Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedim birazdan beni rahat bırakın deyip ağlayacak
  • Ya ne kadar boş muhabbet olay basit işte 2 aylık taksidi ödememek için böyle çirkeflik yapıyolar, Ordu 1,5 milyon euroyu vermediğine göre Culio bizim futbolcumuzdur.
  • erman kıvama geldi, inş. inter'le şampiyonlar ligi finali oynarsınız diyor.

programın başında bodoslama dalan adam nereye büküleceğini şaşırdı, büyüksün fatih hocam
  • Ulan herkes mi u dönüşü yapar.
  •  Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı!
  • Shaqiri'den örneğide patlattı hoca,"elalem 6 ay önceden transferi gerçekleştiriyor ve şampiyonlar liginde maça çıkıyorlar.Maçta 7-0 bitiyor,bunları Avrupa'da bir kişi konuşmuyor" örneğiyle dersde verdi.. Yalnız herşey bir yana Kaya futboldan anlamasa dahi,en tarafsız,eyyamsız,objektif yorum yapan kişi orda.
  • gökmende "kılyo" diyip duruyor; geri vites yaptı "fatih hoca haklı" diyor
  • Kaya nın esprisine gülünmeyen adam versiyonunu sizde gördünüz mü?
    güldü sessizlik çöktü kimse gülmedi falan
    Fatih hoca dağıttı telegol u serhat bembeyaz oldu.U dönüşün tarifi ne desen bunu koyarsın o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

Kaya nın esprisine gülünmeyen adam versiyonunu sizde gördünüz mü?
    güldü sessizlik çöktü kimse gülmedi falan
    Fatih hoca dağıttı telegol u serhat bembeyaz oldu.U dönüşün tarifi ne desen bunu koyarsın o derece

Hacı B52 bombaladı resmen orayı gülecek hal mi kaldı oradakilerde yeni yeni nefes alabiliyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Gs ye bir program yetti çıldırmak için. 7 ay içerde yattı bu kartal yürekliler. Sebep olanlar Allahınızdan bulun.

Sizde haklısınızda, biz ne yapalım, bizim suçumuz mu içerde yatmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

FT: Bizden oyuncu isterken kuzu gibi Nedim Bey

Bu cümle için videoyu en kısa sürede izlemeli;)
  • messi mi oynamayacak
    anlamadim ben?
  • Biri şu erman'a futbolcunun bonservisle alınsa da mal olmadığını anlatsın artık.

"Culio senin malın" "Culio Ordu'nun malı" ne biçim bir üsluptur bu ya.
  • Yiğit Gökoğlan
    Necati Ateş
    Amrabat
    Culıo

bunlar arasındaki 7 farkı bulun bulabilirseniz !!

biz emenikeyi transfer edince şike oluyor bu 4ü ne oluyor acaba ?

ve ortada şöyle kötü bir durum var bu futbolcuların bulunduğu takımlar gs ile ne zaman maç yapacaksa o zaman oluyor bütün olay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

Yiğit Gökoğlan
    Necati Ateş
    Amrabat
    Culıo

bunlar arasındaki 7 farkı bulun bulabilirseniz !!

biz emenikeyi transfer edince şike oluyor bu 4ü ne oluyor acaba ?

ve ortada şöyle kötü bir durum var bu futbolcuların bulunduğu takımlar gs ile ne zaman maç yapacaksa o zaman oluyor bütün olay ?

hocam sen muhabbete çok geç kalmışsın ya yat hadi artık boşver
  • gsli arkadaşlara sormak istiyorum ;

Aziz Başkan ben sucsuzum deyince neden inanmıyorsunuz da kendi yöneticiniz yada direktörünüz bizim sucumuz yok deyince balıklama atlıyorsunuz ? Kimse "evet sucluyum" demez buna Aziz Başkanda dahil, biraz objektif olun gözlüklerinizi çıkartın ve bekleyin unutmayın ki her şey zamanla ortaya cıkar !!
  • quote:

gsli arkadaşlara sormak istiyorum ;

Aziz Başkan ben sucsuzum deyince neden inanmıyorsunuz da kendi yöneticiniz yada direktörünüz bizim sucumuz yok deyince balıklama atlıyorsunuz ? Kimse "evet sucluyum" demez buna Aziz Başkanda dahil, biraz objektif olun gözlüklerinizi çıkartın ve bekleyin unutmayın ki her şey zamanla ortaya cıkar !!

Yahu şu olayla Aziz Yıldırım'ın ne ilgisi var şimdi?
  • quote:

doğru ama şurda ayrılıyolar;

bir tarafta karşı takımın oyuncularına inşaat işçisi diyen biri,diğer tarafta alexli feneri,quaresmalı besiktası ezen culiolu orduspordan korkan birisi..

hangisi daha inandırıcı
  • Yahhu ilk maçta bu oyuncular bizim oyuncumuz olmasına rağmen hem de deplasmanda oynamadı mı?
  • quote:

Offf of. Dostum bak Aziz Yıldırım a sizden gayrı saygı duyan insan azdır. Acı ama gerçek olan birşey var ki Aziz Yıldırım her yerde "tefeci,mafia babası,silah kaçakçısı vs" sıfatlarda değerlendirilir. Bunu da Aziz Yıldırım' a hakaret için veya Gslı olarak değil bir insan olarak söylüyorum. Ayrıca Fblilerin içinde de büyük kesim vardır Aziz Yıldırım ın bu yönde işleri olduğunu bilen. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Terim in nasıl bir insan olduğunu da herkes biliyor. O yüzden her dizi arasında çıkan bal deresi reklamı gibi Aziz Yıldırım ın durumunu sokuşturmaktan bence vazgeçin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.