Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence ikiside oynaması lazım. Culio nun galatasaraya gelmek istemesini anlıyorum fakat Galatasaray maçında oynamak istememesini anlamıyorum.

Galatasaray büyük takım culio oynasada oynamasada ordusporu rahat geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

quote:

quote:

quote:

Manisa, Antalya, Kayseri maçından sonra bir de Ordu maçı. Bu tür şeylerin önüne geçilmesi lazım. Bir nevi hak meselesi artık

Yiğit Manisa maçında oynadı.

Necati'yi transfer sezonunda aldık.

Amrabat'ta kayseri maçında oynadı.

Ordu Culio'nun kiralık sözleşmesini feshediyor. Ne yapacak bu adam? Doğal olarak eski klübüne geri dönecek.

Bu neyin hakkı? Kimin hakkı?

Kimin hangi maçta oynayıp oynamadığını hatırmamıyorum. Olay oynayıp oynamaması da değil. Zaten oyuncuya teklif ettiğin anda o oyuncunun seninle oynanacak olan maça tam konsantre ile çıkma ihtimali çok çok düşük. Zaten bu tür oyuncular büyük kulüplere gelmek için can atıyorken, bir de üstüne maçlardan önce teklif yapıldığında boyut değişiyor.

Hani boş umut versek anlayacağım hocam. FM'de bile vardır bu taktik ortalama bir takımın formda oyuncusu ile ilgili maçtan önce spekilasyon çıkartırsın vs.

Ama burada gördüğün gibi Yiğit'i aldık, Necati'yi aldık, Amrabat'ı da alıyorduk kayseri bize satmadı.

Eee Culio'da 1 ay önce söylemiş ben Galatasaray'a dönmek istiyorum diye. Adamlarda şimdi feshetmişler burada bizim suçumuz ne?

Hani bu adamlarla ilgilenip almasak sonuna kadar haklısınız. Ama bu adamlar transfer oldu olmayanda klüp bırakmadı.

Şunları bile fm'ye getirmeyin artık. Bak hocam olay alıp almama değil. Manisa ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun, Antalya ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun ve alıyorsun, Kayseri ile maçın var maçtan önce teklifte bulunuyorsun ve Kayseri'nin en etkili oyuncusu sizin maçınızda oynamıyor. Bu oyuncuların alınaması gibi bir durum ortaya çıksaydı ne olurdu peki ? Ve mesela sizin forvet arayışınız yokkken Antalya maçı öncesi Necati ile anlaşmanız doğal mı ? Culio 1 ay önce açıklama yaptı diyorsunuz ama bu da Gs maçından önce feshi gerçekleşiyor. Bana mantıklı bir açıklama yapın ki tartışalım
    quote:

Kayseri'nin en etkili oyuncusu sizin maçınızda oynamıyor.

Amrabat bizim maçta oynamamışmış. Sallayacaksanız destekli sallayın lütfen.http://www.sporx.com/canlianlatim/kayseri_galatasaraySXLIVEQ1233SXQ?pg=kadro

http://www.sporx.com/canlianlatim/galatasaray_manisasporSXLIVEQ1272SXQ?pg=kadro

Ayrıca Yiğit'te oynamış.

quote:

Bu oyuncuların alınaması gibi bir durum ortaya çıksaydı ne olurdu peki ?

Öyle bir durum oldumu?
    - Hayır. Biz Amrabat'ı da almak için gereken her şeyi yaptık Klübü oyuncu gelmek istemesine rağmen bırakmadı.

quote:

Culio 1 ay önce açıklama yaptı diyorsunuz ama bu da Gs maçından önce feshi gerçekleşiyor. Bana mantıklı bir açıklama yapın ki tartışalım

Burada siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Culio'nun feshiyle bizim ne alakamız var? Bir açıklarmısınız? Ordu'yu tehdit mi ettik fesih edeceksiniz diye? Culio'yu mu ayarttık? Ha olası bir evet yanıtına cevaben yazayım madem ayarttık adam bizim maçta oynardı. Kötü bir performans sergilerdi olur biterdi. Sanki Culio'yu Ordu'dan çağırmak gibi bir lüksümüz var. Adamlar yolluyor. Gidin Ordu'ya laf söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

quote:

Nedense aklıma Emenike transferi geldi. Nerden geldiyse artık?

Culio galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu

İyi de yapılan kiralık anlaşmasına göre Orduspor 1.500.000€ (rakam farklı olabilir) bedeli verirse Culio Orduspor'un oyuncusu oluyor. Orduspor da tabii ki bu bedeli verip, Culio'yu GS'ye veya bir başka klübe 4-5 milyon avroya okutabilir.

O konuda bir yerde haklısınız ancak her şey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor. Oyuncu ile anlaşamadığınız sürece hiç bir şey yapamazsınız klüp olarak. UEFA bu konularda her zaman oyuncuların yanındadır, Culio gidip başkana "ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" derse silah zoruylamı tutacaklar adamı? Böyle bir durumda oyuncuyu zorla tutmak takıma zarar verir. Bu dünyanın her yerinde böyledir, en yakın örnek bu sezon Fernandes transferi mesela. Normal şartlarda hangi takım Fernandes gibi bir oyuncuyu o paralara transfer edebilir? Fernandes gitti Valencia yönetimine, ben Beşiktaşta oynamak istiyorum, zorluk çıkarmayın dedi. Valencia'da uygun bir şekilde transferi kabul etti...

Culio, Ordu'ya 4 senelik imza attı.Araştırabilirsiniz.Eğer Ordu 1.5 Milyonu verseydi o sözleşme ile yola devam edilecekti.Eğer sadece kiralık sözleşmesi imzalansaydı doğru olacaktı dediğiniz.

Ama sonuçta bu parayı vermediler. Halihazırda imzaladığı kiralık sözleşmesini de feshediyorlar. Kiralık geldiği klübe geri dönecek adam. Aynısı Mehmet Batdal'da olduğunda niye kimse bir şey demedi? Yanlış anlamayın 2. Cümlem size değil geneledir.

• saçma bi düşünce ama play-offlarda oynama şansı var mı?
  • Fesih kararının Gs maçı öncesinde alınması şaşırtıcı sadece. Burada Gs'yı ilgilendiren bir durum yoktur fakat söylediğim gibi diğer transferlerde; Amrabat ile ilgilendiğinizde (size karşı oynamış) size karşı oynadığında tam kapasite ile oynamasının güç olması, forvet transferi ihtiyacınız yokken Necati ile anlaşmanız ve Antalya'nın en önemli oyuncusunu almanız ve bu oyuncuları alamamanız durumunda ise oyuncuların kendi oyunlarını ortaya koymakta çok güçlük çekeceği olması. Bunların transfer sezonunda yapılması kadar doğal bir şey yok fakat bu transferlerin her birinin maçlardan hemen önce gerçekleştirilmek istenilmesi doğal ve etik değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fesih kararının Gs maçı öncesinde alınması şaşırtıcı sadece. Burada Gs'yı ilgilendiren bir durum yoktur fakat söylediğim gibi diğer transferlerde; Amrabat ile ilgilendiğinizde (size karşı oynamış) size karşı oynadığında tam kapasite ile oynamasının güç olması, forvet transferi ihtiyacınız yokken Necati ile anlaşmanız ve Antalya'nın en önemli oyuncusunu almanız ve bu oyuncuları alamamanız durumunda ise oyuncuların kendi oyunlarını ortaya koymakta çok güçlük çekeceği olması. Bunların transfer sezonunda yapılması kadar doğal bir şey yok fakat bu transferlerin her birinin maçlardan hemen önce gerçekleştirilmek istenilmesi doğal ve etik değil

ya ne forvet ihtiyacından bahsediyorsun hocam sen? bu kadar saçma sapan bir suçlama olabilir mi?

ne demek yani forvet ihtiyacınız yoktu bilmem ne, sen teknik heyetten gs taraftarından daha mı iyi biliyorsun takımın ihtiyaçlarını?

gittikçe komik duruma düşüyorsunuz, transfer şikesiyle suçlanan takımların taraftarları acısını buradan çıkarmaya uğraşıyorlar ama bütün iddialar komedi...

• Konuda inanılmaz BOŞ mesajlar var gerçekten transferden anlamayan çok fazla insanımız var bu açık.. Bu olayda tüm suç NEDİM TÜRKMEN'in..

Nedim Türkmen'in Açıklaması :
    Culio bana 1 ay evvel dönmek istediğini söyledi, bende kendisine sezon sonunda konuşuruz dedim. Ama şimdi gitmek istediğini açıklayınca onu tutmayız.

Eh be güzel kardeşim birde eski galatasaray üyesi olacaksın, Adam sana 1 ay önce bunu söylemiş sende sezon sonu demişssin olay kapanmış.. Şimdi kalkıp gündeme geleceğim, otorite kuracağım, biz büyük takım olacağız havalarına girip ne diye adam açıklama yaptı diye fesh ediyorsun.. 2 Hafta sonra fesh edersin sözleşmesini bunu Galatasaray maçına denk getirmenin amacı ve niyeti yeterince açık değil mi? Bence gayet AÇIK..

Culio demiş ki : Sezon sonunda Galatasaray'a dönmek istediğimi başkanımıza söyledim. Haftaya oynanacak Galatasaray maçında oynamak istemem ama Orduspor forması giyiyorum ve bu maçta en iyi şekilde oynamam gerekiyor."

Adamın ne denli düzgün ve medeni açıklama yaptığıda ortada kaldı ki daha önceki oynanan maçda en iyi oyunculardan biriydi culio açın özeti izleyin.

Şu basit olayda bile atıp tutan, saçma sapan ithamlarda bulunan arkadaşlara tek cevabım var. Biz sizin gibi kiraladığımız futbolculara BİZE KARŞI OYNAYAMAZ maddesi koydurmuyoruz.. Anladınız siz..

- Sezon içerisinde nasıl ki Serdar EYİLİK, Mehmet BATTAL ve Pino döndü, Aynı şekilde Culio'da geri döndü.. Bu kadar basit!

• quote:

Nedense aklıma Emenike transferi geldi. Nerden geldiyse artık?

aklın fikrin şike yapmakta demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Fesih kararının Gs maçı öncesinde alınması şaşırtıcı sadece. Burada Gs'yı ilgilendiren bir durum yoktur fakat söylediğim gibi diğer transferlerde; Amrabat ile ilgilendiğinizde (size karşı oynamış) size karşı oynadığında tam kapasite ile oynamasının güç olması, forvet transferi ihtiyacınız yokken Necati ile anlaşmanız ve Antalya'nın en önemli oyuncusunu almanız ve bu oyuncuları alamamanız durumunda ise oyuncuların kendi oyunlarını ortaya koymakta çok güçlük çekeceği olması. Bunların transfer sezonunda yapılması kadar doğal bir şey yok fakat bu transferlerin her birinin maçlardan hemen önce gerçekleştirilmek istenilmesi doğal ve etik değil

ya ne forvet ihtiyacından bahsediyorsun hocam sen? bu kadar saçma sapan bir suçlama olabilir mi?

ne demek yani forvet ihtiyacınız yoktu bilmem ne, sen teknik heyetten gs taraftarından daha mı iyi biliyorsun takımın ihtiyaçlarını?

gittikçe komik duruma düşüyorsunuz, transfer şikesiyle suçlanan takımların taraftarları acısını buradan çıkarmaya uğraşıyorlar ama bütün iddialar komedi...

Komik duruma düşecek birşey yok. Transfer şikesi derken bizlere yüklenen bazı taraftarların bu yıl neler diyeceğini merak ediyorum sadece.

Yahu yapmayın Allah aşkına. Forvet ihtiyacı olan takım 1 aylık transfer döneminde forvet transferi arayışına girer değil mi ? Terim bir liste verir arayış içerisine gire. Gs'ın böyle bir arayışı var mıydı o zamanlar ? Antalya maçına kadar yoktu sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Komik duruma düşecek birşey yok. Transfer şikesi derken bizlere yüklenen bazı taraftarların bu yıl neler diyeceğini merak ediyorum sadece.

Yahu yapmayın Allah aşkına. Forvet ihtiyacı olan takım 1 aylık transfer döneminde forvet transferi arayışına girer değil mi ? Terim bir liste verir arayış içerisine gire. Gs'ın böyle bir arayışı var mıydı o zamanlar ? Antalya maçına kadar yoktu sanırım.

haklısın ara transfer döneminde drogba gibi bir adam bulmamız lazımdı hey allah'ım ya. ne gündemden haberiniz var, ne futboldan... biz zaten necati'ye o kadar bonservisi ve yıllık ücreti sırf bizim maçta oynamasın diye verdik, çok haklısın.

şikeyle suçlanan bütün kulüplerin taraftarları bir olmuş galatasaray'ı bu işe çekmeye çalışıyorlar, psikolojinizi anlayabiliyorum ama buradan bir sonuç çıkmaz. boşa uğraşmayın.

• quote:

quote:

quote:

Tabi canım. Necati bize gol atmasın diye adamı transfer ettik. Bonservisine 250.000 € + Maaş.

Ama olsun 3 puanı kurtardık değilmi?

• Ne kadar alıngansınız yahu. Birşey tartışmaya da gelmiyor

• Galatasaray ın devre arasında forvete ihtiyacı yok muydu?
    burada kaç tane konu açıldı bu takıma forvet lazım sercan la ve güvenemediğimiz baros la bu iş yürümez diye
    fesih kararının Galatasaray maçından önce alınması o takım için en doğru karardır
    belli ki culio nun 1 aydır aklı Galatasaray da takılmış
    yaptığı açıklamanın sonucunda istediği şey olan Galatasaray a geri dönüşe sezon sonuna kadar beklemeden ulaşmış oldu
    maça isteksiz bir culio ile çıkmaktansa 11 aç oyuncu ile oynayacaklar
    bu arada bir hatırlatma yapayim culio Galatasaray ın sözleşmeli oyuncusudur.
  • quote:

Ya arkadaş hepiniz komedi yorumlar yapmak için yemin mi ettiniz? Madem Necati'ye ihtiyaç yoktu geldiğinden beri hiç yedek kalmış mı bir bak bakalım???

• quote:

Ne kadar alıngansınız yahu. Birşey tartışmaya da gelmiyor

Alınganmı? Ortaya bir şeyler sallıyorsunuz cevap verincede biz alıngan oluyoruz.
  • Orduspor'da ki gizli ajanımız Culio giderayak Stancu'yu sakatlayarak Galatasaray'a karşı oynamasını engellemiş. Görev tamamlandığına göre ajanımız geri dönebilir.

• Stancudamı yok yoksa sakatmı
  • quote:

quote:

quote:

Manisa, Antalya, Kayseri maçından sonra bir de Ordu maçı. Bu tür şeylerin önüne geçilmesi lazım. Bir nevi hak meselesi artık

Yiğit Manisa maçında oynadı.

Necati'yi transfer sezonunda aldık.

Amrabat'ta kayseri maçında oynadı.

Ordu Culio'nun kiralık sözleşmesini feshediyor. Ne yapacak bu adam? Doğal olarak eski klübüne geri dönecek.

Bu neyin hakkı? Kimin hakkı?

Kimin hangi maçta oynayıp oynamadığını hatırmamıyorum. Olay oynayıp oynamaması da değil. Zaten oyuncuya teklif ettiğin anda o oyuncunun seninle oynanacak olan maça tam konsantre ile çıkma ihtimali çok çok düşük. Zaten bu tür oyuncular büyük kulüplere gelmek için can atıyorken, bir de üstüne maçlardan önce teklif yapıldığında boyut değişiyor.

Şimdi rakip takım taraftarı genelde tuttuğu takımla ilgilendiğinden olayların içerisinde olmadığından hep yanlış biliyorlar.

Yiğit sezon başından beri almak istediğimiz bir oyuncuydu o yüzden her Manisa maçı öncesi transfer dedikoduları yapıldı hep basın yüzünden. O yüzden sizler maç öncesi teklif yapıldığını zannettiniz. Adam 2 maçta da bize karşı oynadı.

Ambarat da aynı şekilde 2. transfer döneminin başından beri Fatih Terim istiyordu, Amrabat da istenildiğini duyunca Gs büyük camia orada oynamak isterim diye açıklama yaptı. Daha sonra transfer dönemi başlayınca da ben gitmek istiyorum diye diretti ve kadro dışı kaldı. Bu futbolcunun kendi sorumsuzluğu. Bu olayda maç öncesi çıkmış gibi haber yapıldı. Amrabat da bize karşı çıktı ve oynadı hatta bize gol atıyordu.

Necati de sezon başından beri Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Ama transferi olmadı. 2. transfer döneminde son güne kadar başka futbolcu aradık ama bulamadık o yüzden son gün Necati de karar kılındı ve alındı. Transfer sezonunun bittiği zaman Antalya maçına denk gelmesi tamamen tesadüftü. Onu da Antalya maçı öncesi almak istediğimiz haberi yapıldı. Ama Necatiyi yaz ayından beri almak istediğimizi ve onun bize ısrarla gelmek istediğini rakip takım taraftarları bizim haberlerimizi çok detaylı takip etmedikleri için onu da bilmiyorlar.

Culio olayında ise bu adamda uzun süredir Galatasaray'a dönmek istediğini söylüyor fakat sözleşmesi devam ettiği için bu mümkün değildi. İlk yarı bize karşı çıktı aslanlar gibi oynadı. Çokta iyi performans gösterdi. Şimdi maç öncesi böyle bir açıklama yaptığı için Gs maçında oynamasını yanlış bulan yönetim sözleşmesini feshetti. Bunda Galatasaray hiç bir suçu yok. Gs yönetimi bu adama böyle bir açıklama yap mı dedi? Seni sezon sonu alacağız seni istiyoruz mu dedi? Sözleşmesini fesheden Orduspor yönetimidir. Burada etik olmayan hiç bir davranış yok. Ama bazı arkadaşlar söylediğim gibi çoğu olaydan haberdar olmadığı için işine geldiği gibi yorum yapıyor. Çıkmış birisi Emenike demiş bu kadar olmaz. Şu olayla uzaktan yakından alakası yok o işin.

• Ya zamanında şike yapanlar yanlarına bizide istiyor işte ortalığı karıştırma bağanesi bunlar bırakın konuşsunlar sonuç değişmeyecektir.
  • Adam kendisi çıkıp açıklama yapmış, sanki biz ayarttık da millet şike falan diyor. "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" -at gözlüğünüzü çıkarıp okuyun-http://www.sporx.com/futbol/superlig/orduspor/sezon-sonunda-g-sarayaSXHBQ273632SXQ

diyen Arjantin'li futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu

Ordu'yla üst sıralara oynayamayacağı için bonservisiyle gitmek istemiyor tabi adam. Ancak yapılan açıklamalar zamansız,maçtan sonra yapabilirdi açıklamayı. Ayrıca bu sezon GS'de olsaydı iyi olurdu,Riera'dan kötü oynamazdı herhalde.-bunu Riera alındıktan sonra da dedim- Bu yıl Stancu da Pino da olmalıydı takımda. Ancak seneye talibi çıkarsa bırakılmalı ve daha iyileri alınmalıdır eğer şampiyonlar liginde ilerlemek isteniyorsa

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.