Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya siz o okulda ciddi ciddi okuyonuz mu Adanalıyım Çağ üniye gidiyorum He tamam o da çok iyi bi üni değil ama Çukurova korkunç bi yer abi Çağ mersinde güya Oraya 25 dk da Çukurova ya 1 saatte gidiyorum Aöf sınavlarıma çukurovada giriyorum ya ölüm gibi Okulun her yeri berbat rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

Ya siz o okulda ciddi ciddi okuyonuz mu Adanalıyım Çağ üniye gidiyorum He tamam o da çok iyi bi üni değil ama Çukurova korkunç bi yer abi Çağ mersinde güya Oraya 25 dk da Çukurova ya 1 saatte gidiyorum Aöf sınavlarıma çukurovada giriyorum ya ölüm gibi Okulun her yeri berbat rezalet

kardeş Çağ üniversitesi bildiğin mezrada biryer.Tarlanın içerisinde okuyorsun.Çukurova üniversitesi ile Çağ üniveristesini kıyaslaman bile korkunç.Özel olmasına rağmen konfordan yoksun köylük bir üniversitedir Çağ üniversitesi.Hem Çukurova Üniversitesi kampüsüyle meşhurdur kıskançlık yapıyorsun.Çukurova Üniversitesi Türkiye'nin en gözde kampüslerinden birine sahip zannımca.

• Ya ben birşey diyeceğim yaz okulu hakkında. Deu elk 1. sınıftayım ve yaz okulu aılmayacak bu sene bizim okulda. Yaz okulunu çukurovadan almam gerekiyor calculus 1. sınıf 1. dönem ve c programming 1. sınıf 1. dönem. o derslerin( mühendislik) yaz okulu açan hocalarını biliyrmusunuz? yada biraz bilgi verebilirmisiniz yaz okulu hakkında hiçbir bilgim yok ve2 dersi alamazsam 1. sınıf tekrarı var hani muhtemelen alabilirsem( ders içeriği uyuşuyor ve ikiside % 100 ingilizce elktronik mühdislikleri iki üniversitede de) yaz okulunda 3 gün kalacağım adanada. ve hangi yurtta veya kalacak biryerde kalabilirim? Bu arada Hatay/Dörtyol luyum. yaz okulunu alabileceğim en uygun yer orası. Ç.Ü
  • Ya ben birşey diyeceğim yaz okulu hakkında. Deu elk 1. sınıftayım ve yaz okulu aılmayacak bu sene bizim okulda. Yaz okulunu çukurovadan almam gerekiyor calculus 1. sınıf 1. dönem ve c programming 1. sınıf 1. dönem. o derslerin( mühendislik) yaz okulu açan hocalarını biliyrmusunuz? yada biraz bilgi verebilirmisiniz yaz okulu hakkında hiçbir bilgim yok ve2 dersi alamazsam 1. sınıf tekrarı var hani muhtemelen alabilirsem( ders içeriği uyuşuyor ve ikiside % 100 ingilizce elktronik mühdislikleri iki üniversitede de) yaz okulunda 3 gün kalacağım adanada. ve hangi yurtta veya kalacak biryerde kalabilirim? Bu arada Hatay/Dörtyol luyum. yaz okulunu alabileceğim en uygun yer orası.

Ek olarak alıntı ile cevaplayabilirseniz çok iyi olur. cep telefonundan bakabilirim anca. bilgisayarım yok. internet kafeden yazıyorum.

• otomotiv mühendisliği okuması iş imkanları nasıldır bilgi verebilecek birileri var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

Ya siz o okulda ciddi ciddi okuyonuz mu Adanalıyım Çağ üniye gidiyorum He tamam o da çok iyi bi üni değil ama Çukurova korkunç bi yer abi Çağ mersinde güya Oraya 25 dk da Çukurova ya 1 saatte gidiyorum Aöf sınavlarıma çukurovada giriyorum ya ölüm gibi Okulun her yeri berbat rezalet

kardeş Çağ üniversitesi bildiğin mezrada biryer.Tarlanın içerisinde okuyorsun.Çukurova üniversitesi ile Çağ üniveristesini kıyaslaman bile korkunç.Özel olmasına rağmen konfordan yoksun köylük bir üniversitedir Çağ üniversitesi.Hem Çukurova Üniversitesi kampüsüyle meşhurdur kıskançlık yapıyorsun.Çukurova Üniversitesi Türkiye'nin en gözde kampüslerinden birine sahip zannımca.

Çukurova"nın o kişi üzerinde baya bir yarası var heralde, gelmiş kampüsüyle ünlü Çü'yü eleştiriyor gereksiz insan.
    manzarası yeter, Çü'yü de küçümseyeceksek, geriye kalır anca 5-10 üni
    kötü üni görmemiş cahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani hocaların yaz okulunda ders açacakları henüz netleşmedş ama Elektrk Elektronik bölüm sekreteri sana yardımcı olur. Fakültenin telefon numaraları

http://eemb.cu.edu.tr/new/tr/contact.php

Yurt içinde Fevzi Çakmak ile görüşebilirsin

03223386315-16-17
  • hukuk fakultesi nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da öğrenciler kalem kitap yerine tabanca,bıçak,cop,muşta taşır.Şehir dışından gelecekler artislik yapmasa iyi olur.Bakınhttp://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1032658-lise-ogrencisinin-cantasindan-bakin-ne-cikti Üniversitesi güzel ama okunulacak bir şehir değil gidin Mersin de Antalya da okuyun daha iyi hiç değilse karışan eden yok.

• üniversitenin resimlerini gördüm aşık oldum ama adana ve iş bulma konusunda şüphelerim var okuyanlar bu konularda bilgi verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

üniversitenin resimlerini gördüm aşık oldum ama adana ve iş bulma konusunda şüphelerim var okuyanlar bu konularda bilgi verebilirmi?

Kampüs güzeldir de iş bulma konusunda sorun ne tam olarak? Part time iş mi düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

üniversitenin resimlerini gördüm aşık oldum ama adana ve iş bulma konusunda şüphelerim var okuyanlar bu konularda bilgi verebilirmi?

Kampüs güzeldir de iş bulma konusunda sorun ne tam olarak? Part time iş mi düşünüyorsunuz.

yok mezun olduktan sonra
  • Saw_ S kullanıcısına yanıt
    O okula değil sana kalmış bir durum. Eskidenmiş okul adına bakıp işe alma durumları. Bir yere başvurup CV'ni verdiğinde ilk baktıkları şey şu;

Okul dışında bu kişi ne yapmış? Okulun verdiği eğitim üzerine bir şeyler eklemiş mi? Dil öğrenmiş mi? Sosyallik durumun nasıl?

Bu sorulara cevap bulmakta okulun işi olmuyor ne yazik ki. Sen eğitim boyunca hocalarının verdiğinden bir gram fazlasını öğrenmeye çalışmazsan iş bulamaman gayet normal bir durum. Günümüz koşullarında farkı ortaya koymak gerekiyor.
  • Beyler Çukurova da biyomedikal elektrik elektronik veya otomotiv mühendisliği okuyan arkadaşlar var mı? Varsa bölümlerini anlatabilirler mi birazcık? Eğitimi merak ediyorum ve iş bulma olanaklarını. kampüs yaşantısı falan umurumda değil zaten Adanalıyım biliyorum az çok. Bilgi verirseniz sevinirim.

edit:birde ingilizce eğitim durumunu merak ediyorum hazırlık biyomedikalde yok heralde ona girersem ingilizce eğitimi alamayacak mıyım bunu da anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kal Hoo Na Ho -- 1 Temmuz 2013; 15:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanizm

Beyler Çukurova da biyomedikal elektrik elektronik veya otomotiv mühendisliği okuyan arkadaşlar var mı? Varsa bölümlerini anlatabilirler mi birazcık? Eğitimi merak ediyorum ve iş bulma olanaklarını. kampüs yaşantısı falan umurumda değil zaten Adanalıyım biliyorum az çok. Bilgi verirseniz sevinirim.

edit:birde ingilizce eğitim durumunu merak ediyorum hazırlık biyomedikalde yok heralde ona girersem ingilizce eğitimi alamayacak mıyım bunu da anlatırsanız sevinirim

up up hiç mi yok çukurovalı yav
  • Biyomedikal daha yeni.
    o sebepten zor bulursun. Diğer mühendislikleri iyi. İş bulma olanağı okuldan çok sana kalmış bir durum. Zaten geldiğinde hocalarda anlatacak bu durumu. Artık sadece okulda ne öğrendiğin değil üzerine ne eklediğin önem kazanıyor. Kendini geliştirirsen işin hazır.

Eğer biyomedikalde ingilizce yoksa hazırlık tercihe kalmış bir durum. İstersen hazırlık okuyup öyle fakülteye geçebilirsin. Veya 4 yıllık süreçte teknik ingilizce derslerin olacak ama hazırlık sınıfı kadar etkili olur mu sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Biyomedikal daha yeni.
    o sebepten zor bulursun. Diğer mühendislikleri iyi. İş bulma olanağı okuldan çok sana kalmış bir durum. Zaten geldiğinde hocalarda anlatacak bu durumu. Artık sadece okulda ne öğrendiğin değil üzerine ne eklediğin önem kazanıyor. Kendini geliştirirsen işin hazır.

Eğer biyomedikalde ingilizce yoksa hazırlık tercihe kalmış bir durum. İstersen hazırlık okuyup öyle fakülteye geçebilirsin. Veya 4 yıllık süreçte teknik ingilizce derslerin olacak ama hazırlık sınıfı kadar etkili olur mu sanmam.

Anladım hocam sağol. Biyomedikalde 1 yıl zorunlu hazırlık var ama öğretim dili Türkçe imiş. Elektrik elektronik mühendisliğine giripte kendimi geliştirirsem yurt dışına çıkabilir miyim yoksa çok mu hayal oldu hocam var mı yurtduşına gidebilen tanıdıklarınız. Bir de erasmusla yurt dşına gitme olanağımız var mı bu okulda?

• Eğer yeteneklerini ve kendini dilinle birlikte geliştirirsen yurt dışına giden öğrenciler var. Mesela kendi bölümüm için söyleyim geçen sene ki mezunlardan google'a giren olmuş.

Erasmus ile yurt dışına gitme hakkın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Eğer yeteneklerini ve kendini dilinle birlikte geliştirirsen yurt dışına giden öğrenciler var. Mesela kendi bölümüm için söyleyim geçen sene ki mezunlardan google'a giren olmuş.

Erasmus ile yurt dışına gitme hakkın var.

hocam çok sevindim sağol yardımların için bu arada senin bölüm ne hocam?
  • Ben bilgisayar müh. ingilizce
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.