Osmanlı İmparatorluğu tarihimizin en zirvesiydi bence İsrail'e girmek Orta Çağ'da İtalya"ya girmek gibi bir şey |
Başkomutan Erdoğan Gerekirse Gireriz Dedi, İsrail’i Çıldırtan Korkutan O Fotoğraf (2. sayfa)

-
-
Sen rusyaya karşı ukraynayı destekle sonra seni destekleceğini mi sanıyorsun ? mavi marmara olayını ne çabuk unuttunuz en son çıkıp kim dedi size gidin diye demedimi başkomutanınız...
-
Türk ordusunu hafife alan yok. Ama bu gibi açıklamalar güldürmüyor değil. İsrail arapları vuruyor bana ne bundan ? Gidip onlar için niye savaşayım ? Her fırsatta bizi arkamızdan bıçaklayan bir millet için ? Hadi diyelim Yüzde bir milyar da bir olan bir ihtimal gerçekleştir Türkiye İsrail'e girdi ve savaşı kazandı. Daha sonrasında araplar "Girmeseydiler, Biz onlardan istemedik" Diyecek ahlaksızlıkta bir millet. O yüzden beni hiç ilgilendirmiyor.
Oraya gireceğine git Uygur Türklerini kurtar Çin'in baskısından.
-
Hele birde bayrağı bize karşı isyanı simgeleyen, Arap ayaklanmasını simgeleyen bir millet için. İngilizler ile iş birliği tutmuş bir millet için İsrail'e kafa tutulmaz. Emin ol Yahudiler Araplardan daha çok seviyor Türk Milletini. Türklere yardımcı oluyorlar. Azerbaycan'da gördüğünüz gibi.
Araplar için savaşa girmek. Ermeniler için savaşa girmek gibidir benim gözümde. Hiç bir farkı yok..
-
Burada bir tezat yok mu ? Burnumuzun dibinde İsrail'e bir şey yapamayız diyorsun. Sonra da diyorsun ki git Uygur Türk'lerini kurtar. Bir seçim şansım varsa bende Türk soydaşlarımızın kurtarılmasından yanayım ama mantıken bu sözleriniz biraz çelişkili duruyor. Ne kadar Uygur Türk'ü varsa ülkemize gelsin mesela. Ben varım. Keşke öyle bir işin içine girilse. Afgan, Paki kazanacağına onlar çalışıp para kazansa.
-
Bir şey yapamayız demedim. Bir şey yapmamalıyız demek istedim. Çok geriye gitmeye gerek yok, geride milyonlarca örnek var şu an ki zamandan örnek vereyim.
-Filistin Mavi Vatan projesinde Türkiye'nin karşısında yer aldı.
-Filistin Ermeni soykırımını kabul ediyor.
-Filistin Çinin Uygur Türklerine karşı yürüttüğü baskıyı destekliyor.
-Barış pınarı harekatında Filistin Türk Ordusunu kınıyor.
Yapıyor da yapıyor. Bunlar günümüzden örnekler. Bir kere bile bize karşı ılımlı yaklaşmadılar. Bir kere bile bizim yararımızda bir şey yapmadılar.
Biz bu millet için niye İsrail ile savaşalım. Yapamayız demiyorum o yüzden YAPMAMALIYIZ diyorum. BÖYLE BİR ŞEYE AYIRACAĞIN BÜTÇEYİ, ASKERİ SEFERBERLİĞİ HESABA KATIYORUM. DAHA SONRA BÜYÜK DEVLETLERİN YAPTIRIM UYGULAMASI VE SEFİLLİĞE GÖZ YUMULACAK KADAR GÖZDEN ÇIKMIŞSAK BUNLAR İÇİN DEĞİL UYGUR TÜRKLERİ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK DAHA İYİDİR DİYORUM. KIYASLAMA YAPIYORUM. OLMAYACAK ŞEYLERDEN KIYASLAMA SADECE.
-
israilden önce buradaki korktu.
-
Kendi ülkeni bu kadar küçük görmekte nedir. Natonun en büyük 2 yda 3. Ordusu ve askeri gücü bizdeyken Yunanı rakip görmek bu ülke insanına yakışmıyor. İsraili ayırıyorum askeri ve hava gücü çok iyi zaten onlarla savaşmayız da yunan dediğin avrupanın eniğini almamız 1 hafta sürmez. Tabi abd yardımı olmazsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunandaki hava ve deniz gücü zayıf mı sandın? Sonra karada ne üstünlüğün var asker sayısının fazla olması dışında? Siz 90'lı yıllardaki propaganda laflara çok inanmışınız. Öyle sınıra yüzbinlerce asker yığıp üstünlük kurmak öyle şeyler kalmadı. Kara zırhlıların onlara göre ilkel durumda. Kaç tane adam akıllı tankın var ki? Amerikanın yerleştirdiği 400 tankı yunanın emrine verseler bizdeki modern tank sayısından fazla.
-
-
Bir de şey var karaplar ve İsrailliler kuzendir, la bunlar al gülüm ver gülüm yapar yine seni vurur sen pisrail karap güzellemesi yaparsın, bunu yazarken önümden 2 3 tane karap çift Arapça konuşarak geçti bile , bu günler de aranır gibi, turkluk de artik yuceltilecek şey değil ama kraldan çok kralcilik kadar lanet şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erdoğan'ın göreve geldiğinden beri o türk ordusunu biz göremedik.Amerikaya müzik rotası veren, rusya türk karargahını vurduğunda kınamayı bırak ekranlarda espiriler yapan ardından koşa koşa moskovaya giden, türk sınırını delik deşik edilmesine müsade eden, valilere emir verip askeri doğu şehirlerinden çeken adam israile girecekmiş ahahahahahahahaahahsfgvjhakshdahahahahahahashasgahdahsaasdas
-
-
Dostum söylediğim şeyleri çarpıtmayın. Evet Türkleri seviyorlar dedim ama bunu "Yahudiler bizi çok seviyor, Bize aşıklar" babında söylemedim. Onun öncesinde neler yazmışım ona odaklansan ne demeye çalıştığımı anlarsın zaten. Ama sen her şeyi okumadan sadece son yazdığım kısma odaklandığın için komik duruyor.
Konu ile alakalı matematik yaptım sadece.
İsrail bazı konularda Türklerin yanında durmuştur. Filistin'in hiç durmamasına bakarsan buradaki matematik ile "Araplara nazaran, İsrailliler bize daha yakın, Araplara nazaran bizi daha çok seviyorlar." MECAZINI anlarsın. Buradaki kelimeyi ben İsrail veya Araplar Türklere aşıklar olarak kullanmıyorum.
Her fırsatta, Her dönemde, Güçlüyken de, Güçsüzken de seni sırtından bıçaklamaya hevesli bir ırkı bana savunmayın. Ben kendi fikrimi söyledim sadece.
Benim gözümde İsrail > Arap --- ama bu Ben İsrail'i çok seviyorum anlamına gelmiyor. Önümde 2 seçenek var ve ben İsrail'i araplardan üste koyuyorum. Bu beni İsrail'i Seven birisi yapmaz çünkü önümde 2 seçenek var.
Önümde 65 tane seçenek olup İsrail'i en üst sıraya koymuyorum.
Dediğim gibi söylediklerimi çarpıtmayın lütfen. Ne demeye çalıştığımı okusanız anlarsınız.
-
Yani o kadar okumaktan uzağız, O kadar söylenen şeyler çarpıtılıyor ki sanki İsrail Aşığı bir insanmışım gibi bana bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.
Ben sadece 2 ırkın karşılaştırmasını yapıp birini onun üstüne koydum. 2 seçenekten birini üste koydum diye, üste koyduğum seçeneği seviyorum anlamına gelmez bu. Eğer önünde 65 tane seçenek olur ise ve sen o zaman üst sıraya koyarsan o zaman seviyorsun anlamına gelir.
Ben diyorum ki Arapların bugüne kadar hiç bir yararı olmadı bize. Güçlü olduğumuz zamanda da, Güçsüz olduğumuz zamanda da hep arkadan bıçaklama peşindeydiler. Karşılıklı hiç bir faydalı iş yapmadık. Hep karşılıksız destek verdik, savunduk arapları. Karşılık verdiğin bir şeyde karşılık alamaz isen bu mide bulandırıyor.
Hiç değilse İsrail bu konuda biraz daha vefakar. Zamanında Azerbaycan'da yaşayan yahudiler var diye, Yaşadıkları topraklara ihanet etmiyorlar ve Azerbaycan'ı destekliyorlar.
Yukarıdaki matematiğe bakar isen İsrail > Arap dersin. Bunu demeyen adam duygusal yaklaşıyordur.
-
şam da namaz kılacaktık ne oldu.
-
İsrail aşığısın demedim ki, çağımızın en büyük düşmanını sevecenleştirmişsin sadece. Araplar çok çok ihanet eder, israil ise gelir seni bombalar, ya da pkk'ya silah verir askerini vurdurur, ve vurduruyor da zaten. Aradaki fark bu.
Azerbaycanı sadece İrana karşı destekliyorlar, ermenistanın yenilmesi iranın işine gelmiyor, ama israilin işine geliyor. Mevzu vefa ya da Türkleri sevmek değil, mevzu kendi planlarına hizmet eden neyse onu yapmak.
Arapları övmek maksatlı değil, ama göz ardı edilen de çok şey var. Katar mesela, bize bir düşmanlıkları yok aksine yunanistanın fransız yapımı rafale jetlerine karşı bize destek verdiler, Katar kendi rafale jetlerini kullanmamıza müsade etti Türk askeri hava alanlarına konuşlandırmıştık bi ara. Bunu artık pilotlarımızı eğitmek için mi, yoksa rafalelerin zayıf noktalarını incelemek için mi yaptık bilmiyorum, orasını kurmaylarımız bilir ama Katar bize bu tip askeri hamlelerde yardımcı oluyor, düşmanımız değildir örneğin. Onlarda Arap.
Pakistan'dan örnek vermek istiyorum. Darbe gecesi, ordu'daki fetöcü köpekler biliyorsun F16 ile meclis bile bombaladı. Biz o gece yaşananları sadece istanbul - ankara ekseni olarak hatırlıyoruz ama doğu sınırımızdaki teröristler ağır bir saldırı için hazırdılar. Yani işler büyüseydi, darbe yayılsaydı bu iş fetö saldırısının dışına çıkacaktı, ama o esnada biz doğu sınırında da ağır saldırıya maruz kalırsak diye Pakistan hava kuvvetleri bize yardım için kolları sıvamıştı çoktan. Savaş uçaklarımız Türkiye için hazırdı diyor. Aynı gece zaten Türk yetkili makamlarını da aramışlar, Türkiye isterse harekete geçmek üzere hazırda beklemişler.
gdh TVyoutube
#Pakistan #Türkiye'nin neyi olur? 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı #Erdoğan’ın ofisinde yaşananları, Pakistan Ulusal Havacılık Başkanı Tümgeneral Abbas Ghumman’dan dinleyelim. Pakistan'lı komutan, Türkiye ile Pakistan dostluğunu #SAHAEXPO Savunma Havacılık ve Uzay Fuarı'nda katıldığı panelde duygu dolu cümlelerle anlattı. 🔴 Kaliteli içeriklerimizin devamı için: 👍 Videoyu beğenebilir 📺 Kanalımıza abone olabilir 🔔 Bildirimlerinizi açabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=N5IdmN4nXPU&ab_channel=gdhTVŞimdi ben bunları söyleyince sen veya başka biri, Türkiyeye gelip Türk kızlarını telefona çeken pakistanlı, sahilde nargile içip karı kız kesen suriyeli vs. konularına girebilir. Beyler ben o.çocuğu sapıkları ülkemde istemiyorum, onların aşığı değilim hatta yakalayıp geberteceksin ki başka sapıklara ibret olsun diye.
Benim tek derdim, siz yaşan her Arapı ya da var olan her Arap ülkesini sizin en büyük düşmanınız sanarken, aslında gerçekte kimin daha büyük düşman olduğunu unuttuğunuzu söylüyorum. Filistinin Mahmud abbası ihanet ediyorsa Katarın emiri Rafale jetlerini TSK'nın emrine veriyor. Arabistanın bilmemkimi İngilizle iş birliği yapıyorsa Pakistanın bilmemkimi Türkiye'yi savunmak için hava kuvvetlerini hazırda bekletiyor. Yani öyle Arapta var böyle Arapta var onu diyorum sadece.
Ama siz bana tek bir israil ya da batılı ülke örneği verin ki bizim için savaşa hazır olsun. Ya da bizim için yunan veya pkk tehtidine karşı silah vermiş olsun. Hepsinin gözünde Türkiye topraklarının bütünlüğü var, ama şu an Türkiye toprak bütünlüğünü haritalandırmış bir Arap ülkesi yok. Çok çok gider mahmud abbas gibileri yahudilerle iş birliği yaparlar, bizim de onlarla bir işimiz yok zaten. Bir savaş çıktığında yanımızda tek bir batı ülkesi olmayacak, ama Pakistan ve Katarı yanımızda görebilirsiniz mesela. Bunun anlamı oralardan buraya mülteci alalım değil, aksine almayalım, hepsi kendi ülkelerinde yaşasınlar. Ama yer yüzündeki bütün Arap ülkelerini toplasan 1 tane israil kadar tehdit değiller, çünkü senin toprağını kendi toprağı yapmak planı yok hiç birinin.
Batı ülkeleri, abd, israil, bunların hepsinden yediğin kazığı, bunlar yüzünden verdiğin şehitleri bir hesap et matematik yapıyorum diyorsan. Hangisinin matematiği daha ağır basacak acaba, arapların ihaneti matematiğimi, 200 senedir batılılardan ve 100 senedir yahudilerden çektiğin ızdırabın matematiğimi.
Ben bunu diyorum sadece, sana israil aşığısın demiyorum. Ama hesaplamadığın şeyler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 29 Temmuz 2024; 18:54:35 >
-
gazi mustafa kemal atatürkten başka baş komutan tanımam.
-
Bold Medyayoutube
-Yapalım yargıda şeyini -Bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi alamazsın. -Yargılama sonucuna siyasiler karar veremez. BOLD Medya yayınlarına destek için: https://www.patreon.com/BOLDmedya Sosyal Medyada Bizi Takip Edin Twitter: @boldmedya Instagram: @boldmedya Facebook: @MedyaBold KANALIMIZA ABONE OLUN: https://goo.gl/7yYMrvhttps://www.youtube.com/watch?v=PJfnXrcYJJI -
Bunları inkar ettiğim yok. Dediğin çoğu şeyde haklısın aksini savunmuyorum zaten. Eğer karşımda, Senin bahsettiğin Ülkelerde olsaydı ve 4 tane seçeneğim olsaydı Pakistan > Katar > İsrail > Filistin derdim zaten. Ama şu an benim önümde 2 seçenek var ve İsrail'i Filistin'in önüne koyuyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. O veya böyle görüşüm budur.
İsrail bizim zaten düşmanımız. Gözümüz zaten o konuda açık. Karşılıklı çıkar ilişkilerimiz var sadece. Türkiye Hamas'a Terörist demiyor örnek veriyorum, belki destekliyor kim bilir. Yani Bizde aynısını yapıyoruz verdiğin örneklerin. Bu bilinen bir şey yani İsrail'e dost gözü ile bakmıyoruz. Renklerimiz belli, bize karşı tehdit oluştururlar ise o zaman savaşılır vs vs. Allah bin belalarını versin....
Koskocaman bir FAKAT var ama.
Filistin'in düşmanımız olmadığı halde, o kadar destek verdiğimiz halde bize düşmanca tavırlar sergilemesi hiç değil ise İsrail'in rengi belli diye bu kıyaslamayı yapmaya itiyor beni. O yüzden diyorum ki İsrail > Filistin. Dediğim gibi SEVİYOR kelimesini de mecazen kullandım. İçinde AŞK yok yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X