Ticaret son gaz devam ediyor. Onlar sadece kameralar karşısında israile atıp tutarlar. Arka planda ne istenirse satılır. |
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: 'İsrail Türkiye'ye saldıracak, uykudakiler uyansın' (2. sayfa)
-
-
Bu adamın demesine göre Dolar 3 TL'yi görürse yüzüne tükürmemiz gerekiyordu. Şu anda 34-35. Böyle de öngörülü bir kardeşimizdir. Buna göre demek ki Türkiye ile İsrail arasında hiçbir zaman sorun olmayacak, ben bu adamın boş ve ileri derecede tersi çıkan sözlerinden bunu anlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Eylül 2024; 2:22:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanımızda olmaları yetmez, ön safhalarda olacaklar. Önden gidecekler. Yok öyle borazanlıkla laf salatası yapmakla geriye çekilmek.
Aynen, yüzü gözü açılmış baksana
-
adamın söylediği israilin planı veya hayali ya da "vadedilmiş topraklar" inancı.
yalnız bu herif laf cambazlığı yapıyor. yani israilin hayali bu doğru da... daha gazzeye tutunamayan, 300- 500 hamasla başa çıkamayan paralı asker grubu israil, türkiye sınırına gelecekte bize saldıracak.
her zaman söyledik, israilde sadece para var. millet yok. vatandaşlarının tamamı başka ülkelerden toplama. devlet yok. bir çeşit şirket israil.
bu herifte laf cambazlığı yapıyor.
-
Şu israilci tayfayı cidden merak ediyorum. Burada kasıt muhalifler mi.
-
Asla vatan haini veya terörist olarak yetiştirilmedim,ailem sıradan memur ailesiydi ve çevremizde gözümüzü açacak hiçbir dostumuz yoktu, akrabalarımız da mozaik dedikleri Türkiye çöplüğünden mahlukatlar içerirdi yine de bu ülke için ümit beslerdik...
Hiç kusuruma bakmayın arzular şelale değilse yani Türk tarzı gizli kapaklı işler organize edilmediyse danışıklı dövüş tiyatrolar çevrilmiyorsa İsrail'i desteklerim, benim gözüm çok sancılı bir süreçle çok acı bir şekilde açıldı ve çoğunuzdan midem bulanıyor tamam mı? 🤮🤮🤮
Birisi de ne güzel yazmış AK yalakalar gitsin ön cephede savaşsınlar demiş, enteresan bir şekilde sosyal medyada "AK Parti'ye oy vermek İsrail destekçisi olmaktır" deniliyordu ama son zamanlarda İsrail kesiminden gelen Türkiye karşıtı açıklamalar hayranlık uyandırıyor ki farkındaysanız dünya genelinde nedense Türkiye'ye laf söyleyen pek yok, ben bazen dilim döndüğünce yazıyorum "A ilk defa Türkiye ve Türkler hakkında karşıt görüş yazanı görüyoruz" diyorlar, bakın bu durum korkunç gözüken trajikomik bir drama...
Geçen gün teğmenler ve Atatürk ile ilgili yazdığım yazılar yüzünden 15 gün banlandım, işsiz ve Türk devletinden zerre gün ışığı görememiş bir "insan" olarak onurumu gurumu kaybetmeden bu yaşlara geldiğim için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Başımızda iyi bir devlet yok ama annem beni "Başkasına kuyruk olursan yalakalık yaparsan tekmelik değerin olur" gibi sözlerle büyüttü çok şükür
Demek ki Filistin'de ölen Araplar Roma'cı, İngiliz'ci çöpler, zaten çoğunun yabancı ülkelerde ne mal varlıkları var, asker ırkı olmakla ve aşırı karışmakla övünen Anadolu'ya çöreklenmiş takiyeci Bizans çocukları ve Orta Asyalı yardakçıları o ölen Araplar'dan daha üstün değiller, bakalım ne olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsrail sempatizanları.Akp lilerde israil sempatizanı çıkmaz muhaliflerinde hepsi israil sempatizanı değil içlerindeki o azınlık kesimden bahsediyorum
e yani bu da bir şekilde dikkat çekecek ve kendini konuşturacak. amacı da bu zaten. neden başka konulardan bahsetmiyor da millete kendini önemli hissettirecek yalanlar sıkıyor. bu hareketler çapsız vasıfsızların hareketleri değil mi. hah işte tam da bu
-
Ee o zaman niye din min diyenleri cephede görür müyüz diyorsun madem kimseyi gazlayamıyorsak madem profesyonel paralı askerler varsa
Ne kadarlık bir kesim mesela bu.. Azınlık bir kesim ise, bu ülke herhangi bir şekilde savaşa girdiğinde zaten azınlıklardan ne bekleyebilirsin ki.
-
İşi oralara sen getiriyorsun. Hala kurtuluş savaşı kafasındasınız. Toplama ordu falan. Bende ona göre cevap veriyorum. Herhalde burada ve televizyonda atıp tutanlar en önde savaşmak için hazır olur değil mi?
Bugüne kadar savaş olarak görülen çatışmalarda bu ordunun hep seçilmiş, maaşlı, kadrolu askerleri savaştı. Ciddi bir savaş olsa sıradan erler cepheye gider o zaman görürsün ordu ne halde. Çünkü kim olduğuna bakmadan herkesi askere almayı biliyorsunuz o adamdan hayır gelir mi diye düşünen yok.
-
-
Buna inananın IQ sunu ölçmek gerek.
o saldıracak, bu saldıracak diye milleti aptallaştıra aptallaştıra bir hal oldular
TC DEVLETİNE SALDIRMAYA, İŞGAL ETMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ.
Ancak içimize doldurdukları milyonlarca bilumum ne düğü belli olmayanlar, Atatürk’e, Cumhuriyete, Türklüğe düşman olup, sahip çıkmayanlar yüzünden her şey olur.
-
israilin böyle bir plani olsa, neden daha önce Gazzeden ve Misirdan çekilsin? Ayrica, yayilmaci politika izleyen Rusya ve iran, israil değil. Bugüne kadar hiçbir savaşi israil başlatmadi. Söyledikleriniz komik şeyler bu yüzden. Eğer iran, Hamas ve Hizbullah israili yok etmiş olsalar sira Laik Türkiyeye gelecekti.Anayasinin ilk 4 maddesinin güvencesi israildir. Bu yüzden, 2024te cihad ve şeriat sevdalisi olanlar israile sürekli lanet okurlar.
israilin Türklerle bir derdi yok. israilin sorunu iran ve kollariyla.
Gazzede işlerini bitirdiler zaten, kurtarabilecekler kadar rehine kurtarmak için çok yavaş ilerliyorlar. 300-500 Hamasliyla başa çikamayan derken? Hamasin kaç tane taburu ve tuğayi vardi, hepsini bozguna uğrattilar, 30 bin Hamasli vardi. Ayrica, Hamasin rehineler gibi büyük bir avantaji vardi. Sivil halki kalkan olarak kullanmasi ve dünyanin en büyük yer alti terör complexine sahiplerdi. 20 bin Hamasliyi öldürdüler, lider kadrosunun yüzde 70den fazlasini, Al Arouriden Deife Marwan İssaya kadar liderlerini öldürdüler. Rehineler sayesinde Sinwar kardeşlere dokunmadilar.
Hizbullahta rehineler yok, birkaç günde tüm lider kadrosunu temizlediler Hizbullahin. İranda Haniyehi öldürdüler. iran hala cevap verecek. Tabii ki kartondan kaplan iran yemedi ve cevap veremedi.
7 Ekimden sonra, onlardan daha millet kimse yok. Müthiş bir dayanişma gösterdiler. Durzisi, Arapi ve yahudisiyle birlik oldular. A haber izlemeyi biraz azaltmanizi öneririm. Golan Tepelerinde yaşayan Durziler bile biz israil vatandaşiyiz, israilden vazgeçmeyiz dediler.
Malum partinin ekonomiden diş politikaya ülkenin demografik yapisindan tarima kadar bitirmediği bir şey kaldi mi? Bomboş bir hazine var. israil bizim düşmanimiz olsaydi bu derecede bir zarari bize 100 senede veremezdi. .Hala israil saldiracak uyanin diye dalga geçiyorlar.
-
-
Bu böyle diyosa israilin bizle işi yok demektir
İsrail bize nie saldırsın? Yürek ister hiçbir Ülke bize kolay kolay savaş açamaz hikaye o iş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TOGG'un ortaklarından Anadolu Grubu kimin iştirakçisi biliyor musun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X