Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5G için tarih verdi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
8.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olursa 6G olmaz, 6.5G olur. 🗿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 4gyi kullanamıyoruz tarife fiyatları 500-600₺ gibi uçuk rakamlarda iken 5g kalsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok reis. Ne demişti bakan, bizim 4.5g miz Güney Kore'nin 5g sinden hızlı diye o zaman ne gerek var😁. Bari 5.5g yapında dünyada en hızlısı olalım🤣

• Biz neden yerli ve milli G yapmiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmuyorum 2016 da haber sitelerinde 2020 de 5g ye geçileceği haberleri vardı.. şu anda dünya 6g yi konuşuyor 6g yi geçmeye başlıyor.. Yani 5g bile artık eski teknoloji sayılır .. Bence 5g yi atlayıp direk 6g çalışmaları yapılıp 6g ye geçilmeli ..

Çin şu anda kendi uydu internet sistemlerini 6g denemeleri yaptı ve başarılı neticeler elde etti yani starlinki uydu intermet sisteminde geçti ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar magdur varmıs bu ulkede vah vah neymiş 5g gec geliyormus...yazık...:))))

• Hem ehonomist hem tehnoloji uzmanı reis, maeşallah Türkiye çağ atladı.

• oceandark O kullanıcısına yanıt
    Şehirlerin yıkıldığında gördük gerçekleri üstüne birde interneti yavaşlattılar ölenlerin veballeri onların boynuna..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski çağda yaşıyoruz normal 5g miş 9 senedir 5g ye geçicez

• Yurtdışında 3 sene önce 5G kullandım. Kontörlü telefonda internet limitsizdi. Söyleyeceklerim bu kadar.

• Sınırlı tarifelerle 10G gelse ne olur hep söylüyorum akp gitmeden bu ülkede hiç bir şey düzelmez NOKTA

• 5G olsa ne 6G olsa ne... Servis sağlayıcıları 10 GB ı zor veriyor ve parası olan alıyor sadece 50-100 gb'ı. 5G de kota en az 300 GB vermeli ki işe yarasın. Birde daha 3G zor geçiyor hele 4.5G gerçek olarak gelsin onu düşünürüz

• 2026 Aralık
    2 sene var

• ulan diğer ülkeler 5G teknolojisi eskidi biz halen Ağanın eğlencesi olduk Ağam eğlenir bizimle.

• İstanbul’da arada dolaşırken bazen 5G görüyorsun zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5GB kotalı "über hızlı" 5g interneti 1000 liradna dayarlar artık

• 6G ye geçecektik çıkmadı bi türlü, reyizin bi kabahati yok. 5G vergisi yolda hazırlanın.

• 5.5G diye pazarlamazlarsa bende bişey bilmiyorum. Ayrıca 20GB kotalı 1000 dakikalı ve 250SMS li 5.5G paletlerinin fiyatlarını şimdiden görebiliyorum ??

• Bulgaristan,Makedonya,Romanya,Yunanistan,Sirbistan,Kosova,Arnavutluk yillardir 5G var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Ocak 2025; 14:23:59 >
  • Her yerde 4g çeksin bize yeter. Bazen 3g bazen 2gye düşüyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.