Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

ilgili madde ise şu

Ortada müsabaka hazırlıklarına veya müsabakaya katılmayan bir futbolcu yok. Yukarıda MUHAHAHA smileyi koyarak eklediğin haberi okusaydın zaten bunu algılayabilirdin. Belki okumuşsundur, o zaman daha fena tabi senin için

Seneye Galatasarayda oynamak istiyorum diye açıklama yapan bir oyuncuyu kadrodan çıkartan bir yönetim var. Ulan bu ligde seneye Galatasarayda oynamak istemeyecek bir anadolu takımı futbolcusu varmıdır onuda merak ediyorum ama bu konumuzla alakalı değil tabi

Kısacası ortada bir suç yok. Ordu yönetimi insiyatif kullanmış ve böyle bir karar vermiş.

Konunun Galatasaray camiasıylada bir alakası yok...

Uzun lafın kısası, bu neyin kafası mimleon kardeşim?

• Galatasaray'ın bu girişimleri mutlaka incelenmeli. En başta TFF inceleme başlatmalı.Birileri gözümüzün önünde tiyatro oynuyor ve kimse de DUR demiyor.
    Antalya maçında Necati yok, Kayseri maçında Ambrabat yok, Manisa maçında Yiğit yok, Ordu maçı geldi Culio'nun sözleşmesi feshedildi.Galatasaray'ın oynayacağı her rakibin oyuncusuna talip olması sizce garip değil mi ?
  • quote:

ilgili madde ise şu

yahu çiğnemediğiniz talimat kalmadı 3 temmuz'dan beri, hala böyle komik ithamlarla gelmeye utanmıyorsunuz.
  • küçük hesaplar bunlar.
    inşallah kazdığınız kuyuya düşersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Galatasaray'ın bu girişimleri mutlaka incelenmeli. En başta TFF inceleme başlatmalı.Birileri gözümüzün önünde tiyatro oynuyor ve kimse de DUR demiyor.
    Antalya maçında Necati yok, Kayseri maçında Ambrabat yok, Manisa maçında Yiğit yok, Ordu maçı geldi Culio'nun sözleşmesi feshedildi.Galatasaray'ın oynayacağı her rakibin oyuncusuna talip olması sizce garip değil mi ?

Garip
  • quote:

Galatasaray'ın bu girişimleri mutlaka incelenmeli. En başta TFF inceleme başlatmalı.Birileri gözümüzün önünde tiyatro oynuyor ve kimse de DUR demiyor.

Yiğit oynamadıysa bu ne? Yiğit'i satın aldık.

http://www.sporx.com/canlianlatim/galatasaray_manisasporSXLIVEQ1272SXQ?pg=kadro

Amrabat oynamadıysa bu ne? Amrabat'ı kayseri bize satmadı istersen onunla ilgili haberi de koyarım.

http://www.sporx.com/canlianlatim/galatasaray_kayserisporSXLIVEQ1313SXQ?pg=kadro

Necati'yi transfer sezonunda 31 Ocak tarihinde aldık. Antalya maçı ise 1 Şubat.

Haberlerdeki tarihlere dikkat.

http://www.focushaber.com/necati-ates-galatasaray-da--h-107849.html

http://spor.mynet.com/haber/necati-ates-galatasarayda/45692

http://www.haber7.com/haber/20120131/Necati-Ates-Galatasarayda.php

Al sana Antalya maçı 1 Şubat.

http://www.sporx.com/canlianlatim/galatasaray_antalyasporSXLIVEQ1304SXQ?pg=kadro

Şimdi sen Galatasaray'a geleceği kesinleşmiş bir oyuncu dikkat edin buraya spekülasyon değil kesinleşmiş bir oyunucu Galatasaray'a karşı oynatırmısın onu söyle.

Culio'nun sözleşmesini Ordu feshetti. Culio 1 ay önce Gençler maçından sonraydı sanırım açıklama yaptı Galatasaray'a dönmek istiyorum diye. Adamla şimdi feshettiyse bizim suçumuz ne?

• tekrar okuyun.......

[bTürkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik]

basit bir transfer olmadığını anlayın.
    emenike diye yazanlar ise hatırlasın,
    Ts maçı dahil 4 hafta oynamadı sakattı

yine güleyim
  • quote:

Al birini vur ötekine..
    Yokmuş onlar maçlarda , şu konuyu baştan oku bakalım..Kim hangi maçta yokmuş(!) yoksa hepsi çıkıp çatır çatır oynamış mı..
  • quote:

bari twitter'dan alıntıladığını da yazsaydın.

gerçi alıntıladığın adamın da ne olduğu belli de neyse...
  • @capo di capi

Ayrıca bu adamları sadece kafalarını karıştırmak için ilgilendiysek neden satın aldık onu da açıkla bir zahmet. Hele Necati'ye laf etmen ayrı bir komedi olmuş adam geldiğinden beri kaç maç 11 başladı araştır bir zahmet.

Yiğit'de zaten gol ve asist makinasıydı manisada puan kaybetmemek için aldık.
  • Kimle oynasanız o takımdan bir oyuncu transfer ediyorsunuz. Bari bizle oynadığınızda size Ekrem'i kakalayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

culio play-off larda oynıyabilecekmi?
    Birde culio şuan gs nin oyuncusumu yoksa yeniden bi kontrat vs yapılması gerekiyomu ?
    bi bilgisi olan varsa bi zahmet

Oynayamayacak diye biliyorum. Mehmet Batdal transfer döneminde gelmişti. Sanırım transfer dönemini beklememiz gerekecek.

bize bi takviye güç şart.. culio nun gelmesi psikoloji olarak da iyi bi etken olurdu..
  • Noldor vatandaşı
    tekrara yazayim

Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik

nezamanmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Ya arkadaşlar bırakın temiziz ayaklarını Arda gittikten sonra ''Ardanın gidiceğini bilseydim Culioyu kiralık vermezdim'' ve bundan 1 ay önce Celio sezon sonu takımımıza kazandırıcağız demesinin neresi etiktir.Sonuçta Ordusporda oynuyan adam adamın aklını neden karşıtırıyorsun.Aynı olay Amrabattada oldu bu olay bir an önce önlenmeli.

Not:Nedim Başkanı sergilediği tutumdan dolayı tebrik ederim

Yav he he.

Keşke mantıklı bir açıklamanız olsa

• quote:

Noldor vatandaşı
    tekrara yazayim

Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik

nezamanmış?

Araştırmadan verdiğim bir cevap olmuş. Ayrıca terbiyeni takın mimleon vatandaşı.

Ben burada insanlara düzgün bir şekilde yazıyorsam aynı şekilde cevap beklerim. Seviyesiz davranışlara gerek yok.

Ha sen gidip yukaridaki mesajlarımdan sadece "1 ay" ibaresine takılıyorsan Yazık

Yiğit, Necati, Amrabat ile başlayıp 1 ay ile sona eriyor... Birazdan geçenlerde olduğu gibi imla hatalarına da takılırsınız siz.

• quote:

Kimle oynasanız o takımdan bir oyuncu transfer ediyorsunuz. Bari bizle oynadığınızda size Ekrem'i kakalayalım.

Yav he, he arkadaşım. Gerçekten şaka gibisiniz. Oynadığımız her takımdan bize karşı oynamasınlar diye oyuncu transfer ediyormuşuz.
  • quote:

sporx den alıntı yapıp duruyorsunu
    ama şu haberi yazmak işinize gelmiyor

SPORX ÖZEL - Galatasaray maçı öncesi Orduspor cephesinde yaşanan "Culio krizi" Türk futbolunun gündemine otururken, ortaya çıkan ilginç bir ayrıntı bu olayın daha da büyüyeceğini gösterdi...

Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Emanuel Culio olayının basit bir kadro dışı olayı olmadığını belirterek, "Biz fesih gerekçelerimizi bildirdik ve bunu ilgili taraflara gönderdik. Sanırım futbol federasyonu bu konuda gerekli incelemeyi yapacaktır" dedi.

TÜRKMEN: "CULIO HİÇ GÖRMEDİĞİ ŞEYLERİ GÖRDÜ" TIKLAYIN...

Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik. Daha da önemlisi Culio'nun bu durumunun futbol disiplin talimatının 60. Maddesini ihlal ettiğini de belirttik. Talimatımız açık ve net. Bu çocuğun durup dururken hem de G.Saray maçı öncesi bu şekilde bir açıklama yapmış olması, öncesinde yapılan bazı açıklamalar filan bunlar futbol federasyonu tarafından incelenmeli, soruşturmalı" cevabını verdi.

Türkmen, "Peki ayrıca TFF'ye bu konuda bir müracaatınız olacak mı?" sorumuza ise, "Hayır. Zaten fesih gerekçesi olarak bunu bildirdik, bu da şimdi federasyonun elinde, mutlaka onlar gerekli kurulları disiplin müfettişleri inceleme yaparlar. Ben yapacaklarını umuyorum. Çünkü daha önce sezon başında bir transfer olayımızla ilgili kendiliğinden harekete geçmişlerdi. Bu konuda da geçeceklerdir. Culio'nun bu açıklamasından öncesi var. Etik olmayan bazı açıklamalar oldu. Bunlara bakmamız lazım" cevabını vererek, "Oyuncumuzun sözleşmesini tek taraflı fesh ettik ayrıca bir maaş da talimatlarımız gereği ceza kestik. Sözleşmesinin fesh edildiğini öğrenince ağlamış oynamak istediğini söylemiş. İş işten geçti. Bundan sonra top artık futbol federasyonundadır" dedi.

Neye güldüğünü söylesene ciddi olarak soruyorum çok merak ettim?

• yemin ediyorum bazıları seri üretim gibi; büyük şikeciler ve küçük şikeciler

işin kötüsü okuduklarını da anlayamıyorlar.

beyler kabul edin artık üzerinizdeki leke başkalarına suç atmakla temizlenmez, ne kadar uğraşsanız da gs bu işin içinde yok...

her ne kadar karanlık bir gelecek endişesi ve şikeci damgasının dayanılmaz kasveti sizleri böyle davranmaya itse de, biraz olgun davranmayı öğrenin artık.
  • son maçta Galatasaray a şampiyonluğu kaybet
    sonra şampiyon oldum san ama Bursa şampiyon olsun
    sonunda şampiyon ol ama onda da başkanın şikeden içeri alınsın
    ve son olarak git Metin Oktay Tesislerini bastım de ama basmadığın ortaya çıksın ve üstüne senin tesisin basılsın
    bunları yaşayan bir Fenerbahçe taraftarının oraya buraya sataşması çok normal
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.