Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _deadmaster
    Hayır.Özel Altınyıldız Fen Lisesi.Senin okul ne

N.M. Küçükçalık And. Lisesi.Bilgi topladın mı hiç okul, bölüm ile ilgili
  •  Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu]

29 Eylülde açılıyor galiba
  • ben de varıım :) ben de DİŞ HEKİMLİĞİni kazandım

yurtlarla ılgılı olarak benhttp://ogrenci.cu.edu.tr/yurt.asp den baktımda sumer dıye bı yurt yok ozel falan mı acaba

quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

*Unutmadan, bilmiyorum sizin için ne anlam ifade eder ancak biri erkek yurdu diğeri karışık

bınalar ayrı

bir de dişte tanıdıgı olan var mı acaba hazırlık okuma meselesını soracagım

• beyler ben adanalıyım her nekadar kazanmasamda tanışmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanyum22

beyler ben adanalıyım her nekadar kazanmasamda tanışmak isterim

merhaba alper ben gaziantepten
  • bende dgs ile çu böte(i.ö) kazandım intibak okuyacağım bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 15 Ağustos 2009; 11:30:05 >
  • sizi çömezler sizi

neyse baya çü den adam oldu yav. güzel güzel..

bu arada bende 1 dönem fevzi çakmakta kaldım..o zaman çok iyi değildi ama yeni arkadaşlara şu haberleri vereyim..

fevzi çakma yurdu genişletiliyormuş ve her odaya internet gelmiş galiba orda kalan arkadaşlar diyordu..yeni şeyler yapılıyor..ayrıca kız erkek karışık yurttur orası...

tabi evin verdiği rahatlık hiçbirşeyde yok o ayrı...bu arada okul açılınca bi buluşalım..sezon bitmesse sizi bici bici ile tanıştırrız

isteyen diğer arkadaşlarda msn yi ekleyebilir ..bu arada bi arkadaş daha var ama o görmedi galiba konuyu mimarlıkta okuyor oda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 15 Ağustos 2009; 10:42:08 >

• @_deadmaster tıpta hazırlık yok diye biliyorum.Doğru mu?

DH ÜNİDER kayıtlarında Çukurovalı varmış baya.

quote:

ÇUKUROVA ÜNİ.
    stinger01----Bilgisayar Müh
    kajmer88----Türkçe Öğretmenliği
    bacardi_mojito----
    hett----İşletme
    ENIGMA----Bilgisayar Tekn. ve Programlama
    DiMarzio----Fen Fakültesi Kimya Bölümü
    apo_ng----İnşaat Müh.
    moonlord----Maden Müh.
    extreme_mac----İktisat
    ilkerring----İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    afacan!----Eğitim Fakültesi
    TheKid89ster----İngilizce Öğretmenliği
    intelset----Bilgisayar Programcılığı ve Teknikleri
    MoRtaL36EaGLe----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
    kocabiyik222----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
    ommadawn----Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü

Hepsine "ses" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nodex -- 15 Ağustos 2009; 11:13:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

@_deadmaster tıpta hazırlık yok diye biliyorum.Doğru mu?

DH ÜNİDER kayıtlarında Çukurovalı varmış baya.

quote:

ÇUKUROVA ÜNİ.
    stinger01----Bilgisayar Müh
    kajmer88----Türkçe Öğretmenliği
    bacardi_mojito----
    hett----İşletme
    ENIGMA----Bilgisayar Tekn. ve Programlama
    DiMarzio----Fen Fakültesi Kimya Bölümü
    apo_ng----İnşaat Müh.
    moonlord----Maden Müh.
    extreme_mac----İktisat
    ilkerring----İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    afacan!----Eğitim Fakültesi
    TheKid89ster----İngilizce Öğretmenliği
    intelset----Bilgisayar Programcılığı ve Teknikleri
    MoRtaL36EaGLe----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
    kocabiyik222----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
    ommadawn----Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü

Hepsine "ses" diyorum.

ben burdayım :)üye olduğum zaman programlamacıydım bu sene bilgisayar ve öğretim teknolojilier öğretmenliğini kazandım dgs ile

• Çukurova tıpta hazırlık yok 6 yıl okuyacağız.
  • Arkadaşlar kayıt olurken muhakakk cemaatçi tayfa yanınıza sokulacaktır.Sizi kandırmaya fln çalışabilirler.Siz siz olun uzak durun.Çünkü sizi kendileri gibi yapmak için elinden geleni yaparlar.Bide o evlerde kendinizi hep diken üstünde yaşıyomuş gibi hissedersiniz.Adana hakkında sorularınız olursada yanıtlamaya hazırım..
  • Arkadaşlar. üniversiteye kayıt yaptırırken harç parasının da verecekmiyiz yada kayıt için bir ücret falan alınıyormu tam olarak nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldemort12

Arkadaşlar. üniversiteye kayıt yaptırırken harç parasının da verecekmiyiz yada kayıt için bir ücret falan alınıyormu tam olarak nasıl olacak

kayıttan önce bi tarihi oluyo ama şuan belli değil bankaya harç ücretini yatırıp kayıt olacağın gün dekontu götürüyosun parayı yatırdığına dair.
  • Kayıttan önce bir tarih mi verecekler onun için. vede harç ücreti dönemlik mi oluyor ne kadar olduğunu nsl öğrenebilirm
  • evet harç ücreti dönemlik oluyor ve kayıtlardan önce yatırılıyor ama daha belli bi tarih yok resmi gazetede harç ücretleri yayınlanıyor ondan sonra üni belli bi tarih belirliyo 1 hafta yada üni ne kadar belirlerse o kadar süren oluyo o zaman aralığında yatırabiliyosun...

Bilgi almak için Çukurova Üniversitesi Öğrenci İşleri Tel : 0 (322) 338 64 58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 15 Ağustos 2009; 13:11:27 >
  • harç parası olayı kayıt günü üniversite içindeki bankaların şubeleriden yatırabilirsiniz...büyük ihtimal sizede harç parası yatar ve farkını ödersiniz tabi normal öğretim iseniz..oda bulunduğunuz bölüme göre 25-30 tl bişe olur galiba..

cemaatci tayfa konusunda arkadaş uyarmış evet onlara dikkatli olun size devlet yurtlarını kötüleyecekler ve kendi yurtlarını evlerini önerecekler...kayıt zamanı adanada olursam yardımcı olmak için orda olabilirim ama büyük ihtimal ihtiyacınız olmayacak çünkü yardımcı olacak görevliler var onlar sizi yönlendirir...bu arada kampüs cidden çok iyidir...serilip yatmak ve içmek için bol bol yeşil alan ve göl manzarası...alkol kullanıyorsanız kampüs içinde bulmakta sıkıntı çekmessiniz her türlüsü mevcud :D:D

ayrıca okul zamanı ilk zamanlar bazı gösteriler olabilir..biz genelde güler geçeriz sizde alışırsıız zamanla..

inşaat mühendisliği bölümüde iyidir iş konusunda bilmiyorum ama adana yeni yeni yapılaşan bir şehir bol bol apartman vs yapılıyor..iş imkanı olabilir...güzel bir binası var inşaatın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 15 Ağustos 2009; 15:09:58 >

• Bu yurt başvurularını üniversiteye mi belirtiyoruz yoksa kyk ya mı?
  • kulaklarım çınladı biri beni anmış sanki
    çukurova mimarlık 2ye geçtim. yeni arkadaşlara(çömezlere) hayırlı olsun diyorum.türkiyenin en güzel kampüslerinden birinde okuycaksınız.şanslısınız
    tanışmak isteyen,soru sormak isteyen buyursun ,açığız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 15 Ağustos 2009; 16:20:50 >

• Şu yurtların son halinden bilgisi olan var ise çok makbule geçer.
    • Okuldaki internet ağı, kullanım durumu nasıl? Hız nedir, ücret istiyorlar mı?
    • Okulun ne zaman başladığını nereden öğrenebiliriz?
    • Öğrenci işleri nasıldır? Süründürür mü?
    • Yabancı dil olarak hangilerinin imkanları var?
    Başlangıç için bunlar var
  • quote:

* Şu yurtların son halinden bilgisi olan var ise çok makbule geçer.
    * Okuldaki internet ağı, kullanım durumu nasıl? Hız nedir, ücret istiyorlar mı?
    * Okulun ne zaman başladığını nereden öğrenebiliriz?
    * Öğrenci işleri nasıldır? Süründürür mü?
    * Yabancı dil olarak hangilerinin imkanları var?

Başlangıç için bunlar var

şu andahttp://www.kyk.gov.tr/YURTKUROSYM_2009/basvuruGirisParametre.do adresinden yurt başvurusu yapılıyo.Son günü 25 ağustos

okuldaki internet gayet hızlı haftasonları arada sırada giderdim saniyede 3 mb ile dosya çektiğimi bilirim :) ücret flnda yok laptopun varsa kütüphanenin olduğu bölgeden sorunsuzca girersin nete :)tamamen beleş :)

okul sanırım 28 eylülde başlıyo zaten kayıt yapacağın gün öğrenirsin tam olarak

öğrenci işleri arkadaşlardan duyduğum kadarıyla evet biraz süründürüyo diyolar..

Yabancı dil konusunda bilgim olmadığı için bişe diyemicem arkadaşım.Şimdilik bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuştur..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.