Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alışveriş merkezi büyük olarak m1 tepe (real) , carrefour ve yeni açılan optimum olmak üzere 3 büyük alışveriş merkezi var ,
    ev fiyatları 400den başlıyor aylık olarak
    şehir teknolojik mi derken neyi kastettin anlamadım :D
  • cemaat yurdu dışında özel yurt yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIGA

cemaat yurdu dışında özel yurt yokmu?

bildiğim kadarıyla yok
  • kyk çıkmazsa açıktamı kalıyoruz ve sümer yurdu özel değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIGA -- 5 Ağustos 2011; 14:36:21 >
  • kız yurtları var ama erkekler için yok galiba varsada duymdım
  • Sümer yurdu kyk'a bağlıdır özel değildir.
    İki tane özel erkek yurdu var.İkisi de cemaat yurdu ancak kötü değiller. Eğer yurt bulamazsanız okulun yakınında TOKİ'nin evleri var.Orada 1+1 e çıkar keyfinize bakarsınız
  • 1000 kişilik yeni yurt yapılıyormuş.
    2012 Ekiminde bitmesi planlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Hocular şehir nasıl teknolojik mi imkanları nasıl,alışveriş merkezi var mı? Ev fiyatları ne durumda?

okula hovercraftla gidiyoruz o derece...
  • herkese merhabalar bu sene büyük ihtimal elektrk-elektronige gelicem 1 yıl hazırlık okunmalı mı sizce orta derecede ingilizcem var mesela bi ingilizce metni okusam hemen hemen anlarım ama yabancı dizi-filmlerdeki konuşmaların %80 ini anlamıyorum hızlı olduğu için. bu eksiğimi giderecek bi eğitim mi veriliyo yoksa lise düzeyi gramer mi ögretiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 16 Ağustos 2011; 2:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

herkese merhabalar bu sene büyük ihtimal elektrk-elektronige gelicem 1 yıl hazırlık okunmalı mı sizce orta derecede ingilizcem var mesela bi ingilizce metni okusam hemen hemen anlarım ama yabancı dizi-filmlerdeki konuşmaların %80 ini anlamıyorum hızlı olduğu için. bu eksiğimi giderecek bi eğitim mi veriliyo yoksa lise düzeyi gramer mi ögretiliyor?

atla ustad hazirligi napcan okuyup ben makine deyim bosa 1 yil kaybetme bildigin gramer düzeyi ingilizce
  • gençler burda ev arkadaşı arayanlar vardı ne yaptılar o işi ? sanırım şuan bende arıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Eğer aileleriniz izin verirse ev mantıklı tercih. Ayrıca şimdi Sofulu TOKİ evleri var üniversitenin hemen arkasında. Yıllık 2500 lira + yakıt parası ile çok rahat edersiniz. Malesef yeterli yurt yok beyler. Ancak dediğim gibi Adana'da ev fiyatları çok kalite aramazsanız uygundur.

biraz pahalı değilmi ya :S daha uygun yokmudur

Çok merak ettim nerede yaşıyorsun sen, baraka falan mı? 90 m2 ev ortalama üstü bir ev aylık asgari ücretin 3te 1i ve daha uygunu diyorsun ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 19 Ağustos 2011; 1:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Eğer aileleriniz izin verirse ev mantıklı tercih. Ayrıca şimdi Sofulu TOKİ evleri var üniversitenin hemen arkasında. Yıllık 2500 lira + yakıt parası ile çok rahat edersiniz. Malesef yeterli yurt yok beyler. Ancak dediğim gibi Adana'da ev fiyatları çok kalite aramazsanız uygundur.

biraz pahalı değilmi ya :S daha uygun yokmudur

Çok merak ettim nerede yaşıyorsun sen, baraka falan mı? 90 m2 ev ortalama üstü bir ev aylık asgari ücretin 3te 1i ve daha uygunu diyorsun ya...

Ayda 200 liraya ev bulmuşsun daha ne istiyorsun =)... Yıllık yazan yeri aylık anladın heralde.

• Kütahya'da yıllık 6000den başlıyor yakıt hariç
    Ev fiyatları konusunda bence sıkıntı yaşamazsınız, uygundur Adana.
  • An itibariyle resmen çukurovalı oldukk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

An itibariyle resmen çukurovalı oldukk...

Hayırlı olsun bölüm ne? Bana da çukurova bilgisayar müh. geldi.

Beyler ingilizcem idare eder de kesinlikle yeterli değil.Hazırlığı okusam mı acaba? Hazırlıkta iyi çalışmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Ağustos 2011; 17:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Beyler ingilizcem idare eder de kesinlikle yeterli değil.Hazırlığı okusam mı acaba? Hazırlıkta iyi çalışmayı düşünüyorum.

Sağolasın, senin de hayırlı olsun, Güzel sanatlar, Grafik.
    Hazırlığın faydası olacaksa, imkanın da varsa okuyabilirsin tabii....
  • quote:

quote:

quote:

Saol hocam.Senin ingilizce sağlam bildiğim kadarıyla çeviri işlerine katılmıştın değil mi?

Hazırlığın faydalı olacağını düşünüyorum.1 yıl boyunca ingilizceye vericem kendimi.Elbet bir şeyler çıkar ortaya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saol hocam.Senin ingilizce sağlam bildiğim kadarıyla çeviri işlerine katılmıştın değil mi?

Hazırlığın faydalı olacağını düşünüyorum.1 yıl boyunca ingilizceye vericem kendimi.Elbet bir şeyler çıkar ortaya.

Olur elbet :), evet çeviri yapmıştık. Ben de lisede, hazırlıkta atmıştım temeli, internette ve bilgisayarda gelişti işte, Oyundu chatti filmdi derken =)...

• yeni kazanan gençlere hayirli olsun makineci varsa daha bir hayırlı olsun =)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.