Arkadaşlar alttaki linkte gösterdiğim karakter benim yeni karakterim.
Bu Cuma gününe kadar üzerimde ki eksiklerimi tamamlamak gerekiyor. Varmı önerebileceğiniz birşeyler raid vs demeyin yada diktirde demeyin. Kolay yoldan aşağıda sıraladıklarımdan hangilireni alabilirim.
diktiremiyor raide de girilemiyorsa justice pointlerle alınan itemlardan başka çare yok, onun içinde deli gibi daily heroic yapılması lazım, akşama kadar, ancak head ve shoulder için raid şart yoksa 346 ilvl itemlarla idare edilecek; aslında ZA ve ZG dan düşen cloth head ve shoulder var ama onlar 353 ilvl...
Eklemeyi unuttum bir günde 4000 Justice Point biriktirebiliyorum. Zaten Chest ve Pant ı Onlarla aldım varmı geri kalan alınabilecek Epic item? Gerisi şu an işyerinde olduğumdan göremiyorum.
AH'den Darkmoon trinketi, wrist, belt ve eldiven al.
Max ne kadar harcarım bunlar için peki ? Bu arada yardımlarınız için teşekkürler diyorum arkadaşlar. Chaos Karandine selam söylersin.
trinketler: Darkmoon ve JP ring: JP wand: VP staff: PvP, FL trash, AH ya da Archaeology neck: AH ya da Wildhammer rep. head & shoulder: raid olmadan olmaz ya da PvP wrist: AH waist: FL trash ya da AH hand: AH
Max. fiyat realme göre değişir ben kendiminkine göre ortalama fiyat verirsem;
yani sırf cumaya yetişeceğim diye yeni patchle beraber leblebi parasına satılacak şeyler için bir servet verebilirsin ama illa cuma diyorsan bilanço bu kolay gelsin.
hocam bol hc + boe den başka şansın yok.. peki neden cuma? namazamı yetişeceksin?
hocam bol hc + boe den başka şansın yok.. peki neden cuma? namazamı yetişeceksin?
Raide gittim gelicem
Devil altın altının alt charının alt charını kasıyorum BL de . Normal Horde umdur fakat şu 4.3 item şekillendirme ile eskisi gibi bir human paladin kasasım geldi. Önerebileceğin pvpve guildi var mı ? (İlk sene 3g kullandığım için pek raid yapamam Seneye eve çıkacağım inş o zaman raid sıkıntısı olmaz)
eia guildindesin abi rica et bot bwd to4w gir onlarla.Millet 30k dps yapıyor sende bir 5k yaparsın sırıtmazsın.Başka da bir şansın yok boe harici.
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Devil altın altının alt charının alt charını kasıyorum BL de . Normal Horde umdur fakat şu 4.3 item şekillendirme ile eskisi gibi bir human paladin kasasım geldi. Önerebileceğin pvpve guildi var mı ? (İlk sene 3g kullandığım için pek raid yapamam Seneye eve çıkacağım inş o zaman raid sıkıntısı olmaz)
Cano Devilbozzo nick oyundan bul beni akşam 8 gibi evdeyim konuşuruz.
Z.K
quote:
eia guildindesin abi rica et bot bwd to4w gir onlarla.Millet 30k dps yapıyor sende bir 5k yaparsın sırıtmazsın.Başka da bir şansın yok boe harici.
Zaten maksat onlardan birşey istememek bi officer var Kikimamma Deniz diye bir arkadaş onla iddaaya girdim.