Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kajmer88

Adana'da öğrencilerin ev tutabileceği yerler bellidir ve bu mekanlarda öğrenciye ev vermemek gibi bir durum söz konusu değil.

nerelerde tutabiliriz ????
  • barajyolu-beyazevler-iller bankası arkası idealdir
    universite cevresinde yeni yapılan toki evleri de olabilir
    mavibulvar- turgut özal da ayrı secenekleriniz olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisco

barajyolu-beyazevler-iller bankası arkası idealdir
    universite cevresinde yeni yapılan toki evleri de olabilir
    mavibulvar- turgut özal da ayrı secenekleriniz olabilir

+ biraz daha uygun olsun isterseniz ibo osman cad. tutarsınız.
  • şimdi şöle bi sorunum var bu seneki harç paraları ile ilgili makina müh. 1. sınıf ögrencisi olucam geçen sene yadim okudum arkadaşlar sorunumda şu ben geçen sene katkı kredisine başvurdum çıktı harcı 77 ödedim buda 5te 1i gibi bi mebla sonra ben vazgeçtim bu krediyi almaktan imza atmadım kağıtlara fakat 2. dönemde yine 77 ödedim ama gel gelelim bu sene öğrenci bilgilerine girdiğimde bankaya yatırmam geren tutarı sevgili üniversitem 1238.40 olarak gösteriyor tmm hadi anladık geçen seneyide bu sene alsında 77nin 5 katı 385 bu senede aynı 385 topla 770 kaldıkı 77yicıkarmadım o kadarı ö.deilde bu 1238 nedir arkadaşlar fıttırıcam bide bu ilk taksit 2. dönemde aynı parayı istediklerini düşünürsek 2buçuk milyara yakın bi mebla sorun nedir anlamadım bu devlete borcun mu var yandın arkadaş kötü niyetlide deildim hani ama böle bi durumla karşı karşıya kaldım ne olabilir sizce bi hata olması en büyük dileğim

• @thepegasus

geçen seneki ve bu seneki harçlar ilk dönem 464.4 lira ikinci dönem biraz daha az ama yine yakın bişeyler.
    kredi alanların durumunu bilmiyorum ama geçen seneki parayı tahsil ediyorlarsa sana o kadar harç parası gelmesi gayet normal, hesap yaparken geçen senenin 2. döneminkini eklememişsin.yaklaşık 464x3-77x2=1238 lira ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdöven -- 12 Eylül 2010; 14:09:36 >
  • evet teşekkür ederim dün yazıcaktımda aklıma geldi bilgisayarı açmaya üşendim zaten saat kaçtı kafayı yastığa koyunca insan düşünmeden duramıyo 2. taksit hiç aklıma gelmemişti gece geldi işte yinede teşekkür ederim cvbın için
  • Arkadaslar dgs ile ders seçimini nasıl yapıcam bilginiz var mı?
    Gıda teknolojisinden kimya geçtim..Ders seçeneklerinde sadece 1.sınıf dersleri var..2.sınıf 1.dönem dersleri de var ama 1.sınıfla çakışır durumda..Bide hangi dersleri muaf ettiler nasıl bilicem
  • ya arkadaşlar bu 1. sınıf ders kaydını nasıl yapacaz ben bişey anlamadım hangilerini seçecez ??????
  • zorba senın 1.dönemdeki bütün dersleri seçmen lazım.Seninki kolay..sonra hocaya onaylatacan.
    Asıl ben nasıl yapıcam onu düşünüyorum.Benim 1.sınıf ve 2.sınıfın 1.dönem derslerini seçmem lazım.dgs ıle gectıgım ıcın.ama sadece 1.sınıf dersleri gözüküyor
  • en iisi ben yarın adanaya gidecem gitmişken okulada gidim bari hiç bişey anlamadım :s
  • Merhabalar arkadaşlar Yatay Geçiş ile cukurova üniversitesini kazandım,vakıf üniversitesinde okumakatayım şuan elektrik-elektronik muh. bolumunde yalnız cukurova hakkında pek bilgim olmadıgımdan sizlere sormak istedim,ozellikle benimle aynı bolumde okuyan arkadaşlardan cevap alırsam cok sevinirim.Bolum derslerinin zorlugu,hocaları hakkında beni bilgilendirise cok sevnirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

en iisi ben yarın adanaya gidecem gitmişken okulada gidim bari hiç bişey anlamadım :s

ders kaydı için Adanaya gitmene gerek yok. Haftaya hocaya onaylatmak için gitmen gerekiyor...
    bölüm neydi senin ?

mesela bizim bölüm BÖTE , ilk sene zaten orda 6 ders çıkıyordu, hepsini seçiyorduk... ders kodları 1xx şeklinde, ikinci sınıfta 2xx , 3. sınıf 3xx vb...
    yeni öğrenciysen ders kaydını yapmış olman yeterli oluyor, tek ders seçip kaydetmen yeterli oluyor bunun için yani...
    gerisini haftaya hoca onaylarken de halledebilir.

bizde böyleydi :)
  • hazırlığı atladım
  • konu baya bi aşağı düşmüş
  • Beyler mühendislik fakültesinde okuyan var mı ?
  • ilk defa bi dersten kaldım
    çok dersten kalmıştım ama hep isteyerek bırakmıştım o dersleri... ilk defa kalmak istemediğim bir dersten kaldım...
    seneye geçsem bari
  • beyler bende çukurova gıda müh. deyim daha yeni gördüm dh çukurova yı
  • bu kadar adam varmıydı yahu çukurova üniversitesinden ? neyse bende bu sene bitirdim ingilizce öğretmenliğini kısmetse yüksek lisans ile devam alırsa yüksek lisans a 2 sene daha ÇÜ'de yanınızdayım arkadaşlar
  • Var mı bu sene çukuova yazacak olan....
  • Hocular şehir nasıl teknolojik mi imkanları nasıl,alışveriş merkezi var mı? Ev fiyatları ne durumda?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.