Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alone61

Nedense aklıma Emenike transferi geldi. Nerden geldiyse artık?

Orduya yenilmemek için Culio'yu geri çağırdık. Rahatladın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

Yiğit Gökoğlan
    Necati Ateş
    Amrabat
    Culıo

bunlar arasındaki 7 farkı bulun bulabilirseniz !!

biz emenikeyi transfer edince şike oluyor bu 4ü ne oluyor acaba ?

ve ortada şöyle kötü bir durum var bu futbolcuların bulunduğu takımlar gs ile ne zaman maç yapacaksa o zaman oluyor bütün olay ?

bunlara defalarca cevap verildi ama anlamıyosun heralde :)
  • Sadece =) gülmek lazım
  • Telegol u izleyemedim biri yayın i koyabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde culio bize gelse şu dakika sadece bu sene iş yapar lan. şampiyonlar liginde neyleyelim culio yu. zaten fatih terimde 2 ay önceden söylemiş bu ardanın gitceğini bilseydim göndermezdim lafını. ee ulan bunu ta eylül ayında söylemişti zaten.
  • şikeci kuşlar boşuna uğraşmayın fasit dairenize bizi sokamazsınız...
  • İyi, iyi öyle kolay olmayacak artık Galatasaray ile ilgili sallama haberler yapmak.

Olaya bak birde Erman hala Culio ordunun oyuncusu diyor. Culio istemedikçe ordu istediği kadar 1.550.000 € versin alamazlar.

Neyse Fatih Hoca söylenebilecek herşeyi söyledi artık eski ezik yönetim ve suskun teknik direktörler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

Kaya nın esprisine gülünmeyen adam versiyonunu sizde gördünüz mü?
    güldü sessizlik çöktü kimse gülmedi falan
    Fatih hoca dağıttı telegol u serhat bembeyaz oldu.U dönüşün tarifi ne desen bunu koyarsın o derece

Sağlam espriydi aslında ama gülecek halleri yoktu

Nedim Türkmen sustuğu an başka programa bağlanmış olabilir diye bir şey demişti galiba

• Hala Erman ve Ziya inatla Culio Orduspor'un malı demesi insanı çileden çıkartıyor. Ali Dürüst çıktı açıkladı. Bu adam 2 yıl daha bizim futbolcumuz. Haziran ayına kadar Orduspor istediğini yapabilir, oynatır oynatmaz onların bileceği iş. Bizden bonservisini almadan nasıl 4 yıl sözleşme yapıyor. O sözleşme geçersizdir dedi. Melo da kiralık o zaman o da bizim malımız böyle saçmalık olur mu? Melo'nun bonservisini almadan biz nasıl bu adamla 4 yıllık aramızda sözleşme yapabiliriz. Yani bu kadar aptallık olamaz. Orduspor 1.550.000 euro verdiği an Culio yu satın alma hakları var fakat futbolcu istemez ise satın alamıyor bu kadar basit. Hala neyin tartışmasını yapıyorlar. Bizler bile neyin ne olduğunu biliyoruz. Adamlar çıkıp açıklama yapıyorlar fakat bunların beyini almıyor anlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

Telegol u izleyemedim biri yayın i koyabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

Telegol u izleyemedim biri yayın i koyabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM

Teşekkür ederim. Daha önce bulmuştum tabi mesajlar düzenlenemediği için kaldı öyle.

• Ulan ya Ali Dürüst kapatana kadar izlemiştim sonrasında bende kapamıştım.Neler kaçırmışım

Yanlız Fatih Terim çok doğru girmiş lafa, helal olsun bizi de buraya bağlattınız demiş.Hakikaten çok iyi reyting yaptılar.Neyse devamını izliyim şimdi.

• Ya bu orduspor başkanı ne adam, tam siyasetçi olmuş hakikaten.Neyse iyi geldi moralim düzeldi
  • Açıklama:

"Culio bizim Orduspor'a kiralık vermiş olduğumuz bir oyuncumuzdur. Orduspor'la kulübümüzün yapmış olduğu sözleşmede “Orduspor'un Süper Lig'de kalması halinde Galatasaray A.Ş'ye 1.550.000 Euro ödemek suretiyle futbolcuyu kesin transfer etmek yükümlülüğü altındadır” maddesi yer almaktadır. Orduspor Kulübü 26 Mart 2012 tarihinde yazmış olduğu bir yazıyla bunu bir opsiyon olarak nitelendirerek “bu opsiyonu kullanmayacağını” tarafımıza bildirmiştir. Bu yükümlülüğün herhangi bir nedenle yerine getirilmemesi halinde futbolcumuzla kulübümüz arasındaki sözleşmedeki vecibelerimizi yerine getirmek durumundayız.

Fatih Terim hocamızın aylar önce sorulan bir soru üzerine son derece samimi ve açık bir biçimde “Arda gideceğini daha önce söyleseydi Culio'yu vermezdim” demiş olması, medyada “Fatih Hoca Culio'nun kafasını karıştırdı” şeklinde yansıtılarak yapay bir krize dönüştürülmeye çalışılmaktadır.

Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş “oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de “bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır” diyerek meseleye açıklık getirmiştir.

Öncelikle tüm kariyeri boyunca verdiği hiçbir kiralık oyuncuya Galatasaray'a karşı oynama yasağı koymamış Fatih Terim hocamızın buna tenezzül etmeyeceğini tüm spor dünyamız bilir. Bilmeyenler de son 20 yıla bakarak öğrenebilirler.

Galatasaray'ın etik değerlerini en üst düzeyde temsil etmeye kariyeri boyunca büyük bir özen göstermiş Fatih Terim'in son derece doğal ve samimi bir açıklamasının hangi amaçlara hizmet etmek için çarpıtıldığı ortadadır.

Galatasaray Spor Kulübü olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğimizin herkes tarafından bilinmesini isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü
    Yönetim Kurulu"
    Kaynak: Webaslan.com

• quote:

Orijinalden alıntı: thecannes

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünkü Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray'a döneceğini açıklayan Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını açıkladı.
    Play-off'ta oynar umarım

playoffda oynar ne demek yahu, süper lig yol gecen hanı mı???

CLde nasıl isim verip onları oynatabiliyorsan Ligdede öyledir. ve gsnin listesinde culio ne arasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünkü Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray'a döneceğini açıklayan Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını açıkladı.
    Play-off'ta oynar umarım

CLde nasıl isim verip onları oynatabiliyorsan Ligdede öyledir. ve gsnin listesinde culio ne arasın.

m.battal trabzon maçında oynadı oda oynar kafanı yorma

• O zaman culio oynayabilir heralde ligte ? Oynarsa çok iyi olur gerçekten playofflarda
  • Ligde oynayabileceğini sanmıyorum ama play-offta bir ihtimal oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

quote:

Play-off'ta oynar umarım

M.Batdal transfer dönemi açıkken döndü.O yüzden oynayabiliyor.Culio oynayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

quote:

Play-off'ta oynar umarım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.