Şimdi Ara

Cumartesi günü emeklilere seyyanen zam verecekler ( hayal oldu ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediğim gibi ekonomiyi rte değil şimşek yönetiyor rte beyaz bayrak açalı çok oldu.

• Adam kasa boş emekliye zam mam yok dedi 2 hafta önce neyi bekliyorsunuz.

• Monopoly parası bile yok 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasadaki paralar, yetmediğinde matbaada basılan dumanı üstünde gıcır gıcır paralar, yandaş şirketlere, faiz cehennemine soktukları ülkemizin faiz ödemelerine gidiyor. para var yani, ama emekliye zırnık koklatmıyorlar. aç kalmış emekli de, seçim olunca oyunu bunlara basıp geçiyor.

bir nevi, beni aç bırakın, diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Emekli yine oy verirse bende bundan sonra AKP'ye oy vericem😂

Dediğin yerlere giden para olmazsa adamlar Erdoğanı düşürür. Öyle ihale verip para yok demek olmaz.

Ama emekliye para vermezsen ne olur? Hiç bir şey olmaz. Yaşlı adam gazzeyi kurtarıyorum aç kalacağım tabi diyip yine verecek oyunu Erdoğana.

Şimdi sana bir kez daha soruyorum böyle bakınca emekliye kasa boş değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6E4D667 -- 24 Mart 2024; 16:46:20 >
  • reis:
    - ya seçimi kazanacağından emin,
    - ya da çoktan kaybettiğinden emin,
    - ya da emeklilerin oylarını "her durumda" alabileceğinden emin.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Geçen seçim eytliler örgütlenip Erdoğana geri adım attırdı. Cevap basit.

• quote:

Şimdi sana bir kez daha soruyorum böyle bakınca emekliye kasa boş değil mi?

en azından şuna %100 eminim:

- reis eğer maaş zammıyla seçimi çevireceğini görürse, hiç tereddüt etmeden Darpane'ye günde 24 değil gerekirse 25 saat çalışma talimatı verir ve gıcır gıcır paralarla emekliye her türlü zammı yapar.

zira "devlet" denilen şey: "zarar etme ihtimali olmayan" bir şirkettir.

- şirket zarar ederse batar.
    - devlet zarar ederse para basıp "enflasyon yaratma" yöntemiyle halkın yastık altındaki parasını kendine alır (halkı fakirleştirir) ve kendi gene zarar etmez.

bu yüzden Türkiye'nin devleti 2018'de iflas etmiş olan bir şirkettir. çünkü 2018'de çıldırdı enflasyon.

Çevrilecek bir seçim yok demek ki

Zaten dönmüş. Dediğim gibi emekli Erdoğandan vazgeçemez. Adam 20 sene oy vermiş yanıldım diyip dönmez. İnsan psikolojisine aykırı

• Erdoğan'a emekliler oy mu verir sanıyorsun artık 😂 0 mesajlı hesapla burda algı kasma

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    şahsen, sinir krizi dahi geçirsem, elim bunlara oy vermeye gitmez. oy vermem öyle bir şey olursa.

Algı kasmiyorum. Akpartili değilim. Mesajlarıma bakarsan görürsün..

Emekliler sayar söver ama yine gider oy verir. Hep böyle oldu yine böyle olacak. Boşuna emekliye unut bağlama.

İnanmıyor musun bana. Samimi olduğun tanıdığın emekli varsa (önceden oy vermiş olan) konuş onlar. Yine en iyisi Erdoğanmis hacı emmi diye gir söze nasıl dökülecek sana.

sonları anap gibi olacak.

😂bu sefer de hafta içi verecekler diye başlamışlar 😂

• Seyyanen zam gelmemesini doğru buldum herkes tercihlerinin sonucunu yaşamalı.

• aynen öyle.

bide bu seçimlerde CHP'deki godamanların hatrı sayılır bi kısmı AKP'ye oy verecekler. bu godamanların çok geniş bi çevreleri ve nüfuz güçleri var. tüm çevlerine AKP'ye oy verdirecekler (tüm illerde) kendilerine yakın olan (KK'ye yakın olan) CHP'li sandık görevlilerine sandığı korumamalarını öğütleyecekler.

RTE bence seçimi cepte görüyo. Fatih Erbakan hariç tüm devlet, tüm siyasiler RTE'nin yanında. Akşener olsun diğer siyasiler olsun tamamı Ekrem'e kaybettirmek için el ele verdiler.

diyelim ki İmamoğlu bu ortamda gene %1 önde çıktı, onu da YSK halleder.

matematiksel olarak imkansız şekilde son 5 seçimde AKP'yi pusulanın en başıan koyun, kameralara yansıyan hileli kurra yapacak kadar rahat olan YSK ile seçime gidiliyor. bu seçimi kazanmak imkansız gibi.

yok artık, oldu olacak şunu yapsınlar:

eskiden özellikle ilçe seçimlerinde kullanılan bi yöntem vardı. zengin adaylar ilçedeki çingeneler gibi, kenar mahalleler gibi fakir kesimleri toplayıp tek tek odaya sokarlardı. odada adamın karşısında yüklü meblada bi banknotu makasla tam ortadan ikiye bölüyolar, adamın önünde yapıyolar bunu. kestikleri paraların yarısını adamın eline veriyolar, diyolar ki: "seçimi kazandığımızda gel öbür yarısını al"

Hocam niyeyse senin mesajlarına bakınca koyu iktidar yanlısı olduğunu hissediyorum

Hocam ümidini kaybetme, seçime bir hafta kaldı hem arada bir Cumartesi daha var, Allah büyük..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 24 Mart 2024; 21:8:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.