Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Umarım Soslu Fırın Tavuk seviyorsunuzdur , haftada 1 gün yemekhanede mutlaka yersiniz artık
    http://www.cukurova.edu.tr/Content/Shtml/Turkish/duyurular/kafeterya/yemekliste.shtml
    4 senede Fırın Tavuk tan soğuttular valla..
    Aynı yemekler farklı adlarla önünüze çıkabilir , bunu daha yeni yemedik mi bahçeven kebap değil miydi bu dersiniz ama bahçevan kebap değildir o , çiftlik köftedir
    Meyve-Yoğurt ikilisine alışın.. Özellikle Portakal-Yoğurt , Elma-Yoğurt..
    Balık çıktığı zaman kaçırmayın tek tük güzel yemekten biridir , tabi tüm alabalık değilse.. Havuç salatası da güzeldir bakın..
    4 senede yemekhaneden pek memnun olmamıştık biz..
    Büyük ihtimalle okulun açıldığı çarşamba yemekhane ücretsiz olur Kuru Fasulye+Pilav ikilisiyle.. Tabi rektör değişti bu sene ne olur bilinmez..

+1 3 senenin 3de birinde yemekhaneye gitmişimdir ama soslu fırın tavuk baydı beni şimdiden.Yemekler çok güzel değil,tabldot ta veriliyor(hiç sevmem).Ama fast food yemek istemiyorsanız bunu yemek zorundasınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Umarım Soslu Fırın Tavuk seviyorsunuzdur , haftada 1 gün yemekhanede mutlaka yersiniz artık
    http://www.cukurova.edu.tr/Content/Shtml/Turkish/duyurular/kafeterya/yemekliste.shtml
    4 senede Fırın Tavuk tan soğuttular valla..
    Aynı yemekler farklı adlarla önünüze çıkabilir , bunu daha yeni yemedik mi bahçeven kebap değil miydi bu dersiniz ama bahçevan kebap değildir o , çiftlik köftedir
    Meyve-Yoğurt ikilisine alışın.. Özellikle Portakal-Yoğurt , Elma-Yoğurt..
    Balık çıktığı zaman kaçırmayın tek tük güzel yemekten biridir , tabi tüm alabalık değilse.. Havuç salatası da güzeldir bakın..
    4 senede yemekhaneden pek memnun olmamıştık biz..
    Büyük ihtimalle okulun açıldığı çarşamba yemekhane ücretsiz olur Kuru Fasulye+Pilav ikilisiyle.. Tabi rektör değişti bu sene ne olur bilinmez..

+1 3 senenin 3de birinde yemekhaneye gitmişimdir ama soslu fırın tavuk baydı beni şimdiden.Yemekler çok güzel değil,tabldot ta veriliyor(hiç sevmem).Ama fast food yemek istemiyorsanız bunu yemek zorundasınız.

Valla son 2 sene ders programımız güzeldi , haftada en fazla 2 gün okulda yemek zorunda kalıyorduk ama yemekhane son tercihimin oluyordu hep..

Bu arada yemek konusunda bir kaç şey daha yazayım..
    Döner yemek istiyorsanız , Peyzaj Mimarlığının ordaki İskenderun Döner e gidin.. Merkezde yemek isteyenler için de Katık ve Fırat ı öneririm..
    Kebap yemek istiyorsanız , Turkuaz güzel yapıyordu hala yapıyorlar mı bilmiyorum ama..
    G3-Kumru-Sıcak Tabak-Izgara Tavuk vs.. Fast food türleri için Su Ürünleri Aqua Kafe.. Baya yemişimdir burda.. Yemeğin yanındaki verdikleri sosa bayılıyorum
    Gözleme-Sıkma tarzı için Son Durak ve Amfi Tiyatro Cafe.
    Amfi Cafe de , 4 al 3 öde devam ediyorsa 4 kişi giderseniz uygun olur..
    Retro Cafe de Karışık Pizza yı tavsiye ederim , ortamı da güzel.
    Target i tavsiye etmem fiyat-doygunluk oranı düşük
    Burger King yakında açıalcaktır diye düşünüyorum çünkü girişim var açılması için..

• en güzeli tıp tarafında. Mükemmel tavuk kebap yapan yer var öğrenciler pek bilmez orayı pek keşfedilmemiş bir yer

Burger King işi zor gibi ya izin vermiyorlar demişlerdi ama inşallah açılır destekliyorum

benim derslerde bu şekilde

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 17 Eylül 2012; 23:59:34 >

• Güzel tavsiyeler bunlar.
  • Oh ya sonunda Turgut Özal Bulvarı'nda lüx bir daireye yerleştim..İçi full eşya dolu.
    Cumartesi yeni memleketimdeyim
  • bende yarına adanada olacağım ders ayarlanması danışman seçimi vs...strese girdim açıkcası bol bol sonduraktan kahve içerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Oh ya sonunda Turgut Özal Bulvarı'nda lüx bir daireye yerleştim..İçi full eşya dolu.
    Cumartesi yeni memleketimdeyim

Hayırlı olsun.

Talep olursa buluşma düzenleyebiliriz.Eskiler ve yeniler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bende yarına adanada olacağım ders ayarlanması danışman seçimi vs...strese girdim açıkcası bol bol sonduraktan kahve içerim artık

Son Durak demişken kışın sıcak çikolatasını mutlaka için.. Okuldaki en güzel sıcak çikolatalardan biridir..
    Manzarası dışında da pek bi esprisi yok bence Son Durak'ın..
  • quote:

quote:

bende yarına adanada olacağım ders ayarlanması danışman seçimi vs...strese girdim açıkcası bol bol sonduraktan kahve içerim artık

Son Durak demişken kışın sıcak çikolatasını mutlaka için.. Okuldaki en güzel sıcak çikolatalardan biridir..

tabi son durakta boş yer bulurlarsa içerler :)

hala öyle tıklım tıklım doluyomu merak ettim şimdi.
  • quote:

en güzeli tıp tarafında. Mükemmel tavuk kebap yapan yer var öğrenciler pek bilmez orayı pek keşfedilmemiş bir yer

Burger King işi zor gibi ya izin vermiyorlar demişlerdi ama inşallah açılır destekliyorum

hangi bölümden yüksek lisans yapıyorsun acaba? bi de hangi notlarla kabul edindin? cevaplarsan çok sevinirim arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

quote:

quote:

tabi son durakta boş yer bulurlarsa içerler :)

hala öyle tıklım tıklım doluyomu merak ettim şimdi.

Hala tıklım tıklım , h.içi h.sonu farketmiyor..
    İçeceğini alan göl manzarası eşliğinde yürüyüş yapsın artık..:)
    Daha şundan 2-3 sene önce çimlerimiz vardı ne güzel oturup eğlendiğimiz Yadim olsun , Son Durak-Turkuaz arası olsun , Tübitak arkası olsun vs.. Şimdi bakımsızlıktan çim falan kalmadı ortada..
    Yadim çimlerinde gece ateş yaktığımızı bilirim ısınmak için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

quote:

en güzeli tıp tarafında. Mükemmel tavuk kebap yapan yer var öğrenciler pek bilmez orayı pek keşfedilmemiş bir yer

hangi bölümden yüksek lisans yapıyorsun acaba? bi de hangi notlarla kabul edindin? cevaplarsan çok sevinirim arkadaşım.

ELT'de (ingiliz dili eğitimi) yüksek lisans yapıyorum....

ales 90 kpds 99 not ortalamam 80 ile kabul edildim. Ayrıca mülakattanda geçmen gerekiyor.

sondurak bu sene oldukça genişletildi. dün gittim artık sponsor american kültür değil turkcell kahve bardaklarında american kültürü görmekten bıkmıştım artık.

Üniversitenin en rahat cafesi idi eskiden ama kontenjanlar artınca eski tadı kalmadı sondurak'ın doğru...Milletin derste olduğu vakitlerde gideceksin arkadaşlarınla rahat rahat muhabbet edeceksin o zaman tadı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 19 Eylül 2012; 8:39:52 >

• quote:

quote:

quote:

ales 90 kpds 99 not ortalamam 80 ile kabul edildim. Ayrıca mülakattanda geçmen gerekiyor.

sondurak bu sene oldukça genişletildi. dün gittim artık sponsor american kültür değil turkcell kahve bardaklarında american kültürü görmekten bıkmıştım artık.

Üniversitenin en rahat cafesi idi eskiden ama kontenjanlar artınca eski tadı kalmadı sondurak'ın doğru...Milletin derste olduğu vakitlerde gideceksin arkadaşlarınla rahat rahat muhabbet edeceksin o zaman tadı oluyor

80 ortalama 3.00 mı yani? mülakata bizim bölümün hocaları mı giriyor yoksa başka hocalar mı?

kpds'de süper yapmışsın. ben en son yds'de 99 yapmıştım ama kpds ile pek kıyaslanamaz. şuanda son sınıftayım ve not ortalamam 2.63. alttan ders alıp yükseltmeye çalışacam ama sence ne kadar şansım var bizim okulda yüksek lisans için?

• quote:

quote:

quote:

quote:

80 ortalama 3.00 mı yani? mülakata bizim bölümün hocaları mı giriyor yoksa başka hocalar mı?

kpds'de süper yapmışsın. ben en son yds'de 99 yapmıştım ama kpds ile pek kıyaslanamaz. şuanda son sınıftayım ve not ortalamam 2.63. alttan ders alıp yükseltmeye çalışacam ama sence ne kadar şansım var bizim okulda yüksek lisans için?

evet 3.0 oluyor...Evet bizim bölümden hocalar giriyor. Sözlü sınav oluyor ve ortalama 10 dakika sürüyor. Not ortalamanı yükseltirsen şansın artar zira transkripte bakıyorlar. Bu arada başvuru yapabilmek için KPDS'den en az 90 alma şartı var yoksa başvurun kabul edilmiyor. İş birazda jurinin insiyatifine kalmış. mülakatta kendini ne kadar iyi tanıtır ve etkili olursan şansın o derece yüksek olur. Mülakattan önce ben oldukça iyi hazırlanmıştım gerke linguistics gerek methodology. Alan bilgisi ile birlikte konuşmana bakıyorlar zaten üyelerden birisi Meryem hoca.

Bu seneki Juri genel olarak alanı Methodology olan hocalar idi. Her sene aynı juri mi olur bilmiyorum ama mülakatta herşey karşındaki hocana bağlı. O yüzden bölümdeki hocaların seni tanımasına gayret et derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet 3.0 oluyor...Evet bizim bölümden hocalar giriyor. Sözlü sınav oluyor ve ortalama 10 dakika sürüyor. Not ortalamanı yükseltirsen şansın artar zira transkripte bakıyorlar. Bu arada başvuru yapabilmek için KPDS'den en az 90 alma şartı var yoksa başvurun kabul edilmiyor. İş birazda jurinin insiyatifine kalmış. mülakatta kendini ne kadar iyi tanıtır ve etkili olursan şansın o derece yüksek olur. Mülakattan önce ben oldukça iyi hazırlanmıştım gerke linguistics gerek methodology. Alan bilgisi ile birlikte konuşmana bakıyorlar zaten üyelerden birisi Meryem hoca.

Bu seneki Juri genel olarak alanı Methodology olan hocalar idi. Her sene aynı juri mi olur bilmiyorum ama mülakatta herşey karşındaki hocana bağlı. O yüzden bölümdeki hocaların seni tanımasına gayret et derim.

çok teşekkür ederim cevap için. gerçekten yardımcı oldu. Meryem hocayı hazırlıktan beri tanırım ve çok severim. zaten sevmeyen yoktur heralde, çok sevindim jüride olduğuna. umarım Gülden İlin de jüride olur. hazırlıktan muaf olmak için 2. dönem kpdsye girip 85 almıştım. bu sene iyi hazırlanıp girersem 90 üstü yapabilirim.

son bir sorum olacak. aleste ve not ortalamasında da şart var mı? kpds'den 90 alma şartı gibi.

• notta 2.5 ales'te de 55 üstü olmak zorunda ama ne kadar yüksek o kadar iyi...açıkcası ales'in 75'den düşük ise oldukça zor...

Meryem hoca kimsenin gözüne yaşınada bakmaz ama onuda diyeyim. Hocalardan yana torpil bekleyenler oluyor mülakat günü kendi devremden hocalara yalakalık yapanları çok gördüm ama hepsi çuvalladı....

Bilhassa Meryem hoca'nın bu konuda çok hassas olduğunu duydum. Juride olması gerçekten iyi bir eleme yaptıklarını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 19 Eylül 2012; 13:24:01 >
  • quote:

notta 2.5 ales'te de 55 üstü olmak zorunda ama ne kadar yüksek o kadar iyi...açıkcası ales'in 75'den düşük ise oldukça zor...

Meryem hoca kimsenin gözüne yaşınada bakmaz ama onuda diyeyim. Hocalardan yana torpil bekleyenler oluyor mülakat günü kendi devremden hocalara yalakalık yapanları çok gördüm ama hepsi çuvalladı....

Bilhassa Meryem hoca'nın bu konuda çok hassas olduğunu duydum. Juride olması gerçekten iyi bir eleme yaptıklarını gösteriyor.

Meryem hocayı gayet iyi tanıyorum. onu kimse verdiği notlar için sevmez zaten ama notu her ne kadar kıt olsa da şirin tavırlarıyla kendini mutlaka sevdirir :) Gülden hocanın da jüride olmasını istememin nedeni ordaki varlığıyla beni sakinleştirmesi ve beni desteklediği için makul sorular sorma olasılığı :D

tekrar teşekkür ederim zamanın için.

• Bu son durak kafe nerdedir bilen varmı acaba hangi fakülteye daha yakın ben eğitim fak.deyimde merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Bu konuya yazacağımı hiç beklemiyordum ya. Bilgisayar Mühendisliği(İÖ) geldi. Çok mutlu oldum.

Hayırlı olsun ben de inşaattayım 2. yılım birinci öğretim sizin bina yeni güzel sıkıntı olmayacaktır aramızda da hemen bir yol var görüşürüz belki.
    Kampüs güzeldir ortam yapmaya çalış eğlencesini çıkar nerelisin bilmiyorum ama adana dendiği kadar büyük değildir kalabalıktır ama ucuzdur da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Bu konuya yazacağımı hiç beklemiyordum ya. Bilgisayar Mühendisliği(İÖ) geldi. Çok mutlu oldum.

Hayırlı olsun ben de inşaattayım 2. yılım birinci öğretim sizin bina yeni güzel sıkıntı olmayacaktır aramızda da hemen bir yol var görüşürüz belki.
    Kampüs güzeldir ortam yapmaya çalış eğlencesini çıkar nerelisin bilmiyorum ama adana dendiği kadar büyük değildir kalabalıktır ama ucuzdur da.

Teşekkürler dostum. Heya duydum yeni binaymış ve konumu da iyiymiş. Umarım görüşürüz .

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.