Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Okul bomba kızlar bomba kampüs ortam düşünmeden yazın yeme içme ev ucuz

senin için okul demek bunları getiriyor sanırım aklına yazmadan edemedim
    ne kadar çirkin bir bakış açısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elysiumm -- 8 Temmuz 2013; 23:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

Bakış açısı çok hoş değil ama insanların karşı cinse karşı ilgi duyması ve bunu da belirtmesi gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

quote:

quote:

Bakış açısı çok hoş değil ama insanların karşı cinse karşı ilgi duyması ve bunu da belirtmesi gayet normal.

haklısınız özür dilerim ben dar kafalıyımdır biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız özür dilerim ben dar kafalıyımdır biraz

kimseyi rahatsız etmeden taciz seviyesinde bakışlar atmadan huzur bozmadan karşı cinse olan ilgimi bir erkek olarak (ve normalide budur) gösterebilirim
    benim için okul yalnızca bu demek değil tabikide (farkındaysan orada karı kız dışındada birşeyler yazıyor)
    demekki siz yalnızca o kısmı gördüyseniz kendiniz o kısımla ilgilisiniz saygılar
    yaşınıza veriyorum bu tespitinizi ve sizi kınıyorum...

• Çok büyük ihtimalle ingilizce öğretmenliği geliyor.Yurt nasıl denk geliyor,gitmek istediğini seçebiliyor musun,yurtlarda wifi var mıdır ? Merak işte bunlar hep..
  • Yurt sıralamana bağlı ama erkeklerde sıra çok çabuk ilerliyor. Ev fiyatları bir çok bölgede ucuz ve hemen hemen her bölgeden tek araçlar üniversiteye ulaşım imkanı olduğundan hemen eve çıkıyorlar. Okul kampüsü içerisinde ki Fevzi Çakmakta internet var ama alt yapısı kötüydü. Bu yaz yenileyeceklerdi her odaya internet getireceklerdi. Son durumu bilmiyorum.
  • Peki hazırlık okumalı mı okumamalı mı ? ben iskenderundan geleceğim şehir'e adapte olmak ta zorluk çekiyormuyuz ?
  • %70 zaten ya mersin ya hatay iskenderun dostum bir sıkıntı çekmezsin merak etme. :)
  • Arkadaşlar çukurova üniversitesi Adana Sağlık Yüksekokulu hemşirelik bölümünü yazmayı düşünüyorum okul ve bölüm hakkında bilginiz var mı? Kampüsün krokisine baktım sağlık yüksekokulu biraz yukarıya ve dışa denk geliyor tıp fakültesinin biraz ilerisi yani, merkeze uzak gibi bu sorun olur mu ? Tanıtım filmini izledim kampüs gerçekten çok güzel gözüküyor gerçekten öyle mi ? Kocaeli üniversitesini de düşünüyorum sizce orası mı yoksa adana mı? Yardımcı olur musunuz gerçekten kafam çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba03 -- 10 Temmuz 2013; 0:42:28 >
  • baba03 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Çukurova. Uzaklığı dert etme sürekli ring var ana kampüs alanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba03

Arkadaşlar çukurova üniversitesi Adana Sağlık Yüksekokulu hemşirelik bölümünü yazmayı düşünüyorum okul ve bölüm hakkında bilginiz var mı? Kampüsün krokisine baktım sağlık yüksekokulu biraz yukarıya ve dışa denk geliyor tıp fakültesinin biraz ilerisi yani, merkeze uzak gibi bu sorun olur mu ? Tanıtım filmini izledim kampüs gerçekten çok güzel gözüküyor gerçekten öyle mi ? Kocaeli üniversitesini de düşünüyorum sizce orası mı yoksa adana mı? Yardımcı olur musunuz gerçekten kafam çok karışık.

Sorun değil ring servisler var zaten. Otobüs durağında inince 10 dk yürüme mesafesi.

• Arkadaşlar Çukurova'nın tek kampüsü güzel onun dışında bir nanesi yok.
  • MF4 75 bininci oldum.

İstanbulda %50 burslu Özyeğin Unı Bilgisayar mı ? Bahçeşehir unı bilgisayar mı ? Yoksa Çukurova Unı bilgisayar ( İÖ ) mü tercih edeyim ?

+ lari -leri ile yazarsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar çukurova üniversitesi Adana Sağlık Yüksekokulu hemşirelik bölümünü yazmayı düşünüyorum okul ve bölüm hakkında bilginiz var mı? Kampüsün krokisine baktım sağlık yüksekokulu biraz yukarıya ve dışa denk geliyor tıp fakültesinin biraz ilerisi yani, merkeze uzak gibi bu sorun olur mu ? Tanıtım filmini izledim kampüs gerçekten çok güzel gözüküyor gerçekten öyle mi ? Kocaeli üniversitesini de düşünüyorum sizce orası mı yoksa adana mı? Yardımcı olur musunuz gerçekten kafam çok karışık.

Sorun değil ring servisler var zaten. Otobüs durağında inince 10 dk yürüme mesafesi.

Peki yurt durumu nasıl kampüs içinde veya yakınlarında özel yurtlar var mı? Fiyatlar ne kadar? Birde kampüsün adana merkeze kaç dakika? Biraz bilgilendirirsen çok sevinirim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

MF4 75 bininci oldum.

İstanbulda %50 burslu Özyeğin Unı Bilgisayar mı ? Bahçeşehir unı bilgisayar mı ? Yoksa Çukurova Unı bilgisayar ( İÖ ) mü tercih edeyim ?

Sende kendimi gördüm. Ben Çukurova'yı seçmiştim geçen yıl. Özellerdeki her yıl fiyat artırma politikasını da düşünerek bu kararı vermiştim. Yoksa direk evimin dibindeki Yeditepe ye giderdim.

Farklı bir şehirden geleceksen eğer gerçekten hayatının tecrubesi olacaktır bu. Herşeyden öne atarım ben bunu. Tabi bunun artı mı eksi mi olacağı hiç belli değil. Tek sıkıntı da o zaten.

Düşün taşın kendi kararını ver. Daha spesifik soruların olursa buradan da özel mesaj olarak da sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

MF4 75 bininci oldum.

Sende kendimi gördüm. Ben Çukurova'yı seçmiştim geçen yıl. Özellerdeki her yıl fiyat artırma politikasını da düşünerek bu kararı vermiştim. Yoksa direk evimin dibindeki Yeditepe ye giderdim.

Farklı bir şehirden geleceksen eğer gerçekten hayatının tecrubesi olacaktır bu. Herşeyden öne atarım ben bunu. Tabi bunun artı mı eksi mi olacağı hiç belli değil. Tek sıkıntı da o zaten.

Düşün taşın kendi kararını ver. Daha spesifik soruların olursa buradan da özel mesaj olarak da sorabilirsin.

Mersin'deyiz 2-3 yıldır, ailenin tayin olayları nedeniyle istanbuldan geldik buraya.
    Çukurova'yi secersem 1+1 daire tutucam Adana'da.

İkinci öğretim bilgisayar müh okunur mu Çukurova'da? Pişman olur muyum ?

Biraz daha detaylı sekilde bilgilendirme yapabilir misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Peki yurt durumu nasıl kampüs içinde veya yakınlarında özel yurtlar var mı? Fiyatlar ne kadar? Birde kampüsün adana merkeze kaç dakika? Biraz bilgilendirirsen çok sevinirim hocam.

Kampüse 5 dakika mesafede devlet yurdu var. Üniversite çarşıya 40 dakika ama kimse çarşıda oturmaz, öğrencilerin yaşadığı Barajyolu ise üniversite ye 15 dakika. Ayrıca konuyu okursaniz daha iyi bilgi alırsınız.

• quote:

Mersin'deyiz 2-3 yıldır, ailenin tayin olayları nedeniyle istanbuldan geldik buraya.
    Çukurova'yi secersem 1+1 daire tutucam Adana'da.

İkinci öğretim bilgisayar müh okunur mu Çukurova'da? Pişman olur muyum ?

Biraz daha detaylı sekilde bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Çoğu arkadaşım Mersin'li. Hatta beraber eve çıktığım bir arkadaşım da dahil. Onlar son derece memnunlar. Sende de farklı olacağını sanmıyorum. İkinci öğretim seçip seçmemek tamamen tercih meselesi. Saat 16-17 gibi başlar dersler ve 23e kadar devam edebilir, hazırlıkta rahattı ama (16-19.30)

Yani Mersin' de yaşamışsın 2-3 yıl, büyük ihtimalle benden daha çok şey biliyorsundur. Ben daha bir yıl yaşadım ve birkaç defa daha yazdım bu konuya, hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar çok şükür. Eğlenecek yerin de var, gezecek yerin de var, alışveriş yerin de var. Yani bak doğma büyüme İstanbulluyum, ben bir sıkıntı yaşamadım. Bana tek garip gelen insanlar olmuştu bildiğin farklıydı her davranışları. Onlara alışmak biraz uzun sürdü bende. O da normal yani bambaşka bir coğrafya. :) Sen Mersin'den geleceğin için o konuda da benden öndesin, aynılar zaten nerdeyse.

Herşeyden bir memnuniyetsizlik duyan biriysen gördüğün her farklılığa cephe alıp önyargılarını artırırsın. Bu da pişmanlığa yöneltir seni. Bu tamamen kişilik meselesidir. Kişiliğini senden iyi bilen yoktur. Benim yapım nasıl desem, rahattır. Pek takmam yani. O yüzden hiçbir sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Belki benim yaşadıklarımı başkası yaşasa çok daha farklı tepkiler verebilirdi.

Arkadaşın varsa eğer Mersin'den Çukurova'ya geçecek onlarla eve çıkmanı öneririm. Yanlız biraz zorlanabilirsin. Ev kiraları da yıllık alınıyor bilirsin.

Biraz yorgunum valla aklıma pek birşey gelmiyor.

İşin zor ya tercih dönemi fena heyecanlıydı, Allah yardım etsin .

• Yeditepe,bahcesehir,Özyeğin gibi özel bir üniversiteye gitmediğiniz için pişman misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.