Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

benim final derdim yok. yüksek lisansta bol bol ödev yazıyoruz. sınava olanlara kolay gelsin

ne zaman buluşuyoruz

@harakiri

ben inşaat ta değilim bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harakira

ben çu insaat mihendisligini istiyorum. sizce iyimi bosta kalma ihtimalim varmidir. gitmesem dahami ii olur. bi bilgisi olan varsa soyleyebilirmi ?

çukurova yerine neden başka bi üniversite düşünmüyorsun.
    çukurova %30 ingilizce.
    %100 olanlarına bakmanı ve hedefini öyle belirlemeni tavsiye ederim
    değilse bölüm güzel bi bölüm mühendislikler içinde.
  • Uni nasildir beyler ? Tavsiye edilir mi samsundan birine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Uni nasildir beyler ? Tavsiye edilir mi samsundan birine

Merhaba dostum,

tamda adamına denk geldin. Oda arkadaşım Samsunlu. Gayet memnun halinden. Atom, muzlu süt falan bunlara inanılmaz bayıldı. Tabi hazırlıkta olduğumuz için çokta üniversite ortamına giremedik. Daha spesifik soruların varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Merhaba dostum,

tamda adamına denk geldin. Oda arkadaşım Samsunlu. Gayet memnun halinden. Atom, muzlu süt falan bunlara inanılmaz bayıldı. Tabi hazırlıkta olduğumuz için çokta üniversite ortamına giremedik. Daha spesifik soruların varsa cevaplayabilirim.

Uni nasil bakimli mi ? Hocalar nasil , ulasim nasil , adana nasil , insanlar nasil

• quote:

quote:

quote:

Merhaba dostum,

Uni nasil bakimli mi ? Hocalar nasil , ulasim nasil , adana nasil , insanlar nasil

Üniversite iyidir. Gelip de sevmeyen azdır.

Hocalar - her kafadan bulabilirsin. Egolusundan gerçekten öğrenciyi anlayanına kadar.

Ulaşım - sıkıntı çekmeyeceğin tek şeydir adanada 1.30TL ye tüm adanayı gezebilirsin hatta

Adana - Soğuk ve kar memleket hayranı değilsen sana hergün bayramdır. Ocak ayında bile tshirt ile gezenleri görebileceğin bir memlekettir Adana.

İnsanlar - Eskisi kadar olmasa da hala bir çok kentten daha sıcak kanlılardır.

• yadimde olan arkadaşlar notlarımızı nasıl öğrenebiliyoruz bi bilgisi olan var mı ?
    sitede birşey bulamadım ben notlara dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

yadimde olan arkadaşlar notlarımızı nasıl öğrenebiliyoruz bi bilgisi olan var mı ?

İnternetten yayınlamıyorlar bizim notlarımızı okula asılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MqNYqK

quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

yadimde olan arkadaşlar notlarımızı nasıl öğrenebiliyoruz bi bilgisi olan var mı ?

İnternetten yayınlamıyorlar bizim notlarımızı okula asılıyor.

teşekkürler..
  • quote:

Biraz geç olacak ama neyse arkadaş üstte özetlemiş zaten.

Üniversitenin kampüsü hakikaten güzel, o konuda bir sıkıntın olmasın. Anca hazırlıktaki hocalarım hakkında yorum yapabilirim, onlar da tipik lise hocası gibi.

Ulaşım sorunu yok fakat ücretler pahalı. Öğrenci/Sivil diye bir ayrım yok o çok kötü. 1.25 falandı 1.40a çıkardılar onu bir de... Aktarma olayını hatırlamıyorum. Okula gitmek benim için çok rahat 3-4 dakika da bir geçiyor bulunduğum yerden. (Beyazevler) Okul dışında da gideceğin yerler belli az çok, oralara da maksimum 30 dakikada ulaşırsın.

İnsanları gayet yardımsever gözüktü gözüme. En ufak soruna elindeki telefonu ben seni sonra ararım diyip kapatıp yardım ettiler kaç kere bana. Adana ise güzel bir şehir fakat çok canlı değil. O potansiyel var ama kullanılmıyor diyebilirim.

Daha sınavlara hazırlanma aşamasındayken üniversite araştırma ayrıca, sınavdan sonra düşünecek çok vaktin var. Sadece sınavların odaklan şuan.

• quote:

quote:

Biraz geç olacak ama neyse arkadaş üstte özetlemiş zaten.

Üniversitenin kampüsü hakikaten güzel, o konuda bir sıkıntın olmasın. Anca hazırlıktaki hocalarım hakkında yorum yapabilirim, onlar da tipik lise hocası gibi.

Ulaşım sorunu yok fakat ücretler pahalı. Öğrenci/Sivil diye bir ayrım yok o çok kötü. 1.25 falandı 1.40a çıkardılar onu bir de... Aktarma olayını hatırlamıyorum. Okula gitmek benim için çok rahat 3-4 dakika da bir geçiyor bulunduğum yerden. (Beyazevler) Okul dışında da gideceğin yerler belli az çok, oralara da maksimum 30 dakikada ulaşırsın.

İnsanları gayet yardımsever gözüktü gözüme. En ufak soruna elindeki telefonu ben seni sonra ararım diyip kapatıp yardım ettiler kaç kere bana. Adana ise güzel bir şehir fakat çok canlı değil. O potansiyel var ama kullanılmıyor diyebilirim.

Daha sınavlara hazırlanma aşamasındayken üniversite araştırma ayrıca, sınavdan sonra düşünecek çok vaktin var. Sadece sınavların odaklan şuan.

birşey soracağım. Dikkatimi çekti de tercih sıralamasında çukurova sanki arkalarda kalıyor. Niye ki ? Kaliteli değil gibi sanki üniversite ?

• quote:

birşey soracağım. Dikkatimi çekti de tercih sıralamasında çukurova sanki arkalarda kalıyor. Niye ki ? Kaliteli değil gibi sanki üniversite ?

Şehirden dolayıdır diyebilirim. Adana kötü bir yer değil fakat baya bir kötü şekilde görüyoruz haberlerde bunun etkisi büyüktür. Adanalı arkadaşlar daha net cevap verebilir buna.

Not: Benim 6.tercihimdi.
  • quote:

Bunda üniversite sayılarındaki artışın etkisi büyük. Eskiden İstanbul,Ankara,İzmir'den sonra Adana geliyordu ve diğer illerde ki üniversite sayıları belliydi. Her geçen gün artan sayıyla birlikte diğer büyük iller dışarıdan daha fazla öğrenci kabul edebilir duruma geldiler. İstanbul'da okumak isteyen bir öğrenci ilk 4'ü yazarken artık ilk 8-9'u İstanbuldan yazabiliyor.
  • Arkadaşlar her sene yazıyorum bu sene de yazayım bari Adanayı yazmayın hata edersiniz.Tıp fakültesindeyim 4. yılımdayım ve Adananın gölü ve kebabı dışında bir nanesi yok. Ankara'yı sıkıcı bulan bir insan olarak bunları söylüyorum tabi ki.Üniversiteye gelince 1970 den kalma binalarda eğitim görüyorsunuz.Yazın yanıyorsun kışın donuyorsun.Kışın elektrik sobası yakmaktan tedaşı zengin ediyorsunuz üstüne adam gibi de ısınamıyorsunuz.Adana'da barajyolunda ev kiraları en kötü yıllık 6 bin tl den başlıyor ve peşin alıyorlar.Öğrenciyi hiç sevmiyorlar.Sırf öğrenci Turgut Özal'a(Adananın en düzgün bölgesi) gelmesin diye 154 denen hattan yarım saatte 1 otobüs geçiyor.Uzun lafın kısası eğer mersin,antakya,osmaniye gibi yakın memleketlerden geliceksiniz ve ödtü,itü,bilkent veya iyi bir tıp fakültesi olmuyorsa adanayı yazmak daha mantıklı sonuçta iyi üniversiteler dışında gerek eğitim,gerek sosyo-kültürel durum gerekse hoca kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı gerisi kendinizi geliştirmeye kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House M.D -- 1 Şubat 2013; 22:30:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: House M.D

Arkadaşlar her sene yazıyorum bu sene de yazayım bari Adanayı yazmayın hata edersiniz.Tıp fakültesindeyim 4. yılımdayım ve Adananın gölü ve kebabı dışında bir nanesi yok. Ankara'yı sıkıcı bulan bir insan olarak bunları söylüyorum tabi ki.Üniversiteye gelince 1970 den kalma binalarda eğitim görüyorsunuz.Yazın yanıyorsun kışın donuyorsun.Kışın elektrik sobası yakmaktan tedaşı zengin ediyorsunuz üstüne adam gibi de ısınamıyorsunuz.Adana'da barajyolunda ev kiraları en kötü yıllık 6 bin tl den başlıyor ve peşin alıyorlar.Öğrenciyi hiç sevmiyorlar.Sırf öğrenci Turgut Özal'a(Adananın en düzgün bölgesi) gelmesin diye 154 denen hattan yarım saatte 1 otobüs geçiyor.Uzun lafın kısası eğer mersin,antakya,osmaniye gibi yakın memleketlerden geliceksiniz ve ödtü,itü,bilkent veya iyi bir tıp fakültesi olmuyorsa adanayı yazmak daha mantıklı sonuçta iyi üniversiteler dışında gerek eğitim,gerek sosyo-kültürel durum gerekse hoca kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı gerisi kendinizi geliştirmeye kalmış.

adana güzeldir yazın siz adana yi

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: House M.D

Arkadaşlar her sene yazıyorum bu sene de yazayım bari Adanayı yazmayın hata edersiniz.Tıp fakültesindeyim 4. yılımdayım ve Adananın gölü ve kebabı dışında bir nanesi yok. Ankara'yı sıkıcı bulan bir insan olarak bunları söylüyorum tabi ki.Üniversiteye gelince 1970 den kalma binalarda eğitim görüyorsunuz.Yazın yanıyorsun kışın donuyorsun.Kışın elektrik sobası yakmaktan tedaşı zengin ediyorsunuz üstüne adam gibi de ısınamıyorsunuz.Adana'da barajyolunda ev kiraları en kötü yıllık 6 bin tl den başlıyor ve peşin alıyorlar.Öğrenciyi hiç sevmiyorlar.Sırf öğrenci Turgut Özal'a(Adananın en düzgün bölgesi) gelmesin diye 154 denen hattan yarım saatte 1 otobüs geçiyor.Uzun lafın kısası eğer mersin,antakya,osmaniye gibi yakın memleketlerden geliceksiniz ve ödtü,itü,bilkent veya iyi bir tıp fakültesi olmuyorsa adanayı yazmak daha mantıklı sonuçta iyi üniversiteler dışında gerek eğitim,gerek sosyo-kültürel durum gerekse hoca kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı gerisi kendinizi geliştirmeye kalmış.

adana güzeldir yazın siz adana yi

Adana'da görmeye değer başka bir şey de o yol göbekleridir bunu da söylemek lazım hatta üniye giderken bir yol göbeğinin içinde yüksek gerilim hattı direği var Bir mühendislik harikası olarak yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House M.D -- 3 Şubat 2013; 0:39:02 >

• Sessiz sedasız takip ediyodum buraları, hala bir buluşma ayarlıyamadınız mı ?
  • Artık sloganımızı

"Biz Adanalıyık
    Allah'ın adamıyık
    Herşeyi yaparık
    Ama buluşmayık" şeklinde değiştireceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 3 Şubat 2013; 10:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwas.uA

Sessiz sedasız takip ediyodum buraları, hala bir buluşma ayarlıyamadınız mı ?

kaç kere söyledim kimseden ses çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Artık sloganımızı

"Biz Adanalıyık
    Allah'ın adamıyık
    Herşeyi yaparık
    Ama buluşmayık" şeklinde değiştireceğim :D

Atara atar, gidere gider
    Yadim çocuğuyuz şeklimiz yeter.
    Varsa şekliniz
    Yadim'e bekleriz

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.