Şimdi Ara

CUMARTESİ SATIN ALACAM 4 ARAÇ ARASINDA KALDIM. BİR BAKIN LÜTFEN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane Hb yeni kasası görünüş olarak hepsinden daha çekici gibi, yakıt olarakta başarılı fiyat ve performans oalrak biraz geride ama zor bir karar
  • Astra derim şahsen 1.3 motorun vergi avantajı pas geçilemez ...
  • Bu araçların bazılarında opsiyon ile klima elektronik olabiliyor. Bunun ekstra bir artısı olur mu. ??
  • Güncel kasa iyidir.bence 308 ile megane arasından seçimi yapın.kullanıp karar vermenizde fayda var.elektronik klimanın fonksiyonundan daha çok görüntü artısı oluyor.
  • - Kusura bakmayın ama Peugeot kadar dandik araba görmedim ben, yani amacım peugeot yu kötülemek değil fransız arabaları çok kalitesiz geliyor bana citroen'ler de öyle.. Mesela sert plastik kullanıyorlar ve gerçekten kötü gözüküyor.. hatta şöyle bir örnek veriyim arkadaşım sıfır citroen c4 almıştı ve daha araba 5bin km olmadan el freninin ucundaki krom kaplı basma yeri soyuldu ve altında beyaz bi plastik gözüküyor.. yani demek istediğim o küçük krom kaplama bile çok uyduruk..
    - Ben 2010 astra classic 1.3cdti sahibiyim ve aracımdan çok memnunum.. Bana sorarsanız sizin saydığınız 4 araç içinden işçilik olarak en kaliteli ve tok gözükeni astra.. Donanımları çok iyi ve bununla beraber fiyatı çok uygun.. Ben alırken "yeni kasası var ama yaa" gibi bi düşüncem olmadı hiç, çünkü yeni kasaları hiç beğenmedim nedense.. 1.3 dizel ve 6 ileri vites olması yakıtta ekonomi sağlıyor baya.. Benim almadan önce korkularım vardı, motor kaldırırmı diye ama inanın kaldırıyor..
    - Megane'lar da tasarım olarak çok hoşuma gidiyor özellikle tek kapı olanlar süper hakkatten ama fiyat olarak pahalılar..

Astra sahibi olduğum için bu kadar övüyorum sanmayın lütfen..
    Ben araç alırken kendime göre bi kriter oluşturdum; donanımlı, kaliteli, yakıt tüketiminin az ve bunlarla beraber fiyatının uygun olmasına dikkat ettim.. Ayrıca eski kasa yeni kasa diye hiç bir takıntım omadı, yani benim için pek önemli değildi bu, bu yüzdende astra aldım ama tabi sizin için yeni kasası çıkması can sıkıntısı yaratacaksa Megane alın derim..

Bu arada kesinlikle gidin ve inceleyin arabaları showroomlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Kasım 2010; 15:29:07 >

• elektronik klimanın bende çok artısı olduğunu düşünmüyorum kullandığım araçların çoğu elektronik klima ama ben yinede manuel ayar yapmak zorunda kalıyorum.
  • Mazda 3 1.6 109hp dizeli de düşünün derim ben. Focus Titanium, Volvo S40 ve S80'deki 109 beygirlik motorun aynısı. Belirttiğiniz araçlarda olmayan donanım özelliklerine sahip bir araç. Değerlendirmenizde fayda var.
  • Merhaba,

Bu seçenekler arasında en donanımlı ve performanslısı açıkca sırıtıyor. Bence hiç düşünmenize dahi gerek yok.

Peugeot 308 1,6 HDI Comfort Pack + Executive Pack

İyi alışverişler.
  • ben focus alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ben focus alırdım
  • Fiyat ne acaba? Internet sitesinde fiyatı göremedim. Ben mi yanlış bakıyorum acaba??

quote:

Orijinalden alıntı: automania

Mazda 3 1.6 109hp dizeli de düşünün derim ben. Focus Titanium, Volvo S40 ve S80'deki 109 beygirlik motorun aynısı. Belirttiğiniz araçlarda olmayan donanım özelliklerine sahip bir araç. Değerlendirmenizde fayda var.
  • dizel araba istiyosan arkdasım ben sana crdi motor öneririm cekişi seriligi cok güzel cok sorunsuz ve masrafsızdır örnegin kia ceed,hyundai i30,kia cerata özellikle son kasası süper bence bunlarla ilgilen arkadasım bana tesekkr edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Fiyat ne acaba? Internet sitesinde fiyatı göremedim. Ben mi yanlış bakıyorum acaba??

quote:

Orijinalden alıntı: automania

Mazda 3 1.6 109hp dizeli de düşünün derim ben. Focus Titanium, Volvo S40 ve S80'deki 109 beygirlik motorun aynısı. Belirttiğiniz araçlarda olmayan donanım özelliklerine sahip bir araç. Değerlendirmenizde fayda var.

Muhtemelen "www.mazda.com.tr" adresine bakıyorsunuzdur. Mazda merkez yönetimi, Türkiye'deki faaliyetlerini distribütörden alıp kendi bünyesinde ve merkeze bağlı faaliyet gösterdiğinden beri "www.mazda-tr.com" sitesini kullanıyor.

İkinci yazdığım sitede aracın özelliklerini ve kasa tipine (sedan veya hb) göre fiyatlandırmasını bulabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

• Mazda fiyatları çok yukarıda. Kesinlikle bu sınıfta değil.
  • quote:

Evet doğru eski kasaya indirim olur ama sanırım Ford, Opel gibi eski versiyonu bir süre daha satışta tutmuyor. O nedenle aracı bulmak problem oluşturabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: fasher

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

focus'un yeni kasası gelince eski kasalarda gözle görülür bir indirim olacak mı? bunu göz önüne almak lazım. sonuçta evladiyelik araç almıyoruz, günü gelince mutlaka elden çıkarıyoruz araçlarımızı. soruyu gerçekten sordum aslında. indirim olacaksa nisana kadar bekleyip eski kasa focus almayı düşünüyorum

yenisi gelince eski kasaya her türlü indirim yaparlar

Eski kasa 1,5 sene daha üretilecekmiş fakat indirim ne seviyede olur, önemli olan o.

• Yeni Focus çıkacak olmasa Focus derdim ama diyemiyorum 308 ve Astra arasında seçim yapmanızı önenirim. Renault'un saçma fiyat politikası devam ettiği sürece Renault'u kimseye tavsiye etmemeye kararlıyım ama tabi ki karar sizindir. Hangisini alırsanız en iyisi olacaktır.
  • Astra donanım olarak baya farklı diğerlerinin full donanımına denk geliyor nerdeyse. Astra ya da focus en iyi tercihler ama ben astrayı seçerdim bu durumda. Vergisi de diğerlerinin yaklaşık yarısı kadar. Performans olarak daha zayıf ama bir yıllık vergi farkına powerbox alın, 110 bg olur oda yeter bu tip bir arabaya.
  • quote:

Arkadaşlar şu dört araç arasında bir türlü karar veremedim. Özellikle kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Renault Megane HB 1,5 dci Expression
    Peugeot 308 1,6 HDI Comfort Pack + Executive Pack
    Opel Astra Classic III 1,3 CDTI - Konfor Paketli
    Ford Focus 1,6 TDCI Collection

bu araçların hepsi manuel vites.

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

308 ve Megane arasından tercih yap bence.
    3 sene 90 bin km nin üzerinde 307 dizel kullandım hiçbir sorun çıkarmadı.sonraki aracım da 308 olacaktı fakat sırf fiyatından dolayı vazgeçtim.Benim 307 deki standart donanımların çoğunu opsiyonel yaptıkları için kızıp bu kadar para verilmez diye almamıştım.
    Megane da eskisi ne kadar tipsizse yenisi o kadar güzel bir araç

• eniştenin 308 ini sürdüm 1.6 dizel süper bir araçtı konfor atiklik 1 numara ama ford focusunda hakkını yememek lazım.
  • S40 dizel araştıralabilir. sonuçta Ford-Mazda-Peugeot-Citroen hepsi aynı motor.

bu arada Fiat Bravo 1.6 300 Nm Torklu dizelide gözardı etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.