Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhanry

yok ben geçen sene ordaydım..onur hoca giriyordu derse adam mütiş kafa biri ya..texas'tan gelmiş zaten 2-3 yıl filn oluyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

quote:

yok ben geçen sene ordaydım..onur hoca giriyordu derse adam mütiş kafa biri ya..texas'tan gelmiş zaten 2-3 yıl filn oluyo..

Yarın bir bakarım dostum.

Bu arada Çarşamba günü 13.00 da başlıyor Yadyo'da dersler (İÖ). 15.00'a kadarmış. Sonrasında Mühendislik Fakültesi bir oryantasyon düzenleyecekmiş sanırım. Tam bilgi vermediler ama merak ettim bakalım, ne yapacaklar.
  • hazırlık iyi işte benim bitti bu hafta bölüm derslerı başladı sıkıldım şimdiden
  • Bu Beyazevler'de elektro gitar dersi veren bir yer yok mudur ya? Okuldan gitar kulübüne katılacaktım hoca dedi ben özel ders veriyorum elektro için, burada klasik öğretiyoruz falan. Neyse fiyatı sordum. Saatlik 40 dedi! La bizim oralarda (İstanbul) ayda 80 lira falan veriliyor.

Gerçi adam fenaydı ama neyse o kadar da verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 4 Ekim 2012; 1:06:18 >
  • quote:

Bu Beyazevler'de elektro gitar dersi veren bir yer yok mudur ya? Okuldan gitar kulübüne katılacaktım hoca dedi ben özel ders veriyorum elektro için, burada klasik öğretiyoruz falan. Neyse fiyatı sordum. Saatlik 40 dedi! La bizim oralarda (İstanbul) ayda 80 lira falan veriliyor.

elektro sorunca hep öyle diyo o adam . ben de demiştim normalde elektro çalıyorum ama tablarla benım nota öğrenmem lazım vs hemen özel ders teklif etti saati 40 fazla cidden
    barajyolunda bi kaç yer vardı da hiç hatırlamıyorum bi de sular'da bi stüdyoda vardı ilan uygundu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

quote:

Bu Beyazevler'de elektro gitar dersi veren bir yer yok mudur ya? Okuldan gitar kulübüne katılacaktım hoca dedi ben özel ders veriyorum elektro için, burada klasik öğretiyoruz falan. Neyse fiyatı sordum. Saatlik 40 dedi! La bizim oralarda (İstanbul) ayda 80 lira falan veriliyor.

elektro sorunca hep öyle diyo o adam . ben de demiştim normalde elektro çalıyorum ama tablarla benım nota öğrenmem lazım vs hemen özel ders teklif etti saati 40 fazla cidden
    barajyolunda bi kaç yer vardı da hiç hatırlamıyorum bi de sular'da bi stüdyoda vardı ilan uygundu galiba

Valla bulmam lazım. Eğer dediğin gibi Barajyolu'nda varsa haftasonu bir bakayım oralara.

• Arkadaslar cukurova tekstil muh. kazandim ve ozel yurt ariyorum bi bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozel yurtlar hakkinda bilgisi olan var mi acil yardima ihtiyacim var

• beyler adana myo tutturdum merkez kampüs demi yurt yakınmı şehir durumu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler adana myo tutturdum merkez kampüs demi yurt yakınmı şehir durumu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem ?

Merkez kampüste değil. Şehir merkeziyle merkez kampüs arasında. Ama çevresi özel yurt dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

beyler adana myo tutturdum merkez kampüs demi yurt yakınmı şehir durumu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem ?

Merkez kampüste değil. Şehir merkeziyle merkez kampüs arasında. Ama çevresi özel yurt dolu.

hocam yurt olarak neyi önerirsin benim myo ya hangisi daha yakın birde odalara internet geliyormu wireless?
  • quote:

quote:

quote:

hocam yurt olarak neyi önerirsin benim myo ya hangisi daha yakın birde odalara internet geliyormu wireless?

devlet yurdunda sıra gelir mi sanmam bu dönem. özel yurtları pek bilmiyorum. ÖZel yurt hakkında batuhanry yardımcı olabilir. O araştırmıştı :)

quote:

• BİR BULAŞAMADIK GİTTİ. İSYANLARDAYIM ARKADAŞLAR SIKILIYORUM ANTAKYADAN GELİYORUM KİMSEYİ TANIMIYORUM BURALARDA İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BULUŞMA AYARLAYALIM
  • beyler birkaç sorum olacak

1- Şimdi ben fotografçılık veya sinemaya kayıt yaptıracam da bunun için digital fotograf makinesi falan şart mı ? telefondan falan olmaz mı

2- diyelim futbola yazılacam bunu nerden yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

beyler birkaç sorum olacak

1- Şimdi ben fotografçılık veya sinemaya kayıt yaptıracam da bunun için digital fotograf makinesi falan şart mı ? telefondan falan olmaz mı

1- evet düzgün bir fotoğraf makinası istiyorlar.
    2- Beden eğitimi ve Spor yüksek okuluna başvuracaksın.
  • peki nerden başvuracam yani yeri neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

beyler birkaç sorum olacak

sinema için birşey istemiyorlar. Hoca gerekli araçları temin edecekmis kendisi. Kısa film filan çekilecekmis zaman ilerledikçe.Fotoğrafçılık hakkında bi bilgim yok. Yalnız son güzel sanatlardan yapacaksın başvuruyu 5 ekimde bitti başvurular 2. Dönem başvurabilirsin sanırım ama bi sorup öğrenmende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elysiumm -- 10 Ekim 2012; 13:36:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

elektrik-elektronikten kımse var mı ders kaydıyla uğraşıyorum daha

ben varım ama hazırlıktayım bu sene .. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

@_*paradise*_ Sen seneye bu işlerle uğraşacaksın şimdi rahatsınız

@Blitzkrieger Şu da var, toplu taşımayı kullanarak gelen o kadar çok öğrenci var ki en basiti sabah 8 ve 9 dersleri için. Her gelen öğrenci kapı da inip içeriden servislere binecekse, her an hazırda bekleyen 10 taneye yakın araç hazırda tutmak zorundalar. 7.45-8.00 arasında okula gelen turuncular, maviler, dolmuşlar ve belediye otobüslerinin taşıdığı öğrenci sayısı az olmayacak. Yeterli servis sayısı olmayacaksa rezillik olur. Bir servis dolar onun gelmesini beklerken daha fazla öğrenci kampüse giriş yapar vs vs...

internetsızligin gözü kör olsun. Okulda da yurtta da internette de en ezik benim sanırım. :D hazırlık bitse de bölüme gecsek .. Şuan sıkıntılı herşey..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Blitzkrieger Şu da var, toplu taşımayı kullanarak gelen o kadar çok öğrenci var ki en basiti sabah 8 ve 9 dersleri için. Her gelen öğrenci kapı da inip içeriden servislere binecekse, her an hazırda bekleyen 10 taneye yakın araç hazırda tutmak zorundalar. 7.45-8.00 arasında okula gelen turuncular, maviler, dolmuşlar ve belediye otobüslerinin taşıdığı öğrenci sayısı az olmayacak. Yeterli servis sayısı olmayacaksa rezillik olur. Bir servis dolar onun gelmesini beklerken daha fazla öğrenci kampüse giriş yapar vs vs...

internetsızligin gözü kör olsun. Okulda da yurtta da internette de en ezik benim sanırım. :D hazırlık bitse de bölüme gecsek .. Şuan sıkıntılı herşey..

hangi yurttasın ? devlet yurtlarında internet var diye hatırlıyorum ama...Olmadı yadim'de de kablosuz internet olması gerek... yok mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi yurttasın ? devlet yurtlarında internet var diye hatırlıyorum ama...Olmadı yadim'de de kablosuz internet olması gerek... yok mu ?

evden laptop getirmedim ben o yüzden.değilse internet paketleri var tabiki haftalık yada aylık şuan asil değilim hiçbirşey düzene girmedi :)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.