Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesinde okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliğinde tamamen ingilizce eğitim var. Ekşiden baktığıma göre iyi güzel yer ama pek içime sinmiyor. Sizce değer ki adanada okumaya?

• takip ingilizce %100 mü?
  • matrisintranspozu kullanıcısına yanıt
    Evet %100 o yüzden dikkatimi çekti zaten
  • Arkedeon A kullanıcısına yanıt
    ingilizce şart ya iş ilanlarına baktım iyi ingilizce bilen birilerini istiyorlar hep ama gözümü korkutuyor
  • kampüsü inanılmaz güzel
    ama herhangi bir alanda üstün başarısını göremedim
     Çukurova Üniversitesinde okunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 3 Temmuz 2015; 0:57:25 >
  • Universite olarak pek yorum yapamam ama Adana guzel ve ogrenci sehri . Eger gelirsen yurt ve ev seciminde dikkatli olmalisin . Guzel yerler var diye barajyolundan yukariyi secersin ev icin mesela , universiteye gidip gelme olayindan intihar edersin . Adana'nin buyuk bir bolumunu olusturur o kesim ve tek otobus gider universiteye mesela . Esnaflar isletmeler genelde ogrenci dostudur. aksiyon istersen sehir olarak aksiyonu cok severiz zaten ;) Dunyanin en guzel donerimi yiyebilecegin sehirdir 😃onceden yediklerine doner deme burda yemeden . Bildigim kadariyla kulupleri aktiftir. Sicak yer seviyorsan gel birde buraya . Kislari tshirtle dolasan cok insan gorebilirsin burda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeege

Universite olarak pek yorum yapamam ama Adana guzel ve ogrenci sehri . Eger gelirsen yurt ve ev seciminde dikkatli olmalisin . Guzel yerler var diye barajyolundan yukariyi secersin ev icin mesela , universiteye gidip gelme olayindan intihar edersin . Adana'nin buyuk bir bolumunu olusturur o kesim ve tek otobus gider universiteye mesela . Esnaflar isletmeler genelde ogrenci dostudur. aksiyon istersen sehir olarak aksiyonu cok severiz zaten ;) Dunyanin en guzel donerimi yiyebilecegin sehirdir 😃onceden yediklerine doner deme burda yemeden . Bildigim kadariyla kulupleri aktiftir. Sicak yer seviyorsan gel birde buraya . Kislari tshirtle dolasan cok insan gorebilirsin burda .

Ortam hoş gözüküyor ama eğitimi boşsa bir işe yaramaz :(
  • Arkedeon A kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik dusunursen guzel diyor okuyan arkadaslarim hatta biri arastirip girdi . Bilgisayarda okuyan arkadasimda vardi . Oda birkac universite icin kararsiz kalip burayi yazmisti . Belki yasadigi sehir oldugu icindir belkide iyi bolum diyedir tam bilmiyorum . Koklu guzel bir universite ama egitim olarak istedigini veredebilir vermeyedebilir. Cok kararsizsin bende oyleyim . Sonraki yila birakmayida dusunmelisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.