Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünkü Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray'a döneceğini açıklayan Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını açıkladı. Play-off'ta oynar umarım
playoffda oynar ne demek yahu, süper lig yol gecen hanı mı???
CLde nasıl isim verip onları oynatabiliyorsan Ligdede öyledir. ve gsnin listesinde culio ne arasın.
m.battal trabzon maçında oynadı oda oynar kafanı yorma
M.Batdal transfer dönemi açıkken döndü.O yüzden oynayabiliyor.Culio oynayamaz.
Belki play off dan önce tekrar liste isterler. Arkadaş her şeyi karıştırdı şu play-off
size karşı oynamıyor bide playofda oynaması için kadronuza katıyosunuz güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
Culio 5 ay önce söylenen lafı yeni mi anlamış ne saçma sapan konuşuyorsunuz ya
quote:
Orijinalden alıntı: G0T
quote:
Orijinalden alıntı: principino
quote:
Orijinalden alıntı: Plasebolca
quote:
Orijinalden alıntı: thecannes
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünkü Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray'a döneceğini açıklayan Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını açıkladı. Play-off'ta oynar umarım
playoffda oynar ne demek yahu, süper lig yol gecen hanı mı???
CLde nasıl isim verip onları oynatabiliyorsan Ligdede öyledir. ve gsnin listesinde culio ne arasın.
m.battal trabzon maçında oynadı oda oynar kafanı yorma
M.Batdal transfer dönemi açıkken döndü.O yüzden oynayabiliyor.Culio oynayamaz.
farkında değilim ne zaman geldiğinin.sağol aydınlattığın için
quote:
Orijinalden alıntı: C&&34
size karşı oynamıyor bide playofda oynaması için kadronuza katıyosunuz güzelmiş
Evet, biz dedik zaten "bize karşı oynama, play-offda da bizde oynarsın" diye.
quote:
Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Adam 1 ay önce demiş Nedim Türkmen'e Galatasaray'a dönmek istiyorum, Nedim sözleşmesini yeni feshetmiş. Eee etik olmayan durum ne burada ?
Kendin söylemişssin zaten etik olmayan kısmı Madem 1ay önce söylemişsse 1 ay önce fesh edilir sözleşmesi niye galatasaray macından önce fesh ediliyor bunu bi acıklarmısın.
Bunu bana değil iş güzar Nedim'e soracaksın. Kendisinin ilk dönekliği değil zaten dün gerekli cevabı verdi Fatih Terim. Nedim daha önce 58.madde değişimine hayır diyeceğini söyleyip bir süre sonra ne olduysa hayır cevabı vermiştir.Gözümde beş kuruşluk değeri yoktur.
Neyin etiği neyin kafasındasınız arkadaş. Şampiyonluk yolunda eliyle topu içeriye kaktıran Serkan Kırıntılı yı gidip sezon sonu alanlar gelip etik metik demesinler. Ondan sonra ki senede benzerini Korcan'a yapmaya kalkınca tutmadı tabi.
quote:
quote:
quote:
Adam 1 ay önce demiş Nedim Türkmen'e Galatasaray'a dönmek istiyorum, Nedim sözleşmesini yeni feshetmiş. Eee etik olmayan durum ne burada ?
Kendin söylemişssin zaten etik olmayan kısmı Madem 1ay önce söylemişsse 1 ay önce fesh edilir sözleşmesi niye galatasaray macından önce fesh ediliyor bunu bi acıklarmısın.
Bunu bana değil iş güzar Nedim'e soracaksın. Kendisinin ilk dönekliği değil zaten dün gerekli cevabı verdi Fatih Terim. Nedim daha önce 58.madde değişimine hayır diyeceğini söyleyip bir süre sonra ne olduysa hayır cevabı vermiştir.Gözümde beş kuruşluk değeri yoktur.
Hala inatla 1 ay diyorsunuz,
yahu okuyun araştırın arkadaşlarım, bakın bu lafı ne zaman yapmış ....................................... Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik ...........................................
dediği maç gençlerbirliği maçı sonrası, yani
Türkiye Spor Toto Süper Lig (2011/2012) 25.03.2012 15:30 0 - 0
tarihinde.
Okuyun okuyun okuyun
kafadan atmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
quote:
quote:
quote:
yahu okuyun araştırın arkadaşlarım, bakın bu lafı ne zaman yapmış ....................................... Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik ...........................................
tarihinde.
Okuyun okuyun okuyun
kafadan atmayın.
Okuyun demişsin ama işine geleni okumuşsun sadece. Al oku bakalım Nedim Türkmen ne demişhttp://haber.gazetevatan.com/galatasaraya-donuyor/439181/5/Haber . Okumaya üşenirsen en önemli yeri altta alıntıladım. ''Sonuçta da oyuncu bana bir ay önce (Galatasaray beni istiyor sezon sonu dönmek istiyorum) dedi.''
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
quote:
quote:
quote:
tarihinde.
Okuyun okuyun okuyun
kafadan atmayın.
"Sonuçta da oyuncu bana bir ay önce (Galatasaray beni istiyor sezon sonu dönmek istiyorum) dedi.''
Okuyun okuyun okuyun
kafadan atmayın.
Kavganıın sebebi "sezon sonu dönmek istiyorum değil ki,
'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum
fesih sebebi bu..............................................................
Başkanınızın ETİK değerlerine uyar uymaz , sizin bileceğiniz iş.
Culio Orduspor'un değil, Galatasaray'ın oyuncusudur, bizim oyuncumuzdur. Orduspor sezon sonunda opsiyonda yazan rakamı verir ise oyuncu için " benim " deme hakkına sahip olur. Fakat o parayı henüz vermiş değil, vereceğinin de garantisi yok. Ki bu saatten sonra böyle bir durum da ortadan kalktı. Ha, Orduspor Culio ile 4 yıllık anlaşmamı yapmış? O beni bağlamaz. Sezon sonu gelir, parayı verir, oyuncuyu alır. Para benim kasama girmeden, sözleşme yapılmadan önce o oyuncu benim kulübüme bağlıdır.
Ayrıca, Terim bu durumdan haberdar olmadığını söylüyor. Olsa da farketmez, yukarıda yazdım.
+
bilmem kaç ay önce sorulan bir soruya Terim'in vermiş olduğu cevap kimsenin kafasını falan karıştırmaz, geçin onu. Culio'nun açıklamalarında ise abartı bir şey yok. Yalnız açıklamaları çarpıtıp ' oynamak istemiyorum ' havası yaratanlar olmuş. Gerek basında gerek sözlük, forum vs net ortamında. Onlar için de iki kelam etmek lazım da boşa konuşmuş oluruz, zira adamın niyeti ortada. Kafasında şeytanlık var..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme