Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Nedense aklıma Emenike transferi geldi. Nerden geldiyse artık?

Culio Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusudur.

yanlış düşüncelere sahipsiniz.
    culio gsye aittir ama kullanım hakkı ordudadır.
    tapusu sende olsa bile kiralık sözleşmesi bitene kadar ordunundur.
    kiraladğın adam üzerinde istedğini yapma hakkın yoktur.
    sizin mantığınıza göre her takım birilerine adam kiralayıp istediği maç oynatır istediğinde oynatmaz istediği an geri çağrır. futbol anlayışınız buysa diyecek bişey yok.
    gs ne yaparsa yapsın haklıdır masumdur diyorsunuz

Arkadaşım diyelim sen ev kiraladın 1 yıllık kira kontratı yaptın. Ev sahibi senden memnun değil, evine zarar verip kirayı geç ödüyorsun. Seninle karşılıklı olarak anlaşıp kira kontratını feshediyor. ve sen evi boşaltıp çıkıyorsun. Bu durumda ev sahibinin bu evi başkasına kiralama ya da kendi oturma hakkı yok mudur? Sonuçta kendi tapulu malı.

Burada Galatasaray ın suçu nedir? Adam çıkmış gereksiz bir açıklama yapmış. Gs yönetimi mi maç öncesi çık böyle böyle konuş dedi bu adama? Ayrıca Galatasarya geri gelmesi halinde oynatılacağını nereden biliyorsun?

• Olaya bak resmen laf atmak için yer arıyor millet. Kiralık sözleşmesini Ordu feshediyor doğal olarak kiralık geldiği klübe geri dönecek adam. Bu neyin kafası?
  • Manisa, Antalya, Kayseri maçından sonra bir de Ordu maçı. Bu tür şeylerin önüne geçilmesi lazım. Bir nevi hak meselesi artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordu Yönetimini almış olduğu bu karardan dolayı tebrik ediyorum. Gs de kendine yakışanı yapıp futbolcusuna sahip çıkacaktır.
    ortada bir sorun görmüyorum ben.
  • Gittiğinde çok üzülmüştüm, inşallah sorun çıkmaz da tekrar bizde oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Manisa, Antalya, Kayseri maçından sonra bir de Ordu maçı. Bu tür şeylerin önüne geçilmesi lazım. Bir nevi hak meselesi artık

Yiğit Manisa maçında oynadı.

Necati'yi transfer sezonunda aldık.

Amrabat'ta kayseri maçında oynadı.

Ordu Culio'nun kiralık sözleşmesini feshediyor. Ne yapacak bu adam? Doğal olarak eski klübüne geri dönecek.

Bu neyin hakkı? Kimin hakkı?
  • Aslında bu konunun bizim bölüme açılması bile hata. Culio belli bir zaman önce Galatasaray'a dönmek istediğini açıkça söylemiş. Orduspor Başkanı'da Galatasaray maçı öncesi sözleşmesini feshetmiş. Bunda ben bizimle alakalı bir durum göremiyorum.

Bilhakis, Culio Galatasaray lehine çalışacak olsa, yani Culio'dan çekindiğimiz için böyle bir durum varsa oynaması dahada işimize gelirdi. Galatasaray'a gol atmak / attırmak istemeyen bir oyuncunun Galatasaray'a karşı oynaması, otomatik olarak rakibin 10 kişi oynaması demek.

Kurallar dahilinde Play Off'larda oynama ihtimali varsa oynasın, sene sonu gönderilsin zaten. Geçen seneki Galatasaray ve bu seneki Orduspor maçlarını takip eden birisi olarak Galatasaray ayarında olmadığını düşünüyorum.

Tamamen oyuncu ve geçici kulübü arasındaki bir meseleyi Galatasaray'a mal etmeye çalışanlarıda anlayamıyorum. Bu olayın Galatasaray ile ne gibi bir alakası var, bu alakayı nasıl kurdunuz, çözemedim vallahi.

• orduspor başkanı değilde sanki culio feshetmiş sözleşmesini gibi yorumlar yapılmış.neyseeee biz playoffa bakıyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Aslında bu konunun bizim bölüme açılması bile hata. Culio belli bir zaman önce Galatasaray'a dönmek istediğini açıkça söylemiş. Orduspor Başkanı'da Galatasaray maçı öncesi sözleşmesini feshetmiş. Bunda ben bizimle alakalı bir durum göremiyorum.

Bilhakis, Culio Galatasaray lehine çalışacak olsa, yani Culio'dan çekindiğimiz için böyle bir durum varsa oynaması dahada işimize gelirdi. Galatasaray'a gol atmak / attırmak istemeyen bir oyuncunun Galatasaray'a karşı oynaması, otomatik olarak rakibin 10 kişi oynaması demek.

Kurallar dahilinde Play Off'larda oynama ihtimali varsa oynasın, sene sonu gönderilsin zaten. Geçen seneki Galatasaray ve bu seneki Orduspor maçlarını takip eden birisi olarak Galatasaray ayarında olmadığını düşünüyorum.

Tamamen oyuncu ve geçici kulübü arasındaki bir meseleyi Galatasaray'a mal etmeye çalışanlarıda anlayamıyorum. Bu olayın Galatasaray ile ne gibi bir alakası var, bu alakayı nasıl kurdunuz, çözemedim vallahi.

İşte hocam laf atacak yer arıyorlar. Veya başka bir deyişle timsaha yaracak yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

quote:

Manisa, Antalya, Kayseri maçından sonra bir de Ordu maçı. Bu tür şeylerin önüne geçilmesi lazım. Bir nevi hak meselesi artık

Ordu Culio'nun kiralık sözleşmesini feshediyor. Ne yapacak bu adam? Doğal olarak eski klübüne geri dönecek.

Kimin hangi maçta oynayıp oynamadığını hatırmamıyorum. Olay oynayıp oynamaması da değil. Zaten oyuncuya teklif ettiğin anda o oyuncunun seninle oynanacak olan maça tam konsantre ile çıkma ihtimali çok çok düşük. Zaten bu tür oyuncular büyük kulüplere gelmek için can atıyorken, bir de üstüne maçlardan önce teklif yapıldığında boyut değişiyor.

• quote:

artık art niyet arıyorum bu tarz mesajlarda
    necati transfer döneminde alındı
    amrabat ve yiğit bize karşı oynadı,daha sonra transfer teklif edildi.yiğiti aldık amrabatı satmadılar

geçen yılki i.akın serdal adalı ya da emenike olayları ile karıştırdın sanırım
  • Beyler tartışmaya gerek yok. Culio geri dönmek istediğini Gençlerbirliği maçından sonra söylemiş. Bizim maçtan önce kadro dışı kalmasının nedeni Orduspor başkanının işidir. Artık ne düşündüyse bilemem.

quote:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Orduspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından sezon sonunda sarı kırmızılı takıma döneceğini açıkladı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/orduspor/sezon-sonunda-g-sarayaSXHBQ273632SXQ

• quote:

quote:

quote:

Kimin hangi maçta oynayıp oynamadığını hatırmamıyorum. Olay oynayıp oynamaması da değil. Zaten oyuncuya teklif ettiğin anda o oyuncunun seninle oynanacak olan maça tam konsantre ile çıkma ihtimali çok çok düşük. Zaten bu tür oyuncular büyük kulüplere gelmek için can atıyorken, bir de üstüne maçlardan önce teklif yapıldığında boyut değişiyor.

Hani boş umut versek anlayacağım hocam. FM'de bile vardır bu taktik ortalama bir takımın formda oyuncusu ile ilgili maçtan önce spekilasyon çıkartırsın vs.

Ama burada gördüğün gibi Yiğit'i aldık, Necati'yi aldık, Amrabat'ı da alıyorduk kayseri bize satmadı.

Eee Culio'da 1 ay önce söylemiş ben Galatasaray'a dönmek istiyorum diye. Adamlarda şimdi feshetmişler burada bizim suçumuz ne?

Hani bu adamlarla ilgilenip almasak sonuna kadar haklısınız. Ama bu adamlar transfer oldu olmayanda klüp bırakmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

artık art niyet arıyorum bu tarz mesajlarda
    necati transfer döneminde alındı
    amrabat ve yiğit bize karşı oynadı,daha sonra transfer teklif edildi.yiğiti aldık amrabatı satmadılar

geçen yılki i.akın serdal adalı ya da emenike olayları ile karıştırdın sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

Culio Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusudur.

yanlış düşüncelere sahipsiniz.
    culio gsye aittir ama kullanım hakkı ordudadır.
    tapusu sende olsa bile kiralık sözleşmesi bitene kadar ordunundur.
    kiraladğın adam üzerinde istedğini yapma hakkın yoktur.
    sizin mantığınıza göre her takım birilerine adam kiralayıp istediği maç oynatır istediğinde oynatmaz istediği an geri çağrır. futbol anlayışınız buysa diyecek bişey yok.
    gs ne yaparsa yapsın haklıdır masumdur diyorsunuz

Adam sadece sözleşmeli futbolcusudur yazmış o kadar şeyi nasıl ürettiysen helal olsun.

Sizde lanet olası taraflı düşüncelere ve lanet olası Galatasaray düşmanlığına sahipsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Ordu Yönetimini almış olduğu bu karardan dolayı tebrik ediyorum. Gs de kendine yakışanı yapıp futbolcusuna sahip çıkacaktır.
    ortada bir sorun görmüyorum ben.

Bir tane şöyle düşünebilen insan var O'na şükür.
    Teşekkürler arkadaş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hani boş umut versek anlayacağım hocam. FM'de bile vardır bu taktik ortalama bir takımın formda oyuncusu ile ilgili maçtan önce spekilasyon çıkartırsın vs.

Ama burada gördüğün gibi Yiğit'i aldık, Necati'yi aldık, Amrabat'ı da alıyorduk kayseri bize satmadı.

Eee Culio'da 1 ay önce söylemiş ben Galatasaray'a dönmek istiyorum diye. Adamlarda şimdi feshetmişler burada bizim suçumuz ne?

Hani bu adamlarla ilgilenip almasak sonuna kadar haklısınız. Ama bu adamlar transfer oldu olmayanda klüp bırakmadı.

Şunları bile fm'ye getirmeyin artık. Bak hocam olay alıp almama değil. Manisa ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun, Antalya ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun ve alıyorsun, Kayseri ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun ve Kayseri'nin en etkili oyuncusu sizin maçınızda oynamıyor. Bu oyuncuların alınaması gibi bir durum ortaya çıksaydı ne olurdu peki ? Ve mesela sizin forvet arayışınız yokkken Antalya maçı öncesi Necati ile anlaşmanız doğal mı ? Culio 1 ay önce açıklama yaptı diyorsunuz ama bu da Gs maçından önce feshi gerçekleşiyor. Bana mantıklı bir açıklama yapın ki tartışalım

• Bize olsaydı yer yerinden oynar 2 alt kümeye kadar düşürürdü bizi spor yazarları.Bu arada Emenike'de bizim maçtan 2 öncekinde sakatlandı ve bizim maç kaçırdığı 2. maçtı.
  • quote:

GS'ın transfer etmek istediği fakat klüplerinin bırakmadığı tüm futbolcular köledir. Çünkü o futbolcuları klüpleri köle pazarından satın almıştır.

GS spor klübü de, aslında bir spor klübü değil, bu köleleri özgürlüklerine kavuşturma amaçlı bir özgürlük hareketidir.

Tamam mı GS'li arkadaşlar rahatladınız mı?

doğru düzgün cevap bulamayınca böyle saçmalarsın işte. hadi şimdi bu mesajı da sildir.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

quote:

Culio galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu

İyi de yapılan kiralık anlaşmasına göre Orduspor 1.500.000€ (rakam farklı olabilir) bedeli verirse Culio Orduspor'un oyuncusu oluyor. Orduspor da tabii ki bu bedeli verip, Culio'yu GS'ye veya bir başka klübe 4-5 milyon avroya okutabilir.

O konuda bir yerde haklısınız ancak her şey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor. Oyuncu ile anlaşamadığınız sürece hiç bir şey yapamazsınız klüp olarak. UEFA bu konularda her zaman oyuncuların yanındadır, Culio gidip başkana "ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" derse silah zoruylamı tutacaklar adamı? Böyle bir durumda oyuncuyu zorla tutmak takıma zarar verir. Bu dünyanın her yerinde böyledir, en yakın örnek bu sezon Fernandes transferi mesela. Normal şartlarda hangi takım Fernandes gibi bir oyuncuyu o paralara transfer edebilir? Fernandes gitti Valencia yönetimine, ben Beşiktaşta oynamak istiyorum, zorluk çıkarmayın dedi. Valencia'da uygun bir şekilde transferi kabul etti...

Culio, Ordu'ya 4 senelik imza attı.Araştırabilirsiniz.Eğer Ordu 1.5 Milyonu verseydi o sözleşme ile yola devam edilecekti.Eğer sadece kiralık sözleşmesi imzalansaydı doğru olacaktı dediğiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.