Beyler 1 basket 2 futbol macı oynandı oynadığım 7 kupon arasında hepsi yattı. Halbuki cok ümitliydim elimde 4 kupon kaldı
Sistem oynamayı tamamıyla hesaplamaları ile falan her şeyi içinde anlatabilecek var mı ? Cumartesi-Pazar için babamla 20 TL lik sağlamn bi kupon yapacağız 10-10 kesin böyle 4 5 oranlı iyi maçlar olan önerilerinizi ve sistemi anlatmanızı bekliyorum. Elimde Kalan kuponlar ;
2-) barcelona atl. - alcoyano 1 a.bilbao-s.gijon 1 ankaragücü-antalyaspor 2 ( ankarada 1 Handicup var cok sakat ) chelsea-tottenham 1 rize-kartalspor 1 (bazılarını 1 den fazla kupona yazdım hayırlısı...)
3-) gipuzkoa-real madrid 2 5.5 H gipuzkoa zaragoza-manresa 1 8.5 H manresa besiktas-banvit 1 4.5 H banvit valladolid-barcelona 2 10.5 H valladolid :S BU KUPON BASKET.
4-) galatasaray-trabzon 1 cesena-parma 2 ankaragücü-antalya 2 ( Ankara 1 H ) ac milan - roma 1 barcelona atl.-alcayano 1 bilbao-s.giyon 1
Ne Dersiniz :S yarın ve sonraki gün için cok kral banko 4-5 oranlı kuponlarıınızı ve sistemi anlatmanızı bekliyorum .Şimdiden teşekkürler.