Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Herkese hayırlı günler. Bende ek yerleştirmelerde Konaklama İşletmeciliği (iö) Karataş Meslek YO. gelmeyi düşünüyorum. Teee Kuşadasından gelicem. Merak ettiklerim var şimdi, tabi hesaplı olacağı için yurtta kalmayı düşünüyorum. Devlet özel şu anlık farketmez. Fiyatlar hemen hemen nedir? Hazırlık bölümü yok ve eğitim dili Türkçe inşallah 4 yıl sonunda mezun oluyorum. Bu bölümü okuyan tanıdıklarınız var mıdır? Üniversite kampüsü ile Karataş YO. arasında ki mesafe nedir? Yürüme mesafesi yoktur sanırım. Çukurova üniversitesinin iyi olduğunu düşünüyorum aynı bölümü Konya ve Afyon'da da kazandım ben Çukurova istiyorum. Ayrıca tabiki Adana

Bölüm hakkında fikrim yok ama Karataş Y.O. ile ana kampüs arasında bayağı fark var. Şehir merkezinden karataşa gitmek min. 35-40 dk sürüyor. Üniversiteden karataş dersen 1 saati geçer aktarmasız.yurdu merkez de yani seyhan da düşünüyorsan özeller yıllık 6000TL civarı.

Ayrıca maps.google.com adresinde "yol tarifi al" dedikten sonra hedefleri;

A : Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü, Sarıçam, Adana, Türkiye

B : Karataş Turizm İşletmeciliği & Otelcilik Yüksekokulu, Adana, Türkiye

Şeklinde doldur ve tarif al. Mesafeyi ve uzaklığı haritada görebilirsin. Merkez kampüs ile Karataş Y.O. arası 56 km.

Yıllık 6000 TL nedir ya :) Babam zaten sıcak bakmıyodu olaya bunu öğrenirse toptan vazgeçecek. Hemen hemen 1 saat kampüs - YO arası. Peki benim ana kampüsteki yurtlarda kalma gibi imkanım var mıdır?

Ana kampüste ki yurt derken? Devlet yurdunu kastediyorsan 2. dönemden önce sıra imkansız. Özel yurt diyorsan zaten seyhanda yani adana şehir merkezinde bulunanların yıllık fiyatı 6000TL. Karataşta yurt olup olmadığını bilmiyorum. Okulu arayarak bilgi alabilirsin yakın çevrede yurt var mı yok mu diye

Devlet yurdunu kastettim. Tamamdır dostum saolasın.

• Dun yadyo' ya ilan asacaktim.DH uyeleri suraya bi isimlerini yazsin diye bulusma oluyor mu simdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

Dun yadyo' ya ilan asacaktim.DH uyeleri suraya bi isimlerini yazsin diye bulusma oluyor mu simdi ?

Ama bu ayrımcılık ! Yadyoyu geçtik diye saf dışımı edeceksiniz bizi
  • Nasıldı ilk haftanız bakalım.. Beğendiniz mi Adana ve üniversiteyi..
  • grafik bölümünde okuyan var mıdır?
  • Sondurak kahvesini bozmuş sanki arkadaş beğenmedim

Bu arada 20 ekimde dolmuşların içeri girmesi yasaklanıyormuş. Okul içi servisler olacak. Yani giriş kapısında inip kimlik kontrolü ile içeri alacaklar. Balcalı'nın otoparkını ayırmışlar.

Çok çok çok iyi oldu bu iş yoksa okula kimin girip çıktığı belli değildi...
  • quote:

Sondurak kahvesini bozmuş sanki arkadaş beğenmedim

Bu arada 20 ekimde dolmuşların içeri girmesi yasaklanıyormuş. Okul içi servisler olacak. Yani giriş kapısında inip kimlik kontrolü ile içeri alacaklar. Balcalı'nın otoparkını ayırmışlar.

O konuya bende katılıyorum gerçekten güzel olur. Ama aralardan kampüse geçilen yerleri de kontrol etmeleri gerekecek. Kampüs delikli kumaş gibi ana kapıdan olmazsa aralardan girilebiliyor

içeri sadece dolmuşları mı almayacaklar yoksa tüm toplu taşıma araçları mı? o şekilde yasaklamaları bence yanlış. Bilkentte iken kapıya geldiğinde araçlar bir görevli gelir toplu taşıma aracında ki herkesten kimlik göstermesini ister. Kimliksizler içeri alınmaz diğerleri araçla okul içine devam ederler. Aksi halde okul girişinde inanılmaz bir trafik sıkışıklığı olur. Araçların döneceği yer mevcut değil girişte.

• quote:

quote:

Sondurak kahvesini bozmuş sanki arkadaş beğenmedim

O konuya bende katılıyorum gerçekten güzel olur. Ama aralardan kampüse geçilen yerleri de kontrol etmeleri gerekecek. Kampüs delikli kumaş gibi ana kapıdan olmazsa aralardan girilebiliyor

içeri sadece dolmuşları mı almayacaklar yoksa tüm toplu taşıma araçları mı? o şekilde yasaklamaları bence yanlış. Bilkentte iken kapıya geldiğinde araçlar bir görevli gelir toplu taşıma aracında ki herkesten kimlik göstermesini ister. Kimliksizler içeri alınmaz diğerleri araçla okul içine devam ederler. Aksi halde okul girişinde inanılmaz bir trafik sıkışıklığı olur. Araçların döneceği yer mevcut değil girişte.

dönüş yeri falan ayarlanır ya onlar büyük sorunlar değil. Girişte inip okul içi çalışan servislere binilecek. Bu şekilde düşünülüyormuş. Rektorlük istesin her yeri denetime alır çok zor bir iş değil.

Tüm toplu taşımanın giriş yasaklanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 29 Eylül 2012; 11:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

elektrik-elektronikten kımse var mı ders kaydıyla uğraşıyorum daha

ben varım ama hazırlıktayım bu sene .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

elektrik-elektronikten kımse var mı ders kaydıyla uğraşıyorum daha

ben varım ama hazırlıktayım bu sene .. :)

quote:

@_*paradise*_ Sen seneye bu işlerle uğraşacaksın şimdi rahatsınız

@Blitzkrieger Şu da var, toplu taşımayı kullanarak gelen o kadar çok öğrenci var ki en basiti sabah 8 ve 9 dersleri için. Her gelen öğrenci kapı da inip içeriden servislere binecekse, her an hazırda bekleyen 10 taneye yakın araç hazırda tutmak zorundalar. 7.45-8.00 arasında okula gelen turuncular, maviler, dolmuşlar ve belediye otobüslerinin taşıdığı öğrenci sayısı az olmayacak. Yeterli servis sayısı olmayacaksa rezillik olur. Bir servis dolar onun gelmesini beklerken daha fazla öğrenci kampüse giriş yapar vs vs...

• Üniversiteye kontrollü girişi getirmek zor biraz..Kapıda kimlik kontrolü yapmak kolay iş zor olan o değil ama üni.ye 50 yerden giriş var nerdeyse hepsini kontrol etmek imkansız..Ana giriş var , ilahiyat tarafından geliş var , hastaneden giriş var , turaç ın yanından giriş var , lojmanların ordan giriş var , gölün bir çok yerinden üni.ye giriş var... var da var yani..
    Kampüs alanı geniş , toplu taşımayı içeri almayacaklarsa her gelen otobüse 1 otobüs servis koymaları lazım o da imkansız.. Zaten her gelen otobüs-minibüs ağzına kadar dolu oluyor o öğrencileri nasıl servis edecekler..Bir ihtimal yadim kavşağıdan döner geri otobüsler biraz yolcu azalır..
    Yani kısacası zor bunları yapmak , yapılırsa da öğrenciler için eziyet olur artık..
  • Hacı şu 154 nedir ya.Ağzına kadar doluyor otobüs nefes alcak yer olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PongLenis

Hacı şu 154 nedir ya.Ağzına kadar doluyor otobüs nefes alcak yer olmuyor.

3 yıldır adanadayım 154 ü boş gördüm mü hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: PongLenis

Hacı şu 154 nedir ya.Ağzına kadar doluyor otobüs nefes alcak yer olmuyor.

3 yıldır adanadayım 154 ü boş gördüm mü hatırlamıyorum

Öğlen giderken oturarak gidiyorum.Ruh sağlığının ordan biniyorum.
  • ben pek sanmıyorum sıkı bi şekilde kimlik denetiminin yapılacıgını..ama ufak çapta olabilir ki başladılar bile..her arabaya soruyorlar artık kapıdan girerken...
  • YADYO hakikaten sıkıcı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

YADYO hakikaten sıkıcı ya.

Daha ne kadar oldu? :) önünde 1 yıl var. Eğlenmenin yollarını aramaya başlasan iyi edersin.
  • quote:

quote:

Daha ne kadar oldu? :) önünde 1 yıl var. Eğlenmenin yollarını aramaya başlasan iyi edersin.

Ya şu ödev konusundan benim sıkıntım. Ödev yapan biri değildim hayatım boyunca. Burada her gün ödev veriyorlar. Direk geçmek için de 85 ortalamaya sahip olmamız lazımmış. Onu gerçekleştirmek istiyorum ama bu ödevler en büyük engel olacak anlaşılan.

• quote:

quote:

quote:

Ya şu ödev konusundan benim sıkıntım. Ödev yapan biri değildim hayatım boyunca. Burada her gün ödev veriyorlar. Direk geçmek için de 85 ortalamaya sahip olmamız lazımmış. Onu gerçekleştirmek istiyorum ama bu ödevler en büyük engel olacak anlaşılan.

kimler giriyor derslere?

• quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

quote:

quote:

quote:

kimler giriyor derslere?

İki kadın bir erkek öğretmenimiz var. Birinin adı Esra diğerlerini hatırlamıyorum.

Sen de mi hazırlıksın dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 30 Eylül 2012; 18:23:00 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.