< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çinli otomobil firması Samsun’da fabrika kuracak (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çin in bütün Avrupa yatırımlarını kapmamız lazım. Çin in Avrupa ya kapısı olursak bize yeter. İleri de bunun faydalarını daha çok göreceğiz. Yazın bunu kenara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UYGUR Türkleri noldu?
Güzel haber ama biz ucuza araç alabilecek miyiz, son kullanıcı olarak benim en büyük derdim budur.
-
Çin malı araç alamayacağım diye korkudan milletin içi titriyor Yazık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana inandırıcı gelmedi.
Otomobil fabrikası için Samsun mantıklı bir il mi ? Otomotiv ile ilgili tüm yan sektörler Marmara'da ve Bursa çevresinde. Ayrıca Avrupa'ya gemiyle nakliye için Samsun mantıklı bir değil.
-
Yan sanayi konusunda haklı olabilirsiniz ancak ülkemizde nerede ürerilirse üretilsin gemi ve sonrasında demiryolu taşımacılığı olacak. Samsundan da romanyaya gemiyle oradan da yine tuna yoluyla ya da demiryoluyla taşınma yapılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rusya pazarı da işin içinde var. Onu da hesaba katmışlardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Romanyadan limandan avrupaya gider. Rusya gurcistan ermenistan vs de var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklasik en az 15 yildir Cin liler ( Otobüs, Otomobil, Kamyon) ülkemize fabrika kurmak istediler, ne hikmetse hic biri gerceklesmedi. Rivayete göre Bati merkezli Otomotiv markalarin cin menseilli ürünlere karsi bir lobby üretiyorlar....
byd ve chery ee nolucak tog ruhuna el fatiha mı diyeceğiz
-
Samsun’da dünya devi otomotiv yedek parça üreten firma var 5bin kişi çalışıyor tüm yer yüzüne derin lojistik ağı var, otomotiv yan sanayiciler burayla derin ilişki içinde. Konteyner limanı var, Lojistik köy var demir yolu var. MKE, Baykar ve Oto Lastik fabrikası da geliyor. Otomotiv imalat sektöründeyim lojistik maliyeti çıkar
Yatırım yapacak çinli heyet günlerce inceledi parça üreten tesislerde sanayide gezdi bundan 4 ay önce.Sunumlar ve maliyetler çalışıldı.En önemlisi tedarikçi çevresine nasıl böyle kolay ulaşıldığına baktı. Eğr kurulursa tedarkçi çevreside gelir.Tüm endüstri Marmara’ya yıkılmamalı.
Ayrıca Chery meclisten onaylanmış yeni en modern OSB den 1500 dönüm arazi ile denize sıfır liman alanlı demiryolu bağlantılı araziyi başka yerde bulamaz. Ben hala son dk cayar diyorum ama Marmara'yı saymazsak başka yarışacak il yok. Çünkü bu alt yapı 1 yıldır çalışılıyor. Ayrıca Bakan Kacır dedi ki, Samsun-Adana/Mersin hattında yeni bir anadolu sanayi akımı başlatıp sanayiyi buraya yığacak 30 yıllık proje yürütüyoruz dedi. Marmara'dan kurtarmanın adımları aslında
-
Şöyle ki, burada kurulacak fabrika için, Çin deki Uygur Türkü kardeşlerimiz gelsin, hem onlar oradan kurtulsun, hem Türk nufusu burada çok olsun. Nasıl fikir ama
-
Malesef öncelik türkiyede her zaman arapların oldu önce din kardeşleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X