quote:Orijinalden alıntı: ShaDoW_17 Attım bende 40 lira bakalım tutarsa tutar tutmazsa sağlık olsun bol şans shadows şans bizden yana olcak bugün:)
quote:Orijinalden alıntı: bahsuzmani quote:Orijinalden alıntı: ShaDoW_17 Attım bende 40 lira bakalım tutarsa tutar tutmazsa sağlık olsun bol şans shadows şans bizden yana olcak bugün:) İnşallah
quote:Orijinalden alıntı: murat_sönmez gitti 460 tl Mönchengladbach 1 - 1 Wolfsburg Dk 75 Celtic 1 - 1 Hamilton İY bitti. Bir şeyin gittiği yok daha.
quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon quote:Orijinalden alıntı: murat_sönmez gitti 460 tl Mönchengladbach 1 - 1 Wolfsburg Dk 75 Celtic 1 - 1 Hamilton İY bitti. Bir şeyin gittiği yok daha. üzgünüm arkadaşın 510 tl sine hiç üzülmedim ama böyle yüksek kuponu görüpte oynayan arkadaşların 2 kuruş parasının gittigine çok üzüldüm geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Yüksek paralarla oynamanın zararları. Kendine limiti koymak lazım,meslea ben 5 TL'den yukarı oynamam hayatta.Geçmiş olsun tekrar.
quote:Orijinalden alıntı: murat_sönmez quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon quote:Orijinalden alıntı: murat_sönmez gitti 460 tl Mönchengladbach 1 - 1 Wolfsburg Dk 75 Celtic 1 - 1 Hamilton İY bitti. Bir şeyin gittiği yok daha. üzgünüm arkadaşın 510 tl sine hiç üzülmedim ama böyle yüksek kuponu görüpte oynayan arkadaşların 2 kuruş parasının gittigine çok üzüldüm geçmiş olsun Benim iki kuruş param gitmedi fazlasını kazandım başka kupondan, kazanamasamda ben üzülmedim sorun yok