lan olm şaka yapmış ne var bunda, her şeyi de abartmaya gerek yok |
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elini Öpmeyen Çocuğa Sevgi Göstergesinde Bulundu (2. sayfa)
-
-
Çocukken hali sahaya getirip hayvan gibi sert topla papa orta açıyordu ben kafa vuruyordum acisini halen aklima getirdikce hissederim ama asla bu idiot tier işi yapmam, öyle düşünmeyin belli olmaz ama evet genel bazda zeka ve bilgi birikim seviyesi bakış açısı düşük olabilir ülkenin başında ki kuklamsi adam bunun aksi seviye olursa problem çıkabilir zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
piro dede yapsaydı eleştirenler ne var bunda diyecekti. Siyaset gözünüzü kör etmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlılık normal.
-
Muhalefeti mi beğenemedin? Haklısın biz de beğenmiyoruz ama ülkede ne dertler var demen dikkatimi çekti.
25 yıldır ülkenin başında, yaladığın adamlar. Daha çok mu derdimiz var? Ülke muhalefetin elinde değil, çözseydiniz o dertleri, elinizden tutan mı var?
Ağaçları yakıp yakıp beton binalar diktiniz, onları da araplara sattınız. 250.000 dolarlık ev alana Türk vatandaşlığı verdiniz. Gerçi adamlar aldıkları fiyatın 10 katına o evleri satıp vatandaşlığı beleşe getirdiler ya.... Neyse...
Elle tutulur tek icraatiniz yok, yağma, talan, hırsızlık ve rüşvetle o kadar meşguldünüz ki, ülkede dertler ve sıkıntılar üst üste birikti.
Dangalak Bilal den farkınız kalmadı. İtalyan televizyonunda, ülkeye dönmeme sebebini, ülke güvenli değil diye belirtmişti. Babası o ülkenin değil de, zaten olduğu gibi arapların cumhurbaşkanı olduğu için söylemiştir zaten.
25 yıldır, yalayıp arka çıktığın hükümetten bahsederken, ne dertler sıkıntılar var deme bir daha
-
Tekrar yazayım ülkede ne derler ne sıkıntılar var ooooo...
Ama sen bu dertlere çözüm diye Ekmek İçin EKmelettin dersen olmuyor. Veya 13 yılda 12 seçim kaybeden liderlik vasfı olmayan Kemal Kılıçdaroğlunu aday yaparsan olmuyor işte.
Yaa haftalardır Van belediyesi konuşuluyor CHP'den tek kelime duydun mu ? Ben duyamayınca diğer dertler sıkıntılar birden YOK GİBİ OLUYOR. En 1. konu bu oluyor benim için.
Veya CHPli üst düzey bir isim çıkıyor Mavi Vatan Masal diyor hayal diyor gelde oy ver bu muhalefet !
Veya durup dururken birden Kayyum Atanan belediyelere sahip çıkmalar SElahattin Demirtaş'a selamlar Osman Kavala güzellemeleri başlayınca dertler tasalar unutuluyor vatandaşta ve başka bir şey öne geçiyor. Yoksa düzgün muhalefet olsa düzgün siyaset yapsa yok el öpmeye çocuğu dövdü Erdoğan gibi başlıklar yerine zaten 2019'da ERdoğan giderdi ama muhalefet resmen Erdoğan'a çalışıyor.
-
çocukları küçüklükten olimpiyatlara hazırlamış resmen...
-
Lan en nihayetinde 70 yaşında bi Türk. Bizde vardır böyle adetler şakalar. Bunu da abartanlar varsa yanlış yere oynuyonuz haberiniz olsun. Kendinizi rezil etmekten başka bir şey değil.
Ayriyeten şu olay Türkiye’nin sorununu güzel özetlemiş 2 saniye de. El öpene sevgi, öpmeyene tokat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar yazayım..... Muhalefeti mi beğenmiyorsun? Biz de beğenmiyoruz.
Bana ne CHP den, bana niye CHP yi anlattın şimdi? AKP den olmayan CHP lidir diye bir kural mı uydurdu efendilerin? Yok öyle bir şey, kandırmışlar seni.
CHP ye atıp tutacağına, elle tutulur bir cevap ver de, biz de yanlış biliyormuşuz, yanlış düşüüyormuşuz diyebilelim. CHP şöyle, CHP böyle beni bağlamıyor. O dediklerini CHP lilere sakla, bana bunları, şunları yanlış biliyorsun de... de adam yerine koyalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X