Şimdi Ara

Culio'nun Sözleşmesi Feshedilme Kararı Alındı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

bnce herşeyden önce sorulması gereken soru bu futbolcularda hiç mi beyin yok bilmiyor musun bu ülkede bu lafı dersen tartışma çıkıcak geçen sene fenerbahçe hakkında söylenenler ortada sen çıkıpda konuşursan millet de bunu gündeme getirir. ligin bitmesine 2 hafta kalmış tut şu çeneni tartışma çıkmasın bu kadar mı zor 2 hafta daha susup durmak.

haklısında adam 1 ay önceden demiş Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diye Orduspor başkanıda biraz show amaçlı kadro dışı bıraktı işte madem o kadar yaygara kopardı küme düşme hattındayken fesh etselerdi sözleşmesini

dostum eğer dediğin gibi 1 ay üstüne anca feshediyorsa suç ordu başkanında dediğin gibi önceden feshetmesi lazmdı. ama ha 1 ay ha şmdi söyleme şunu nolucak sezon sonu nerdeyse gelmiş galatasaray seni istiyorsa zaten bırakmaz tut şu çeneni de söyleme olmaz mı şmdi gereksiz bi tartışma ortamı yaratıldı yine. bu sene futboldan başka herşeyi izledik dinledik bi adam gibi maç izleyemedik sadece onun dışında herşeyi gördük. bu ligden brezilya dizisi bile çekilir ne yazık ki. futbolun içindeki yönetici futbolcu teknik direktör hakem hepsinin konuşmadan önce düşünmesi lazım düşünmeden konuştuklarında sonuç şmdki gibi oluyor.

Aynen zaten bu konuda hemfikiriz 2 hafta daha bekleseydi sezon sonunda tekrar Galatasaraya dönerdi.Şimdi böyle konuştu belki gelecek sezon bunun yüzden tekrar kiralık gönderilecek.

• Bu olayın arkasında galatasaray'ı zor düşürme adına bir tezgah olduğunu öngörüyorum.Tezgahı kim yapmış olur?Tabii ki bu tezgah işlerini çok iyi bilen malum çevreler..
  • Orduspor başkanı Culio'nun tercümanına ne söylersem aynen çevir diye vurgulamasını mide bulandırıcı olarak bulmuş.

Geçen seneki Emenike olayına, tape falan yokken, adam suçsuzken art niyetle bakanlar buna da bakmalılar, eğer dik durabiliyorlarsa.

Ancak bana göre bir şey yok, oyuncunun işgüzarlığı bana göre.

@eco2003

Hahaha, yine güldürdün yahu. Bu kadar dert etme, kupa olmadı çay kupası falan yollarız size. Biz suçluyuz siz de suçlusunuz bana göre. O nedenle kahve ya da çay kupası ile idare edeceksiniz. Müzeye mi koyarsınız, mutfak dolabına mı koyarsınız bilemiyorum.

Geçen sene Fenerbahçe maçında doktor raporu varken oynamadı Emenike. Gayet doğal. Birilerinin ne dediği önemli değil. Trabzonspor maçında haksızlık olmasın diye oynamaması asıl komik olan, sakatlık raporu ya da kart cezası vs. yoksa.

• Unutulmasın ;

ŞOK EDEN İTİRAF: EMENİKE BİZİ TEHDİT ETTİ !

Şike soruşturmasında adı geçen Emmanuel Emenike hakkında bilinmeyen bir gerçek ilk kez ortaya çıkarıldı....
    Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede adı geçen futbolculardan Emmanuel Emenike hakkında bilinmeyen bir gerçek ilk kez ortaya çıkarıldı.

Sporvizyon programına konuk olarak katılan Eski Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Emenike'nin geçtiğimiz sezon Karabük'te yapılan Fenerbahçe maçında, oynamamak için kendilerini tehdit ettiğini açıkladı.

FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMAMAK İÇİN KULÜBÜ TEHDİT ETMİŞ

Yücel İldiz olayla ilgili şunları söyledi:

"Maçtan bir hafta önce Ankaragücü karşılaşmasında sakatlandı. Ben ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum. 'Fenerbahçe maçında oynar' diye düşünmüştüm. Neşesi yerindeydi ama hafta içerisinde antrenmanlara katılamadı.

Çekilen MR'ında da kaburga üzerinde zarda hafif bir yırtık görünüyordu. Ben bölgesel bir uygulamayla oynatabileceğimi düşünüyordum. Maçtan bir gün önce kendisine sordum, oynayamayacağını söyledi. ‘Elimde raporlar var’ dedi.

Bir kez daha oynayıp oynamayacağını sordum. 'Beni bu şekilde oynatırsanız, basına beni sakat sakat oynattılar' diye açıklamalar yaparım' dedi. Bunu bu şekilde söyleyince kadroya almadım. Durumu başkana da ilettim ve kalan diğer maçlarda da forma şansı vermedim."

http://www.aktifhaber.com/sok-eden-itiraf-emenike-bizi-tehdit-etti-528872h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

@eco2003

Hahaha, yine güldürdün yahu. Bu kadar dert etme, kupa olmadı çay kupası falan yollarız size. Biz suçluyuz siz de suçlusunuz bana göre. O nedenle kahve ya da çay kupası ile idare edeceksiniz. Müzeye mi koyarsınız, mutfak dolabına mı koyarsınız bilemiyorum.

Ne güzel gevrek gevrek gülüyorsun solid!Bu işte bir tezgah var deyince hemen nasıl da atlayıp üzerinize alıyorsunuz.Köftehor seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Adam 1 ay önce demiş Nedim Türkmen'e Galatasaray'a dönmek istiyorum, Nedim sözleşmesini yeni feshetmiş. Eee etik olmayan durum ne burada ?

Kendin söylemişssin zaten etik olmayan kısmı Madem 1ay önce söylemişsse 1 ay önce fesh edilir sözleşmesi niye galatasaray macından önce fesh ediliyor bunu bi acıklarmısın.
  • Playoffta oynarmi beyler;);) merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Adam 1 ay önce demiş Nedim Türkmen'e Galatasaray'a dönmek istiyorum, Nedim sözleşmesini yeni feshetmiş. Eee etik olmayan durum ne burada ?

Kendin söylemişssin zaten etik olmayan kısmı Madem 1ay önce söylemişsse 1 ay önce fesh edilir sözleşmesi niye galatasaray macından önce fesh ediliyor bunu bi acıklarmısın.

Bu soruyu Ordu baskani bilir, GS ile alakali bir durum degil,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

@eco2003

Ne güzel gevrek gevrek gülüyorsun solid!Bu işte bir tezgah var deyince hemen nasıl da atlayıp üzerinize alıyorsunuz.Köftehor seni..

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Playoffta oynarmi beyler;);) merak ediyorum

Cevap please

• Buradan eppek yok size panpalar üzgünüm :(

http://s1.directupload.net/images/110409/3lejvy7v.swf
  • quote:

quote:

Cevap please

hayir oynamasi mümkün degil
  • quote:

quote:

Cevap please

Oynayamaz.
  • culio muhabirin sorusu üzerine;

"galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama ordu halkına saygı duyuyorum ve oynayacağım. güzel maç olacak."

demiş. hiçbir etik dışı açıklaması yok.

bu ordu başkanı'nın ortalığı karıştırmasının sebebi culio'nun ordu'da önümüzdeki sezon oynamak istemeyip galatasaray'a döneceğim demesi.

adam bütün sezon culio'nun opsiyonunu alacağız, 4 yıllık sözleşme yaptık diye taraftarını gazladı şimdi camiasına rezil olduğu için hırsını culio'dan çıkarıyor.

zaten şike sürecinde de önce belli bir duruş gösterip ( ya da şov yapıp diyelim) sonra şikecilerin safına geçince ne olduğunu belli etmişti.

cidden şaka gibi olay, bu meselenin bu kadar tartışılması bile komedi.
  • ordu başkanı telegol'de tutarsızlıklarına devam ediyor.

önce opsiyonla kiraladık dedi, sonra 4 yıllık sözleşme yaptık dedi, sonra fatih hocayla görüştük haziran'da culio'yu geri göndermek üzere virgül koyduk dedi.

kısacası ne dediğini o da bilmiyor.

galatasaray'a 350 bin lira ödemişler ama culioyla 4 yıllık sözleşme imzalamışlar. ve ne hikmetse bu 4 yıllık anlaşmayı tek kalemde feshettin. kafası süpermiş güle güle kullansın...
  • Hiçbir büyük takım bi anadolu takımı oyuncusunu oynatmamak için böyle şeylerle uğraşmaz komik olmayın. Culio oynasa tek başına maç mı getirecekti? Hayır. Ama sorun şu ki aynı veya benzer durumlar farklı takıma olunca direk suçluyorsunuz. Bu paranoyaklık ortadan kalkmalı. Kimsenin şerefi bu kadar ucuz değil, en azından böyle düşünmek lazım.
  • ali dürüst açıklıyor sallmayı bıraksın herkes basta erman tor... yok duyum almıs tafo ve d-hasan sas la anlasmıs yuh lan yuhhh
  • ali dürüst: "nedim türkmen biz almanya'dayken kampa geldi ve oyuncuları istedi. biz de arda varken, yabancı hakkını da düşünüp culio'yu ordu'ya kiralık olarak verdik. satın alma opsiyonu oyuncunun anlaşmasına bağlıdır. biz culio'yu bu sene için orduspor'a verdik. ama son 2 ayki maaşını ödememek için galatasaray'ı bu olaya alet ettiği için üzüntü duyduk."

• İnşallah savcı Berk su programi izliyodur ve futbolun icinde böyle seyler olduğunu anlar. Mosturoglu,adali ve havutcu bosuna 6 ay içerde yatmış.

• ali dürüst: "culio'nun galatasaray'la 2 yıılık mukavelesi var. köle ticareti yapmıyoruz."

ordulu telefonu yuttu sanırım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.