Adam antrenmana mı çıkmamış? Maçtanmı kaçmış? Sadece fikrini belirtmiş Galatasaray'a karşı oynamak istemiyorum ama zorundayım diye. Buna ceza geleceğini düşünüyorsanız ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada çok polyannacısınız.
Necati, Yiğit, Amrabat, Culio.. Kimse hikaye anlatmasın bana.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Sizi de şöyle alalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Noldor Warrior
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
Galatasaray'ın bu girişimleri mutlaka incelenmeli. En başta TFF inceleme başlatmalı.Birileri gözümüzün önünde tiyatro oynuyor ve kimse de DUR demiyor. Antalya maçında Necati yok, Kayseri maçında Ambrabat yok, Manisa maçında Yiğit yok, Ordu maçı geldi Culio'nun sözleşmesi feshedildi.Galatasaray'ın oynayacağı her rakibin oyuncusuna talip olması sizce garip değil mi ?
Şimdi sen Galatasaray'a geleceği kesinleşmiş bir oyuncu dikkat edin buraya spekülasyon değil kesinleşmiş bir oyunucu Galatasaray'a karşı oynatırmısın onu söyle.
Culio'nun sözleşmesini Ordu feshetti. Culio 1 ay önce Gençler maçından sonraydı sanırım açıklama yaptı Galatasaray'a dönmek istiyorum diye. Adamla şimdi feshettiyse bizim suçumuz ne?
daha hala Yigiti ve Amrabati macda oynamadi diyen var ya
quote:
Orijinalden alıntı: sinus67
sus sus magaradan çıkar gelirler ellirinde sopa olur bizim burayı basarlar tesisleri bastıkları gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Ctcanbol
Her şey iyi güzel hoş ancak tek düşündürücü kısım bunun Orduspor maçı öncesi yaşanması. Yoksa olayda bir gariplik yok.
Ordunun umut bağladığı bir oyuncuydu biranda çıkıp geri dönme açıklaması başkanın canını sıkmış olamaz mı ? Bilemiyorum .
Gerçi oynar mı acaba son maçlarda sol kanat malum
quote:
Orijinalden alıntı: sinus67
Artık böyle yapmak lazım onlara.
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Noldor Warrior
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
ilgili madde ise şu
Adam antrenmana mı çıkmamış? Maçtanmı kaçmış? Sadece fikrini belirtmiş Galatasaray'a karşı oynamak istemiyorum ama zorundayım diye. Buna ceza geleceğini düşünüyorsanız ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada çok polyannacısınız.
Sporx'in haberi bu detayıda şöyle .
SPORX ÖZEL - Galatasaray maçı öncesi Orduspor cephesinde yaşanan "Culio krizi" Türk futbolunun gündemine otururken, ortaya çıkan ilginç bir ayrıntı bu olayın daha da büyüyeceğini gösterdi...
Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Emanuel Culio olayının basit bir kadro dışı olayı olmadığını belirterek, "Biz fesih gerekçelerimizi bildirdik ve bunu ilgili taraflara gönderdik. Sanırım futbol federasyonu bu konuda gerekli incelemeyi yapacaktır" dedi.
Türkmen, "Peki fesih gerekçesi olarak neyi gösterdiniz?" sorumuza, "Bu konuda bir çok gerekçemiz oldu ve bunları fesih sözleşmesine yazdık. Örneğin Culio'nun hafta sonu oynadığımız maçtan sonra G.Saray'la ilgili 'Aslında G.Saray'a karşı oynamak istemezdim ama mecburum' açıklamasının futbol etiğine, fair play ruhuna, futbolun marka değerine aykırı olduğunu belirttik. Daha da önemlisi Culio'nun bu durumunun futbol disiplin talimatının 60. Maddesini ihlal ettiğini de belirttik. Talimatımız açık ve net. Bu çocuğun durup dururken hem de G.Saray maçı öncesi bu şekilde bir açıklama yapmış olması, öncesinde yapılan bazı açıklamalar filan bunlar futbol federasyonu tarafından incelenmeli, soruşturmalı" cevabını verdi.
Türkmen, "Peki ayrıca TFF'ye bu konuda bir müracaatınız olacak mı?" sorumuza ise, "Hayır. Zaten fesih gerekçesi olarak bunu bildirdik, bu da şimdi federasyonun elinde, mutlaka onlar gerekli kurulları disiplin müfettişleri inceleme yaparlar. Ben yapacaklarını umuyorum. Çünkü daha önce sezon başında bir transfer olayımızla ilgili kendiliğinden harekete geçmişlerdi. Bu konuda da geçeceklerdir. Culio'nun bu açıklamasından öncesi var. Etik olmayan bazı açıklamalar oldu. Bunlara bakmamız lazım" cevabını vererek, "Oyuncumuzun sözleşmesini tek taraflı fesh ettik ayrıca bir maaş da talimatlarımız gereği ceza kestik. Sözleşmesinin fesh edildiğini öğrenince ağlamış oynamak istediğini söylemiş. İş işten geçti. Bundan sonra top artık futbol federasyonundadır" dedi.
quote:
Mehmet Topuz, Stoch, Emenike.. Kimse hikaye anlatmasın bana.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
quote:
Emenike'yi kenara alırsak diğer isimlerin konuyla bir alakası yok, sen konu ney onu biliyor musun?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
quote:
Emenike'yi kenara alırsak diğer isimlerin konuyla bir alakası yok, sen konu ney onu biliyor musun?
konumuz ney mi? bende zurna sanmıştım pardon yanlış oldu.
Kesinlikle bize dönmesin bu hareketinden sonra, ne hakla Galatasaray'ı bu şekilde zor durumda bırakıyor?!! Acilen Galatasaray'ında bu adamla sözleşmesii fesh etmesi gerekiyor
bnce herşeyden önce sorulması gereken soru bu futbolcularda hiç mi beyin yok bilmiyor musun bu ülkede bu lafı dersen tartışma çıkıcak geçen sene fenerbahçe hakkında söylenenler ortada sen çıkıpda konuşursan millet de bunu gündeme getirir. ligin bitmesine 2 hafta kalmış tut şu çeneni tartışma çıkmasın bu kadar mı zor 2 hafta daha susup durmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
bnce herşeyden önce sorulması gereken soru bu futbolcularda hiç mi beyin yok bilmiyor musun bu ülkede bu lafı dersen tartışma çıkıcak geçen sene fenerbahçe hakkında söylenenler ortada sen çıkıpda konuşursan millet de bunu gündeme getirir. ligin bitmesine 2 hafta kalmış tut şu çeneni tartışma çıkmasın bu kadar mı zor 2 hafta daha susup durmak.
haklısında adam 1 ay önceden demiş Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diye Orduspor başkanıda biraz show amaçlı kadro dışı bıraktı işte madem o kadar yaygara kopardı küme düşme hattındayken fesh etselerdi sözleşmesini
quote:
Orijinalden alıntı: aaksu
e iyide adam Galatasaray'a karşı oynayacağım dediği halde başkanları fesh etmiş. olan yine bize oluyor.
emenike sakatlanınca olan niye bize oluyorsa ondan. Neden se iyileşen emenike haksızlık olur diye trabzon maçında da oynatılmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
quote:
Orijinalden alıntı: aaksu
e iyide adam Galatasaray'a karşı oynayacağım dediği halde başkanları fesh etmiş. olan yine bize oluyor.
emenike sakatlanınca olan niye bize oluyorsa ondan. Neden se iyileşen emenike haksızlık olur diye trabzon maçında da oynatılmamıştı.
İyide adam önceki maçta da oynamamıştı.
Oynayabilecek mi??
quote:
Orijinalden alıntı: Xenil1905
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
haklısında adam 1 ay önceden demiş Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diye Orduspor başkanıda biraz show amaçlı kadro dışı bıraktı işte madem o kadar yaygara kopardı küme düşme hattındayken fesh etselerdi sözleşmesini
dostum eğer dediğin gibi 1 ay üstüne anca feshediyorsa suç ordu başkanında dediğin gibi önceden feshetmesi lazmdı. ama ha 1 ay ha şmdi söyleme şunu nolucak sezon sonu nerdeyse gelmiş galatasaray seni istiyorsa zaten bırakmaz tut şu çeneni de söyleme olmaz mı şmdi gereksiz bi tartışma ortamı yaratıldı yine. bu sene futboldan başka herşeyi izledik dinledik bi adam gibi maç izleyemedik sadece onun dışında herşeyi gördük. bu ligden brezilya dizisi bile çekilir ne yazık ki. futbolun içindeki yönetici futbolcu teknik direktör hakem hepsinin konuşmadan önce düşünmesi lazım düşünmeden konuştuklarında sonuç şmdki gibi oluyor.
Amrabat 90 dakika oynadı. Yiğit 2 sezondur isteniyordu. Açın bakın arşivlere. Sonunda transferi gerçekleşti. Necati alındığında transferin son günüydü. Galatasaray-Antalya maçı transferin son günü oynandı. Durun biz Necati'yi alacağız maçtan sonra süreyi uzatın mı diyeceklerdi? Culio ve Stancu ilk maçta 11'de sahaya çıktılar. Culio'nun sözleşmesi feshedildi isteseler bile oynayamaz. Stancu sakat Gençlerbirliği maçında oynayamadı Galatasaray maçından sonra da oynayamayacak. Şunu da unutmayın Culio ve Stancu Galatasaray'ın oyuncuları isteselerdi sözleşmeye Galatasaray maçında oynayamaz maddesi ilave ettirebilirdi.
Özellikle bir konuya değineceğim Aziz Yıldırım savunmasını yaparken Necati transferine bile çatmıştı. Bildiğim kadarıyla transfer süresi 1 Şubat saat 17.00'de bitti. Galatasaray-Antalya maçı ise aynı gün saat 20.00'de oynandı..