Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorularım var size. (alıntılayarak cevap verirseni sevinirim) (makine olabilir)

Adana nasıldır ? ( eğlence , ulaşım , fiyatlar , daireler , ısınma ? )
    Üniversite nasıldır ?
    Kızlar , erkekler nasıldır ?
    Hocalar nasıldır ?
    Üniversiteye ulaşım nasıldır ?
    Hazırlık okuma durumu nasıldır ?
    İkinci öğretim durumu ve saatleri nasıldır ?
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    - Adana iyidir Eğlence mekanları vardır. Ulaşım genelde tek araç sistemine dayanır. Kartla 1.30 kartsız 1.60tldir. Daire öğrenci kenti sonuçta her fiyata bulabiliyorsun. Isınma gibi bir derdin yok :) Nasıl soğuturumu düşünüyorsun
    -Üniversite iyidir özellikle makine düşünüyorsan tabi
    -Hocalar her türlüsüne rastlarsın ama mühendislikleri güzeldir
    -Hemen hemen her yerden üniversiteye ulaşım imkanı var
    - İkinci öğretimler yoğunlupa göre 1 de veya 3 de başlayabiliyor dersler. Genelde gece 10-11 olmadan bırakıyorlar kışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

- Adana iyidir Eğlence mekanları vardır. Ulaşım genelde tek araç sistemine dayanır. Kartla 1.30 kartsız 1.60tldir. Daire öğrenci kenti sonuçta her fiyata bulabiliyorsun. Isınma gibi bir derdin yok :) Nasıl soğuturumu düşünüyorsun
    -Üniversite iyidir özellikle makine düşünüyorsan tabi
    -Hocalar her türlüsüne rastlarsın ama mühendislikleri güzeldir
    -Hemen hemen her yerden üniversiteye ulaşım imkanı var
    - İkinci öğretimler yoğunlupa göre 1 de veya 3 de başlayabiliyor dersler. Genelde gece 10-11 olmadan bırakıyorlar kışın.

Makine derken ? makinesi niye iyi ?
    mühendislikleri iyidir. elektrik elektronik, makine ve bilgisayar gayet iyi.
  • quote:

mühendislikleri iyidir. elektrik elektronik, makine ve bilgisayar gayet iyi.

Binalar eski duruyor içleri de böyle mi ?
  • Arkadaşlar Otomotiv düşünüyorum fakat uzak diye biraz çekimserim bölümde okuyan arkadaşlar varsa pm ya buradan bölümü anlatabilir mi..?
    40. yılını geçen bir üniversite. Yapıların içi de dışı gibi olsaydı sence üniversitenin adı olur muydu?
  • quote:

40. yılını geçen bir üniversite. Yapıların içi de dışı gibi olsaydı sence üniversitenin adı olur muydu?

Lise okulum kötüydü zaten . Üniversite de böyle olmasın diye bakıyorum elimde olmadan.
    Dert ettiğin veya edeceğin gibi bir durum söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.
    Arkadaşlar sorularım var size. (alıntılayarak cevap verirseni sevinirim) (makine olabilir)
    Adana nasıldır ? ( eğlence , ulaşım , fiyatlar , daireler , ısınma ? )Üniversite nasıldır ?Kızlar , erkekler nasıldır ?Hocalar nasıldır ?Üniversiteye ulaşım nasıldır ? Hazırlık okuma durumu nasıldır ?İkinci öğretim durumu ve saatleri nasıldır ?

Sizin sorunuz altında yeni dönemde kayıt yaptırmayı düşünen, "Adana nasıl bir yerdir ?" diye kafası karışan arkadaşlar, geçmiş sayfalarda pek çok kere anlatıldı bu soruların cevapları. Sizlere yol göstermesi açısından geçmiş sayfaları okuyup sorularınızı ona göre yönlendirirseniz daha yararlı olur düşüncesindeyim.En güncel olarak geçen yıl şu sayfadan itibaren herkes görüşlerini belirtmişti ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33705166/mpage_10/tm.htm

Bunların üzerine sorusu olanlara sanıyorum herkes seve seve yardım edecektir, ama sizin de işinize yaraması amacıyla geçmiş sayfaları bir okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Arkadaşlar sorularım var size. (alıntılayarak cevap verirseni sevinirim) (makine olabilir)
    Adana nasıldır ? ( eğlence , ulaşım , fiyatlar , daireler , ısınma ? )Üniversite nasıldır ?Kızlar , erkekler nasıldır ?Hocalar nasıldır ?Üniversiteye ulaşım nasıldır ? Hazırlık okuma durumu nasıldır ?İkinci öğretim durumu ve saatleri nasıldır ?

Sizin sorunuz altında yeni dönemde kayıt yaptırmayı düşünen, "Adana nasıl bir yerdir ?" diye kafası karışan arkadaşlar, geçmiş sayfalarda pek çok kere anlatıldı bu soruların cevapları. Sizlere yol göstermesi açısından geçmiş sayfaları okuyup sorularınızı ona göre yönlendirirseniz daha yararlı olur düşüncesindeyim.En güncel olarak geçen yıl şu sayfadan itibaren herkes görüşlerini belirtmişti ;

Bunların üzerine sorusu olanlara sanıyorum herkes seve seve yardım edecektir, ama sizin de işinize yaraması amacıyla geçmiş sayfaları bir okuyun

Geçmiş sayfalar çok karışık . Sorun o işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Geçmiş sayfalar çok karışık . Sorun o işte.

Bir sürü eğlence mekanı var. Öğrencilerin yaşadığı Barajyolu okula 20 dakika uzaklıkta ve her dakika otobüs geçer gece 23 e kadar diye biliyorum. Ev kiraları yıllık 6-7 bin civarı. Hazırlık ve ikinci öğretim ile ilgili bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlık basittir. Öğretmenler sizin geçmeniz için çalışır, siz de azıcık ilgiliyseniz öğrencilik hayatınızın en rahat yılını yaşarsınız. Hazırlıkta iki ayrı level vardı. Ben ikinci öğretim ve 2.level olduğumdan saat 16.00-19.30 arasıydı okul. Bunun dışında 2 ayrı saat daha vardı sanırım.

Ben 2 arkadaşımla birlikte seneye için eve çıktım. Fiyatlar yukarıda da denildiği gibi 6-7 bin arası.
    Ulaşımda sıkıntı yok, gerçekten sürekli bir akış var. Ben iki dakikadan fazla durakta beklediğimi hatırlamam bir yıl boyunca.
    Kampüs de gerçekten hoş. Çok üniversite bilmiyorum ama Türkiye'nin en iyi kampüslerinden denilir, doğruluğu yüksektir.

Bir yıl boyunca güzel tecrübelerim oldu benim Adana'da. Herhangi bir kötü olayla karışılaşmadım. Gelecek olan arkadaşlar için de hayırlı olsun.

(maksimum 4-5 sayfa önce bende baya bir soru sormuştum burada, oradan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 4 Temmuz 2013; 21:41:00 >

• batuhanry kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı atladın herhalde hadi hayırlı olsun fakülte hayatın :)) Bakalım seneye nasıl başlayacak :)
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. :) Asıl şimdi başlayacak üniversite, bende merakla bekliyorum.
  • Merhaba ^^
    Bende bu yıl (büyük ihtimal) Çukurova Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği ikinci öğretimde okuyacağım :)
    Bir kaç sorum var ^^
    - Okul öncesi öğretmenliği ve ilahiyat fakültesi ikinci öğretim giriş ve çıkış saatleri nedir?
    - Çukurova Üniversitesi'ne yakın özel veya yarı özel yurt isimleri? Bu yurtlar nasıl?

Lütfen yardımcı olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikelfish

Merhaba ^^
    Bende bu yıl (büyük ihtimal) Çukurova Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği ikinci öğretimde okuyacağım :)
    Bir kaç sorum var ^^
    - Okul öncesi öğretmenliği ve ilahiyat fakültesi ikinci öğretim giriş ve çıkış saatleri nedir?
    - Çukurova Üniversitesi'ne yakın özel veya yarı özel yurt isimleri? Bu yurtlar nasıl?

Lütfen yardımcı olun :)

Ikinci öğretim hakkında bilgim yok. Erkek yurdu olarak güzel bir özel yurt yok çoğu cemaat yurdu. Kız yurdu olarak birkaç tane güzel özel yurtlar var.

• Melikelfish M kullanıcısına yanıt
    2. öğretim giriş çıkış saatleri ders yoğunluklarına göre genelde 3 veya 5 de başlıyor fakat bazen öğlen 1 de de başlayabiliyor. Akşam ise en geç 11-12 ye kadar sürebiliyor.
  • tip fakultesi disindaki tum fakulteleri tum bolumleri iyidir cukurovanin. hangisi gelirse yazin derim. sehir guzel kampus guzel rahat edersiniz

• Okul bomba kızlar bomba kampüs ortam düşünmeden yazın yeme içme ev ucuz

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.