Şimdi Ara

Başkomutan Erdoğan Gerekirse Gireriz Dedi, İsrail’i Çıldırtan Korkutan O Fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail açıklamaları sonrası paylaşılan görsel
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdoganin-israil-aciklamalari-sonra-paylasilan-gorsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 29 Temmuz 2024; 11:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hahahahaha troller gaza gelmiş turistlik geziyle dahi giremezsiniz,mavi marmara gibi satışa gelmeyinde.

Bayılıyorum bu beyinsizlerin boş hezeyanlarına. Gazınız dinsin ,artık anlaştığınız F16'ları alabiliyor musunuz görelim.

Bu siyasal islamcıları kandırmak bu kadar kolay, ona gireriz buna çıkarız dedin mi ekonomi unutulur gider.

Haftaya da ligler başlıyor hop gündem futbol .

Başkomutan demiş birde troll. 

Türk ordusunu hafife alan yok. Ama bu gibi açıklamalar güldürmüyor değil. İsrail arapları vuruyor bana ne bundan ? Gidip onlar için niye savaşayım ? Her fırsatta bizi arkamızdan bıçaklayan bir millet için ? Hadi diyelim Yüzde bir milyar da bir olan bir ihtimal gerçekleştir Türkiye İsrail'e girdi ve savaşı kazandı. Daha sonrasında araplar "Girmeseydiler, Biz onlardan istemedik" Diyecek ahlaksızlıkta bir millet. O yüzden beni hiç ilgilendirmiyor.

Oraya gireceğine git Uygur Türklerini kurtar Çin'in baskısından.

Gazzede yeterince Türk asker öldü zaten 100 yıl önce. Sina dan hataya sadece 3 yılda kaybedildi. Eğer ateşkes imzalanmasa komple Anadolu düşerdi.Yapamayacığımız şeyleri konuşurken ve Türkiye’den daha iyi hava kuvvetlerine sahip Yunanintanla uğraşırken Ortadoğu’nun en güçlü hava gücüne sahip İsrail le düşman olup en ufak çatışmada İsrail Yunanistan ikisi tarafından ülkenin deniz ve hava kuvvetlerinin kısa sürede yok edilebileceğini düşünmek çok mu zor. iha siha diye kendimizi gazlamak gerçekleri değiştirmez, ABD nin ekonomik büyüklüğünü düşündüğümüzde 1 kişinin 100 kişiye dayılanmasından farksız bu yapılanlar.

• hahahh iç tepkileri düşürmek ve giden kötü ekonomi ile sorunları geri plana atmak için yapılmış bi açıklama sadece bu kadar ciddiye almayın israile girmek kolay mı öyle emevi camiinde namaz kılmaya benzemez o işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Temmuz 2024; 11:56:10 >
  • Aylardir it kopek konusu tartisiliyor muhalifler tarafindan simdi de bu eglendirir biraz sizi. Hadi bakalim.

• İsrail : Anketler iyi gitmiyor yine..

• başkomutan ?  

• Komedi.

• emeklilerin gözleri doldu sevinçten

anketlerde 2 puan artış yaşandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Açıklamanın amacı nedir bilemiyorum da İsrail'i gözünüzde bu kadar büyütmetin. Türk ordusunun yeryüzünde isteyipte giremeyeceği hiç bir yer yoktur. Kafanızı kaldırın biraz. Forumdan ve X'ten uzaklaşın. Ordunuzun gücünün bilincinde olun. Hamaset yapmıyorum, abartmıyorum. Sonra yaşanılacak olan sefalet göze alınırsa İsrail'in halledilmesi 2 seneyi bulmaz.

Türk ordusunu kimse hafife alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 29 Temmuz 2024; 12:33:14 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

türk ordusunu hafife alan yokta, sanıyormusunuz ki tek israil le savacağız  

• ttfvol kullanıcısına yanıt

Sonrasındaki sefalet dediğim oydu. İsrail'e saldırdığımız anda Amerika tepemizde biter. Bunlar işin detayları ama sonucu değiştirmez. Türk ordusu bir yerde bir şeyi elde etmek istiyorsa eder. Öyle osuruktan Filistin'e Hamas'a Hizbullah'a benzemez. Gelince tam gelir. O yüzden kendi gücümüzün bilincinde olalım diyorum.

• hahahahaha troller gaza gelmiş turistlik geziyle dahi giremezsiniz,mavi marmara gibi satışa gelmeyinde.

Bayılıyorum bu beyinsizlerin boş hezeyanlarına. Gazınız dinsin ,artık anlaştığınız F16'ları alabiliyor musunuz görelim.

Bu siyasal islamcıları kandırmak bu kadar kolay, ona gireriz buna çıkarız dedin mi ekonomi unutulur gider.

Haftaya da ligler başlıyor hop gündem futbol .

Başkomutan demiş birde troll. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Temmuz 2024; 12:44:36 >
  • öyle bir durumda bırak sefaleti sefalet çekecek ülke kalmaz ortada. tek başına hangi ülkeyle baş edeceksin adamlar tüm dünyayı parmağında oynatıyor. tek başına olmaz o işler arkandan gelecek bir tane ülke varmı yok rte ölmeyi bayılmak zannediyor heralde.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savaş çok yayılırsa mecburi girecezde bu haliyle gaz almadan öte birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2024; 13:3:52 >
  • ttfvol kullanıcısına yanıt

İş öyle cepheleşmeye giderse Çin'den tutun Rusya'ya kadar bir çok destekçimiz olur diye düşünüyorum. Olmasa bile Türkiye istediğini öyle ya da böyle elde eder. Kendimizi bu kadar güçsüz görmeye gerek yok.

Hocam sonunda gelecek olan sefalet içimizden geçer yoksa orduya zaten kimsenin laf ettiği yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen kardeşim ordunun istatistiklerine bakıyorsun kağıt üzerinde 10 numara ama gel gör ki içeri atılan komutanları kağıttan kaplan diye eleştiri yapıyor.  

Askere gitmemiş olan ya da gidip izmarit toplayan 20 yaşındaki velet de ordu 10 numara dünyayı fetheder diye internette laklak yapıyor   

Bizim ordunun yenebileceği ordular suriye, ırak, iran (şüpheli) çünkü iranda petrol var en dandik 60 model sovyet tankını bile ığdırdan balıkesire yürütecek mazotu koyabilir, gürcistan, ermenistan.

Onun harici israile gidecek ne düzgün çıkarma, uçak gemisi vs. var, ne yunanın sahil botlarını püskürtebilecek çapta hızlı ama ufak olduğu için etkili saldırı botları var.

Pratikte yunan ya da israille vs.ye denk geldik mi bizim ordu berabere kalır. Uzun vadede de geri çıkartırlar bizi israilden yunandan. Bunu sahada yapamasalar da emin ol masada yaparlar.

O yüzden trollük yapma kardeşim hayatın gerçeklerine dön.

• estafine E kullanıcısına yanıt

Dostlarım...

58 yaşında tecrübeli komutanımız konuştu. Herkes dikkate alsın ve İsrail'den korksun.

Kurtuluş Savaşı zamanında da komutanımızın verdiği bilgiler gibi kağıt üstünde müthiş bir düşman askeri ve teknik yeterlilik üstünlüğü vardı ama sonucu hep birlikte gördük.

O yüzden böyle başıboş komutanları çok dikkate almamak lazım. Bunun gibiler gerçekten komutan olsaydı vay halimize... Yunan'dan geri çıkartırlarmış lksjdflskjdflskjf 400 sene vali ile yönettiğimiz Yunan  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.