote:

quote:

quote:

yüksek ücretten kastedilen miktar nedir dostum ?
  • Konu dışında ÇÜ için ayrı bir konu vardı...oraya toplanında bari okul zamanı bir buluşma falan ayarlayayım DH ekibi olarak :D
  • Guzel sanatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: delarux

quote:

quote:

quote:

Normal devlet yurdu ile arasında fazla fark yok. 30-40 tl oynar herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi yüksek ücretli yurt yok sanırım ya. kyk sitesinden bakıyorum yok yani. fevzi çakmak yurdu da genel yurt olarak gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi yüksek ücretli yurt yok sanırım ya. kyk sitesinden bakıyorum yok yani. fevzi çakmak yurdu da genel yurt olarak gözüküyor.

Aynen sitede gözükmüyo ama arkadaş galiba 3 bloğu yüksek ücretli demiş onu bi kesin öğrenmek lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen sitede gözükmüyo ama arkadaş galiba 3 bloğu yüksek ücretli demiş onu bi kesin öğrenmek lazım

Başka üni yurduyla karıştırdığıma inanıyorum o zaman.

• Ayrıntılı bilgisi buradan ulaşabilirsiniz.
  • sınıf öğretmenliğini kazanan yok mu :)
  • quote:

Elektrik-Elektronik iö :)

ben de çukurova-elektrk elektronik ..
    tebrik ediyorum
  • Guzel sanatlar fakuktesi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

tebrik ediyorum

Teşekkürler sizede tebrikler iö mü ?
  • Adana'da yaşıyorum 18 yıldır sorularınız varsa alabilirm üniversite vede adana hakkında bilmek istedikleriniz tüm sorularınızı cevaplayabilirim , eğitimden cok dış özellikleri hakkında özellikle büyük bir bilgi birikimine sahibim her hafta oraya giderdim nerdeyse....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

tebrik ediyorum

Teşekkürler sizede tebrikler iö mü ?

ben de teşekkür ederim ..
    hayır ikinci öğretim değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: vatanmilletsakarya

Adana'da yaşıyorum 18 yıldır sorularınız varsa alabilirm üniversite vede adana hakkında bilmek istedikleriniz tüm sorularınızı cevaplayabilirim , eğitimden cok dış özellikleri hakkında özellikle büyük bir bilgi birikimine sahibim her hafta oraya giderdim nerdeyse....

Öncelikle teşekkürler.

Ben özel yurtları soracağım. Adana gibi 5.büyük şehir olarak addedilen bir şehirde hiç erkek yurdu olmaz mı? Yoksa sadece internette mi bilinmiyor? Ben herhangi bir "cemaat"e bağlı bir yurtta kalmayı düşünmüyorum mesela, devlet yurdu da çıkmayacak gibi, benim seçeneklerim neler? Tabi ki yeni geldiğim bir şehirde direkt olarak eve çıkmam olasılık dahilinde değil. Sadece şu Aslanlar Öğrenci Yurdu mu var burada hocam? Umarım bu konu hakkında bilginiz vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vatanmilletsakarya

Adana'da yaşıyorum 18 yıldır sorularınız varsa alabilirm üniversite vede adana hakkında bilmek istedikleriniz tüm sorularınızı cevaplayabilirim , eğitimden cok dış özellikleri hakkında özellikle büyük bir bilgi birikimine sahibim her hafta oraya giderdim nerdeyse....

Öncelikle teşekkürler.

Ben özel yurtları soracağım. Adana gibi 5.büyük şehir olarak addedilen bir şehirde hiç erkek yurdu olmaz mı? Yoksa sadece internette mi bilinmiyor? Ben herhangi bir "cemaat"e bağlı bir yurtta kalmayı düşünmüyorum mesela, devlet yurdu da çıkmayacak gibi, benim seçeneklerim neler? Tabi ki yeni geldiğim bir şehirde direkt olarak eve çıkmam olasılık dahilinde değil. Sadece şu Aslanlar Öğrenci Yurdu mu var burada hocam? Umarım bu konu hakkında bilginiz vardır.

Öncelikle kazandığın yer ve bölüm hayırlı olsun kardeşim adana gibi bi yerde okuman cok güzel gercekten yaz ayları pek fazla çekilmesede Adana yaşanılası gerçekten gzel bir şehir gerek ucuzluguyla , rahat yaşamıyla gerek sıcak ve samimi insanları olsun gercekten cok güzel bir yer burası bende bu sene burdan gideceğim icin üzülsemde eğitimim için buna mecburum...Buranın özellikle ünversite kampüsünü anlatmaya kelimeler yetmez bence cok büyük ve inanılmaz güzel göl manzaralı okumaktan cok keyıf alacagın bır yer özellikle unıversitenin konumu itibariyle adananın en iyi en modern yerlerinden birine kaynaklık ediyor.gelgelelim yutlara... kardeşim dediğin aslanlar öğrenci yurduna giden bikaç tanıdıgım kişi var gercekten cok memnunlar benimde tavsiyem orasıdır sana üniversiteye en yakın yut olarakta bilinir gercekten giden arkadaslarımdan hiçbir şikayet duymadım ben cok rahat oldugunu söylüyorlar , bunu haricinde bildigim 2 tane erkek özel yurdu var ama onların biri ceyhanda biride kozanda yani anlayacagın universiteye en az 2 saat uzaklıkta 2 side belki yinede arastırmak istersen birinin adı 'ceyhan hamidiye yurdu' diğeride 'aras erkek ögrenci yurdu' ama bunların ikiside unıversiteye asırı derecede uzaklıkta bulunuyor buraları şiddetle önermem cünkü üniversite hayatın zindan olur sana kardesim. Aslanlar ögrenci yuduna gitmeni tavsiye ederim hem üniversitenin dibinde hemde diğerlerine göre cok daha uygun ve rahat

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.