Şimdi Ara

Cumaya kadar tamamlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki linkte gösterdiğim karakter benim yeni karakterim.

Bu Cuma gününe kadar üzerimde ki eksiklerimi tamamlamak gerekiyor. Varmı önerebileceğiniz birşeyler raid vs demeyin yada diktirde demeyin. Kolay yoldan aşağıda sıraladıklarımdan hangilireni alabilirim.

Dün 85 oldum.

Hand, Waist, Finger, Trinket, Wand, Staff, Wrist, Shoulder, Neck Head.

359 lvl min. Yapmam gerekiyor bunlar için bana ne şekide yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar?

itemleri aldım enchlerini bile yapmadım o kadar hızlı bu seviyeye getirdim dün sabahtan beri diyeyim.

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Psikolog/simple

• diktiremiyor raide de girilemiyorsa justice pointlerle alınan itemlardan başka çare yok, onun içinde deli gibi daily heroic yapılması lazım, akşama kadar, ancak head ve shoulder için raid şart yoksa 346 ilvl itemlarla idare edilecek; aslında ZA ve ZG dan düşen cloth head ve shoulder var ama onlar 353 ilvl...
  • Eklemeyi unuttum bir günde 4000 Justice Point biriktirebiliyorum. Zaten Chest ve Pant ı Onlarla aldım varmı geri kalan alınabilecek Epic item? Gerisi şu an işyerinde olduğumdan göremiyorum.
  • AH'den Darkmoon trinketi, wrist, belt ve eldiven al.
  • Max ne kadar harcarım bunlar için peki ?
    Bu arada yardımlarınız için teşekkürler diyorum arkadaşlar. Chaos Karandine selam söylersin.
  • trinketler: Darkmoon ve JP
    ring: JP
    wand: VP
    staff: PvP, FL trash, AH ya da Archaeology
    neck: AH ya da Wildhammer rep.
    head & shoulder: raid olmadan olmaz ya da PvP
    wrist: AH
    waist: FL trash ya da AH
    hand: AH

Max. fiyat realme göre değişir ben kendiminkine göre ortalama fiyat verirsem;

Darkmoon trinket: 3.5-5k
    staff: 15-20k
    neck: 4-5k
    wrist: 5-7.5k
    waist: 3-4k
    hand: 5-7.5k

yani sırf cumaya yetişeceğim diye yeni patchle beraber leblebi parasına satılacak şeyler için bir servet verebilirsin ama illa cuma diyorsan bilanço bu kolay gelsin.
  • hocam bol hc + boe den başka şansın yok.. peki neden cuma? namazamı yetişeceksin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam üstüne bastın. @tosunpasa

Yok Raid için. Eksiksiz olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hocam bol hc + boe den başka şansın yok.. peki neden cuma? namazamı yetişeceksin?

Raide gittim gelicem
  • Devil altın altının alt charının alt charını kasıyorum BL de . Normal Horde umdur fakat şu 4.3 item şekillendirme ile eskisi gibi bir human paladin kasasım geldi. Önerebileceğin pvpve guildi var mı ? (İlk sene 3g kullandığım için pek raid yapamam Seneye eve çıkacağım inş o zaman raid sıkıntısı olmaz)
  • eia guildindesin abi rica et bot bwd to4w gir onlarla.Millet 30k dps yapıyor sende bir 5k yaparsın sırıtmazsın.Başka da bir şansın yok boe harici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Devil altın altının alt charının alt charını kasıyorum BL de . Normal Horde umdur fakat şu 4.3 item şekillendirme ile eskisi gibi bir human paladin kasasım geldi. Önerebileceğin pvpve guildi var mı ? (İlk sene 3g kullandığım için pek raid yapamam Seneye eve çıkacağım inş o zaman raid sıkıntısı olmaz)

Cano Devilbozzo nick oyundan bul beni akşam 8 gibi evdeyim konuşuruz.

Z.K
    quote:

eia guildindesin abi rica et bot bwd to4w gir onlarla.Millet 30k dps yapıyor sende bir 5k yaparsın sırıtmazsın.Başka da bir şansın yok boe harici.

Zaten maksat onlardan birşey istememek bi officer var Kikimamma Deniz diye bir arkadaş onla iddaaya girdim.

Yaparsın yapamazsın olayı bir nevi

Haftaya zatem FL den başlarım direk.

• Anladım..FL trash'de yapabilirsin.Hem cloak,belt alırsın honored olarak.Hemde boe düşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.