Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

Yukarıda gördüm gitar dersi soranlar olmuş. Uzun süre bende ders verdim adana'da orta ve biraz daha üst seviyeye ah keşke oralarda olsam yine müşteri potansiyeli görüyorum Gitar işini ciddi şekilde düşünen arkadaşlar var ise Ömer abi'nin yanına gitsinler. Ömer Çay google'dan ya da feysden arayın hayran kalacaksınız.

Pop gitar olayına gelince sevgili paradise okulun kursuna yazılmakla birlikte etrafta çalan arkadaşlar edinmek en mantıklısı boş yere ders için para verme derim. çalan arkadaşlar mutlaka öğretir yakın zamanda yeşilliklere düşerler

Hocam Ömer Çay tam olarak nerede ders veriyor söyleyebilir misiniz? Valla biraz bakındım videolarına fenaymış hakikaten. Ondan ders alabilme imkanım olursa çok iyi olur. Okuldaki hoca ben evimde saati 40 liraya veriyorum demişti de, bu hoca ne kadar ister acaba merak ettim valla. Bizim burada(İstanbul) ayda sekiz saati 120 lira genelde.

• Ömer Çay sanırım 30 tl civarı ister. Açıkcası Adana'da kaliteli bir ders alıcaksan öle ucuza bulamassın. Ömer abi'de ziyapaşa'da damla studyosu var orda bulabilirsin.
  • Peki hocam teşekkürler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum ama o kadar para vereceğimi sanmıyorum. En sonunda internetten öğrenmeye kaldım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 24 Ekim 2012; 13:25:50 >
  • troy stetina speed mechanics i indir çalış
  • quote:

troy stetina speed mechanics i indir çalış

Sonum o olacak gibi.
  • okuldaki gitar kurslarına yazılacaktım ama yurttan bir arkadaş gitme hiçbir şey öğrenemezsin dedi. üstelik bunu söylerken elinde ibanez vardı. bende dediklerine güvendim ve yazılmadım. hem zaten ben akustik istiyorum klasik öğretiyor kurs. iyi oldu gitmediğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

okuldaki gitar kurslarına yazılacaktım ama yurttan bir arkadaş gitme hiçbir şey öğrenemezsin dedi. üstelik bunu söylerken elinde ibanez vardı. bende dediklerine güvendim ve yazılmadım. hem zaten ben akustik istiyorum klasik öğretiyor kurs. iyi oldu gitmediğim.

evet iyi olmuş gitmediğin.bende gitmemeyi düşünüyorum ama karar vermedim tam olarak ..
    bi de evden kargoyla gönderttim gitarımı filan derse yazıldım diye. saçmalık gibi resmen
  • 1 Aralık 2012'ye kadar geçerli ADANA ÇUKUROVADA'ki Circus De

Anatolia
    sirk gösterine çift kişilik bileti var elimde arkadaşlar. Normalde çift kişilik giriş 20tl. işlerimin yoğun olması münasebetiyle etkinliğe katılamayacağım.

İsteyen olursa Özel Mesaj göndersin. 4'te bir fiyata verebilirim. Gidin eğlenin

elimde 2 tane bilet var. 4 kişi girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

okuldaki gitar kurslarına yazılacaktım ama yurttan bir arkadaş gitme hiçbir şey öğrenemezsin dedi. üstelik bunu söylerken elinde ibanez vardı. bende dediklerine güvendim ve yazılmadım. hem zaten ben akustik istiyorum klasik öğretiyor kurs. iyi oldu gitmediğim.

evet iyi olmuş gitmediğin.bende gitmemeyi düşünüyorum ama karar vermedim tam olarak ..
    bi de evden kargoyla gönderttim gitarımı filan derse yazıldım diye. saçmalık gibi resmen

kötü olmuş kargo falan. bölümde gidenler var ama çoğunluğu memnun değiller olanlar da tek tük bizde.

• Bir ara buluşma falan deniliyordu noldu yalan oldu
  • quote:

Bir ara buluşma falan deniliyordu noldu yalan oldu

hayaldi yalan oldu

senin nickini ıngilizce konusunda görmüştüm, baya faydan olmuş konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

hayaldi yalan oldu

2006'dan beri bu forumdayım her sene yeni gelenler böle bir hevesle adana buluşması yapalım derler sonrası yalan olur

Evet yabancı dil bölümünde yazıyorum zaman zaman. İşim bu zaten

• quote:

quote:

quote:

hayaldi yalan oldu

2006'dan beri bu forumdayım her sene yeni gelenler böle bir hevesle adana buluşması yapalım derler sonrası yalan olur

bir kaç kişi daha olursa bulusabiliriz aslında. bu ara finaller var kimse gelir mi bilmem

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayaldi yalan oldu

bir kaç kişi daha olursa bulusabiliriz aslında. bu ara finaller var kimse gelir mi bilmem

o bir kaç kişiye daha ulaşmak sorun burda

bu hafta bende okulda olmam sanırım ama haftaya olur, bu hafta ödev yazmam gerek haftayada ödev teslimine geleceğim. Bir yerde oturup,tanışıp muhabbet edebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayaldi yalan oldu

o bir kaç kişiye daha ulaşmak sorun burda

bu hafta bende okulda olmam sanırım ama haftaya olur, bu hafta ödev yazmam gerek haftayada ödev teslimine geleceğim. Bir yerde oturup,tanışıp muhabbet edebiliriz.

benim de sınavlar bu hafta bitiyor haftaya görüşürüz.

• Final biter bu sefer de herkes aynı gün gider. geriye gidemeyenler kalır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Final biter bu sefer de herkes aynı gün gider. geriye gidemeyenler kalır :)

ben hep adana dayım zaten

• Bende öyle. Hoş artık okul sonrası da çalışınca istesem de çıkamaz oldum :) Finaller bitince kalan sağlarla düzenleyelim o zaman
  • benim final derdim yok. yüksek lisansta bol bol ödev yazıyoruz. sınava olanlara kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 6 Ocak 2013; 16:51:09 >
  • ben çu insaat mihendisligini istiyorum. sizce iyimi bosta kalma ihtimalim varmidir. gitmesem dahami ii olur. bi bilgisi olan varsa soyleyebilirmi ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.